-
سرمایه گزاری و درآمد ثابت از آن
با سلام خدمت دوستان.
مدتیه که دنبال کسب و کار های اینترنتی بودم و به شرکت معتبری بر خوردم که شما با سرمایه گذاری پولتون هر ماه حداقل 10% به صورت ثابت و مادام العمر ازش در آمد دارید یعنی به عنوان مثال شما یکبار 1 میلیون سرمایه گذاری میکنید و هر ماه 100 هزار تومان در آمد دارید. این شرکت تقریبا 8 سال هست فعالیت داره و سایت خارجی و با پشتیبانی هست. شما پس از سرمایه گذاری از همان روز اول میتونید در آمد خودتان را به صورت آنی و بدون درخواست برداشت کنید.
اگه دنبال سرمایه گذاری تضمینی هستید آن را از دست ندهید .
توجه : این سایت به هیچ وجه هایپ نبوده و شما به ازای پولتون تجهیزات تهیه میکنید و از آن در آمد دارید پس نگران Scam شدن سایت نباشید.
برای توضیحات بیشتر id تلگرام خود را در این پست درج کنید.
-
پاسخ : سرمایه گزاری و درآمد ثابت از آن
خود پول اصلی چی میشه اونوقت ؟
-
یکی دیگه از سایت هایی که بازده خوبی داشته
https://richmondberks.com
هستش
بصورت هفتگی 8 درصد میده ، پول اصلیتون هر موقع بخواید می تونید برداشت کنید البته با کسر 50%
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
هستش
بصورت هفتگی 8 درصد میده ، پول اصلیتون هر موقع بخواید می تونید برداشت کنید البته با کسر 50%
والا ما خیلی وقته توی این سایت هستیم اما هنوز نتونستیم شماره موبایلمون رو تایید بکنیم :|
مجازی امریکا و روسیه رو هم تست کردم ارور میده نمیشه ...
کانادا رو هم کلا ارسال نمیکنه ...
-
در تماس باشید
telegram.me/serverman_ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrania
خود پول اصلی چی میشه اونوقت ؟
با پول شما تجهیزات خریده میشه و نمیتونید پول اصلی را بردارید ولی دیگه لازم نیست سرمایه گذاری کنید و با یک بار سود همیشگی دریافت میکنید!!
- - - Updated - - -
سایتی که من بهتون معرفی میکنم بدون نیاز به هیچ تاییدیه می باشد و با کشور ایران مشکلی ندارد ..
-
سلام به این روش کسب درآمد از این نوع سایت ها به انگلیسی چی میگن؟تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
سلام به این روش کسب درآمد از این نوع سایت ها به انگلیسی چی میگن؟تشکر
hyip
هست
البته richmondberks ادعا می کنه که هایپ نیست و کارش ساختمان سازیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
hyip
هست
البته
richmondberks ادعا می کنه که هایپ نیست و کارش ساختمان سازیه
سایتی که این دوستمون معرفی کردن سایت های هایب هستند و توی سطح اینترنت زیاد هست و سود های زیادی تا گاهی 50 % در ماه میدن که فقط برای تبلیغه و بعد از جمع کردن مبالغ زیاد دیگه پرداختی ندارند و Scam میشن!!
-
ایدی من
@hosein6279
لطفا پیام دهید . ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
هستش
درود
ممنون از به اشتراک گذاریتون
ولی آیا به نظر شما این سود معقول هست ؟ یعنی اگر بنده 400 دلار سرمایگذاری کنم هفته ای 32 دلار دریافت میکنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
ولی آیا به نظر شما این سود معقول هست ؟ یعنی اگر بنده 400 دلار سرمایگذاری کنم هفته ای 32 دلار دریافت میکنم ؟
هیچ کسی الکی به شما پول نمیده
هروقت دیدین یه جایی سود زیاد میدن بدونین قطعا یه جای کار میلنگه
اگه طرف کارش درست باشه با سودهای خیلی کمتر هم میتونه میلیاردها سرمایه جذب کنه
اونم توی خارج که سود بانکی اونقدر پایینه
اگه قبول ندارین اصلا مشکلی نداره ، یه روزی قبول میکنین (بالاخره برای بعضی تجربه ها آدم باید هزینه کنه)
-
سایت های سرمایه گذاری هایپ و ...
معمولا بد نیستن
اما خیلی پیش میاد که از راه نادرستی کسب درامد میکنن
مثلا قدیما یک سایتی بود که مبلغ خوبی میداد
ولی بعدا مشخص شد در کار مواد مخدر بود
و رییسش دستگیر شد و سایت از بین رفت
معمولا نیتشون کلاهبرداری نیست و سود رو کامل پرداخت میکنن
اما متاسفانه راه کسب درامد از سرمایه های جمع شده در بیشتر اوقات خلافه ! :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
دوست عزیز من ما معرفی کردیم ، تحقیقاتش رو خودتون انجام بدید ولی بنده الان حدود 2 ماهه دارم ازشون سود دریافت می کنم و دریافت وجه هم آنی هست ، 20 زیرمجموعه فعال هم دارم که البته ایرانی نیستنند ، بیشتر فعالیتم خارج ایران هست ، اگر تمایل داشتید می تونید از طریق تلگرام درتماس باشید تا اسناد دریافت رو خدمتتون ارائه بدم ، همچنین اگر سوالی بود خوشحال میشم پاسخ بدم بهتون
https://telegram.me/serverman_ir
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amy
سایت های سرمایه گذاری هایپ و ...
