-
سرمایه گذاری و درآمد ثابت روزانه
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی
در پستی سایتی رو برای سرمایه گذاری معرفی کرده بودم که دوستان زیادی پیام های مختلف دادند در در تلگرام در موردش و سوالات متعددی داشتند ، تصمیم گرفتم تاپیکی رو براش ایجاد کنم و توضیحات و سوالات عمومی رو که در ذهن فرد ایجاد میشود پاسخ بدم
در ابندا آدرس سایت شرکت https://richmondberks.com
توضح کلی : 1.6 درصد روزانه سود از مقدار سرمایه گذاری شده ، یعنی بطور مثال اگر شما 100 دلار سرمایه کذاری کنید روزانه 1.6 دلار بهتون سود تعلق می گیره ( روزهای شنبه و یکشنبه 0.7% ) به معنای دیگر هفتگی 9.4% و ماهانه 37.6%
اطلاعیه : سود روزانه به 1.7 درصد در روز افزایش یافت
مقدار سرمایه اصلی همیشه بصورت آنی مانند سود قابل برداشت هست ولی اصل پول سرمایه گذاری شده رو با کسر 50% می تونید برداشت کنید ، که معمولا کسی که سرمایه گذاری می کنه مبلغش رو برنمیداره و از سود استفاده می کنه ولی اگر خواستید می تونید مبلغ سرمایه گذاری شده رو هم برداشت کنید با این شرایط
ثبت نام خیلی راحت هست و بعید می دونم دوستان مشکلی داشته باشند ، برای ادامه توضیحات پیشنهاد می کنم ابندا ثبت نام کنید که اجزای پنلش رو ببینید تا توضیحاتم رو راحت تر متوجه بشید
تا اینجا سیستم سود دهی و درصدهاش رو متوجه شدید
حالا 3 نوع سرمایه کذاری داریم در این سایت که هرکدام رو معرفی می کنم
نوع 1 - RBB ) این حروف به معنی Richmond berks dollars هستش و شما سرمایتون به صورت دلاری واریز میشه به سایت و سود هم که طبق حالت معمول بهش پرداخت میشه ، حالت پیش فرض و اصلی هستش که شما می تونید از طریق سیستم های پرداخت payeer , perfectmoney , btc , advcash واریز کنید ، در این حالت می توانید سود خود را از طریق payeer , perfectmoney , btc , advcash بصورت آنی برداشت کنید
نوع 2 - BTC ) این حروف به معنی واحد پولی بیت کوین هست و شما می تونید پولتون رو از طریق فقط بیتکوین پرداخت کنید و سود هم با واحد پولیه بیت کویین بهتون پرداخت میشه این برای حالتی هست که شما فکر می کنید ارزش بیتکویین درحال افزایش می تونه باشه شما بیت کویین سرمایه گذاری می کند و سودتون رو بصورت فقط بیتکویین برداشت می کنید
نوع 3 - RBB ) این حروف به معنی richmondberks bonus هستش و امتیازاتی هست که به ازای کارهایی دریافت می کنید ، مبلغ اصلی RBB قابل برداشت نیست ولی روزانه 0.05% سود بهش تعلق می گیره که قابل برداشته و همچنین با RBB می تونید از فروشگاه این سایت امتیازاتی از جمله VIP و کوپن کد دریافت کنید ، با ثبت نام و تکمیل یک فرآیند ساده 120 RBB دریافت خواهید کرد
معرفی شرکت : به گفته خودشان در کار مزایده املاک هستند و املاکی که خرید می کنند رو همراه با سودی که می کنند در پنل کاربریتون قسمت نیوز معرفی می کنند بصورت کاملا شفاف
البته شرکت ثبت شده هم هستند که مدارکش رو می تونید دانلود کنید ، دانلود مدارک شرکت
به مرور زمان سوالاتی که دوستان در این تاپیک می پرسند رو به همراه پاسخ به پست اول اضافه خواهم کرد
سخن آخر : حدود 4 ماه هست عضو این سایت هستم و سود ها بصورت آنی برداشت شده ولی دوستان عزیز دقت کنند که خودشون تحقیقات لازم رو انجام بدند و پیشنهادم اینه که با پرداخت کم شروع کنند در حد 20-30 دلار بعد که مطمئن شدند پرداخت های بیشتر انجام بدند درصورت تمایل
سوال دیگه ای بود در خدمتم
