-
اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟
سلام
شاید شما دوستان با سایت p30vel.irو nullers.ir اشنا باشید
یک سایت بسیار عالی با اسکریپت های نال شده
اما واقعا سیستم کار این سایت چگونه است ؟
به نظر من این سایت بعد از نال کردن اسکریپت یک سری کد های شل و دسترسی روی اسکریپت قرار می دهد تا بتوانید به سرور دسترسی داشته باشد
برای مثال اسکریپت زیر در سایت nullers.ir دارای فایل های شل می باشد
فروشگاه ساز آریا نگارش آخر | Aria ICT Shop | NulLers.ir » Free PHP Scripts | NulL.Clone.Free.ASP.PHP.Ajax.GFX. ...
فایل های شل
----------------------------------------------
کد:
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\Fatal.php
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\Sheller.php
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\c99.php
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\r57.php
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\fatal.txt
------------------------------
امنیت مطلق نیست
پس همیشه در خطر هستیم
-
پاسخ : اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟
در مورد فایل های شلی که تو قالب ریختن جالب بود ! پس بدا به حال کسانیکه از این سایت ها فایل می گیرند و رو هاستشون می ریزند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhallah
سلام
به نظر من این سایت بعد از نال کردن اسکریپت یک سری کد های شل و دسترسی روی اسکریپت قرار می دهد تا بتوانید به سرور دسترسی داشته باشد
فروشگاه ساز آریا نگارش آخر | Aria ICT Shop | NulLers.ir » Free PHP Scripts | NulL.Clone.Free.ASP.PHP.Ajax.GFX. ...
فایل های شل
کد:
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\Fatal.php
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\Sheller.php
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\c99.php
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\r57.php
E-Shop.Builder.Aria.ICT.Last.Version.NulLed.Ripped.Decoded.bY.Eh3an.NulLers.ir\images\Product\fatal.txt
امنیت مطلق نیست
پس همیشه در خطر هستیم
-
پاسخ : اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟
در کل استفاده از اسکریپت های نال شده توصیه نمیشه ، همشون یک مشکل دارند ، این پی سی ول هم خودشون مسخره کردند ، فقط چندتا اسکریپت نال شده مسخره می زاند . وب سایت وب مستری وب سایتی که یک چیز جدید به کاربر یاد بده.
-
سایت پی سی ول چه ربطه به نالرز داره ؟
-
نه تنها این اسکریپت بلکه اسکریپت های دیگشون هم شل دارن واقعاً متاسفم برای این افراد ارزش سایتشون رو با این کارهاشون از بین می برن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
سایت پی سی ول چه ربطه به نالرز داره ؟
من هم همین سوال رو می خواستم بپرسم
نالرز چه ربطی به پی سی ول داره در اینجا ؟
-
نميدونم شماها چتون هست !
شما اگر پستشو كامل ميخوندي اين حرف رو نميزدي
توي انجمن هم بحث شده !
كمتر حرف در بياريد من اگر بخوام شل بذارم در قالب سوييچ ميذارم كه كسي متوجه نشه كه توي اسكريپت كامند و خط فرمان اجرا ميشه !
يكم فكر و تحقيق كنيد بعد حرف بزنيد
اگر هر كدوم شما ناراحتيد ميتونيد از سايت نالرز و پي سي ول دانلود نكنيد كسي شما رو مجبور نكرده
جالب اينجاست همه هم از اين 2 سايت كپي ميگيرن
پي سي ول هم هيچوقت اينكارو نكرده
مگه اسكريپت هايي هم كه ميزنيم قبلا" توش شل بوده كه زديم بخوايم سايت شما رو از اون طريق بزنيم
نالرز و پي سي ول اولين مرجع هاي مستقل ايراني هستند كه از جايي كپي نميگيرند
شايد اينا حسادت هايي به خاطر آمار نالرز و پي سي ول باشه
خلاصه اول فكر كنيد بعد پست بديد
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
ضمن اينكه لياقت خيليا اينه سرشون كلاه بره
NulLers.ir يا اسکریپت رایگان Full PHP Nulled Scripts و قالب رو ببينيد
كدوم از اسكريپتاش تو نت ريخته بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
نميدونم شماها چتون هست !
