-
10 فایل پیوست
50% درصد تخفیف سرور مجازی هتزنر آلمان - با هارد با کیفیت ssd - پورت با کیفیت - آپتایم بالا
گروه ارائه دهنده ی خدمات تحت وب پویان آی تی تصمیم به ارائه سرورمجازی SSD آلمان (HETZNER) با 50 درصد تخفیف ماه اول و 30 درصد تخفیف دائمی گرفته است.
برخی از ویژگی های سرور مجازی آلمان با هارد SSD :
- مجازی سازی VMware (ESXI 6.0.0) و ارائه منابع کاملا اختصاصی
- ارائه ی کانفیگ اولیه رایگان بر روی سرور
- استفاده از هارد های با کیفیت SSD جهت سرعت و پایداری هر چه بیشتر
- ارائه پنل مدیریت از ناحیه کاربری سایت
- ممنوعیت استفاده سرور جهت کرک، حمله (دیداس و ...)، تورنت عمومی (Public)
- گارانتی بازگشت وجه بصورت کامل تا 3 روز درصورت وجود مشکل
* دقت فرمایید تا آفر آخر آذر ماه فعال میباشد.
نمونه تست شبکه و آپتایم سرورهای میزبانی شده توسط پویان آی تی :
فایل پیوست 34117
قیمت ها با در نظر گرفتن تخفیف 50 درصدی :
فایل پیوست 34275 کدتخفیف : newssd
دمو پنل مدیریت سرور مجازی :
فایل پیوست 34115
لینک سفارش سرور مجازی SSD آلمان : https://pouyanit.com/v-server/server/DEU-SSD/
پیشنهاد های ویژه ی پویان ای تی : https://pouyanit.com/about/offers/
ارتباط با ما :
آدرس: همدان ، بلوار بهادر بیگی ، پشت ساختمان اساتید دانشگاه ، کوچه ی شمس ، پلاک 11 ، مجتع ایلیا
ایمیل: info@pouyanit.com
شماره تماس: 38392028-81+ , 38372134-81+
پیام کوتاه: 50001705006161
فکس: 38392028-81+ فایل پیوست 34121
با تشکر - پویان آی تی
-
پاسخ : 50% درصد تخفیف سرور مجازی هتزنر آلمان - با هارد با کیفیت ssd - پورت با کیفیت - آپتایم بالا
سلام
کانفیگ رایگان انجام میدید ؟
ممنون میشم لیست کانفیگ هاتونو بدید
-
پاسخ : 50% درصد تخفیف سرور مجازی هتزنر آلمان - با هارد با کیفیت ssd - پورت با کیفیت - آپتایم بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!_star_!
سلام
کانفیگ رایگان انجام میدید ؟
ممنون میشم لیست کانفیگ هاتونو بدید
با سلام
در تاپیک ذکر شده :
جنابعالی چه کانفیگی احتیاج دارید؟
-
نقل قول:
با سلام
در تاپیک ذکر شده :
جنابعالی چه کانفیگی احتیاج دارید؟
دایرکت ادمین - مخصوص چتروم و جامعه مجازی
خیلی از سایت ها رو تست کردیم و سرور گرفتیم اما پاسخگو مشکل نبودن تعداد ایپی بالاست در روز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!_star_!
دایرکت ادمین - مخصوص چتروم و جامعه مجازی
خیلی از سایت ها رو تست کردیم و سرور گرفتیم اما پاسخگو مشکل نبودن تعداد ایپی بالاست در روز
بله . خدمتتنون انجام میشه .
البته پیش از سفارش با یکی از راه های ارتباطی زیر در تماس باشید :
ایمیل: info@pouyanit.com
شماره تماس: 38392028-81+ , 38372134-81+
پیام کوتاه: 50001705006161
فکس: 38392028-81+
-
سلام
از ماه دوم 20% به این قیمتها اضافه میشه؟
مثلا 25 تومن میشه 30؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanco
سلام
از ماه دوم 20% به این قیمتها اضافه میشه؟
مثلا 25 تومن میشه 30؟
ممنون
سلام و احترام
بله . 20% به قیمت ها اضافه خواهد شد.
همینطور که فرمودید 25 هزار تومان پرداخت اولیه برای تمدید ماه های آتی 30 هزار تومان خواهد بود .
