سلام ، نظر دوستان در رابطه با خرید بک لینک برای یک وبسایت نو پا چیست ؟
لطفا با دلیل توضیح بدید .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، نظر دوستان در رابطه با خرید بک لینک برای یک وبسایت نو پا چیست ؟
لطفا با دلیل توضیح بدید .
نوپا باشه
بک لینک بگیری اسپم میشی8-|
میدونید چرا ادم ها از تاریکی میترسند؟
دلیلش تاریکی نیست
دلیلش ترس از ناشناخته هاست
آدم ها همیشه از ریسک و کارهایی که نکردند میترسند
کمی مطالعه کنید میبینید بک لینک گذاری مناسب مشکلی ایجاد نمیکنه و فوق العاده موثره
تکرار میکنم ! استاندارد و موثر
میخواید همین الان به تلگرام داخل امضا پیام بدید
حداقل 3 نمونه کار میفرستم همین ماه از خرید بک لینک فقط یکی از پکیج های ما
مشتری ها چه نتیجه ای گرفتند !!!!!!
همیشه سعی کنید اگر چیزی براتون ناشناختست درموردش مطالعه کنید
یا درمورد بازدهیش درمورد بقیه و تجربیاتشون تخقیق کنید
و سعی کنید لااقل اگر اینکارهارو نکردید , ترس هاتونو با کسی به اشتراک نذارید
چون این تجربیاته که به دیگران کمک میکنه نه کارهایی که نکردید !!!
سلام. دوست عزیز در همین ابتدای کار بهتره با محتوا شروع کنید. روزی 3 تا مطلب بزارید..... حداقل 1 سال دیگه به فکر بک لینک باشید....
باید کمی از عمر سایتتون گذشته باشه
رپورتاژ بنظرم تاثیر گذار تر باشه
بکلینک هم تو سایتهای هم موضوع مناسب هست
پیشنهاد میشه لینک طبیعی از شبکه های اجتماعی بگرین
هم بک لینک بگیرید و هم ریپورتاژ بدید البته در سایت هایی که اتوریتی شون بالاتر از خودتون باشه و موضوع سایت هم مرتبط باشه به موضوع سایت شما
اگر ممکنه توضیح مختصری در رابطه با بک لینک استاندارد و موثر بدید که چطور باید باشه دوستان
ب نظرم برا شروع مطلب باشه
بد بك لينك
به نظر من برای بالا بردن سرعت ایندکستون یکی دو تا بگیرید برای شروع سایت
سلام
بک لینک باید از سایتهایی خریداری بشه که طبیعی هستن و فقط برای فروش بک لینک ایجاد نشده باشن و حداقل 3 ماهه خرید بشه که هم تاثیر داشته باشه و هم پنالتی نشه.
کلا بک لینک رو باید طولانی مدت خرید ولی ریپورتاژ چون دائمی هستش خیلی بهتره با توجه به آپدیت های اخیر گوگل
دوستان، من یه سایت دانلود فیلم دارم. چه جوری براش بک لینک بگیرم و چقدر هزینه اش میشه؟
من بخوام بک لینک بخرم شما چه سایتی رو معرفی میکنید واسه این کار؟ بعد تاثیرش چقدره؟ ممنون
درب اتوماتیک - کرکره اتوماتیک - درب سکشنال - جک پارکینگی - راهبند - خاک سرخ - سئو و بهینه سازی - کرکره شفاف
سلام،
خیر،
طبق قوانین گوگل .
حداقل ریسک این کار پنالتی شدن و از دست رفتن رنک سایت شماست و حداکثر، حذف کلی از نتایج گوگل .
بسته به نوع بک لینکی که میگیرید، دیر یا زود گوگل متوجه خواهد شد .
در کل، یک دید بلند مدت، خرید بک لینک رو تایید نمیکنه ..
این همه میگین بک لینک فلان بک لینک بهمان و. ... بک لینک موضوعی و خیلی ویژگی های گوگل فقط مختص گوگل انگلیسی هست
اکثر کسانی که بک لینک خریدند راضی بودند ... پنالتی احتمالش کمه ... همین پنالتی واسه سایت های خارجی هست عمدتا ...