-
پیشنهاد یک هاستینگ بسیار خوب با پشتیبانی عالی !
با سلام و احترام.
دوستان گرامی و عزیز دنبال یک هاستینگ بسیار خوب با پشتیبانی عالی هستم !
اینقدر پیشنهاد گرفتم که موندم کدام را انتخاب کنم.
نظر اکثر دوستان روی موارد زیر هست :
1. سرور پارس
2. میهن وب هاست ( mihanwebhost.com )
3. طلا هاست
4. نت افراز ( www.netafraz.com )
ضمنا ترجیحا من هاست سی پانل میخوام.
نظر شما دوستان عزیز چیست ؟
ممنونم.
-
پاسخ : پیشنهاد یک هاستینگ بسیار خوب با پشتیبانی عالی !
برای چه سایتی میخواید
هاست داخل یا خارج؟
سیستم سایتتون چیه؟
-
1. سرور پارس بدرد نمیخوره
2. میهن وب هاست ( mihanwebhost.com ) عاایه
3. طلا هاست خوبه
4. نت افراز ( www.netafraz.com ) خوبه
-
نت افراز عالیه.دایرکت ادمینه
-
با اجازه از ايجا كنند تاپيك من با نت افزار كار مي كنم واينكه مصرف من در نت افزار يكي از هاست هام بالاست و بهم اخطار جابجايي دادن شما كجا رو پيشنهاد مي كنيد مثل نت افزار به غير از هاست دي ال قيمت هاش به صرفه نيست براي يك هاست با اين مبلغ يك سرور مجازي عالي ميشه گرفت ( فقط هزينه اوليه اش واسه كانفيگ زياده) در كل اگه معرفي كنيد ممنون ميشم
-
بین اینا اگه سی پنل می خوای اول میهن وب هاست بعدش طلاهاست.
اما اگه با دایرکت ادمین هم مشکل نداری نت افراز چون واقعاً پشتیبانی عالی داره.
سرورپارس رو منم پیشنهاد نمیکنم.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
برای چه سایتی میخواید
هاست داخل یا خارج؟
سیستم سایتتون چیه؟
با سلام و احترام.
سایت همکاری در فروش و یا تفریحی.
هاست خارج.
وردپرس.
ممنونم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
1. سرور پارس بدرد نمیخوره
2. میهن وب هاست ( mihanwebhost.com ) عاایه
3. طلا هاست خوبه
4. نت افراز ( www.netafraz.com ) خوبه
با سلام و احترام.
مشکلی که یکی از دوستان با میهن وب هاست داشت این بود که از قسمت تماس با ما در داخل سایت وردپرس خودش ایمیل ارسال نمی شد و چند بار هم با میهن وب هاست تماس گرفت براش حل نکردند !
ممنونم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
نت افراز عالیه.دایرکت ادمینه
با سلام و احترام.
فکر کنم سی پنل بهتر باشه.
ممنونم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtrafNet
بین اینا اگه سی پنل می خوای اول میهن وب هاست بعدش طلاهاست.
اما اگه با دایرکت ادمین هم مشکل نداری نت افراز چون واقعاً پشتیبانی عالی داره.
سرورپارس رو منم پیشنهاد نمیکنم.
با سلام و احترام.
منم تعریف طلا هاست رو خیلی شنیدم ، پشتیبانیش چطوریه ؟
در بالا گفتم میهن وب هاست چه مشکلی داشت.
سرور پارس چه مشکلی داره ؟
ممنونم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dow
میهن وب هاست
نت افراز
با سلام و احترام.
توضیح در مورد کیفیت پشتیبانیشون میدید ؟
ممنونم.
-
سرورپارس و طلاهاست اصلا پیشنهاد نمیشن
اول میهن وب هاست و بعد نت افراز
البته نت افراز سرویس الماسش فوق العاده ست و پشیمون نمیشید!
این تجربه شخصی بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام.
1. سرور پارس
3. طلا هاست
ممنونم.
بنده به کل با این هاستینگ ها بنا به دلایلی مخالف هستم نمونش پارس پک که داره فقط از اسم کلود سوء استفاده میکنه در حالی که سرور هاشون کلود نیست اما بیشترین مشتری رو بنا به دروغ صادقانه دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام.
