سلام،
میخوام از فناوا سرویس وب هاستینگ بگیرم برای یک domain. دلیل انتخابم توصیه یکی از دوستان و قیمت خیلی مناسب و تفکیک web hosting از database hosting هستش. آیا تا حالا کسی از فناوا سرویس گرفته؟ راضی هست یا نه؟
ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام،
میخوام از فناوا سرویس وب هاستینگ بگیرم برای یک domain. دلیل انتخابم توصیه یکی از دوستان و قیمت خیلی مناسب و تفکیک web hosting از database hosting هستش. آیا تا حالا کسی از فناوا سرویس گرفته؟ راضی هست یا نه؟
ممنون.
موسسه معتبر و خوشنامی است اما نشنیده بودم خدمات هاستینگ ارائه بده. البته اگر منظورتون fanava.com باشه
یکی از اشنایام از ای دی اس الش استفاده می کنه واقعا عالیه حالا دیگه هاستینگشو نمی دانم
سلام،
آره فناوا سرویس هاستینگ هم میده: FANAVA ::
قیمتهاش از ۱۷۵۰۰ تومان شروع میشه. همین یک ساعت پیش زنگ زدم. گفتند سرویس HP1 و ثبت یک دامنه دات کام با تخفیفات و کسورات میشه تقریباً ۳۰۵۰۰ تومان. این طور که خودشون میگن (سوالات متداول < فن آوا) تمام سرورها در دیتاسنتر خودشان در ایران در مرکزی به نام «آزادگان» نگهداری میشه.
دوست عزیز من زیاد تخصصی توی هاستینگ ندارم که بگم بهت هاستینگ شون چه توری هست ولی نمیدونم چطوری شما میگید قیمتاش خوبه من که نگاه کردم به شدت بالاست
عزیز مگه چون ADSL اش خوبه دلیل میشه هاستینگش هم خوب باشه....؟ :دی (شاید من اشتباه برداشت میکنم)
پیشنهاد میشه از ایران سرویس نگیرین..... هم به دلیل کیفیت پایین و هم قیمت بالا....ولی اگر مجبورید از دیتا سنتر افرا بگیرید.... (از PArsdev)
چون از لحاظ استانداردها به دیتا سنتر های جهانی نسبت به بقیه نزدیکتره
اگر ملاک قدرت شرکت باشه پارس آنلاین از همه قدرتمند تره...ولی دیتا سنترش تعطیله
خوب همیشه مشتریای یک هاستینگ کیفیت اون هاستینگ رو نشون میده
ببین کیا مشتریاش هستن؟
خوب بخر یا نخر الان خودت می فهمی.
با تشکر
تشکر یادت نره :66:
از شرکت وارز هاست بگیر.. خودش اینجا هست.. سرورهاش ترکیده ! (به علت اینکه کلمه ک - ن جزو کلمات فیل میباشد از کلمه ی استفاده شد) :d
بستگی داره چقدر بهشون پول بدی
irandatacenter.ir ازشون سرویس پهنای باند داره ماهی 24 ساعت دوون تایم خوراکشه
شبکه فن آوا بر اساس vlan نیست و همین باعث شده یه اتک ساده کل شبکه اون بخوابه !
رادکام هم تو اون شبکه هست !
البته افرانت هم همین مشکل رو داره بعضا
الان این تعریف از ما بود یا اینکه سروهای ما مشکل داره ؟؟نقل قول:
از شرکت وارز هاست بگیر.. خودش اینجا هست.. سرورهاش ترکیده !
دوست عزیز اینها فقط دارن پول تبلیغاتشون رو میخورن به نظر من توی همین سایت دوستایه دیگه ای هستند که قیمت هاشون خیلی پایینتر هست من نمی خوام به کسی بگم از کی بخره ولی یه سرچ تو اینتر نت بکنی قیمت ها رو ببینی میفهمینقل قول:
من هاست گرفتم به علاوه ثبت دامنه دات کام شده ۳۰ هزار تومان. بقیه جاها مثل ایران هاست یا پارس دیتا اقلاً ۶۰-۷۰ تومان آب میخورد.
Adsl که میده مفتش گرونه خیلی قطع میشه هاستشو نمیدونم باید تحقیق کنی در موردش ! :53:
سلام
تمامی ترافیک های سرور فن آوا در بستر دیش هست و حداقل میزان قطع شدن سرویس ها ماهانه 2 ساعت هم نمیشه بنده 7 سال نماینده رسمی این شرکت هستم
با تشکر از تمام دوستانی که نظر دادن بنده با توجه به شرایط خاص خودم تصمیم گرفتم از همین «فناوا» سرویس web hosting و domain بگیرم. مواردی که در این چند روزه در ارتباط با فناوا برخورد کردهام جهت اطلاع بقیه دوستان به شرح ذیل است:
۱- ارزانترین سرویس ممکن به علاوه دامنه دات کام شد ۳۰ هزار تومان.
۲- پشتیبانی تلفنی و تیکتی خوبی دارند. من که تا اینجا راضی بودم. تا حالا هر چند تا سوالی که پرسیدم جواب دادند.
۳- دامنهای که خریده بودم را به اسم خودشان ثبت کردهاند نه من. یعنی اگر who is بگیرید اسم و آدرس فناوا را میبینید نه اسم و آدرس من. که این برای من خیلی عجیب است و اصلاً نمیدانم این کار چقدر برای من دردسر یا خطر خواهد داشت.
۴- چون فعلاً فقط چندتا فایل html روی سایتش گذاشتم نمیتونم راجع به سرعتش نظر بدم.
۵- فناوا از نرمافزار Plesk استفاده میکند. کار کردن با Plesk برای من واقعاً عذاب آور است.
۶- همه کارهای خرید و تنظیمات را اینترنتی و تلفنی انجام دادم. حتی به فاکس هم نیازی نشد و این برای من خیلی خوب بود.
۷- وبسایتی که اونجا گذاشتم afsharm.com هستش. اگر دیدنش کمکی به تشخیص کیفیت هاست میکنه میتونید ببینید.
با تشکر از همه
مشکل واسه اوناا میشه :دی....
اگر abuse بیاد (االبته چون هاست از خودشون گرفتید باید انجام بدید...پنل هم چون دست اونهاست باید انجام بدی... در هر صورت باید انجام بدی :دی) فقط تو سابقه اونا ثبت میشه ... نکته + همینه
اگر هم اختلافی پیدا بشه یا رنک سایت بالا بره ...میتونن بکشن بالا
نمیدونم محتوای سایت شما چی هست....
abuse در حقیقت شکایت هست...
مثلا یه سایت دانلود دارید که روش کرک و کیجن نرم افزار میزارید ..مثلا adobe photoshop
اونوقت امکان داره adobe از شما به دیتا سنتر اعلام شکایت کنه...
دیتا سنتر هم به شما زمان میده تا مشکل رو حل کنید...
اگر انجام نشه اکانت شما suspend میشه
امیدوارم متوجه شده باشین...
اگر سوالی هست در خدمتم