توي انجمن هم بحث شده !
كمتر حرف در بياريد من اگر بخوام شل بذارم در قالب سوييچ ميذارم كه كسي متوجه نشه كه توي اسكريپت كامند و خط فرمان اجرا ميشه !
اگر هر كدوم شما ناراحتيد ميتونيد از سايت نالرز و پي سي ول دانلود نكنيد كسي شما رو مجبور نكرده
مگه اسكريپت هايي هم كه ميزنيم قبلا" توش شل بوده كه زديم بخوايم سايت شما رو از اون طريق بزنيم
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
NulLers.ir يا
اسکریپت رایگان Full PHP Nulled Scripts و قالب رو ببينيد
عزیز من احسان جان با اینکه تو اسکریپت شل میزارین کاری ندارم ، ولی اینکه برای بدست آوردن یک اسکریپت و نال کردن سرور رو هک میکنید درش شکی نیست که این خودش کار درستی نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
نميدونم شماها چتون هست !
توي انجمن هم بحث شده !
NulLers.ir يا
اسکریپت رایگان Full PHP Nulled Scripts و قالب رو ببينيد
همه ی این ها شایعاتی هست که خودشون درست میکنن
تو ایران کلا اینجوری هست خیلی ها چشم پیشرفت بعضی ها رو ندارند و نمیتونن باهاشون رقابت کنند
از این راه ها میخواهند اعتبار اونها رو خراب کنند
-
متاسفانه توی ایران هر کسی که داره پیشرفت میکنه ، 1000 تا حرف براش در میارن، حتی سایه ی خودش هم باهاش دشمن میشه
دیگه چه برسی به وب سایت های ایرانی...
-
ما سايت هايي رو هك ميكنيم و منتشر ميكنيم كه دارن مردم را مفت مفت به دليل بي سوادي در موضوع و عدم آگاهي شخص سر كيسه ميكنن
مطمئن باشيد كسايي كه زحمت كشيدن رو باهاش كاري نداريم
-
موافقم که شل میذارن . مثل همون اسکریپت پی سی رنک یا SEO Tools . البته نالرز رو نمیدونم ولی میدونم پی سی ول اینکار رو میکنه .
باز هم نمیدونم دلیلش چیه ولی خودشون میگن با همین شل ها سایت رو زدیم دیگه حذفش نکردیم . 8-|
کد:
http://www.vbiran.ir/thread2002.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
ما سايت هايي رو هك ميكنيم و منتشر ميكنيم كه دارن مردم را مفت مفت به دليل بي سوادي در موضوع و عدم آگاهي شخص سر كيسه ميكنن
مطمئن باشيد كسايي كه زحمت كشيدن رو باهاش كاري نداريم
بنده اینو قبول دارم
مثلا یک نمونش قالب سایت من گذاشتن برای دانلود
اما قالب قبلی سایت من گذاشتن که استفاده نمیکنم (وقتی دیدن قالب عوض شده و دیگه استفاده نمیکنم قرار داده شده )
که هیچ مشکلی نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aalireza439
در کل استفاده از اسکریپت های نال شده توصیه نمیشه ، همشون یک مشکل دارند ، این پی سی ول هم خودشون مسخره کردند ، فقط چندتا اسکریپت نال شده مسخره می زاند . وب سایت وب مستری وب سایتی که یک چیز جدید به کاربر یاد بده.
تایید میشه!
-
هکر های سودجو هم میان از همین شل ها استفاده میکنن و سایت رو دیفیس میکنن.