منم تعریف طلا هاست رو خیلی شنیدم ، پشتیبانیش چطوریه ؟
در بالا گفتم میهن وب هاست چه مشکلی داشت.
سرور پارس چه مشکلی داره ؟
ممنونم.
ببینید یه زمانی شما از سرویسی استفاده میکنید و واقعاً راضی هستید و به دوستان و آشنایان هم پیشنهاد میکنید اما یه زمانی سرویس ارائه شده خراب نیست ولی فقط در همون حد قانع کننده است اون موقع شاید برای خودتون کافی باشه ولی مسلماً به دوستاتون دیگه پیشنهاد نمیکنید.
سرورپارس هم همین تشابه رو برای من داره یعنی خرابی و مشکلات علنی ازش ندیدم ولی خب علاقه ای به پیشنهاد و استفاده مجدد ازش رو ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shatech
بنده به کل با این هاستینگ ها بنا به دلایلی مخالف هستم نمونش پارس پک که داره فقط از اسم کلود سوء استفاده میکنه در حالی که سرور هاشون کلود نیست اما بیشترین مشتری رو بنا به دروغ صادقانه دارند
ایشون قصد خرید از پارس پک ندارنااا صرفا جهت اطلاع عرض کردم. نوشتن سرور پارس
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام.
توضیح در مورد کیفیت پشتیبانیشون میدید ؟
ممنونم.
پشتیبانی میهن وب هاست خوبه ولی طلاهاست براساس تجربه میگم خیلی طول میدن پاسخگویی رو و تاجایی که من میدونم پشتیبانی فنیشون تایم داره خارج از اون باشه میافته پاسخشون برای فردا یا خیلی دیر جواب میدن
-
با سلام و احترام.
دوستان دیگر نظر و یا پیشنهادی ندارند؟
ممنونم.
-
سلام خسته نباشید ، دوستان ببخشید قسمت اسپم ندارم ، ولی بنظرم آنلاین لبز ( onlinelabs.ir ) عالیه چون خودمم روی آنلاین لبز هستش هاست سی پنل ارائه میده من خودم با اینکه از میهن وب هاست تا خونمون 1 ساعت بیشتر راه نیست ، ولی میهن یکم خراب شده و هاست سالانه میفروشه مشتری باید حق انتخاب داشته باشه اگر در یک ماه هاست خوب بود ، هاستینگ سه ماه سفارش بده یا یک ماهه ، اگر در یک ماه هاست خوب نبود راضی نبود بتونه منتقل کنه و پولش نسوزه ، خدا وکیلی جناب خیرخواه خیلی کمکم کردن و با حوصله جواب میدن ، برای یه دامین اس اس ال رایگان هم میدن
می تونید اینجا رو ببینید
https://client.onlinelabs.ir/cart.php?gid=1
اینم جی تی متریکس سایتم
https://gtmetrix.com/reports/worldserial.info/0hzFgMnw
-
با سلام و احترام.
ممنونم.
-
درود خدمت شما ، طلاهاست پیشنهاد میشن
-
با سلام و احترام.
مشکلی که یکی از دوستان با میهن وب هاست داشت این بود که از قسمت تماس با ما در داخل سایت وردپرس خودش ایمیل ارسال نمی شد و چند بار هم با میهن وب هاست تماس گرفت براش حل نکردند !
کسی از دوستان از این مشکل اطلاع داره؟
ضمنا دوست دیگری داریم با پشتیبانی سرور پارس ساعت 2.5 شب تلفنی تماس گرفت براش رفع مشکل کردند!
ممنونم.