برای ارتباط با بنده هم می تونید از طریق تلگرام https://t.me/safeinv
لطفا دوستانی هم که سرمایه گذاری کردند تجربشون رو اینجا به اشتراک بگذارند و درمورد دریافت هایی که داشتند اسنادی رو قرار بندند
پ.ن : لطفا دوستانی که پندهای متفکرانه دارند در تاپیک شرکت نکنند و فقط دوستانی که سوال دارند سوالات خود را مطرح کنند ، در مورد پندها موارد رو همراه با بولد کردن ذکر کردم قبلا
برای دنبال کردن اخبار و امکانات جدید و همچنین دریافت کوپن کدها می توانید در چنل زیر عضو بشید
https://t.me/richmond_berk
اطلاعیه ها )
1. سود روزانه به 1.7 درصد در روز افزایش یافت اطلاعات بیشتر
-
پاسخ : سرمایه گذاری و درآمد ثابت روزانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
از کجا اعتماد کنیم:-s
مدارک شرکتشون رو که گذاشتم براتون و همینطور می تونید یک سرچ ساده بزنید تو اینترنت
به خاطر همین عرض کردم که با مبلغ کم شروع کنید
آخرین دریافتی که داشتیم
04.06.17 14:19 |
Receive |
171834760 |
U6957847
inboxpanel |
+11.12 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 11.12 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user . |
04.08.17 22:40 |
Receive |
172095769 |
U6957847
inboxpanel |
+9.2 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 9.2 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user . |
-
با سلام
تمامی سایتای هایپ اس اس ال شرکتی دارند + ثبت شرکت و ... پس به این چیزا نباشید
اما دوستان توجه داشته باشید این سایت ها حداکثر سی روز جواب میدن بعدش اسکم یا به اصطلاح ***ی میشن
برای ریسک کمتر سرمایه رو بعد از 10 روز از شروع فعالیت سایت بردارید
این سایت اصل سرمایه رو با کارمزد زیاد برگشت میده که یکم عجیبه در حالی که اکثرا دوروربر 8% هستند
توی گروه های هایپ هم این یکی سایتو ندیدم از بچه های کهنه کار توصیه کنن (یعنی معرفی کنن)
-
درجواب این دوستمون بگم که احتمال اسکم شدن این سایت خیلی کمه درحال حاضر ، طبق بررسی ها و سیاست سرمایه گذاری 50 درصدی که داره
و اما درمورد اینکه تو گروه های هایپ کهنه کارها توصیه نکردند باید خلافش رو به عرضتون برسونم ، موقعی ای که این پروژه استارت شد غوغا به پا شد
http://www.moneymakergroup.com/Richm...n-t526739.html
تاپیک های خیلی زیادی داره تو سایت های مطرح هایپ ، که می تونید همرو بررسی کنید
درمورد 30 روزی که می فرمایید بنده حدود 4 ماه هست که دریافت دارم ازشون
-
الکسای سایت هم درحال حاضر 4,784 جهانی هست که نشان دهنده بازدید خیلی بالای هست که روزانه داره
-
این نوشته بود عضو شوید 10 دلار هدیه رایگان!! کلا از اول بزل و بخشش اینطوری عجیبه...ثبت نام کردم هیچی نداد :62:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
این نوشته بود عضو شوید 10 دلار هدیه رایگان!! کلا از اول بزل و بخشش اینطوری عجیبه...ثبت نام کردم هیچی نداد :62:
اون رو در سرمایه شما در سایت اضافه میکنه که اگر مراحل خواسته شده بعدی رو هم کامل کنید 110 دلار دیگه هم میده در مجموع میشه 120 دلار در حساب شما در این سایت که به این 120 دلار روزانه .05 درصد سود میده
اگر هم سرمایه گذاری کنید ماهانه 37.6 درصد سود
البته روند سایت از حالت عادی خارج شده چون چند نفری رو میشناسم که درخواست 50 درصد مبلغ سرمایه گذاریشون رو کردن و دریافت نکردن . طبق قانون خود سایت شخص می تونه هر زمانی درخواست 50 درصد مبلغ سرمایه گذاریش رو بکنه .
