سلام
دوستان عزیز من چند مدت پیش یک وی پی اس خریدم الان که فایل ها رو روش آپلود میکنم بعد میخوام دانلود کنم نام کاربری و رمز عبور میخواد
مثل این لینکhttp://app.tezdownload.com/Game/Coff...nload.com).rar
چطور میتونم اینو درستش کنم با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان عزیز من چند مدت پیش یک وی پی اس خریدم الان که فایل ها رو روش آپلود میکنم بعد میخوام دانلود کنم نام کاربری و رمز عبور میخواد
مثل این لینکhttp://app.tezdownload.com/Game/Coff...nload.com).rar
چطور میتونم اینو درستش کنم با تشکر
در تنظیمات Security سایت های IIS میبایست با تیک زدن گزینه Anonymous Access در قسمت Authentication and Access Control سایت مورد نظر فعال کنید .
از کاربران محترم کسی نیست کمکم کنه ؟
منم همین مشکل رو دارم
کسی می تونه کمک کنه؟
لطفا یکی کمک کنه؟
بهش احتیاج دارم
این کاری رو که نوشته کردم
ولی حل نشد
جالب اینجاست که فایل های کم حجم رو دانلود میکنه ولی برای فایل های حجیم مثل 200 مگ یوزر و پسورد میخاد
این اتفاق واسه ویندوز میفته آگه پست 2 جواب نداد ، به فولدر یه یوزر every one اضافه کنید
چطور باید یه یوزر اضافه کنم؟
روی فولدر کلیک راست کنید
properties-->security
این یوزر رو هم ساختم ولی حل نشد
اون تیک های مربوط به read رو هم زدم
لطفا یکی کمک کنه مشکل ما حل بشه
منم به این مشکل برخوردم ولی هرکاری میکنم مشکلم حل نمیشه
هر دو راه حل رو رفتم ولی جواب نمیده که نمیده
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
تو رو خداااااااااااااااااا جواب بدید
منم همین مشکل رو دقیقا دارم ... یعنی یکی نیست کمک کنه ؟
:39: اتفاقا مدتیه منم همین مشکلو دارم و راه حلی هم پیدا نکردم. حالا برای هر فایل که توی روت میزارم از properties-->security یه دسترسی user میدم که بشه دانلود کرد.
من این مشکلمو اینجوری حل کردم
رو فولدر wwwroot راست کلیک کنید گزینه Properties بعد از تب Security دکمه Add و بعدش که پنجره Select Users or groups اومد دکمه Advanced رو بزنید بعد Find Now
حالا پایین اسم چندتا کاربر و گروه اومده مثلا ==> domainname_web رو انتخاب کنید ( منظور از domainname همان اسم دامنه ای هست که رو فولدر wwwroot اون این کار ها رو میکنید مثال :
اگه مثلا فایل هاتون تو این مسیر باشن Google Pack باید گزینه dlgoogle_web رو انتخاب کنید ) بعدش تمام پنجره ها رو ok کنید. البته اگه تو این روش مجوز رایت یا نوشتن بدین باز نام کاربری و پسورد میخواد ازتون. اگه این روش هم مشکلتون رو حل نکرد روی اون فایلی که نام کاربری و رمز عبور میخواد این کار رو بکنید ! حتما جواب میده .
باز اگه مشکلی بود مطرح کنید شاید تونستیم حل کنیم
فقط کافی یوزر IUSR_username
به جای username اسم سیستم نوشته شده
رو اضافه کنید به تب security
تموم فایل دانلود میشه ...
دوستان جدا از تنظیماتی که دوستان گفتند اون پوشه ای رو که آدرسش رو می دهید باید دسترسی یوزر بهش بدید دیگه پسورد نمی خواهد
این مشکل اینجوری حل میشه
روی پوشه ی wwwroot کلیک راست کنید گزینه ی properties بعدش گزینه ی Security بعدش توی Group or user names پرمیشن گزینه ی User رو به حالت فول یا 777 ارتقا بدید .
با سلام
اساتید عزیز راهنمایی میخواستم
میخوام با استفاده از سرور مجازی ویندوز 2003 که به تازگی گرفتم فایل هامو که توش آپلود کردم و لینک بدم به کاربرا دانلود کنند
اما متاسفانه دانلود نمیشه
من مبتدی هستم
iis رو هم نصب کردم
یکم دستکاری کردم پسورد میخواست رفتم همین کاری رو که دوستان گفتند انجام دادم اما دانلود نمیشه
ممکنه راهنمایی کنید
سپاس
سلام دوست عزیز میشه بگید php هم هم زمان نصب دارید یا نه یا iis تنها نصب میباشد و ابنکه ادرس رو به چه صورتی وارد میکنید و اینکه
خود شما این مشکل در زمان اتصال به *** دارید یا به طور عادی میتوانید دانلود کنید منظور اتصال به سرور مداشته باشید
معمولا کسی که هک ستلابت کردن و چیز برگر دوم متصل میکنند این مشکل دارن