معمولا بد نیستن
اما خیلی پیش میاد که از راه نادرستی کسب درامد میکنن
مثلا قدیما یک سایتی بود که مبلغ خوبی میداد
ولی بعدا مشخص شد در کار مواد مخدر بود
و رییسش دستگیر شد و سایت از بین رفت
معمولا نیتشون کلاهبرداری نیست و سود رو کامل پرداخت میکنن
اما متاسفانه راه کسب درامد از سرمایه های جمع شده در بیشتر اوقات خلافه ! :d
البته این ها مدعی هستند که شرکت ساختمانی هستند و در مزایده های ملک و املاک فعالیت می کنند
این هم مدارک شرکتشون هست که ضمیمه کردم
https://goo.gl/5kcyw4
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
دوست عزیز من ما معرفی کردیم ، تحقیقاتش رو خودتون انجام بدید ولی بنده الان حدود 2 ماهه دارم ازشون سود دریافت می کنم و دریافت وجه هم آنی هست ، 20 زیرمجموعه فعال هم دارم که البته ایرانی نیستنند ، بیشتر فعالیتم خارج ایران هست ، اگر تمایل داشتید می تونید از طریق تلگرام درتماس باشید تا اسناد دریافت رو خدمتتون ارائه بدم ، همچنین اگر سوالی بود خوشحال میشم پاسخ بدم بهتون
https://telegram.me/serverman_ir
- - - Updated - - -
البته این ها مدعی هستند که شرکت ساختمانی هستند و در مزایده های ملک و املاک فعالیت می کنند
این هم مدارک شرکتشون هست که ضمیمه کردم
https://goo.gl/5kcyw4
دوست عزیز لطفا تایپکی جدا برای خودتون ایجاد کنید و اینجا اسپم نکنید.
- - - Updated - - -
دوستان اینم بگم که شما 100% پولتون تضمینه و نگرانی درباره ی اون نداشته باشید . این کمپانی کامل معتبره و چندین سال سابقه داره و در چندین جای مختلف با اونا مصاحبه کردن و جزو موفق ترین افراد شناخته شدن..
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al021
دوستان اینم بگم که شما 100% پولتون تضمینه و نگرانی درباره ی اون نداشته باشید . این کمپانی کامل معتبره و چندین سال سابقه داره و در چندین جای مختلف با اونا مصاحبه کردن و جزو موفق ترین افراد شناخته شدن..
لینکش رو بزارید لطفاً
-
لطفا داخل تلگرام توضحیاتشو بفرستید
https://t.me/m55rm
-
آی دی تلگرام : @ch1ir
لطفا اطلاعات و معرفی سایت
-
لطفا برای من بفرستید
anzlanzl@
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oscar
لینکش رو بزارید لطفاً
لینک رو به id تلگرام یا ایمیل میفرستم با توضیحات تکمیلی برای دوستانی که علاقه دارن..
-
کامل پ.خ بفرست.تلگرام ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
licenseha
کامل پ.خ بفرست.تلگرام ندارم
پیام خصوصیم هنوز فعال نیست دوست عزیز
ایمیل بدید برای ارتباط
ممنون
-
اقا برای من هم بفرستید لطفاً
https://t.me/Doom_VS
-
برای من هم از طریق پ.خ بفرستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
برای من هم از طریق پ.خ بفرستید
اگه میتونید ایمیل درج کنید . پیام خصوصی بنده فعال نیست . ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al021
اگه میتونید ایمیل درج کنید . پیام خصوصی بنده فعال نیست . ممنون
درود بر شما
با بنده در تماس باشید
https://t.me/funhaven
-
-
چرا نمیاد همین کار در ایران انجام بدیم ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
چرا نمیاد همین کار در ایران انجام بدیم ..
به علت هزینه شروع زیاد برای شرکت و فراهم کردن تجهیزات براشون نمیصرفه که تو ایران این کار رو انجام بدن
-
عزیز لینک رو عمومی بزارید شاید کسی تجربه خوب یا بدی با این سایت داشته باشه بلاخره استفاده از تجربیات دوستان خالی از لطف نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Oscar
عزیز لینک رو عمومی بزارید شاید کسی تجربه خوب یا بدی با این سایت داشته باشه بلاخره استفاده از تجربیات دوستان خالی از لطف نیست
دوستانی که علاقه دارند و میخوان اطلاع پیدا کنند Id درج میکنند با سند و مدرک بهشون توضیح میدم و بعد برن تحقیق کنند..