مایل بودید لینک میدم برا این عدم واریز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
اون رو در سرمایه شما در سایت اضافه میکنه که اگر مراحل خواسته شده بعدی رو هم کامل کنید 110 دلار دیگه هم میده در مجموع میشه 120 دلار در حساب شما در این سایت که به این 120 دلار روزانه .05 درصد سود میده
البته روند سایت از حالت عادی خارج شده چون چند نفری رو میشناسم که درخواست 50 درصد مبلغ سرمایه گذاریشون رو کردن و دریافت نکردن . طبق قانون خود سایت شخص می تونه هر زمانی درخواست 50 درصد مبلغ سرمایه گذاریش رو بکنه .
احتمالا به زودی صاحبشم از کشور خارج میشه :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
توضیحاتی که در نوع 3 دادم رو مطالعه کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله ممنون میشم لینک هاش رو ارائه بدید
به علاوه اسکرین شات و .....
اطلاع دارید که هیچ کاری دستی انحام نمیشه تو این سایت و همه چیز اتوماتیکه
-
سلام
آقا مهدی ممنون از توضیحات کامل و اینکه این سایتو معرفی کردی
سوالم اینه که این سایت گویا آمریکایی هست و سایت ها و شرکت های درست و حسابی و قانونیه آمریکایی با کسانی که توی ایران زندگی میکنن به هیچ وجه کار نمی کنن مخصوصا شرکت های مالی و اقتصادی
این سایت چه جوریه که مشکلی نداره با ما؟ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
سلام
آقا مهدی ممنون از توضیحات کامل و اینکه این سایتو معرفی کردی
سوالم اینه که این سایت گویا آمریکایی هست و سایت ها و شرکت های درست و حسابی و قانونیه آمریکایی با کسانی که توی ایران زندگی میکنن به هیچ وجه کار نمی کنن مخصوصا شرکت های مالی و اقتصادی
این سایت چه جوریه که مشکلی نداره با ما؟ممنون
خواهش می کنم ، البته که این سایت ملیت انگلیسی داره در اصل و تو چندتا کشور دفتر دارند که آدرس هاس هست روی سایتشون
توی قوانینش چیزی ذکر نکرده درمورده ایران ولی خوب شماره ایران رو وریفای نمی کمه این رو دیگه می دونیم ، از طرقی هم چون درگاه های مالیش پرفکت ، بیت کویین و پاییر و ادوی کش هست و قابل پیگیری نیست مثل پی پال مشکلی ایجاد نمی کنه
-
وقت تلف کردن . از این راه ها درامد خاصی عایدتون نمیشه .
به فکر یه ایده ناب باشید که بشه باهاش یه استارتاپ قوی راه اندازی کرد ، مطمئن باشید ایدتون خوب باشه سرمایه گذارم براتون میادش . کافی خلاصه ایده تون تو یکی از این جشنواره استارتاپ ها بیان کنید .
-
دریافت امروز
+10.5 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 10.5 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user |
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
توضیحاتی که در نوع 3 دادم رو مطالعه کنید
- - - Updated - - -
بله ممنون میشم لینک هاش رو ارائه بدید
به علاوه اسکرین شات و .....