-
سلام وقت بخیر
عذر خواهی میکنم بنده وی پی اس دارم ازتون اخرین پلن اما متاسفانه پاسخگو جامعه مجازی ما نیست
سرور اختصاصی متناسب میتونید تهیه کنید برامون ؟
انلاین ها در لحظه بالا 250 نفر
-
جسارتا عکس رو دیدین همکار محترم؟ تو عکس جای رم با پردازنده اشتباهه مقدار پردازنده 512 1 2 گیگ؟
-
دوستانی که خرید کردند تایید کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!_star_!
سلام وقت بخیر
عذر خواهی میکنم بنده وی پی اس دارم ازتون اخرین پلن اما متاسفانه پاسخگو جامعه مجازی ما نیست
سرور اختصاصی متناسب میتونید تهیه کنید برامون ؟
انلاین ها در لحظه بالا 250 نفر
سلام
وقت شما هم بخیر باشه .
بله . سرور اختصاصی نیز ارائه میشود.
لطف کنید با پشتیبانی در ارتباط باشید تا سرویس مناسب رو خدمتتون معرفی کنیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n4ser
جسارتا عکس رو دیدین همکار محترم؟ تو عکس جای رم با پردازنده اشتباهه مقدار پردازنده 512 1 2 گیگ؟
سلام
بله جای رم و پردازنده اشتباه شده بود . اما به طور واضح مشخص بود که واژه ی هسته و مگاهرتز یا گیگاهرتز مختص پردازنده میباشد .
به هر حال رفع شد.
-
سلام دوستان ، من دیشب سرویس گرفتم ، تا الانم همه جوره تست کردم ، نتیجه :
کیفیت پشتیبانی : 100
کیفیت پورت : 100
کیفیت سخت افزار و قدرت پراسس : 100
بخدا اینا دقیقا چیزی بود که من دیدم و آزمایش کردم ، همه جوره عالی بود ، من مشتری دائمی میشم ، ضمنا یه موردی هم پیش اومد که واقعا صداقتشون هم بمن ثابت شد ، اگر پست های قبلیه من رو ببینید اصولا از هر 10 تا پست 9 تاش مشکل داشتم چون واقعا خیلیا تو این سایت فقط دنبال قالب کردن هستن ، اما این شرکت رو من تضمین می کنم ، از همه نظر ، روزتون بخیر
-
سلام
من سیستن عامل اوبونتو دسکتاپ میخوام نصب میشه برام؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
net4dl
سلام
من سیستن عامل اوبونتو دسکتاپ میخوام نصب میشه برام؟
سلام
بله قربان . بعد از طریق vnc متوانید متصل شوید
-
یک هفته ای هست سرور گرفتم ، هم پشتیبانی عالی هست و هم کیفیت سرور (البته سرور ssd هست معلومه نباید مشکلی باشه) :71:
-
رم 8 گیگ و هارد 500 تدجیها معمولی،موجوده؟قیمت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
رم 8 گیگ و هارد 500 تدجیها معمولی،موجوده؟قیمت؟
با سلام و احترام
بله موجود میباشد .
هارد 400 گیگابایت + 100 گیگابایت ftp / ماهانه 33750 تومان ثابت
کد تخفیف : pouyan25
لینک سفارش : https://pouyanit.com/v-server/server/DEU/
هر 100 گیگابایت هارد اضافه 7000 تومان
-
مدل cpu هاتون چی هستش؟
هر core اضافه قیمتش چقدره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pomahdi
مدل cpu هاتون چی هستش؟
هر core اضافه قیمتش چقدره؟
سلام
برای سرور با هارد اس اس دی Intel® Core™ i7-4770 و سرور های هارد معمولی Intel® Core™ i7-3930K
هر core اضافه برای هر دو نوع سرور ۷۰۰۰ تومان به صورت ماهانه میباشد.
-
رم 4 گیگ با 50 گیگ ssd قیمتش چقدر هست ؟
رم 4 با همون 30 گیگ ssd با 50 گیگ hdd هم اگر امکانش هست قیمت بدید.
-
دوست عزیز من یک سرور سفارش دادم چقدر زمانی می بره تحویل بدید تیکت هم زدم البته ساعت 12 اینا بود فک کنم
-
برای یکی رم 8 خریداری شد کیفیت عالیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
دوستانی که خرید کردند تایید کنند
ایشون کاملا تایید می شوند
از نظر پشتیبانی و دانش فنی عالی هستند
انشا الله فروش خوبی داشته باشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beyondbest
رم 4 گیگ با 50 گیگ ssd قیمتش چقدر هست ؟
رم 4 با همون 30 گیگ ssd با 50 گیگ hdd هم اگر امکانش هست قیمت بدید.
