-
6 فایل پیوست
دوستان نظر تان را در مورد طراحی ام بدید .
سلام به تمام دوستان من یک طرح جدید زدم ممنون میشوم نظر تان را بدید در حال حاضر قالب رو اپلود نکردم و بصورت لوکال هست .
فایل پیوست 33773فایل پیوست 33774
فایل پیوست 33775
دوستان عزیز فوتر سایت رو تعقیر دادم لطفا نظر بدید .
فایل پیوست 33777
2 صفحه جدید طراحی شد و کامل شد
صفحه اول صفحه بخش میزبانی وب است .
فایل پیوست 33841
صفحه دوم صفحه خدمات هاست لینوکس ایران می باشد . لازم به ذکر است که هر صفحه و هر خدمات طرح خودش رو داره و این صفحه مخصوص سی پنل ایران می باشد .
فایل پیوست 33842
فایل پیوست 33909
صفحه جدید هاست لینوکس سی پنل المان .
لازم به ذکر است که فونت خریداری و نصب شد بر روی قالب ممنون .
-
پاسخ : دوستان نظر تان را در مورد طراحی ام بدید .
قالب زیبایی هست
بسیار عالی
فقط فوتر رو من درک نمیکنم چزا اینجوری کردینش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
قالب زیبایی هست
بسیار عالی
فقط فوتر رو من درک نمیکنم چزا اینجوری کردینش
مرسی از پاسخ تان فوتر هنوز خیلی کار داره در عکس اول ویدئو بک گراند هست و اون چراغ های آبی تکون می خورن حداقل به اتمام رسیدن این طراحی فکر میکنم 1 ماه الی 2 ماه باشد که با تمامی صفحات اون انجام بشه و در اینجا به اشتراک میزارم که بقیه دوستان هم نظر بدن .
-
رنگ بندی قشنگی داره
طرح جای کار داره مخصوصا فوتر
از فونت کاستوم هم استفاده میکردید بهتر میشد طرح.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
رنگ بندی قشنگی داره
طرح جای کار داره مخصوصا فوتر
از فونت کاستوم هم استفاده میکردید بهتر میشد طرح.
خیلی ممنون از شما حتما اعمال میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
مرسی از پاسخ تان فوتر هنوز خیلی کار داره در عکس اول ویدئو بک گراند هست و اون چراغ های آبی تکون می خورن حداقل به اتمام رسیدن این طراحی فکر میکنم 1 ماه الی 2 ماه باشد که با تمامی صفحات اون انجام بشه و در اینجا به اشتراک میزارم که بقیه دوستان هم نظر بدن .
خواهش میکنم عزیز خودم به شخصه خیلی خوشم اومد از طرح . حس خوبی بهم میده. خودم کلا از سبک almost flat خیلی خوشم میاد.
100 درصد آخر کار که تکمیل بشه قالب زیبایی خواهد بود. در رابطه با فونت هم که یکی از دوستان فرمودن. فونت یکان که استفاده کردین خب در اومده. اما در کل سلیقه ای هست من خودم فونت ام جی دینار رو دوست دارم . یه تست بکنید روش
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
خیلی ممنون از شما بعد از خریداری لایسنس فونت حتما بارگذاری و انتشار داده میشه طرح با فونت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
خواهش میکنم عزیز خودم به شخصه خیلی خوشم اومد از طرح . حس خوبی بهم میده. خودم کلا از سبک almost flat خیلی خوشم میاد.
100 درصد آخر کار که تکمیل بشه قالب زیبایی خواهد بود. در رابطه با فونت هم که یکی از دوستان فرمودن. فونت یکان که استفاده کردین خب در اومده. اما در کل سلیقه ای هست من خودم فونت ام جی دینار رو دوست دارم . یه تست بکنید روش
مرسی از شما نظر لطف شما است در حال کار کردن بر روی طرح فوتر هستم.