شما پاسخگو نباشید پس کی پاسخگو هست ؟
شما که سایت های بزرگی هستید باید بیشتر دقت کنید . :113:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhallah
سلام
فایل های شل
کد:
امنیت مطلق نیست
پس همیشه در خطر هستیم
تاره کجاش رو ديديد :دی
فکر ميکنيد دليل حمايت گروه های هک از اين p30vel چی هستش ؟
چون اينا دارن مشکلات امنيتی ايجاد ميکنن و اون گروه ها ميان سايت مردم رو هک ميکنن و ادعا ميکنن بزرگترين گروه هک ايران هستند :دی
-
هر کس هم با این سایت ها مشکلی داره دانلود نکنه
مگه کسی مجبورتون کرده که برید دانلود کنید از این سایت ها ؟؟
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
تاره کجاش رو ديديد :دی
فکر ميکنيد دليل حمايت گروه های هک از اين p30vel چی هستش ؟
چون اينا دارن مشکلات امنيتی ايجاد ميکنن و اون گروه ها ميان سايت مردم رو هک ميکنن و ادعا ميکنن بزرگترين گروه هک ايران هستند :دی
درست آشیانه داره از سایتی مثل پی سی ول حمایت میکنه
میشه بگید چه مشکل امنیتی؟ ؟
و ثابت کنید که آشیانه کدام سایت از طریق پی سی ول هک کرده !!
ما هم بدونیم بد نیست
-
نقل قول:
مگه کسی مجبورتون کرده که برید دانلود کنید از این سایت ها ؟؟
دوست عزیز اینجا کسی مجبور نیست ! مسئله فقط آگاه سازی و اطلاع رسانی هست ..
-
جناب آقاي اميري آيا سيستم فروش هاستينگ شما هم كه داريد 420 هزار تومان ميفروشيد با اين قيمت بالا روش شل بوده كه ما زديم ؟
ميخوايد چند تا فايلشو اينجا بذاريم تا بفهميد سيستمتون مشكل داشته نه اينكه روش شل باشه !؟
آيا ما منتشرش كرديم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VBIran
دوست عزیز اینجا کسی مجبور نیست ! مسئله فقط آگاه سازی و اطلاع رسانی هست ..
اگه داخل اسکریپت ها شل بود که الان مدیر سایت پی سی ول یا نالرز داخل سایت zone یک اکانت داشتند که بالای 10 صفحه شده بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VBIran
موافقم که شل میذارن . مثل همون اسکریپت پی سی رنک یا SEO Tools . البته نالرز رو نمیدونم ولی میدونم پی سی ول اینکار رو میکنه .
باز هم نمیدونم دلیلش چیه ولی خودشون میگن با همین شل ها سایت رو زدیم دیگه حذفش نکردیم . 8-|
کد:
http://www.vbiran.ir/thread2002.html
بله عزیز
من تو Wh اکانت نداشتم از احسان یوزر پسشو گرفتم
امیدصمدبین هستم
شعار من همیشه این بوده هست
اگر روزی دشمن پیدا کردی بدان که در رسیدن به هدفت موفق بودی.
اگر روزی تهدیتت کردند بدان در برابرت ناتوانند.
اگر روزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست.
اگر روزی ترکت کردند بدان با تو بودن لیاقت میخواهد.
بعد
شما نمیدونی خواهشا حرف نزن
وقتی از خودت سوال میکننن در انجمن بلد نیستی میری تو vbSkin.ir مطرح میکنی تو یکی کاملا ...
اسکریپت پی سی رنک فولدر FakeZilla داخلش قابلیت آپلود فایل را میده شما اون رو پاک کنین کجاش شل داره
دشمنا نیان
سعی کنن اینکاره ها بیان حرفشو بزنن
شماها در همین وب هاستینگ تالک خودتون سرگرم بچه بازی باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.he3am
اگه داخل اسکریپت ها شل بود که الان مدیر سایت پی سی ول یا نالرز داخل سایت zone یک اکانت داشتند که بالای 10 صفحه شده بود
اونوقت که دیگه شما نمیتونستین ازشون حمایت کنید ;)
-
zone هم دارم اما این برای دوران جاهلیت هست
و اون موقع تازه هک یاد گرفته بودم هیچ کدوموشون هم به P30VEL.IR ربطی نداره
0m1d | Zone-H.org
بعد کسایی که ادعا میکنن بیان بگن کدوم اسکریپتهام شل داره مدرک باشه حرف مفت قبول ندارم
-
درود.
