سلام . من میخوام یک سایت ورزشی ( فوتبال ) بزنم . هاست هم دارم ولی نه قالب مناسب دارم و نه هیچی از طراحی سایت نمیدونم . کسی هست بتونه چنین سایتی طراحی یا از قالب های پیشفرض سایت رو ردیف کنه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . من میخوام یک سایت ورزشی ( فوتبال ) بزنم . هاست هم دارم ولی نه قالب مناسب دارم و نه هیچی از طراحی سایت نمیدونم . کسی هست بتونه چنین سایتی طراحی یا از قالب های پیشفرض سایت رو ردیف کنه ؟
یک سایت برای یک تیم ورزشی میخواید یا یک سایت خبری ورزشی میخواید راه اندازی کنید؟؟؟
یک سایت برای دانلود گل و هایلایت و عکس های مسابقات فوتبال . از همه ی تیم های خارجی - ایرانی - ملی و ...
قالبش میخوام یک سایتی مثل : این باشه ولی موضوعش در مورد همه ی تیم ها هست و فقط دانلود . ( البته این سایتی که دادم امروز هاستش مشکل دار شده ... )
در خدمتتون هستیم
با تمام جزئیات مورد نیاز برای یک سایت ورزشی و طراحی منحصر به فرد.
اپراتور آنلاین هست میتونید الان مذاکره داشته باشید:
سیستم پشتیبانی آنلاین قومس هاست
قومس هاست ، ارائه دهنده خدمات میزبانی وب | ثبت دامنه | طراحی سایت | سرور مجازی | نمایندگی هاستینگ
می تونم برای شما طراحی کنم ، pm
دوست عزيز اگر خواستين در خدمتيم!
اگر خواستين پ.خ بدين نمونه كار و صحبت هاي لازم را انجام دهيم!
این جا رو یه سر بزن...
JoomlaRT
طراحی حرفه ای با جوملا! و ورد پرس
نمونه طراحی شده نیز زیاد هست ایمیل بدهید
با نشکر
دوستان اون سایتی که " لینکش " رو داده بودم درست شده . هر کس میتونه همچین سایتی طراحی کنه لطفا تو تاپیک یا پیام خصوصی قیمت خودش هم بده . ممنون
در خدمتتون هستیم
بسیار شکیلتر از نمونه ارسالی
Web21.ir -
ساپورت آنلاین:
پشتیبانی آنلاین گروه طراحی قرن 21
کیست این حقییر را یاری کند.........
خسته نباشید دوستان
میخوام یه خبرگزاری بزنم تحقیقی کردم ظاهرا جوملا 2.5 بهترینه برای کارم
قالب میخوام تو مایه این Perspolis News Agency - مرجع خبری پرسپولیس | Home البته متناسب با ورژن خودم
اگر مشابهش هست لطف کنید که برای اختصاصی کردنش دیگه کارمونم راحت تر باشه
سپاس
من میزنم برات golcup.com
طراحی سایت با کمترین هزینه و بهترین کیفیت
در سریعرین زمان
طراحی وب سایت طراحی وب سایت
در خدمتیم فقط با 7هزار تومان
www.parsiweb.co.cc
طراحی وب سایت و قالب سایت خبرگزاری
نمونه : rahanew.ir
طراحی وب سایت مرسا
شرکت طراحی وب سایت مرسا ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، وب سایت خبری ، سی دی مالتی مدیا ، بنر تبلیغاتی ، هدر سایت ، بروشور .:: mersa-co.ir ::.