من جدیدا whmcs رو نصب کردم ولی چندتا مشکل اساسی دارم:
1- وقتی کسی هاست یا دامین سفارش میده براش invoice درست نمیشه
2-قسمت ticket مینویسه اگه سوالی دارید از قسمت زیر استفاده کنید ولی زیرش هیچی نیست:109:
نمایش نسخه قابل چاپ
من جدیدا whmcs رو نصب کردم ولی چندتا مشکل اساسی دارم:
1- وقتی کسی هاست یا دامین سفارش میده براش invoice درست نمیشه
2-قسمت ticket مینویسه اگه سوالی دارید از قسمت زیر استفاده کنید ولی زیرش هیچی نیست:109:
اگه ممکنه گزینه ها رو ذکر کنید.
برای ساختن بخش ها کدوم گزینه و دادن حق دسترسی کدوم گزینه؟
آقا یکی جواب سوال های منو بده
یکم بگردید پیدا میکنید تو برنامه دیگه !
ساخت بخش
Configuration > SUPPORT DEPARTMENTS
برا دسترسی دادن به مدیر برای بررسی تیکت ها
Configuration > ADMINISTRATORS و جلوی ادمین مورد نظر ویرایش رو میزنید و در قسمت Assigned Departments دسترسی به بخش های مورد نظر رو میدید.....
ممنون . سوال دومم حل شد ولی هنوز توی سوال اولی که پرسیدم موندم :d
سوال:
وقتی کسی هاست یا دامین سفارش میده براش invoice درست نمیشه
همچنان منتظر جوابم o:-)
دوست عزیز ، برای ساخت Invoice می بایست ابتدا سرویسهای را همراه با هزینه هایش تعریف کنید تا سیستم بتواند هنگام سفارش این محصول Invoice بدهد !
توجه داشته باشید هنگام ساخت و تعریف سرویس جدید می بایست تیک را بر روی قسمت قیمت گذاری بگذارید نه روی Free به منزله رایگان ...
من همه این کارایی که گفتید انجام دادم و مشکلی ندارن ولی مشتری که هاستش رو انتخاب می کنه توی بخش مدیر مینویسه pending ولی توی بخش کاربر invoice نداره
مشکلشون چی بود ؟
و راه حلش رو هم همینجا بگید تا کسانی که بعدا میان استفاده کنند !
من فراموش کرده بودم که توی قسمت Payment Getway پرداخت نقدی رو برای سیستم تعریف کنم و بنابراین هیچ روش برای پرداخت وجود نداشت که بخواد invoice درست بشه :71::71:
من فایل فارسی ساز رو از همین انجمن دانلود کردم ولی راست چین نیست. چیکار باید بکنم؟
ممنون . مشکلات حل شد.
فقط مونده مشکل ارسال ایمیل توسط whmcs
سری قبل که whmcs نصب کردم بدون اینکه به تنظیماتش دست بزنم وقتی کسی رجیستر می کرد یا چیزی سفار می داد، یه ایمیل بهش ارسال می شد ولی الان که دوباره روی یه هاست دیگه نصبش کردم ،ایمیل ارسال نمیکنه. مشکل از کجاست؟
من فوری به جواب نیاز دارم
اگه محبت کنید...
تو بخش تنظیمات باید ایمیل به سیستم بدهید و ارسال رو با php قرار بدید.
جدیدا هر دامنه ی .ir که جستجو بشه میزنه "قبلا ثبت شده"
برای دامنه .ir این کد رو گذاشتم و تا چند روز پیش درست بود:
.ir|whois.nic.ir|no entries found
فكر كنم حتي به كوچيك بزرگي حروف هم بستگي داره.
به اين نكتش دقت كردين؟
فكر كنم حتي به كوچيك بزرگي حروف هم بستگي داره.