اطلاع دارید که هیچ کاری دستی انحام نمیشه تو این سایت و همه چیز اتوماتیکه
تصویر
فایل پیوست 35706
لینک چون سایت مزبور در حال جمع آوری ریفر هست نزاشتم باز مایل بودید لینک هم میزارم
البته بازگشت 50 درصد پول سرمایه گذاری شده اولیه دستی هست و با تیکت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
تصویر
فایل پیوست 35706
لینک چون سایت مزبور در حال جمع آوری ریفر هست نزاشتم باز مایل بودید لینک هم میزارم
البته بازگشت 50 درصد پول سرمایه گذاری شده اولیه دستی هست و با تیکت
buxi هست ؟
من الان از بالانسم برداشت می کنم و بهتون خبر میدم
این ها نظرات هست که می تونه درست و غلط باشه چون هیچ جا من ندیدم تو سایت های خارجی حتی همجین حرفی رو
ولی با این حال الان تست می کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
buxi هست ؟
من الان از بالانسم برداشت می کنم و بهتون خبر میدم
این ها نظرات هست که می تونه درست و غلط باشه چون هیچ جا من ندیدم تو سایت های خارجی حتی همجین حرفی رو
ولی با این حال الان تست می کنم
لینک رو پ.خ کردم براتون
-
Received Payment 5.00 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user
این انجام شد ولی شاید محدودیتی گذاشته باشند مثلا اگر از یک مبلغی بالاتر بخواید سرمایه بردارید نیاز به تیکت باشه به خاطر امنیت
و البته به دلیلی که شما گفتید هم می تونه باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
لینک رو پ.خ کردم براتون
سوالی که در این رابطه از پشتیبانی پرسیدم
hi , one of my partners want to withdraw active rbd
system says : Please, contact us for withdrawal your deposit
Hi! Do you know that you can withdraw only half or it and the other half will be gone forever
yes i know , but ,my question is why this is not auto
It is done for security reasons. Like if you lost access to your account so you money would be safe
thak you but you can verify that process with phone sms verify
It will be done in fututre. But for now you have to send us request to unlock this option
-
آخرین دریافت ما
04.10.17 23:21 |
Receive |
172336199 |
U6957847
inboxpanel |
+33.33 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 33.33 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user |
-
2 فایل پیوست
با توجه به بررسی سایت ،شرکت ، اسکم نبودن و توضیحات کامل جناب آذرنیا اقدام به سرمایه گذاری کردم و تا اینجا دو پرداختی داشتم
تایید میشه پرداختی این سایت و طرز کار ساده و بسیار خوب
فایل پیوست 35741
-
دوستان برای تایید شماره تماسشون هم اگر مشکل داشتند میتونند از اپلیکیشن https://www.cloudsimapp.com/ استفاده کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
با توجه به بررسی سایت ،شرکت ، اسکم نبودن و توضیحات کامل جناب آذرنیا اقدام به سرمایه گذاری کردم و تا اینجا دو پرداختی داشتم
تایید میشه پرداختی این سایت و طرز کار ساده و بسیار خوب
فایل پیوست 35741
شما چقدر سرمایه گذاری کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
شما چقدر سرمایه گذاری کردید؟
درود بر شما 300دلار البته با فعال سازی یکسری موارد مقداری بن تخفیف گرفتم و 10 درصد بیشتر شارژ شد یعنی 330 دلار
-
1 فایل پیوست
-
اگه درست متوجه شده باشم ، یعنی این سایت ب سرمایه شما ۳۷ درصد ماهانه سود میده ؟ درسته ؟ با چه فرمولی سود رو حساب میکنه ؟ فرمول بانکی استاندارد ؟ یا ؟ میشه مثال بزنید ، مثلا ۱۰۰ دلار سود ماهانه ش چقدر میشه ؟
بعد تو عکسایی ک گذاشتید چرا ۵ درصد و ۱۰ درصد ه ؟
-
سلام دوستان برای بنده که دوبار برداشت زدم واریز کردند اونم آنی - اما از طریق بیت کوین یکم کارمزد کم میکنه و بهتره از طریق پرفکت مانی بگیرید
روزای تعطیل : شنبه و یکشنبه 0.7 درصد سود میده
روزای کاری : 5 روز دیگر 1.6 در صد سود میده
