آفر استثنایی فروش بک لینک و ریپورتاژ در 50 عدد وبسایت با کیفیت تضمینی و اتوریتی بالا به مدت محدود
با سلام خدمت کاربران عزیز .
تعداد بک لینک ها : 51 عدد .
کیفیت فوق العاده هست واقعا
اتوریتی : میانگین 30
قیمت : برای 5 سفارش اول با قیمت استثنایی 18 تومان دائمی و برای سفارشات بعدی با قیمت 25 تومان ارایه میگردد .
نمونه :
tebyan1000.mihanblog.com
talabeha.mihanblog.com
axmax79.mihanblog.com
vahidbahraini.mihanblog.com
لیست کامل بعد از خرید خدمت خریدار محترم ارسال می گردد .
تماس : 09134740248
تلگرام : 09134740248
پاسخ : آفر استثنایی فروش بک لینک و ریپورتاژ در 50 عدد وبسایت با کیفیت تضمینی و اتوریتی بالا به مدت محدود
پاسخ : آفر استثنایی فروش بک لینک و ریپورتاژ در 50 عدد وبسایت با کیفیت تضمینی و اتوریتی بالا به مدت محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
دائمی؟
بله قربان
- - - Updated - - -
1 عدد سفارش ثبت شد .
میشه بیشترتوضیح بدید چیه و به چهدردی میخوارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
میشه بیشترتوضیح بدید چیه و به چهدردی میخوارد
سلام.
بک لینک تاثیر متقیم روی جایگاه سایت شما در موتور های جستجوگر میذاره دوست عزیز . و بنده پیشنهاد میکنم که این فرصت استثنایی رو از دست ندید بخاطر اینکه شما با 18 تومان بک لینک دائمی در 50 بک لینک کسب میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spalisp
با سلام خدمت کاربران عزیز .
تعداد بک لینک ها : 51 عدد .
اتوریتی : 30-68
کیفیت فوق العاده هست واقعا
قیمت : برای 5 سفارش اول با قیمت استثنایی 18 تومان دائمی و برای سفارشات بعدی با قیمت 25 تومان ارایه میگردد .
نمونه :
tebyan1000.mihanblog.com
talabeha.mihanblog.com
axmax79.mihanblog.com
لیست کامل بعد از خرید خدمت خریدار محترم ارسال می گردد .
تماس : 09134740248
تلگرام : 09134740248
سلام
لطفا لیست رو برای بنده ارسال کنید
و طریقه پرداخت ...
در شخصی .
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
لطفا لیست رو برای بنده ارسال کنید
و طریقه پرداخت ...
در شخصی .
ممنون
خدمت شما ارسال گردید بزرگوار
دو مورد از 5 سفارش اول برای بنده ثبت کنید و اطلاعات پرداخت رو ارسال کنید
با سلام و عرض ادب
لطفا سفارش اخری رو برای بنده بزارید
به نام حسن عزیزی
موارد + شماره کارت جهت پرداخت لطفا یا به تلگرام بنده یا به شماره بنده ارسال نمایید ممنون میشم
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasanazizi
با سلام و عرض ادب
لطفا سفارش اخری رو برای بنده بزارید
به نام حسن عزیزی
موارد + شماره کارت جهت پرداخت لطفا یا به تلگرام بنده یا به شماره بنده ارسال نمایید ممنون میشم
متشکرم
با سلام . تلگرام ارسال شد قربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jai
دو مورد از 5 سفارش اول برای بنده ثبت کنید و اطلاعات پرداخت رو ارسال کنید
ممنون میشم واریز رو انجام بدید بزرگوار . الان 3 روز از رزروتون گذشته و ما منتظریم همچنان . اطلاعات پرداخت هم پ.خ شده
چه تضمینی میدید که سایت جریمه نشه ؟
سفته یا چک ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIB
چه تضمینی میدید که سایت جریمه نشه ؟
سفته یا چک ؟
بنده کامل تضمین میکنم که اگر از طرف بک لینک های ما به سایتتون آسیب وارد شد کامل خسارت رو جبران کنیم
سلام عزیز .
ایشون تایید میشن کارشون خوبه ولی خیلی سرشون شلوغ بدشکل 2 بار تو سایت شان خواستم خرید کنم مشتری هم براشون فرستادم ولی وقت ندرن ولی از نظر کاری تایید میکنم حالا عزیز من نیاز دارم به بک لینک باید چیکار کنم من مدیر سابق ایران هاستینگ 24 هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام عزیز .
ایشون تایید میشن کارشون خوبه ولی خیلی سرشون شلوغ بدشکل 2 بار تو سایت شان خواستم خرید کنم مشتری هم براشون فرستادم ولی وقت ندرن ولی از نظر کاری تایید میکنم حالا عزیز من نیاز دارم به بک لینک باید چیکار کنم من مدیر سابق ایران هاستینگ 24 هستم
ضمن تشکر از لطف شما / در خدمتتون هستیم برادر میتونید پ.خ بدید میتونید هم تماس بگیرید : 09134740248
سلام
لطفا لیست وبلاگ ها را برای بنده ارسال فرمایید.
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima17701
سلام
لطفا لیست وبلاگ ها را برای بنده ارسال فرمایید.
سپاس
باسلام
بزرگوار لیست کامل بعد از خرید ارسال می شود . نمونه وبلاگ ها :
tebyan1000.mihanblog.com
talabeha.mihanblog.com
axmax79.mihanblog.com