سلام و احترام
هر ده گیگابایت هارد ssd برای ماه اول 5000 تومان و ماه های آینده 7000 تومان
امکان ارائه ی هارد معمولی بر روی سرور های SSD وجود ندارد.
با تشکر
- - - Updated - - -
با تشکر از همه عزیزان
تمامی سفارش ها تحویل داده شد.
فروش ادامه دارد ...
-
هارد ها چرا اینقد مقدارش کمه ؟
پلان 4 گیگ رم با هارد 150 گیگ چند ؟
یعنی هر 100 گیگ هارد بخوایم اضافه کنیم چند ؟
-
سرویس خریداری شده پس از 2:30 دقیقه هنوز سرویس تحویل نشده!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozilla
سرویس خریداری شده پس از 2:30 دقیقه هنوز سرویس تحویل نشده!!!!!!!!!!!
یعنی جوابتون نمیدن ؟ یا گفتن تحویل میدن هنوز ندادن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
market4.ir
یعنی جوابتون نمیدن ؟ یا گفتن تحویل میدن هنوز ندادن ؟
فعلا هیچکس پاسخ نمیده!!!!!!!!!!!!1
-
درود
سرشون یکم شلوغه با آی دی مستقیمشون در تماس باشید جواب می دن
https://telegram.me/dcsaeed
-
با سلام و احترام
پوزش بابت تاخیر . تمامی سفارش ها تحویل داده شدند.
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
market4.ir
هارد ها چرا اینقد مقدارش کمه ؟
پلان 4 گیگ رم با هارد 150 گیگ چند ؟
یعنی هر 100 گیگ هارد بخوایم اضافه کنیم چند ؟
سلام و احترام
هر ۱۰ گیگابایت هارد ssd اضافه برای ماه اول ۵۰۰۰ تومان و برای ماه های آینده ۷۰۰۰ تومان میباشد.
برای همگی پلان ها همین مقدار محاسبه خواهد شد.
با تشکر
-
من ازشون 1 ماه ssd داشتم ، کیفیت عالیه.....
الان هم ازشون هاست دارم
-
سلام
بنده ازشون سرویس دارم به جرات میتونم بگم سرور با رم یک گیگ و سی پی یو تک هسته ایش سرعت سرور با رم 4 و چهار هسته سی پی یو داره-----((تست کردم)))
فقط ایراد من به پشتیبانیشون هست که گفتن داریم نقل مکان میدیم!!
انشاالله این مورد هم بر طرف میشه
با تشکر
-
سلام
افراتون تمام شده؟
دیگه کی این افرارو با این قیمت موجود میکنید؟
بنده یکی دیگه میخام
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsat.ir
سلام
افراتون تمام شده؟
دیگه کی این افرارو با این قیمت موجود میکنید؟
بنده یکی دیگه میخام
با تشکر
سلام
بله تخفیف 50 درصدی به اتمام رسیده ، در مورد شروع تخفیف دوباره فعلا مشخص نیست و تخفیف 50 درصدی در برنامه ی کاری نداریم .
میتوانید از تخفیف 30 درصدی ما به صورت دائم بهره مند شوید . کد تخفیف : 30off
موفق باشید
-
سلام و احترام
دو تا از سرور های nvme توسط دیتاسنتر به خاطر اشتباه کانفیگ شدن روتر بلاک شدن که به زودی رفع خواهد شد .
هر مورد و مشکلی بود با ما در ارتباط باشید : farait.sale@gmail.com
-
باشه آقا فدا سرت ، همینکه باز میای اینجا اطلاع میدی دمت گرم ، پشتیبانی مهمتر از سرویسه ، فقط اگر بتونید همیشه قبلش یه اطلاع بدید خیلی عالی میشه
-
سلام مجدد دوستان ، بنده تا الان 3 بار از ایشون سرور خریدم ، بعد چندین سال که از تقریبا تمام سرکتای ایرانی سرویس گرفتم به جرات میگم نه از پشتیبانیشون و نه از سرورهاشون کوچک ترین ایرادی نمیشه گرفت ، 100% در حد بین المللی کار می کنن ، هر کسی هم می خواد می تونه پیام خصوصی بده اسکرین شات از تیکت ها بدم ، هر بارم که خواستم حتی 3 روز آخر سرویس برام بدون هزینه و منت سیستم عامل عوض کردن و تو 2 مورد اواسط مدت سرویس بعلت خراب شدن سرویس که 100% مقصر خودم بودم کلا برامسرور رو عوض کردن و آیپی جدید دادن ، خلاصه تا امتحان نکنید متوجه کیفیت نمیشید