از طریق 120 دلار بونوس خود سایت : 0.05 درصد سود میده
طبق محاسبات بنده : سود ماهانه دقیقی نمیشه داد چون روزای تعطیل در یه ماه 8 تاس در یه ماه 10 تاس در یه ماه 9 تاس و ... اما در کمترین حالت ممکن ده روز در نظر میگیریم 42.15 درصد سود میده یعنی 100 دلار میشه 42.15 دلار در ماه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
اگه درست متوجه شده باشم ، یعنی این سایت ب سرمایه شما ۳۷ درصد ماهانه سود میده ؟ درسته ؟ با چه فرمولی سود رو حساب میکنه ؟ فرمول بانکی استاندارد ؟ یا ؟ میشه مثال بزنید ، مثلا ۱۰۰ دلار سود ماهانه ش چقدر میشه ؟
بعد تو عکسایی ک گذاشتید چرا ۵ درصد و ۱۰ درصد ه ؟
ماهانه حدود 40 درصد میده
موضوع دیگه که دوستان قبل از اینکه سرمایه گذاری کنند اطلاع بدند سیستم به ما که قدیمی تر هستیم بعضی مواقع تخفیفاتی روی خرید کوپن کد ها میده ، که میتونیم کوپن رو خرید کنیم و در اختیارشون قرار بدیم به اینصورت که بطور مثال با یک کوپن 10 درصدی وقتی 100 دلار سرمایه گذاری کنند ، با اون کوپن میشه 110 دلار
-
مطالب عالی بود فقط چطور اطمینان پیدا کنیم که مشکلی پیش نمیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sanatshargh
مطالب عالی بود فقط چطور اطمینان پیدا کنیم که مشکلی پیش نمیاد
درود بر شما
مدارک شرکت قرار داده شده در پست اول همچنین با بررسی و سرچ میتونید به اسکم و هایپ نبودن اطمینان پیدا کنید. ضمن اینکه اکثر سایت های هایپ و اسکم به یک ماه نمیکشه
همچنین میتونید مقدار سرمایه گذاری رو از ابتدا با کم شروع کنین برای مثال 30 دلار
-
1 فایل پیوست
-
دوستان عزیزی که قصد سرمایه گذاری دارند یک کوپن درصدی درحال حاضر دارم که هر مقداری سرمایه گذاری کنید درصد بیشتر در پنلتون شارژ میشه
که البته 12 ساعت از وقتش مونده
-
این هم دریافتی امروز
04.16.17 16:36 |
Receive |
172970770 |
U6957847
inboxpanel |
+9.85 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 9.85 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user |
-
بعضی از دوستان سوالاتی رو می پرسند مبنی بر مبلغ تراکنشی که این سایت داشته
ببینید این سایت از درگاه
https://www.coinpayments.net
استفاده می کنه که مثل بلاک چین شماره حساب والت رو اتوماتیک تغییر میده برای امنیت یعنی حدود 30 الی 1 ساعت تغییر میده شماره حساب رو
با اینجال شما وقتی یکی از این شماره حساب ها رو چک می کنی که ازشون استفاده شده میبینی که تراکنش بالایی داشته
بطور مثال لینک زیر رو مربوط به یکی از شماره حساب ها ببینید
https://blockchain.info/tx/4a043807f...f81acadb6f495b
مبلغ $ 8,129.30 خروجی داشته
این روش مانیتور کردن یک سایتیه که ببینیم میشه بهش اعتماد کرد یا نه
-
سلام
ممنون
ظاهرا سایت قابل اطمینانی به نظر میرسه منم یه سرمایه کوچک ریختم و سودشو تسویه زدم انی تسویه شد
همچنین از اخبار و عکسهای جلسشونو اینا به نظر میرسه با این پولها کار میکنند و خطر ریسکش پائینه
-
دریافت امروز
04.17.17 15:45 |
Receive |
173063951 |
U6957847
inboxpanel |
+9.13 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 9.13 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user |
-
1 فایل پیوست
-
دوستان کسی promocode 10% نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lopez
دوستان کسی promocode 10% نداره؟
سلام
با من درتماس باشید
https://t.me/safeinv
-
سلام . من درست برداشت کردم؟
این هایپ ماهانه 42درصد سود به شما میده اما یه شرطی داره.
اگر درخواست واریز کنید 50%ش واریز میشه و بقیه اش رو نمیده. خب این پول شما چی میشه؟
یعنی با صد دلار شما تقریبا بعد از سه ماه 50دلار برای سه ماه سود دریافت میکنید ؟!
*در قوانین سایت هستش که هر موقع بخواند میتونند قوانین رو تغییر بدند که این یعنی هر زمان میتونند از نظر قانونی فلنگو بردارند و برند!