-
1 فایل پیوست
در بین قالب هایی که با این موضوع دیدم قالب خوش طرحیه.ولی اگه همین ترکیب رنگو بتونید زنده تر بکنید بهتر هم میشه. منظورم از زنده تر اینه مثل تفاوت قرمز مات و قرمز متالیک.رنگای قالبتون مثل اینه که روی رنگ گرد و غبار نشسته یه مقدار براق تر بشه خیلی بهتر میشه.در ضمن فونت قالب هم به نظر ساده و قدیمی میاد این فونتو که عکشسو گذاشتم بذارید فوق العادست نمی دونم اسمش چیه.
فایل پیوست 33776
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
در بین قالب هایی که با این موضوع دیدم قالب خوش طرحیه.ولی اگه همین ترکیب رنگو بتونید زنده تر بکنید بهتر هم میشه. منظورم از زنده تر اینه مثل تفاوت قرمز مات و قرمز متالیک.رنگای قالبتون مثل اینه که روی رنگ گرد و غبار نشسته یه مقدار براق تر بشه خیلی بهتر میشه.در ضمن فونت قالب هم به نظر ساده و قدیمی میاد این فونتو که عکشسو گذاشتم بذارید فوق العادست نمی دونم اسمش چیه.
فایل پیوست 33776
خیلی ممنون از نظرتان حتما انجام میشود .و این فونت رو فکر کنم داشته باشم.
- - - Updated - - -
دوستان عزیز فوتر سایت رو تعقییر دادم چک کنید .
http://uupload.ir/files/iuml_footer-1.jpg
-
سلام . فوتر خیلی بهتر شده توی نسخه اول اصلا خوب نبود ... ( نظر شخصیم اینه قالب در کل زیباست به جز اون 4 باکس بالای فوتر )
موفق باشید .
-
فوترتون به نظر من هنوز جای کار داره.
چند چیز رو در طراحیتون لحاظ کنید...
سایت شما تجاریست.
پس یا فردی که وارد سایت میشه (الف)مشتری شماست . یا (ب) قراره مشتری شما بشه.
الف: فردی که مشتری شماست قصد ورود به ناحیه کاربری رو داره یا قصد خرید مجدد داره
اگه قصد ورود به ناحیه کاربری رو داره باید منو لاگین به محیط کاربری در بهترین جای ممکن تعبیه بشه و به راحتی مشتری پیداش بکنه و وارد بشه. ( کمترین زمان برای دسترسی به محیط کاربری ملاک هست در UI )
ب: فردی که وارد وب سایت شما قرار هست جذب سرویس دهی شما بشه و باید محتوای وب سایت قانع کننده جهت جذب یک مشتری جدید باشد.
به مواردی همچون منوی انتخاب محصولات و توضیحات آن بخش توجه بشه
همینطور مشتری جهت خرید ممکن هست نیاز به چت آنلاین یا تماس تلفنی یا ارسال تیکت داشته باشد. کمترین زمان و سهولت دسترسی افراد به راه های ارتباطی با شما امتیاز محسوب می شود.
مواردی که من در فوتر سایت شما یه چیز اضافی دیدم. اخبار و توئیت ها بود که برای یک سایت تجاری زیاد کاربرد نداره. اگه برای سئو دارید این کار رو انجام میدید پیشنهاد میکنم بخش knowledge base وب سایتتون روقوی تر کار کنید و اون رو در فوتر سایت قرار بدید.
طراحی سایت در نگاه اول باید مشتری رو جذب کنه و مهلت استفاده از اسکرول تا انتهای صفحه رو به کاربر نده. در نتیجه تمرکزتون رو روی ابتدای سایتتون بزارید و انتهای وب سایت را ساده و خلاصه طراحی کنید . ( سرعت لود وب سایت رو فراموش نکنید. )
هر چه سایت بیشتر به کاربر برای تصمیم گیری وقت بده و دائم وقت تلف کنه شانس خرید از شما کم میشه . در نتیجه به دید اولیه وب سایتتون از نگاه مشتری توجه ویژه ای داشته باشید...