-
من خودم شخصا با نت افراز و میهن وب هاست کارکردم هرکدوم یه معایبی دارن طلا هاست که قیمت های بالایی داره ، سرور پارس هم که دیدم ماهانه هاست ارائه نمیده
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
هاست دی ال
هاست دی ال فعلا سرویس ارائه نمیکنه پرداخت ماهیانش هم خیلی بالاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
هاست دی ال فعلا سرویس ارائه نمیکنه پرداخت ماهیانش هم خیلی بالاس
نسبت به کیفیت قیمتاش خوبه
netafraz اینم خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyhan7
نسبت به کیفیت قیمتاش خوبه
netafraz اینم خوبه
اره ولی همینطور که میدونید نت افراز به پیوند یکتا حساس هستش این هم یه معایب حساب میشه ، کسی که سایت پر بازدید داره حداقل باید بره روی پلن طلایش که حداکثر بازدید یکتا روزانه 15000 هزار تا هستش اونم در میاد ماهی 31.610 تومن ماهیانه
-
بهترینشون همون میهن وب هاست هستش
-
-
یکی از مشتری هام از طلا هاست سرویس داشت یه چیز مفیدی که داشت این بود که مشتری تو پنل خودش میتونست هم هم هاستش رو ریست کنه و هم 4 بکاپ آخر سایتش رو ریستور کنه فقط با یک کلیک - اما نقطه ضعفش قیمت بالاش بود که واسه امکانات ضافه قیمتهاش خیلی بالابود
ولی در کل سایتهایی که گفتین از لحاظ مشتری خیلی قوی هستن ولی قیمتها به نسبت کیفیت نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldenhost.org
یکی از مشتری هام از طلا هاست سرویس داشت یه چیز مفیدی که داشت این بود که مشتری تو پنل خودش میتونست هم هم هاستش رو ریست کنه و هم 4 بکاپ آخر سایتش رو ریستور کنه فقط با یک کلیک - اما نقطه ضعفش قیمت بالاش بود که واسه امکانات ضافه قیمتهاش خیلی بالابود
ولی در کل سایتهایی که گفتین از لحاظ مشتری خیلی قوی هستن ولی قیمتها به نسبت کیفیت نه
طلاهاست خوب هست ولی قیمت ها نجومی داره که هرکسی از پسش برنمیاد
-
سلام;
در واقع به میزان هزینه ای که پرداخت میکنید، به شما سرویس ارائه میشود. بطور مثال در سرویس های ارزان ارائه سرویس هایی که دارای High Availability، Load Blanacing و سیاست های بکاپ مناسب باشد مقرون بصرفه نخواهد بود و ممکن است پس از چند ماه شاهد Data Lost و یا Down Time باشید. پشتیبانی نیز وابسته به سیاست های شرکت میباشد. معمولا زمانی که سایت شما دچار مشکل شود رفع مشکل بر عهده شما خواهد بود و رفع مشکلات نرم افزاری و برنامه نویسی مربوط به کاربر میباشد.
در ابتدا ارزش سایت خود را مشخص کنید سپس برابر با ارزش ان هزینه کنید.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
سلام;
در واقع به میزان هزینه ای که پرداخت میکنید، به شما سرویس ارائه میشود. بطور مثال در سرویس های ارزان ارائه سرویس هایی که دارای High Availability، Load Blanacing و سیاست های بکاپ مناسب باشد مقرون بصرفه نخواهد بود و ممکن است پس از چند ماه شاهد Data Lost و یا Down Time باشید. پشتیبانی نیز وابسته به سیاست های شرکت میباشد. معمولا زمانی که سایت شما دچار مشکل شود رفع مشکل بر عهده شما خواهد بود و رفع مشکلات نرم افزاری و برنامه نویسی مربوط به کاربر میباشد.
در ابتدا ارزش سایت خود را مشخص کنید سپس برابر با ارزش ان هزینه کنید.
موفق باشید.
حق با شما هستش ، ولی خداییش بجز این چندتایی که دوستمون نام بردن ( اسامی هاستینگ ها ) ، هاستینگ های زیادی هستن که با سود کم بهترین خدمات هم ارائه میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
حق با شما هستش ، ولی خداییش بجز این چندتایی که دوستمون نام بردن ( اسامی هاستینگ ها ) ، هاستینگ های زیادی هستن که با سود کم بهترین خدمات هم ارائه میدن
دوست گلم میشه چند نمونه از هاستینگهایی که میفرمایید اسم ببرید؟
منم دقیقا مشکلم همینه! واقعا بعضی از هاستینگها به اندازه ای که هزینه میگیرن , خدمات ارائه نمیکنن و فقط بخاطر تبلیغات اسم در کردن.
الان من گرفتار یکی از همین هاستینگها هستم که واقعا پشیمونم بخاطر اون همه هزینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3hdvd
دوست گلم میشه چند نمونه از هاستینگهایی که میفرمایید اسم ببرید؟
منم دقیقا مشکلم همینه! واقعا بعضی از هاستینگها به اندازه ای که هزینه میگیرن , خدمات ارائه نمیکنن و فقط بخاطر تبلیغات اسم در کردن.
