پاسخ : نیومدن ایمیل hostcontrol
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
با سلام و خسته نباشید
دوستان من دیروز دامنه بین المللی in. ثبت کردم دامنه ثبت شده به اسمم ، ولی هنوز ایمیل هاست کنترلر برام نیومده
می خواستم بدونم معمولا چقدر طول میکشه تا ایمیل برام بیاد ؟؟؟
سلام دامين in بيشتر مواقع تاييديه نميخواد
درود
آنی پس از ثبت شدن ارسال میشه
موفق باشید
خیلی فوری ارسال می شود، اما همان طور که دوستان اشاره کرده بعضی وقت نیاز به تایید ندارد
پس نیازی به تاییده نداره ؟ آخه من دامنه com و org ثبت کرده سریع ده دقیقه بعدش یا آخر آخرش 1 ساعت بعد میومد ، ولی این یکی هنوز ایمیلش نیومده ، گفتم شاید روند عادیش باشه ، بپرسم از شما
درود ، دوست عزیز مطمئن هستید به صورت مالکیت کامل ایمیل برای شما ثبت شده است ؟
پ.ن : چون بعضی دوستان عزیز ایمیل مدیریت کامل رو برای خود ثبت میکنند و شما دسترسی کامل ندارید . . . ( این نوع افراد کم هستند )
پ.ن : بعد از ثبت دامنه به صورت آنی دامنه ست و فعال میشود .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
پس نیازی به تاییده نداره ؟ آخه من دامنه com و org ثبت کرده سریع ده دقیقه بعدش یا آخر آخرش 1 ساعت بعد میومد ، ولی این یکی هنوز ایمیلش نیومده ، گفتم شاید روند عادیش باشه ، بپرسم از شما
دامين in نداره
دوست عزیز جایی که من دامنه ثبت کردم اطمینان کامل بهشون دارم ، حتی پنل دامنه رو دارم
الان دامنه رو روی هاست ست کردم ، و سایت با اون ادرس بالا اومد
http://worldserial.in
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
دوست عزیز جایی که
من دامنه ثبت کردم اطمینان کامل بهشون دارم ، حتی پنل دامنه رو دارم
الان دامنه رو روی هاست ست کردم ، و سایت با اون ادرس بالا اومد
http://worldserial.in
دوست عزیز دامنه رو در طلا هاست Whois بگیرید ، بعد ببینید تمامی ایمیل ها ، ایمیل شما هستند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
دوست عزیز دامنه رو در طلا هاست Whois بگیرید ، بعد ببینید تمامی ایمیل ها ، ایمیل شما هستند ؟
چک کردم بله تمامی ایمیل ها به اسم بنده هستش
- - - Updated - - -
دوستان عزیز بابت راهنمایی ممنون
خیلی خیلی متشکرم از شما
استارتر عزیز امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
من چنین مشکلی نداشتم تا به حال اما بعضی مواقع این ایمیل وارد پوشه اسپم ایمیلم میشه.خصوصا اگر تنظیم کرده باشین که پوشه اسپم در فاصله زمانی کوتاه مثلا 24 ساعت به طور خودکار خالی بشه ممکنه این ایمیل وارد پوشه اسپم شده و شما متوجه نشدید و حذف شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
سلام دامين in بيشتر مواقع تاييديه نميخواد
بنده هر بار دامنه in ثبت کردم تاییدیه خواسته.بیش از 7 بار دامنه in ثبت کردم.ولی برای بعضی از دوستان اینطوری نبوده.چرا؟
الان هم که دارم با شما صحبت میکنم در این تاپیک هنوز هم ایمیل نرسیده به دستم ، ولی سایت در دسترس هستش و بالا میاد بدون هیچ مشکلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dynabanner.com
استارتر عزیز امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
من چنین مشکلی نداشتم تا به حال اما بعضی مواقع این ایمیل وارد پوشه اسپم ایمیلم میشه.خصوصا اگر تنظیم کرده باشین که پوشه اسپم در فاصله زمانی کوتاه مثلا 24 ساعت به طور خودکار خالی بشه ممکنه این ایمیل وارد پوشه اسپم شده و شما متوجه نشدید و حذف شده.
بنده هر بار دامنه in ثبت کردم تاییدیه خواسته.بیش از 7 بار دامنه in ثبت کردم.ولی برای بعضی از دوستان اینطوری نبوده.چرا؟
تغيير اطلاعات تاييد دامين ميخواد ولي ثبت اوليه روي پنل كه اولين بار ثبت شده تاييد ايميل نميخواد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
الان هم که دارم با شما صحبت میکنم در این تاپیک هنوز هم ایمیل نرسیده به دستم ، ولی سایت در دسترس هستش و بالا میاد بدون هیچ مشکلی
ایمیلی هم نمیاد اگه قرار به تایید بود کلا سایت بالا نماید تا تایید نشه
از جایی که دامنه را خرید با ایمیلی که در زمان خرید، ثبت کردید مکاتبه کنید و مشکل خود را در میان بگذارید و در خواست پانل مدیریتی نمایید. حتما پاسخ می دهند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majdict
از جایی که دامنه را خرید با ایمیلی که در زمان خرید، ثبت کردید مکاتبه کنید و مشکل خود را در میان بگذارید و در خواست پانل مدیریتی نمایید. حتما پاسخ می دهند.
دوست عزیز سایت با دامنه جدید بالا میاد بدون مشکل ، بعضی از دوستان گفتن که بعضی اوقات دامنه in نیازه به ایمیل تاییده نداره
در امضا بنده ادرس سایت درح شده