با آرزوی موفقیت برای شما :) ببخشید زیاد نوشتم خواستم تجربه رو بهتون منتقل کنم
-
واقعا زیبا شده
خسته نباشید عزیز
فوتر عالی
-
طراحی زیبا رنگ بندی و کمی استایل شبیه یکی از قالب های وردپرس هستش الگو گرفته از اون هستش و این کار بهترین کار ممکن هست که الگو از رنگ بندی بشه
و طراحی فلت زیبا و شیک می باشد
-
1 فایل پیوست
آپدیت : چهارشنبه - ۲۸ مهر ۱۳۹۵
ایجاد صفحه میزبانی وب لازم به ذکر هست در حال تکمیل همین صفحه هستیم هنوز بصورت کامل تمام نشده .
فایل پیوست 33827
-
اپدیت : جمعه - ۳۰ مهر ۱۳۹۵
2 صفحه جدید ایجاد شد و در پست اول به اشترک در اومد لطفا نظرات و نقطه ضعف را اعلام نمایید ممنون میشویم .
2 صفحه جدید طراحی شد و کامل شد
صفحه اول صفحه بخش میزبانی وب است .
فایل پیوست 33841
صفحه دوم صفحه خدمات هاست لینوکس ایران می باشد . لازم به ذکر است که هر صفحه و هر خدمات طرح خودش رو داره و این صفحه مخصوص سی پنل ایران می باشد .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
طراحی زیبا رنگ بندی و کمی استایل شبیه یکی از قالب های وردپرس هستش الگو گرفته از اون هستش و این کار بهترین کار ممکن هست که الگو از رنگ بندی بشه
و طراحی فلت زیبا و شیک می باشد
خیلی ممنون شما لطف دارید . در این طراحی تا اونجایی که شده بیشتر بومی سازی و شخصی سازی کردیم و تا اونجایی که شده از کپی کردن پرهیز کردیم و در حال مطالعه و دیدن تمام سایت های ایرانی و خارجی هستیم و از بعضی از بخش ها الگو برداری می کنیم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
فوترتون به نظر من هنوز جای کار داره.
چند چیز رو در طراحیتون لحاظ کنید...
سایت شما تجاریست.
پس یا فردی که وارد سایت میشه (الف)مشتری شماست . یا (ب) قراره مشتری شما بشه.
الف: فردی که مشتری شماست قصد ورود به ناحیه کاربری رو داره یا قصد خرید مجدد داره
اگه قصد ورود به ناحیه کاربری رو داره باید منو لاگین به محیط کاربری در بهترین جای ممکن تعبیه بشه و به راحتی مشتری پیداش بکنه و وارد بشه. ( کمترین زمان برای دسترسی به محیط کاربری ملاک هست در UI )
ب: فردی که وارد وب سایت شما قرار هست جذب سرویس دهی شما بشه و باید محتوای وب سایت قانع کننده جهت جذب یک مشتری جدید باشد.
به مواردی همچون منوی انتخاب محصولات و توضیحات آن بخش توجه بشه
همینطور مشتری جهت خرید ممکن هست نیاز به چت آنلاین یا تماس تلفنی یا ارسال تیکت داشته باشد. کمترین زمان و سهولت دسترسی افراد به راه های ارتباطی با شما امتیاز محسوب می شود.
مواردی که من در فوتر سایت شما یه چیز اضافی دیدم. اخبار و توئیت ها بود که برای یک سایت تجاری زیاد کاربرد نداره. اگه برای سئو دارید این کار رو انجام میدید پیشنهاد میکنم بخش knowledge base وب سایتتون روقوی تر کار کنید و اون رو در فوتر سایت قرار بدید.