الان من گرفتار یکی از همین هاستینگها هستم که واقعا پشیمونم بخاطر اون همه هزینه
سایت ( فیلم و سریال ) خودم روی سرور onlinelabs.ir هستش خداوکیلی همیشه توی تلگرام پاسخگو بودن بدون کوچک ترین بی احترامی ، تاحالا مشکلی برام پیش نیومده اینم اینم جی تی ماتریکس خودم https://gtmetrix.com/reports/worldserial.info/KZOLkj0d
ایشون هم قبول دارم mizbanonline.com
ایشون هم خوب هستن mizbanservers.com
فردا هاستینگ خوب هستن
همه ی این افرادی که نام بردن واقعا خوش برخورد هستن ولی onlinelabs.ir به رفیقامم پیشنهاد دادم چون پشتیبانی خوبی دارن ، واگه کاری از دستشون بربیاد دریغ نمیکنن ، برخلاف میهن وب هاست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
سایت ( فیلم و سریال ) خودم روی سرور onlinelabs.ir هستش خداوکیلی همیشه توی تلگرام پاسخگو بودن بدون کوچک ترین بی احترامی ، تاحالا مشکلی برام پیش نیومده اینم اینم جی تی ماتریکس خودم
https://gtmetrix.com/reports/worldserial.info/KZOLkj0d
ایشون هم قبول دارم mizbanonline.com
ایشون هم خوب هستن mizbanservers.com
فردا هاستینگ خوب هستن
همه ی این افرادی که نام بردن واقعا خوش برخورد هستن ولی onlinelabs.ir به رفیقامم پیشنهاد دادم چون پشتیبانی خوبی دارن ، واگه کاری از دستشون بربیاد دریغ نمیکنن ، برخلاف میهن وب هاست
ممنون دوست عزیز
بنده دریکی از این هاستینگها هستم که ابتدا خوب بود, اما الان بیچاره کرده !
بیشتر از یک هفته س به گفته خودشون , سرور جدید تهیه کردن و تقریبا هر 6 ساعت بین 10 تا 30 دقیقه قطعی دارن!
از دیشب قرار بوده برای من آی پی اختصاصی ست کنن, هنوز تموم نشده و سایت قطع هست.
و بدتراز همه, برای پشتیبانی:
تلفن جواب نمیدن
تیکت فقط برای خرید باشه بلافاصله جواب میدن!
جدیدا هم یادگرفتن مثلا تیکت میزنی چرا سرور down شده؟ یکی دوساعت بعد جواب میدن خیر! الان هیچ مشکلی نیست. احتمالا آی پی isp شما در فایروال بلاک شده!
خلاصه کاری کردن با من که حاضر شدم قید الباقی مدت سرویسهامو بزنم و دنبال یه هاست خوب باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام.
1. سرور پارس
3. طلا هاست
ممنونم.
سلام باید ببینید چه نیازی دارید و کدوم هاستینگ میتواند نیازهاتون رو برآورده کند
مثلا اگر سرور قوی میخواید خب باید دقت کنید از کدام دیتاسنتر هست حتی برید سایت دیتاسنتر ها و قیمت سرور هارو ببینید
قصد توهین ندارم و خیلی از همکاران تلاش کردند و پیشرفت کردند اما توی کار ما هم روابط ئجود داره مثلا به راحتی یه دوستی سایت بزرگی داره و بنر شمارو سالها توی سایتش میذاره خب یقینا شما پیشرفت میکنند
این نشون دهنده ی تلش و خوبی اون شرکت نیست
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
ولی توی ایران شرکتهای هاستینگی میشناسم که شاید توی لیست شماها نباشه ولی واقعا دارند مردونه کار میکنند سرور های گرون قیمت و نیمه خالی ولی حاظر نیستند از دیتاسنتر های دوزاری سرور بگیرند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3hdvd
ممنون دوست عزیز
بیشتر از یک هفته س به گفته خودشون , سرور جدید تهیه کردن و تقریبا هر 6 ساعت بین 10 تا 30 دقیقه قطعی دارن!