به اين نكتش دقت كردين؟
یعنی کدوم حروف باید بزرگ باشه؟
اینو یکی از بچه های همین فروم گذاشته بود. مگه شما ها .ir رو توی whmcs خودتون اضافه نکردین؟ نمیدونید باید چطوری باشه؟
اوني كه گذاشته بود خودم بودم :-s
امروز يكي از بچه ها گفت هويز آي آرت كار نميكنه. هر چي چك كردم ديدم ويز سرور درسته ولي با اين حال برداشتم از يه جا ديگه كپي گرفتم گذاشتم تنها فرقش تو كوچيك بزرگي حروف بود ! بعد هم كه گذاشتم خوب شد.
تو اين انجمن قاطيه بعضي وقتا حروف رو كامل خودش كوچيك ميكنه :ي
با اين حال ميذارم. اگه كوچيك شد برات توضيح ميدم
نقل قول:
.ir|whois.nic.ir|No entries found
سلام به دوستان عزیز
بنده هم تو whmcs مشکل نساختن invoice رو دارم .
خیلی تلاش کردم حلش کنم . نشد این راه هایی رو هم که گفته بودید رو انجام دادم , اما متاسفانه مشکل پابرجاست .
یه مثال : یه کلاینت در تاریخ 10/9/2010 از ما خرید کرده (اون هم پلن یه ماهه) اما در تاریخ 10/10/2010 براش invoice درست نمی کنه که مشتری متوجه بشه وقتش تموم شده . مشکل از cron هم نیست به دلیل اینکه بنده cron رو دستی هم اجرا میکنم اما invoice ساخته نمی شه .
اساتید محترم لطف کرده و در رفع این مشکل بنده رو یاری کنید .
با تشکر
دوستان کسی هست که به بنده کمک کنه ؟؟
بله پلن های 1ماه - 3 ماهه و ... دارم .
منظورتون همین هست دیگه ؟؟
منظورم اینه که در بخش Pricing شما گزینه Payment Type را باید Recurring قرار بدید . آیا این کار را انجام داده اید ؟
بلهنقل قول:
منظورم اینه که در بخش Pricing شما گزینه Payment Type را باید Recurring قرار بدید . آیا این کار را انجام داده اید ؟
می دونید اون ابتدا که کلاینت یک پلنی رو خرید میکنه invoice میسازه . اما دقیقا بعد از یک ماه دوباره invoice نمی سازه که کاربران قادر به پرداخت باشند و یا متوج اتمام وقت پلن خود شوند .
همه جای whmcs درست کار میکنه برای مثال تیکت ها رو بعد از 48 می بنده و ....
با تشکر - منتظر پاسخ هاتون هستم .
شرمنده می پرسم . شما بخش Automation Settings را هم چک کردین ؟
در قسمت Billing Settings شما تنظیماتی رو باید برای ارسال ایمیل و فاکتور برای مشتریان خود انجام بدهید . انجام داده اید ؟
بله در عکس زیر میتونید مشاهده کنید .
در اینصورت ، تنها گزینه احتمالا کار نکرد Cron Job در سیستم شما میباشد.
Cron job را هم چک نمایید.
احتمالش خیلی پایین هست . به دلیل اینکه من حتی دستی Cron Job رو اجرا میکنم در حالتی که چندین اکانت من وقتشون تمام شده اما همشون پرداخت شده هستند .
متاسفانه در حال حاضر چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
امشب چک می کنم و سعی می کنم راه حلی پیدا کنم.
مشخصا" مشکل از Cron jobs سایت شما هست .
این آموزش را ببینید و طبق آن عمل کنید .
چه عجب ! یک تاپیک فعال در رابطه با WHMCS مشاهده کردیم ما !
من هم یک سوال بپرسم : من مشکل راست چین کردن داخل بخش آموزشی دارم .
whmcs ورژن 4 دارم ، از قالب آبی پررنگ ، استفاده می کنم ، از همین انجمن گرفتم ، همه جاش هم درست هست ! اما وقتی آموزش ایجاد می کنم ، مطالب آموزشی چپ چین هست !
هر چقدر هم راست چین می کنم ، درست نمیشه !
مشکل چیه !؟
حداقل یکی از دوستان بگه کدوم فایل رو ویرایش کنم ، تا راست چین درست بشه ؟
شما سه تا فایل مربوط به knowledgebase رو ویرایش کنید. فکر کنم درست بشه.