طراحی سایت در نگاه اول باید مشتری رو جذب کنه و مهلت استفاده از اسکرول تا انتهای صفحه رو به کاربر نده. در نتیجه تمرکزتون رو روی ابتدای سایتتون بزارید و انتهای وب سایت را ساده و خلاصه طراحی کنید . ( سرعت لود وب سایت رو فراموش نکنید. )
هر چه سایت بیشتر به کاربر برای تصمیم گیری وقت بده و دائم وقت تلف کنه شانس خرید از شما کم میشه . در نتیجه به دید اولیه وب سایتتون از نگاه مشتری توجه ویژه ای داشته باشید...
با آرزوی موفقیت برای شما :) ببخشید زیاد نوشتم خواستم تجربه رو بهتون منتقل کنم
خیلی ممنون از توضیحات که دادید و شرمنده بخاطر دیر پاسخ دادن بنده .
در مورد اعلام که کردید این رو خدمت تان عرض کنم که تا اونجایی که شده قالب رو بصورت فلت در اوردیم و همچنین رسپانسیو 100 درصد سایت و اینکه تا اونجایی که شده ساده همچنین در مورد خدمات پشتیبانی آنلاین و ورود به ناحیه کاربری بصورت باکس لوگین در بالا ایجاد شده و همچنین در حال آسان سازی و ساده کردن طرح هستیم همچنین این رو خدمت تان بگم که در حال طراحی و صفحات جدا گانه برای طرح ها هستیم هر صفحه طرح خاص خود را دارد و بسته به نوع بخش طرح ها متفاوت و سلیقه ای می باشد .
-
واقعا قشنگ شده
اما نمیدونم چرا اپدیت قبلیتون بیشتر نظرمو جلب کرد
بازهم عالیه موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eramserver
سلام . فوتر خیلی بهتر شده توی نسخه اول اصلا خوب نبود ... ( نظر شخصیم اینه قالب در کل زیباست به جز اون 4 باکس بالای فوتر )
موفق باشید .
خیلی ممنون از نظر تان در تحقیق هستیم برای این باکس ها شاید به یک شکل دیگر طراحی شود .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eramserver
موفق باشید .
خیلی ممنون از نظر تان در تحقیق هستیم برای این باکس ها شاید به یک شکل دیگر طراحی شود .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FaraiT
واقعا قشنگ شده
اما نمیدونم چرا اپدیت قبلیتون بیشتر نظرمو جلب کرد
بازهم عالیه موفق باشید
خیلی ممنون صفحه اول بوده فکر کنم این صحات بخش میزبانی می باشند .
-
دوستان منتظر دیدگاه تان هستیم ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
قالب خیلی قشنگه آیا برای فروش هم هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
قالب خیلی قشنگه آیا برای فروش هم هست ؟
سلام متاسفانه نه بصورت اختصاصی طراحی شده است
-
زیباست
فقط کاش رنگش رو آبی طراحی میکردین
قرمز یکم رو اعصاب تاثیر میزاره و چشمو یکم اذیت میکنه
آبی هم آرامش بخش تره و هم اطمینان بخش تر :53:
-
سلام اگه مایل به همکاری تیمی بودید ای دی تلگرامم رو اد کنید
کارتون هم خوبه
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 33909
صفحه جدید هاست لینوکس سی پنل المان .
لازم به ذکر است که فونت خریداری و نصب شد بر روی قالب ممنون .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amy
زیباست
فقط کاش رنگش رو آبی طراحی میکردین
قرمز یکم رو اعصاب تاثیر میزاره و چشمو یکم اذیت میکنه
آبی هم آرامش بخش تره و هم اطمینان بخش تر :53:
سلام حتما لحاظ می شود . ممنون:53:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingweb
سلام اگه مایل به همکاری تیمی بودید ای دی تلگرامم رو اد کنید
کارتون هم خوبه
سلام خیلی ممنون از لطف تان ممنون از شما بابت پیام تان در حال حاضر گروه هستیم که بر روی این قالب در حال کار کردن هستیم. ممنون از شما
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirad
این صفحه خیلی خوب شده=d>
سلام ممنون از شما به زودی صفحات دیگر را به اشتراک خواهیم گذاشت.