امید جان من اگر از وی بی اسکین چیزی برداشتم منبع زدم . دلیلی نداره کپی کرده باشم .
شما توی انجمن یک دقیقه گشت بزنید میفهمید چیزی داره کپی میشه یا نه .. یا حداقل از یکی از کاربرا سوال کنید .
خیلی چیز ها اختصاصاً توی وی بی ایران هست که هیچ جا مشابه اون رو نمیتونید پیدا کنید .
استایل 3.8.x
در ضمن کی اتفاق افتاده کسی کپی کنه ولی رتبش بالاتر بره .
Vbiran.ir Site Info
Vbskin.ir Site Info
همون کسایی که دست وی بی اسکین بوده الان دست وی بی ایران هست مثل ایرانبلاگ و میهن دانلود و ..
یک مقایسه کوچک فقط لازمه .
شما که انتقاد پذیر نیستید نمیتونید لقب وبمستر رو روی خودتون بذارید .
--
بغیر از fakezilla هم اسکریپت seo tools توش فایل 3099.php وجود داشت .
که حتی برای چند ساعت گذاشتم کاربر ها ببینن
بعد هم لزومی نمیبینم که شما رو بخوام خراب کنم فقط انتقاد هست در جهت بهتر شدن شما .
موفق باشید .
-
دوستان من احسان هستم و پست قبلي رو اميد داد
و من اومدم تنها اينو بگم
اينا سياست هايي هست براي بالا بردن وب هاستينگ تالك
هر كي ناراحته به سايت هاي نالرز و پي سي ول نره
اصلا" دارم به اين نتسجه ميرسم مخصوص وي آي پي كنم نالرز رو
از اولش از وب هاستينگ تالك خوشم نميومد و بيشتر براي دفاع از خودمون عضو شده بودم
همه كسايي يا اكثر كسايي كه اينجا پست دادن فقط خيال ميكنن هك سايت با شل صورت ميگيره
از اين به بعد هر چي دوست داريد بگيد { اعم از فحش و ناسزا . ليچار . حرف . خراب كردن اسم و ... }
ديگه نميام كه بخونم و پاسخ بدم
تنها الآنم پاسخ دادم به خاطر اميد و كسايي بود كه تو انجمن هستند و برام ارزش دارند
بهتره بدونيد Mr.Bigonah در سايت نالرز مدير همين انجمن هست
موفق باشيد
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
به همه دوستاني هم كه بحث رو ادامه دادند تنها به خاطر يك دكمه تشكر
به همه يك تشكر اافه شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz741
متاسفانه توی ایران هر کسی که داره پیشرفت میکنه ، 1000 تا حرف براش در میارن، حتی سایه ی خودش هم باهاش دشمن میشه
فایل د ز د ی گذاشتن هم اسمشو میگذاررید پیشرفت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masoud.B
اونوقت که دیگه شما نمیتونستین ازشون حمایت کنید ;)
بنده طرف حق گرفتم
نه احسان میشناسم نه میدونم کی هست
با شعار احسان هم کاملا موافق هستم
اگر قصد از زدن این پست خراب کردن اعتبار نبود
به پی سی ول ربط داده نمیشد
اینم در نظر داشته باشید اگر این سایت ها اسکریپت هاشون شل داره پس 90% سایت های اسکریپت دیگه هم شل دارن چون همشون از این سایت ها کپی میکنند
-
لطفا پای من رو وسط نکشید
-=============-
اگر بخوام صحبتی بکنم پای خیلی ها رو میارم وسط و مجبورم خیلی ها رو ضایع بکنم ، این کار هم از عالم حرفه ای بودن بدور هست
پس من رو از حاشیه دور بکنید و سرتون به کار خودتون باشه
اونهایی که باید من رو بشناسن خوب میشناسن :x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VBIran
درود.
