سلام این قالب طراحی شده توسط Cyb3r میباشد که استفاده نگردیده است و کاملا اختصاصی میباشد !
نمایی از قالب index :
فایل پیوست 1600
قیمت قالب : 50 هزار تمان با تمامی امکانات.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام این قالب طراحی شده توسط Cyb3r میباشد که استفاده نگردیده است و کاملا اختصاصی میباشد !
نمایی از قالب index :
فایل پیوست 1600
قیمت قالب : 50 هزار تمان با تمامی امکانات.
این قالب که اختصاصی نیست
اختصاصی نیست ؟
رو کدوم سایت هست ؟
رنگ بندی هاش از قالب جوملاس!
www.webvillage.ir
این یک قالب جوملا است ، من html اش روهم دارم.
این قالبو cyb3r خان 70 هزار تومان برام اختصاصی زده نمیدنستم که کلشو ***یده حالا باید جوابگو باشه ! :-w
سلام
دوست عزیز شرمنده که اظهار نظر میکنم
شما اینجا سر بزنید
قالب برای دانلود گذاشته شده
http://whtalk.net/showthread.php?tid=838
میهن سرور جان قالب اختصاصی گفتی =))
نقل قول:
تعداد دفعات دانلود: 55
از کی شکایت کنن ؟؟نقل قول:
اگه واقعا اختصاصی هست که شکایت کنید
به کی شکایت کنن ؟؟
طراح بنده خدا که مقصر نیست
اون آماده کرده و تحویل داده
دیگران هستن که قالب را زدن
خدا رحم کنه
تو ایران کپی رایت که معنی نداره بخواد شکایت کنه!!!
مرجه اش رو پیدا کری به ما هم بگو کلی شکایت دارم :دی
دیگه عادی شده !!!!! کلی روی یک قالب کار میکنی ! مینویسی اماده میکنی !! هنوز چند روزی نگذشته !!!مدیر سرور کپی که هیچ !! فول بکاپ ............
دیگه ریپ هم نمیشه نسخه اصلی و اورجینال یافت میشه @-)
تو ایرانیم دیگه!!!
به نظر من کسی که وارد همچین کارایی میشه برای اینکه انگیزش رو از دست نده باید از د-ز-د-ی ناراحت نشه!!!!
البته ما یادمون نره که ما ایرانی ها بهتریییییییییییین مردم دنیا هستیم. چون هر روز تو گوشمون می خونن.
ما هیچوقت کارای بد نمی کنیم.
این یکی از قالب های Rockettheme است ، از کی می خواهید شکایت کنین.
من از این درد میشکم که این قالبو که هیچم اختصاصی نیست اقای cyb3r برام چپونده و منو ... فرض کرده ایشالاه حرومش باشه و ...
این قالب نهایتش 3 روز رو سایتم بود چه راحت پخش شده تو نت و با افتخار نوشتن قالب میهن سرور :-|
حالا بده معروف شدی :71:نقل قول:
من از این درد میشکم که این قالبو که هیچم اختصاصی نیست اقای cyb3r برام چپونده و منو ... فرض کرده این اقا ایشالاه حرومش باشه و ...
این قالب نهایتش 3 روز رو سایتم بود چه راحت پخش شده تو نت و با افتخار نوشتن قالب میهن سرور :-|
دیدی تا سیستم ادونیس نول شده چقدر سریع معروف شد داوری
تو هم از دید مثبت به قضیه نگاه کن :39:
ما مشهوریت از این راه را نخوایم باید کی رو ببینیم.نقل قول:
حالا بده معروف شدی
داوری حداقل چند نسخه از ادونیس فروخت اما ما چی !؟
اگر بهت کمکی می کنه که آرومتر بشی یک سایت را انتخاب کن من واست قالب یا کل سیستمش را میزنم - بعد میزارم واسه دانلود :d
البته شما اولین نفر نیستی و آخرین نفر هم نخواهی بود
من خودم برای همین هیچ وقت دنبال قالب اختصاصی نمی رم
من مفت خور نیستم.نقل قول:
اگر بهت کمکی می کنه که آرومتر بشی یک سایت را انتخاب کن من واست قالب یا کل سیستمش را میزنم - بعد میزارم واسه دانلود :d
من چنین جسارتی کردم ؟؟نقل قول:
من مفت خور نیستم.