لینک نمیذارم که هر کسی اظهار نظر کنه و اینکه من از رو لینک در آمد دارم و حالا یه سرمایه گذاری خوبی رو به دوستان معرفی می کنم..
لطفا حاشیه نرین و اسپم هم نکنید ..
ممنون.
-
لطفا یرای بنده هم بفرستید
https://t.me/help2002
-
دوست عزیز صد در صد کلاه برداریه، اصلا امکان نداره، وقتی که تو اکثر کشورهای جهان اول مثل اروپا و آمریکا، بالاترین بهره های بانکی نزدیک به 10 درصد هست، چرا باید یه مجموعه مالی حماقت به خرج بده و بیاد در سال 120 درصد سود پول بده ؟ یا مثلا تو ایران وقتی حداکثر بیست و خورده ای درصد وام میدن، چرا این شرکت های هرمی و قارچی میان سود بالایی میدن ؟ اینجوری باشه خود بانک ها هزاران میلیارد توی اون بیزینس ها سرمایه گذاری میکنن و نمیذارن کار به من و شما برسه، واقعا انسانیت هم چیز خوبیه که داشته باشیم و باعث نشیم پول هایی که مردم به زور در آوردن به باد بره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bluecloud
دوست عزیز صد در صد کلاه برداریه، اصلا امکان نداره، وقتی که تو اکثر کشورهای جهان اول مثل اروپا و آمریکا، بالاترین بهره های بانکی نزدیک به 10 درصد هست، چرا باید یه مجموعه مالی حماقت به خرج بده و بیاد در سال 120 درصد سود پول بده ؟ یا مثلا تو ایران وقتی حداکثر بیست و خورده ای درصد وام میدن، چرا این شرکت های هرمی و قارچی میان سود بالایی میدن ؟ اینجوری باشه خود بانک ها هزاران میلیارد توی اون بیزینس ها سرمایه گذاری میکنن و نمیذارن کار به من و شما برسه، واقعا انسانیت هم چیز خوبیه که داشته باشیم و باعث نشیم پول هایی که مردم به زور در آوردن به باد بره.
1. اولا اینکه دوست عزیز تا از چیزی به طور کامل خبر نداری قضاوت نکن و تایپک رو تخریب نکن
2. این شرکت با استفاده از دستگاه های ماینینگی که تهیه کرده با توجه به پول ما hash rate میده ( دستگاه ها گاهی تا 10 ها میلیون تومان میشه هزینشه که به صورت Share میفروشن ) و شما به مقدار پولت hash rate دریافت میکنی که از اون درآمد داری ( درباره ی ماینینگ یه سرچ کوچیک بدی بد نیست! )
3. بانک ها نمیان همچین قرار دادی ببندن با مردم که 120% واقعی در سال بدن ( هر جا شما همچین قرار دادی دیدی به بنده بگو ) و میگن 10% ( که به صورت اسمی هست ) 100 تا چیز میبندن بهش که در آخر 2 3 درصد تو ماه میدن.
4. بانک ها با پولی که از مردم میگیرن به وام و کمک به اورگان ها و کلی چیزه دیگه هزاران درصد درمیارن :) برای چی به 120% راضی بشن
5. این شرکت به صورتی هست که توی کشور خودشون شناخته شدست و قارچی و 1 شبه رو نیومده و نتیجه ی چندین سال زمان و هزینه و تلاش بوده.
6. شرکت از هزینه ی نگهداری که میگیره درآمد داره پس براش میصرفه و هر چقدر مردم بیشتر ازش خرید کنند بیشتر سود میکنه.
7. همچنین نمیتونه کلاه برداری کنه چون دستگاه های ماینینگ انقدر گسترده اند که نمیتونه اونارو بفروشه به راحتی! ( یعنی پول دست اون نیست که اختلاص کنه ! | با پول مردم رفته تجهیزات خریده و به صورت Cloud سرویس میده! ) و همچنین توسط دولتش ثبت شده . بی درو پیکر نیست! :)
8. دوستان بنده خودم تضمین میکنم براتون و با سند و مدرک که خیالتون راحت باشه ( خودم از این سایت خرید داشتم ) ...
9. اونایی که واقعا قصد سرمایه گذاری واقعی دارن ID درج کنند تا باهاشون در تماس باشم و توضیحات بیشتر بدم که مثل این دوستمون به تخریب افراد ، مثل بنده نپردازند و برجسب نزنند راحت :)
-
اگه منظورتون سایت های فارکسه که اکثرا کلاه بردارن و زیاد مینالند ازش !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pbx9798
اگه منظورتون سایت های فارکسه که اکثرا کلاه بردارن و زیاد مینالند ازش !
من توی صحبت هام اصلا حرفی از فارکس زدم ؟ مطلبو خوندید ؟ مطلب ما ربط به فارکس نداره دوست عزیز!!!