با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
در زمان ساخت اکانت جدید در whm مشخصات اکانت ایجاد شده برای خریدار ایمیل نمیشه
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که مشکل از کجا هست و مربوط به تنظیمات کدام بخش میشه ؟؟
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
در زمان ساخت اکانت جدید در whm مشخصات اکانت ایجاد شده برای خریدار ایمیل نمیشه
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که مشکل از کجا هست و مربوط به تنظیمات کدام بخش میشه ؟؟
ایمیل برای ادمین ( خودم ) ارسال میشه
ولی کاربر ایمیل دریافت نمیکنه ...
برای من ایمیل متفرقه زیاد میاد ولی زمانی که اکانت جدید ایجاد میکنیم مشخصات اکانت ارسال نمیشه - نه برای کاربر و نه برای خود من - فقط همون لحظه که ایجاد میشه قابل مشاهده هست
حدود یک هفته هست که پنلها را به سی پنل تبدیل کردیم - قبلش با دایرکت ادمین این مشکل را نداشتیم
كسي نبود راهنمايي كنه ؟؟
دوستان من مشکلم یه چیز تو همین مایه هاست من نمیدونم چرا وقتی میخام از ایمیل سایت خودم استفاده کنم اصلا ورودی نداره .......
خوب دوستان كسي ديگه مشكل نداره ؟؟ (:|
(( قديما مي گفتيم كسي ديگه نبود راهنمايي كنه ، الان بايد بگيد كسي ديگه مشكل نداره )) :53:
قکر نکنم به مکاربر ایمیل ارسال کنه ! از اول که یادمه اینجوری بود :d
خود whm فقط مشخصات رو به ايميل ريسلر يا ادمين ميفرسته وبراي ارسال مشخصات به صورت دستي نياز به استفاده از برنامه هاي كمكي هست كه اكانت رو با api ايجاد و مشخصات رو براي كاربر ارسال كنند. مانند whmcs
پس از اول سيستم بيخودي بوده بازهم خدا پدر دايركت ادمين را بيامرزهنقل قول:
قکر نکنم به مکاربر ایمیل ارسال کنه ! از اول که یادمه اینجوری بود :d
اخه براي من يا همكارانم هم مشخصات اكانت را ايميل نميكنهنقل قول:
خود whm فقط مشخصات رو به ايميل ريسلر يا ادمين ميفرسته وبراي ارسال مشخصات به صورت دستي نياز به استفاده از برنامه هاي كمكي هست كه اكانت رو با api ايجاد و مشخصات رو براي كاربر ارسال كنند. مانند whmcs
كاربر كه ديگه هيچي
فقط همان لحظه كه اكانت را ايجاد ميكنيم مشخصات و جزئيات قابل مشاهده هست
بايد مشخصات را ذخيره كنيم و خودمان براي كاربر ايميل كنيم يا در پنل كاربريش ارسال كنيم
اينطوري زياد جالب نيست
خوب پس این کنتاکت ایمیل رو واسه چی میگیره ؟؟
يعني اين همه مدت همه دارين استفاده ميكنيد براي كاربرانتون مشخصات اكانتها را بعد از ساخت دستي بهشون ارسال ميكنيد ؟؟
اينطوري نميشه من برم از يكي از دوستان يك سوالي بپرسم ، يادم هست اكانت كه مي ساختن بلافاصله براي كاربرانشون ايميل ميامد
گروه فناوری سیکا - هاست و دامنه ، سرور ، کردیت کارت و حساب بانکی
به نتيجه اي اگر رسيدم به ديگران هم اطلاع ميدم
فقط برای ادمین ارسال میشه
دوستتون هم احتمالا بلافاصله بعد از ساخته شدن اکانت مشخصات رو توی ایمیل کپی میکرده و برای مشتری میفرستاده
ببخشید این تایپک قدیمی هست و نباید بیاد بالا، اما من واقعا چنین مشکلی که جناب Warez-Host.IR داشتند رو الان دارم، جناب به نتیجه ای رسیدید ؟
دیگر دوستان چطور ؟
من هم با DirectAdmin چنین مشکلی رو دارم.