پینگ ندادن شبکه سرور در هتزنر
سلام دوستان سرور اختصاصی از دیتاسنتر دریافت شده و مجازی ساز کی وی ام روش نصب شده داخل پنل ویرچالیزور ای پی ها رو همراه با مک ادرس ای پی ها ست کردم و سرور مجازی چند تا ایجاد شده ولی بهssh وصل نمیشن. گفتم شاید مشکل از تمپلیت ها باشه و از ایزو استفاده کردم و شبکشو پیکربندی کردم ولی بازم همچنان مشکل پینگ ندادن سرور هست دوستان این مورد رو باهاش تاحالا برخورد داشتید؟
پاسخ : پینگ ندادن شبکه سرور در هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anisagostar
سلام دوستان سرور اختصاصی از دیتاسنتر دریافت شده و مجازی ساز کی وی ام روش نصب شده داخل پنل ویرچالیزور ای پی ها رو همراه با مک ادرس ای پی ها ست کردم و سرور مجازی چند تا ایجاد شده ولی بهssh وصل نمیشن. گفتم شاید مشکل از تمپلیت ها باشه و از ایزو استفاده کردم و شبکشو پیکربندی کردم ولی بازم همچنان مشکل پینگ ندادن سرور هست دوستان این مورد رو باهاش تاحالا برخورد داشتید؟
سلام ،
سابنت تهیه کردید یا آی پی تکی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ViraHost.com
سلام ،
سابنت تهیه کردید یا آی پی تکی ؟
تک ای پی البته چند ای پی
Mac ها در ip pool اضاف شده اند ؟
شما باید MAC Address رو بر روی سرورمجازیتون تنظیم بفرمایید از پنل هتزنر میتوانید MAC address هر آیپی رو درخواست بزنید و استفاده بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
Mac ها در ip pool اضاف شده اند ؟
بله اضاف شدن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shatech
شما باید MAC Address رو بر روی سرورمجازیتون تنظیم بفرمایید از پنل هتزنر میتوانید MAC address هر آیپی رو درخواست بزنید و استفاده بفرمایید
دوست عزیز نیازی به این کار نیست وقتی که از پنل ویرچالیزور سرور مجازی ایجاد میشه ای پی ها و گت وی و موارد دیگه تنظیم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anisagostar
بله اضاف شدن
- - - Updated - - -
دوست عزیز نیازی به این کار نیست وقتی که از پنل ویرچالیزور سرور مجازی ایجاد میشه ای پی ها و گت وی و موارد دیگه تنظیم میشه
مک آدرس هر آی پی را جداگانه دریافت و در پنل اضاف کنید تا آی پی اینترنت بگیرید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
مک آدرس هر آی پی را جداگانه دریافت و در پنل اضاف کنید تا آی پی اینترنت بگیرید .
همین مورد هم انجام شده. هر ای پی مک ادرس خودشو دریافت کردیم و ثبت شده در بخش ippool
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anisagostar
همین مورد هم انجام شده. هر ای پی مک ادرس خودشو دریافت کردیم و ثبت شده در بخش ippool
از قسمت list ips یک عکس بگذارید .
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
از قسمت list ips یک عکس بگذارید .
فایل پیوست 34756
در هنگام اضاف کردن ای پی ها
netmask
gateway
هر ای پی که در پنل robot می باشد را وارد کرده اید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
در هنگام اضاف کردن ای پی ها
netmask
gateway
هر ای پی که در پنل robot می باشد را وارد کرده اید ؟
بله تمامی موارد گت وی،نت ماسک،ای پی ها،مک ادرس ها، اضاف و ایجاد شدن حتی خود ویرچالیزور هم چک کرده گفته که هیچ مشکلی در تنظیماتی که انجام دادیم نیست. دیتاسنتر هتزنر هم هست سرور ولی هر کاری میکنیم سرور ها پینگ نمیدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anisagostar
بله تمامی موارد گت وی،نت ماسک،ای پی ها،مک ادرس ها، اضاف و ایجاد شدن حتی خود ویرچالیزور هم چک کرده گفته که هیچ مشکلی در تنظیماتی که انجام دادیم نیست. دیتاسنتر هتزنر هم هست سرور ولی هر کاری میکنیم سرور ها پینگ نمیدن
اگر از سمت پشتیبانی گفتن بهتون مشکلی نیست؛ دسترسی پنل هتزنر رو هم بدید بهشون بگید خودشون یک بار چک کنند .
در نهایت اگر باز هم سرور ها اینترنت نگرفتند ؛ از جایی که سرور را تهیه کرده اید بخواهید به دیتاسنتر تیکت ارسال و سرور را در حالت rescue mode بگذارند و ای پی های اضافی سرور را تست کنند .
سرور رو مجدد راه اندازی کردیم و پنل ویرچالیزور و مجازی ساز رو خود ویرچالیزور دادیم نصب کرد و مشکل حل شد