امید جان من اگر از وی بی اسکین چیزی برداشتم منبع زدم . دلیلی نداره کپی کرده باشم .
شما توی انجمن یک دقیقه گشت بزنید میفهمید چیزی داره کپی میشه یا نه .. یا حداقل از یکی از کاربرا سوال کنید .
خیلی چیز ها اختصاصاً توی وی بی ایران هست که هیچ جا مشابه اون رو نمیتونید پیدا کنید .
استایل 3.8.x
در ضمن کی اتفاق افتاده کسی کپی کنه ولی رتبش بالاتر بره .
Vbiran.ir Site Info
Vbskin.ir Site Info
همون کسایی که دست وی بی اسکین بوده الان دست وی بی ایران هست مثل ایرانبلاگ و میهن دانلود و ..
یک مقایسه کوچک فقط لازمه .
شما که انتقاد پذیر نیستید نمیتونید لقب وبمستر رو روی خودتون بذارید .
--
بغیر از fakezilla هم اسکریپت seo tools توش فایل 3099.php وجود داشت .
که حتی برای چند ساعت گذاشتم کاربر ها ببینن
بعد هم لزومی نمیبینم که شما رو بخوام خراب کنم فقط انتقاد هست در جهت بهتر شدن شما .
موفق باشید .
شما اسم خودت رو گذاشتی وب مستر ؟ شما وقتی میای با قیمتی حدود 6 هزار تومان یا 10 هزار تومان (درست یادم نیست)
انجمن هایی مثل میهن دانلود میگیری دستت مطمئن باش فقط داری خودت رو کوچیک میکنی و وقت خودت رو میگیری
این موضوع هم هیچ جاش به حرف هایی که زدید مربوط نمیشه
اگر همه چیز به الکسا هست میخواید کمتر از 1 ماه الکسا سایتت رو بیارم زیر 100 ایران ؟ ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
بله عزیز
من تو Wh اکانت نداشتم از احسان یوزر پسشو گرفتم
امیدصمدبین هستم
شعار من همیشه این بوده هست
بعد
شما نمیدونی خواهشا حرف نزن
وقتی از خودت سوال میکننن در انجمن بلد نیستی میری تو vbSkin.ir مطرح میکنی تو یکی کاملا ...
اسکریپت پی سی رنک فولدر FakeZilla داخلش قابلیت آپلود فایل را میده شما اون رو پاک کنین کجاش شل داره
دشمنا نیان
سعی کنن اینکاره ها بیان حرفشو بزنن
شماها در همین وب هاستینگ تالک خودتون سرگرم بچه بازی باشین
یاد حرفای احمد***ژاد میفتم وقتی حرف میزنی =)) حرف هیچ کسی رو قبول نداری
نقل قول:
اگر همه این هارو اینجوری واسه خودت توجیه میکنی بدان روزی باید جواب کارهاتون را پیش کسی پس بدین
p30rank ارزشی نداره که بشه روش بحث کرد ولی کلی برنامه نویس ایرانی که زحمت کشیدند و سیتمی را نوشتند شما به راحتی هرچه تمام تر اومدی گذاشتی واسه دانلود
دلیل هم میارین که قیمتش بالاست و فلانی پول مفت میگیره ، اگه میگی تو سایت ما هرکی خواست دانلود کنه هر کی نخواست نیاد ، در مورد این برنامه نویس بدبخت هم همین صدق میکنه که هر کی خواست ازش بخره نخواست نخره ( چیزی هست که واسش زحمت کشیده حق داره هر قیمتی که خواست بزاره روش : آدونیس ، راش ، ...)
-
مسعود عزيز !
پي سي رنك اسكريپت خارجي بوده شما كه علم به چيزي نداره بهتره حرفي نزني
آدونيس پر باگ هست چون از بالا تا پايينش از اينور اونور چسبيده شده
ما با كسايي كه توليد كننده مطلق هستند كاري نداريم
ما خودمون كد نويسيم نزن اين حرفارو
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
توي همين وب هاستينگ تالك بگردي ميبيني بحث ها رو
رضا (راش) از دوستان من هست
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
توي نالرز هم عضو فعال هستند اعضاي راش
-
mr.he3am جواب شما رو توی پ.خ دادم .
