دوستان استادان و مهندسان صاحب نظر لطفا با دلیل خوب بگید کدوم انجمن ساز بهتره vBulletin یا mybb البته اگر بهتر از این دو هم سراغ دارید بگید!
از همه نظر لطفاً بررسی کنید!
محیط کاربری آسان
امنیت بالا
امکانات بالا
مدیریت آسان
مصرف منابع هاست وغیره!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان استادان و مهندسان صاحب نظر لطفا با دلیل خوب بگید کدوم انجمن ساز بهتره vBulletin یا mybb البته اگر بهتر از این دو هم سراغ دارید بگید!
از همه نظر لطفاً بررسی کنید!
محیط کاربری آسان
امنیت بالا
امکانات بالا
مدیریت آسان
مصرف منابع هاست وغیره!
Vb به نظر بنده از همه بهتر هست.با سایر انجمن ساز های جدید که مد شده کار نکردم اما ویبولتین واقعا عالیه
ظاهر زیبا،سرعت بالا،پشتیبانی قوی،پلاگین های مختلف و...
mybb رایگان امن و عالی
vBulletin ♥
چرا زنفورو نه؟!
مقایسه دو انجمن که یکی تجاری و دیگری غیره تجاریه هیچ جا عرف نیست. چون شما بابت یکی پول میدین بابت دیگری خیر. پس ممکنه یکی هزینه رو در نظر بگره بگه رایگانه و دیگری کیفیت رو در نظر بگیره بگه تجاریه.(با اینکه با همون مبلغ میشه رایگانه رو شخصی سازی کرد طوری که بهتر از تجاریه بشه)
Xenforo
سلام
- phpBB (با فاصله خیلی زیاد به نظر من بهترین است)
- vBulletin
- XenForo
- bbPress
بین این دوتا وی بویلتین به نظر بنده بهتر می باشد
و در بین همشون ipb board فکر کنم از همه بهتر باشه واقعا بر اساس تکنولوژی های روز پیش میره خیلی پیشرفته هستش.
با سلام و عرض ادب
در صورتی که نیاز دارید تا برای یک انجمن ساده و کاربردی استفاده نمایید پیشنهاد میشود از mybb استفاده کنید و در صورتی که در نظر دارید برای یک انجمن حرفه ایی و انعطاف پذیر استفاده فرمایید پیشنهاد میشود از VB استفاده فرمایید.
vb قدرت مانور بهتری داره به نظرم
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
در این مورد می تون به شما ویبولتین رو پشینهاد بدم.
مثل خود همین انجمن.
تالار های پشتیبانی اختصاصی هم دارن.
انواع قالب و پلاگین ها به صورت بومی منتشر و پشتیبانی می شه.
برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنم به سایت های پشتیبانی این موارد سر بزنید و مزایا و معایب هرکدوم رو به چشم ببینید.
باتشکر.
مقایسه مع الفارق دو انجمن ساز که یکی تجاری و پولی است و دیگری متن باز و رایگان!
نمونه ساده اش مثل اینه که بگید جوملا یا وردپرس یا دروپال؟
باید بر اساس نیاز تون انتخاب کنید
هر دو دارای انجمن های پشتیبانی قوی هستند
شما نیاز هاتون رو لیست کنید ابتدا
بعد در مراجع ویبولتین و مای بی بی سوال کنید ببینید کدام یک بیشتر با نیاز های شما سازگار هست
اگر تصمیم به ویبولتین شد، نسخه 4.2 رو انتخاب کنید
در مورد رایج ترین نسخه مای بی بی اطلاعی ندارم
به نظر میاد انجمن ساز vBulletin بهتر باشه - چون اکثر انجمن های بزرگ از این سیستم استفاده میکنند.
تاپیک قدیمی هست
ولی به هر حال ، باید برحسب نیازهاتون سیستم انجمن سازتون رو انتخاب کنید و به محدودیت هایی که هر کدوم داره نیز دقت کنید
معیار های مختلفی برای انتخاب یک سیستم وجود داره که مهمترینشون تجاری و غیر تجاری بودنشونه...
سایت های زیادی هستن که کارشون مقایسه بین محصولات مختلفه ... معروف ترینشون سایت TopTenReviews هست که پیشنهاد می کنم حتما ملاحظه بفرمایید.
با توجه به دو موردی که فرمودید، نظر شخصی بنده اول از همه VB و بعد MyBB هست.
شک نکنیدvBulletin بهتر هست از همه نظر
mybb چون اپن سورس است