کاری که از دستم برمیامد را گفتم , انجام بدم
شما اقایی تشکرنقل قول:
من چنین جسارتی کردم ؟؟
کاری که از دستم برمیامد را گفتم , انجام بدم
بعید میدونم الان دیگه فایده داشته باشهنقل قول:
تو تاپیکی که گذاشتن مطرح کنید بردارن اگر با مدیریت فرومش مطرح کنید حتما بر میدارن
قالب ParsPersia رو هم زدن دانلود قالب هاستینگ ParsPersia.com برای طراحان
مگه با 70 تومن کسی قالب اختصاصی میزنه؟!!!! اگر کسی چنین حرفی زد باور نکنید ...... با 70 تومن قالب های تجاری رو شاید براتون اختصاصی کنن ( یعنی لوگو و مشخصات شما رو روش قرار بدن ) ، اما هیچ وقت یک قالب رو از صفر با این هزینه فکر نکنم کسی بصورت اختصاصی براتون بسازه ........
دیگه فایده ای نداره بیش از 52 نفر تا حالا دانلود کردن قالب رانقل قول:
تو تاپیکی که گذاشتن مطرح کنید بردارن اگر با مدیریت فرومش مطرح کنید حتما بر میدارن
هر قالبی که این بنده خدا Cyber مثلاً ایجاد کرده را هم میزارن واسه دانلود - خیلی جالب هستنقل قول:
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
واقعاً کارشون درسته قالب سایت محمد را هم زدن :
دانلود قالب سایت پرشین رجیستر ( html )
اینجا هم یه سر بزنید بد نیست قالب بیشتر هاستینگ ها رو گذاشته برای دانلود
انجمنهای تخصصی وب هاستینگ ایرانیان - Html/css
این یکی که قالب کل سایتها را گذاشتهنقل قول:
اینجا هم یه سر بزنید بد نیست قالب بیشتر هاستینگ ها رو گذاشته برای دانلود
انجمنهای تخصصی وب هاستینگ ایرانیان - Html/css
قالب hostdl را از تو انجمنشون گرفتم یه نگاه کردم دیدم قالب نیست نامرد تمام سایت را زده =D>
با سلام خدمت دوستان عزیز
من 2 روزی اینترنت نداشتم دیر جواب میدم شرمنده .
قالب رو من 50 هزار طراحی کردم با تمامی فایل های PSD تحویل ایشون دادم .
حالا قضیه اون 20 هزار تومان چیه شما خودتون قضاوت کنید :
- فول ادیت کل قالب به مدت 1 هفته ( شامل پلان ها + توضیحات + لوگوها + عکس ها و ... )
- طراحی 2 تا بنر . 468*60 , 120*240
- نصب سیستم livezilla
- نصب سیستم WHMCS
- فارسی سازی و راست چین کردن این سیستم
- اضافه کردن تمامی پلان های ایشون در WHMCS
اینا به یادم میاد فعلا .
من به ایشون گفتم قالبت رو کد کن ، حالا ایشون خود دانند .
این روزا هم هرچی قالب هست ، چه جوملا ، چه وردپرس و چه HTML همگی ریپ میشن.
حالا اگر کسی باور داره من پول زور از ایشون گرفتم بگه ما بدونیم .
این همه کار با 20 تومان عالی هستنقل قول:
- فول ادیت کل قالب به مدت 1 هفته ( شامل پلان ها + توضیحات + لوگوها + عکس ها و ... )
- طراحی 2 تا بنر . 468*60 , 120*240
- نصب سیستم livezilla
- نصب سیستم WHMCS
- فارسی سازی و راست چین کردن این سیستم
- اضافه کردن تمامی پلان های ایشون در WHMCS
من فقط یک بنر 60*468 دادم واسم درست کردن شد 15 هزار تومان
خب دیگه مهم اینکه من با این اقا طی کردم که هزینه که میدم برا 1 قالب اختصاصی میدم.