چون ربطی به این تاپیک نداره !
-
از قدیم گفتم
اینجا جای یه عده مقرور هست
چرا کلاهبرداری محسن داوری که با مدرک بود را مدیریت پاک کرد
اما این چون به نفع خودشه میزاره بمونه برای من مهم نیست
احسان از رفیقای قدیمیه من بوده و هست
و پی سی ول هم الان 4 سال هست تو نت و تو این مدت خوب سره زبونا افتاده
راستی این بحث ها را ولش کنین - اصلا همشون راست میگین
مسابقه بزرگ پی سی ول راه افتاده به لینک زیر برید حالشو ببرید
مسابقه شماره 1
آه ای خدا، اگر من سربازانی همچون شما داشتم هیچ وقت پی سی ول تنها نمی ماند - ولش کن :d:d زیتون بزن :d:d
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
=d> آفرين به خيليا { احسان }
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VBIran
mr.he3am جواب شما رو توی پ.خ دادم .
چون ربطی به این تاپیک نداره !
جالبه !!!
حرف های شما خیلی ربط داشت ؟ :)):))
من هر چی گفتم جواب حرف خودت بود که داشتی موضوع به یک سایت دیگه که اصلا ربطی به سایت دانلود اسکریپت نداره میگفتی
اینکه شما رتبه سایت خودت با یک نفر دیگه داخل انجمن مقایسه میکنی بیشتر جنبه تبلیغات داره نه چیز دیگری
--------
http://www.up.p30day.com/images/3485...4146637587.jpg
این هم از عکس جوابی که دادید
مگه شما میدونید مثلا وضع زندگی مدیر سایت میهن دانلود چقدر است ؟ ؟ یا ....
هر کس میتونه هزینه بده میخره نتونست نمیخره
این حرف شما بیشتر شکل بهونه هست نه چیز دیگری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
zone هم دارم اما این برای دوران جاهلیت هست
و اون موقع تازه هک یاد گرفته بودم هیچ کدوموشون هم به P30VEL.IR ربطی نداره
0m1d | Zone-H.org
آخریش واسه 2 ماهه پیشه
2010/08/18 0m1d
www.blog20.net/blog/thumbnails...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
مسعود عزيز !
پي سي رنك اسكريپت خارجي بوده شما كه علم به چيزي نداره بهتره حرفي نزني
علم چی ندارم من که گفتم p30rank ارزش نداره دربارش حرف بزنیم
نقل قول:
توي همين وب هاستينگ تالك بگردي ميبيني بحث ها رو
رضا (راش) از دوستان من هست
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
توي نالرز هم عضو فعال هستند اعضاي راش
یادمه یک تاپیک زده بود و دنبال شکایت بود ;)
بگذریم ، احسان پسر گلیه من خیلی باهاش حال میکنم ، ولی امان از دست بعضیا ...
Good Luck
-
1. آقا احسان عزیز من نمی دونم این کار شما هست یا خیر قضاوت الکی هم نمی کنم
2. بهتر نیست شما این همه زحمت میکشی نال می کنی یه سرچی هم بکنی توش ملت به شما اطمینان دارن پس اطمینانشونو نباید اینطوری پاسخ بدید
3. این خاله زنک بازی ها رو هم در نیارید (خطاب به همه اول خودم) که نمیدونم تا یکی پیشرفت می کنه میزنن تو خالشو این حرفا الان آقای احسان عزیز پیشرفت می کنن میشن سایت اول نال ایران چی تو جیب من میره ؟ چی تو جیب یکی دیگه میره شما 1 بازدید داشته باشی یه 1 میلیون یا مثلا مستر حسام گل شما روزی 5 میلیون تومن بفروش یا روزس 1000 تومن چه سودی برای من داره یا برای دیگری چه ضرر داره اصلا؟
نقل قول:
همه ی این ها شایعاتی هست که خودشون درست میکنن
تو ایران کلا اینجوری هست خیلی ها چشم پیشرفت بعضی ها رو ندارند و نمیتونن باهاشون رقابت کنند
از این راه ها میخواهند اعتبار اونها رو خراب کنند
نقل قول:
پس حرفای بالا از بنیان و اساس نظرات اشتباهی هستن و غلط
تمام
-
نقل قول:
جالبه !!!
