سلام ، دوستان کسی میدونه برای ویرایش آدرس نماد باید چه کار کرد ؟
تو سایتشون میشه تلفن ثابت و همراه و ایمیل رو ویرایش کرد ، ولی آدرس رو نه ، کسی تجربه ای داشته ؟
منظور از آدرس ، آدرس پستی است !!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ، دوستان کسی میدونه برای ویرایش آدرس نماد باید چه کار کرد ؟
تو سایتشون میشه تلفن ثابت و همراه و ایمیل رو ویرایش کرد ، ولی آدرس رو نه ، کسی تجربه ای داشته ؟
منظور از آدرس ، آدرس پستی است !!
ادرس نماد منظورتون چی هست؟ ادرس پستی یا ادرس سایت ثبت شده در نماد؟
پول بدید هزاربار میتونید عوض کنید
باندبازیشونه :d=))
نه نمیشه روال کارشون اینجوریه کن کد تایید میفرستن به ادرس پستی و تو سایت میزنین و برحسب تصادف ادرس که تو نماد ثبت کردین رو فیزیکی برررسی میکنن ماموران نماد فیزیکی میان از محل فعالیت بازدید میکنن حالا کی کجا چه موغع معلوم نیست ولی اگر ادرس علکی باشه موغع بازدید وقتی به نتیجه نرسن سلب نماد میشین
این بخش رو ندارم من :
http://up.vbiran.ir/uploads/22256147...n%20namadj.jpg
- - - Updated - - -
آدرس پستی
دوستان ميشه با تماس باهاشون مثلا روي x.ir نماد داريم بهشون بگيم روي دامين x.com نماد بزارن
سلام دوست عزیز
طبق صحبت های که با نماد انجام دادم نمیشه تغییرش داد
اید دوباره ثبت نام کنی
mhiizadi
دوست عزیز با اینماد تماس گرفتیم 1 ماه پیش گفتند که باید مجدد برای دامین جدید درخواست بدید .
آدرس سایت دیگه در نسخه جدید قابل ویرایش نیست .
منظور از آدرس ، آدرس پستی است ... کی من گفتم آدرس سایت ؟! :-? (#10)
- - - Updated - - -
اینو من ندارم :|
بنده که دارم میبینم هزینه پست رو داره ازم میگیره و بسته رو پست میکنه تو پنلم !
- - - Updated - - -
من تا توی درگاه پرداختشونم رفتم برای پرداخت هزینه ارسال بسته پستی :|
- - - Updated - - -
.......نقل قول:
آدرس خود را جهت ارسال بسته پستی تایید نمایید.
نامه ای حاوی یک کد 12 رقمی، به آدرس اعلام شده از سوی شما ارسال میگردد. این کد را پس از دریافت در سامانه درج نمایید. درصورت نیاز به ویرایش آدرس، آن را اصلاح و برای تایید نهایی، بر روی دکمه "تایید و ارسال" کلیک نمایید.
نامحسوس بیان چطور متوجه میشن که بنده با این مشخصات در این مکان فعالیت دارم یا زندگی میکنم ؟ (محل کسب کار همیشه مغازه یا دفتر و شرکت نیست خیلی از عزیزان آدرس محل زندگیشونو ارائه میدن)
برای اشخاص حقوقی و حقیقی یه سری مسائل فرق میکنه ×
- - - Updated - - -
دوستان توی تاپیک دیگران سوال میکنند پاسخ ها قاطی میشه ...
استارتر محترم برای تغییر آدرس پستی سوال کردن که راهنمایی شد به چه صورت تغییر بدن ...
یکی از دوستان برای تغییر url سایت سوال کردن که پاسخش میشه خیر باید برای دامنه جدید درخواست جدید ثبت کنید ...
من باهاشون تماس گرفتم امروز ، مشکل من حل شد ...
فیلم در ژانر spy زیاد میبینی دوست عزیز ؟
نهایت تلاششون برای تائید مکان ارسال نامه از طریق پست هست و قرار ندادن شماره پیگیری مرسوله که شما حتما در آدرس ذکر شده نامه رو تحویل بگیری!!! این چیزی که شما میگی از لحاظ عقلانی و بعد مالی امکان پذیر نیست ...
مثال :
من سه روزه منتقل شدم به آدرس جدید هیچ کدام از همسایه ها هم بنده رو نمیشناسن ! (توی فرهنگ آپارتمان نشینی که تا سه ماه هم اکثرا همدیگه رو نمیشناسن) ، یک مامور به صورت حضوری میاد بلوک بنده و از تمام همسایه ها میپرسه آیا آقای فلانی مدیر سایت فلان در این بلوک و واحد فلان زندگی میکنه ؟
حالا شما فرض کن من اون واحد رو اجاره کردم برای کارم و در روز چند ساعت بیشتر حضور ندارم!!!!! بعد 6 ماه هم بیاد بازم همون برنامه ست !
این پروژه نیازمند صرف هزینه و زمان بسیار هست بنابراین اگر نیاز به بررسی باشه برای شخصیت های حقوقی این کار شاید انجام بشه ، میگم شاید چون زمان ثبت شرکت هم تا مدت ها خبری ازشون نیست و به صورت شانسی به آدرستون مراجعه میکنند !
دوستان سوال داشتم برایچقدر طول میکشه واینکه بعد این مراحل دیگه هم داره؟
تایید مدارک فیزیکی
در حال بررسی توسط مدیر
وقتی مرسوله به دستشون برسه حد اکثر ۴۸ ساعت طول میکشه چون اینا هروز بعد از ظهر صندوق پستیشون رو خالی میکنن تا پروسه اداری طی بشه زمان بر هست وقتی به مرحله تایید مدارک میرسه یک روز کاری زمان میبره اگر سریع انجام بدهند که ظرف ۳ ساعت انجام میشه برای من ۴ ساعت طول کشید انجام شد