حتی ایشان اگه میگفتند 300 هزار تومان من حاضر بودم بدم چون من برا قالب اختصاصی امدم نه اینکه بیان از جوملا الگو بگیرند این امکانات هم که برام تو whmcs یا ادیت قالب انجام دادند دلیلش وقت نداشتن من بود و هزینشم کاملا پرداخت شد.
در هر حال قضاوت با شما من که راضی نیستم ...
ما هم راضی نیستیم...
سلام
اول از همه ناراحتم که قالب شما به این راحتی از بین رفت چون بالاخره هزینه کردید در هر حال ادم حالش گرفته میشه که به این راحتی قالبش به باد بره ...
ولی اگر حرف این دوستمون هم درست باشه که به شما تمام psd های کار داده باشن به نظر من ایشون هم هیچ خطایی نکرده و معلوم که کار از پایه خودش زده و اینکه از کجا ایده گرفته به نظر من دلیل نمیشه درست از حالت اختصاصی بودن در اومده ولی خوب ایشون هم از اول این کارو کرده و اینکه اینجا کشوری هست که در بخش ثبت دولتی هم به این چیزا زیاد توجه ای ندارند یه نمونه برای شما میزنم شرکت هایدا ( ساندویچ ) با چندین سال سابقه و ثبت لوگو نتونست پس شرکت هایلا یا آیلا که 2 سالی هست داره فعالیت میکنه در بیاد هر جفتشون لوگو هاشون شبیه به هم نزدیک بهم هست و هر جفتشون هم ثبت علام تجاری کردن !!!! پس زیاد به این گیر ندید که چرا ایشون از جای دیگه ایده گرفته ... در کل من این نظرم بود امیدوارم که موفق و پیروز باشید دیگه از این مشکلات پیش نیاد ...
شما اگه مفهوم اختصاصی را درک کنید متوجه میشید که من چی میگم ایشون هزینه قالب اختصاصی از من گرفته قالب ریپ شده تحویل داده ایا این کار صحیح است ؟
قالب اختصاصی هاستینگ کمتر از 500 تومن نوشته نمی شه . یک حساب ساده دو دوتا چهارتاست . حالا شما بگو اختصاصی . ولی معمولا کسی تو ایران از اختصاصی این مفهوم رو که شما می گی برداشت نمی کنه ...
من یک قالب می نوسم که یک هفته کامل وقتمو می گیره و کمتر از 500 تومن نمی دم . حالا قالب ریپ شده حول و حوش 50 هست . توی تم فورس می تونید ببینید .
ایراد از ایشون بوده که اول این مورد رو نگفته ...
سلام.
به نظر من اصلا این کار ریپ کردن درست نیست.
وقتی یک نفر مبلغی رو برای قالب میپردازه (چه کم و چه زیاد) تا قالبی رو که مد نظرش هست بدست بیاره تمامی حق و حقوق قالب اون قالب متعلق به ایشون هستش.
کسانی هم که ریپ رو انجام میدن باید بدونند که بعدا باید جواب پس بدن برای این کارشون, علاوه بر اون اگر کسانی هم این قالب های ریپ شده رو دانلود میکنند و از اونها استفاده میکنند باید قبلش حتما از مالک قالب اجازه بگیرند.
در کل این کار از نظر اخلاقی و شرعی درست و یک نوع ***ی هستش.
دقیقا من هم روی همین موضوع بحث میکنم .نقل قول:
وقتی یک نفر مبلغی رو برای قالب میپردازه (چه کم و چه زیاد) تا قالبی رو که مد نظرش هست بدست بیاره تمامی حق و حقوق قالب اون قالب متعلق به ایشون هستش.
کسانی هم که ریپ رو انجام میدن باید بدونند که بعدا باید جواب پس بدن برای این کارشون, علاوه بر اون اگر کسانی هم این قالب های ریپ شده رو دانلود میکنند و از اونها استفاده میکنند باید قبلش حتما از مالک قالب اجازه بگیرند.
در کل این کار از نظر اخلاقی و شرعی درست و یک نوع ***ی هستش.
سلام
به نظر من توی اینچنین قالب های ساده ای مهمترین چیز گرافیکش هست که وقتی اونم از جای دیگه ای باشه اصلا اسم اون قالب اختصاصی نیست.
موفق باشید