تلفن جواب نمیدن
جدیدا هم یادگرفتن مثلا تیکت میزنی چرا سرور down شده؟ یکی دوساعت بعد جواب میدن خیر! الان هیچ مشکلی نیست. احتمالا آی پی isp شما در فایروال بلاک شده!
خلاصه کاری کردن با من که حاضر شدم قید الباقی مدت سرویسهامو بزنم و دنبال یه هاست خوب باشم
بهتر که نامی نبردید ولی در کل مشکل اصلی اجاره ی سرور های ارزان قیمت از دیتاسنتر های سطح پایین و پر کردن سرور تا خرخره هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3hdvd
ممنون دوست عزیز
تلفن جواب نمیدن
داداش گلم منم اوایل کارم مثل شما بودم ولی با کمک همین بچه های انجمن و یه انجمن پی سی وب تونستم بیشترین مشکلات سایتم رو حل کنم ، قبلا توی نت میگشتم میدیدم هرکی اوله گوگله میگفتم پس کارش حرف نداره بر از اون هاست بگیرم ، ولی کم کم متوجه شدم بهترین جا انجمن هستش که دوستان نقطه ضعف و یا نقطه قوت هاستینگ ها رو به بررسی میذارن ، من از خیلی جاها هاستینگ گرفتم شاید بالای 20 هاستینگ عوض کردم ولی آخر سر توی همین انجمن هاستینگ مورد نظرم رو پیدا کردم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام باید ببینید چه نیازی دارید و کدوم هاستینگ میتواند نیازهاتون رو برآورده کند
مثلا اگر سرور قوی میخواید خب باید دقت کنید از کدام دیتاسنتر هست حتی برید سایت دیتاسنتر ها و قیمت سرور هارو ببینید
قصد توهین ندارم و خیلی از همکاران تلاش کردند و پیشرفت کردند اما توی کار ما هم روابط ئجود داره مثلا به راحتی یه دوستی سایت بزرگی داره و بنر شمارو سالها توی سایتش میذاره خب یقینا شما پیشرفت میکنند
این نشون دهنده ی تلش و خوبی اون شرکت نیست
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
ولی توی ایران شرکتهای هاستینگی میشناسم که شاید توی لیست شماها نباشه ولی واقعا دارند مردونه کار میکنند سرور های گرون قیمت و نیمه خالی ولی حاظر نیستند از دیتاسنتر های دوزاری سرور بگیرند
- - - Updated - - -
بهتر که نامی نبردید ولی در کل مشکل اصلی اجاره ی سرور های ارزان قیمت از دیتاسنتر های سطح پایین و پر کردن سرور تا خرخره هست
دوست عزیز Ashkankamangar.ir کاملا با حرفتون موافقم ، بعضی از دوستان هستن که حتی از دیتا سنتر ها ضعیف سرور نمیخرن و منصافه سرویس ارائه میدن ، به شخصه خودم دیدم حتی یکی از سرویس دهنده ها برای مشتری فقط پول آی پی رو گرفته و منابع رو خودش به مشتریش داده که بنده ی خدا بتونه کارهاش رو انجام بده
-
با سلام و احترام.
ممنونم.
-
پارس پک تایید میشه اما متاسفانه دایرکت ادمینه
-
طلا هاست خوب هست ولی به نظر بنده هاستینگ گزگا یکی از بهترین هاست که بنده 4 5 سال هست باهاشون کار می کنم 2 تا سایت رتبه 200 و 800 ایران بنده رو پشتیبانی کامل می کنند و بسیار آدم محترم و کار درستی هستند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
N4vid12
طلا هاست خوب هست ولی به نظر بنده
هاستینگ گزگا یکی از بهترین هاست که بنده 4 5 سال هست باهاشون کار می کنم 2 تا سایت رتبه 200 و 800 ایران بنده رو پشتیبانی کامل می کنند و بسیار آدم محترم و کار درستی هستند
اسم هاستینگشون که مشخصه گیلانی هستن و هم استانی بنده ;) و ماهم از هم استانی هامون جز تایید کردنشون کاری انجام نمیدیم نوید جان تلفظ اسمشون هم یه جور دیگه هستش ;)
-
با سلام
یه نگاهی هم به www.micloud.ir بندازید
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
-
من خودم از مشتری های شرکت های زیر هستم و راضیم هستم
وب داده http://webdade.com
سپاهان سرور http://sepahanserver.com