حرف های شما خیلی ربط داشت ؟
من هر چی گفتم جواب حرف خودت بود که داشتی موضوع به یک سایت دیگه که اصلا ربطی به سایت دانلود اسکریپت نداره میگفتی
اینکه شما رتبه سایت خودت با یک نفر دیگه داخل انجمن مقایسه میکنی بیشتر جنبه تبلیغات داره نه چیز دیگری
--------
http://www.up.p30day.com/images/3485...4146637587.jpg
این هم از عکس جوابی که دادید
مگه شما میدونید مثلا وضع زندگی مدیر سایت میهن دانلود چقدر است ؟ ؟ یا ....
هر کس میتونه هزینه بده میخره نتونست نمیخره
این حرف شما بیشتر شکل بهونه هست نه چیز دیگری
وقتی امثال شما اینجا هستند ترجیح میدم سکوت کنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
1. آقا احسان عزیز من نمی دونم این کار شما هست یا خیر قضاوت الکی هم نمی کنم
2. بهتر نیست شما این همه زحمت میکشی نال می کنی یه سرچی هم بکنی توش ملت به شما اطمینان دارن پس اطمینانشونو نباید اینطوری پاسخ بدید
3. این خاله زنک بازی ها رو هم در نیارید (خطاب به همه اول خودم) که نمیدونم تا یکی پیشرفت می کنه میزنن تو خالشو این حرفا الان آقای احسان عزیز پیشرفت می کنن میشن سایت اول نال ایران چی تو جیب من میره ؟ چی تو جیب یکی دیگه میره شما 1 بازدید داشته باشی یه 1 میلیون یا مثلا مستر حسام گل شما روزی 5 میلیون تومن بفروش یا روزس 1000 تومن چه سودی برای من داره یا برای دیگری چه ضرر داره اصلا؟
پس حرفای بالا از بنیان و اساس نظرات اشتباهی هستن و غلط
تمام
من اگر این حرف میزنم از روی تجربه میگم
نمیگم داخل اینترنت آدم خیلی قدیمی و با تجربه ای هستم داخل اینترنت هیچی نیستم اما حداقل در این زمینه تجربه دارم و این حرف از روی تجربه میزنم نه چیز دیگری
خیلی ها میان از روی حسادت این کار میکنن و از روی اینکه مثلا سایت پی سی ول رقیبشون هست و اگر نباشه مثلا روزی 3000 نفر به بازدیدش اضافه میشه
-
نقل قول:
حرف های شما خیلی ربط داشت ؟
توی فایل هاشون شل وجود داشته و داره و شما هم هیچکاره اون سایت نیستید که دارید نظر میدید.
خودتون هم خوب میدونید چند تا سایت بخاطر همین پی سی رنک هک شد و با این متن دیفیس شد :
Hacked By H4M!D
همه میدونند که حمید نبوده و میدونن که خواسته کی رو خراب کنه .
اینم حرفی که زدید :
نقل قول:
-
نمیدونم به قیمت خدمات وی بی ایران چیکار دارید!
چه ربطی داره که از پی سی ول که موضوع تاپیک هست به قیمت های پشتیبانی وی بی ایران برسید! یکی دوست داره سالی 300-400تومن بده برای ساپورت فنی ش! یکی هم ترجیح میده بیاد از وی بی ایران بگیره. یکی هم میره مدیر فنی اختصاصی انتخاب میکنه و قراردادی کار میکنه باهاش.
حالا اگه پول شخصیت میاره به زعم شما ، این بحث دیگه ای هست.
موفق و پایدار باشید.