-
کاهش قیمت شاتل ؟!!!
حدودا 20 روز پیش قانونی جدید قرار داده شد که طبق مصوبه 237 کلیه سرویس دهنده ها باید سرویساشون رو ارزان میکردن اما تا جایی که کاربران دارن اعلام میکنن هیچ کاهشی تا امروز نبوده و بلکه افزایش قیمت نیز بر روی سرویس ها اعمال شده !
در این افزایش قیمت ها هم شرکت شاتل نیز دخیل بوده است بنا بر این من به شخصه تصمیم به گذارش این کار شاتل گرفتم ...
مشترکانی هم که به این افزایش قیمت ناراضی هستن میتونن به راحتی با پر کردن چند کادر ساده از شرکت شاتل و یا شرکت های دیگری که از این مصوبه دولت پیروی نکرده اند شکایت کنن تا مورد برسی قرار بگیره ...
برای شکایت میتوانید به سایت https://195.ict.gov.ir/ بروید ...
نمونه شکایت من :
http://up.vbiran.ir/uploads/28541146...14_Capture.PNG
-
پاسخ : کاهش قیمت شاتل ؟!!!
درود ، ایا میشه مخابرات رو هم گزارش کرد !؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
درود ، ایا میشه مخابرات رو هم گزارش کرد !؟
بله تمامی شرکت ها چه خصوصی چه دولتی در لیست موجود هست و میتونید شکایت کنید ...
پاسخ گویی و برسی هم خیلی سریع هست با اینکه روز کاری نبوده اما میبینید که به خوبی پاسخ دادن !
-
اخه ما از شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی میخوایم گزارش کنیم ، ادرس سایتشون این هست : eatc.ir
آیا شرکت " مخابرات ایران 31 استان مخابراتی " رو انتخاب کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
اخه ما از شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی میخوایم گزارش کنیم ، ادرس سایتشون این هست : eatc.ir
آیا شرکت " مخابرات ایران 31 استان مخابراتی " رو انتخاب کنم ؟
بله باید گزینه اشاره شده رو انتخواب کنید ...
اگه در باره سرعت میخواید شکایت کنید اول این صفحه رو ببینید :
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...4-f092d36f681f
اگه موضوع دیگه ای هست به راحتی شکایت کنید ..
-
خوب میشه شما توضیح بفرمایید سرعت دانلود 128 کیلوبایت نامحدود چه مقدار باید باشد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
خوب میشه شما توضیح بفرمایید سرعت دانلود 128 کیلوبایت نامحدود چه مقدار باید باشد ؟
به صورت اسمی و قانونی ، 16 کیلوبایت بر ثانیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
به صورت اسمی و قانونی ، 16 کیلوبایت بر ثانیه
پس میشه بدونم وقتی میخوان فروش رو انجام بدند و نامش رو 128 گذاشتند چرا باید 16 کیلوبایت سرعت دانلود ارائه شود ؟
-
سلام . جهت شکایت در سامانه مذکور چند پیشنهاد :
برای شکایت حتما از مدارک و مستندات استفاده فرمائید. اسکرین شات و یا هر چیزی که فکر می کنید موثر باشد. مشخصات شخصی خود را به صورت صحیح وارد نمائید و نیز توضیحات کامل را در متن قرار دهید . از لحن مناسب و اداری استفاده فرمائید
خصوصا در مورد شکایت برای سرعت اطمینان جاصل فرمائید که ضمن در نظر گرفتن ضریب اشتراک 1 به 8 و نیز تفاوت بایت و کیلوبایت با بیت و کیلوبیت همچنان سرعت شما از حد قانونی پایین تر می باشد ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
برای شکایت حتما از مدارک و مستندات استفاده فرمائید. اسکرین شات و یا هر چیزی که فکر می کنید موثر باشد. مشخصات شخصی خود را به صورت صحیح وارد نمائید و نیز توضیحات کامل را در متن قرار دهید . از لحن مناسب و اداری استفاده فرمائید
خصوصا در مورد شکایت برای سرعت اطمینان جاصل فرمائید که ضمن در نظر گرفتن ضریب اشتراک 1 به 8 و نیز تفاوت بایت و کیلوبایت با بیت و کیلوبیت همچنان سرعت شما از حد قانونی پایین ترمی باشد ؟!
اها سرعت دانلود بر حسب 1 به 8 حساب میشود ؟ بنده از این موضوع اصلاً اطلاع نداشتم !
فقط یک مورد هست آیا همه جا سرویس 128 نامحدود ماهانه 20 هزار تومان می باشد ؟ آیا این قیمت مناسب هست ؟
-
نت بنده که از مخابرات خراسان رضوی هست واقعا راضی هستم
عید 100گیگ 100هزار تومان خریدم
سرعت 1 مگ هست دانلود شبانه رایگان با سرعت 128 من که افت سرعت تا حالا تجربه نکردم
قطعی داشته ولی افت سرعت نه
منم شکایت کنم؟!@
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
سرعت 1 مگ هست دانلود شبانه رایگان با سرعت 128 من که افت سرعت تا حالا تجربه نکردم
منم شکایت کنم؟!@
90 گیگ شبانه رو رایتل با سرعت 4MBps (مگابایت نه بیت !) : 30,000 تومن / ماهانه !!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
حدودا 20 روز پیش قانونی جدید قرار داده شد که طبق مصوبه 237 کلیه سرویس دهنده ها باید سرویساشون رو ارزان میکردن اما تا جایی که کاربران دارن اعلام میکنن هیچ کاهشی تا امروز نبوده و بلکه افزایش قیمت نیز بر روی سرویس ها اعمال شده !
در این افزایش قیمت ها هم شرکت شاتل نیز دخیل بوده است بنا بر این من به شخصه تصمیم به گذارش این کار شاتل گرفتم ...
مشترکانی هم که به این افزایش قیمت ناراضی هستن میتونن به راحتی با پر کردن چند کادر ساده از شرکت شاتل و یا شرکت های دیگری که از این مصوبه دولت پیروی نکرده اند شکایت کنن تا مورد برسی قرار بگیره ...
برای شکایت میتوانید به سایت
https://195.ict.gov.ir/ بروید ...
من از شاتل ART7 دارم ، ولی با توجه ب حجمی ک اضافه کردن هیچ شکایتی ندارم ، قبلا هر سری ماه بعد لیمیت میشدیم الان دیگه اوکی هست :دی
-
من طرح جدا دارم 2ساله هست شارژ اضافی رو گیگی 1000خریدم
به نظر خودم خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
من طرح جدا دارم 2ساله هست شارژ اضافی رو گیگی 1000خریدم
به نظر خودم خوبه
با ایرانسل 30 گیگ رو تو سه ساعت دانلود کردم : 2000 تومن ، با سرعت دانلود 3MB ... برای دانلود کلا adsl در مقابل lte اپراتور ها هیچی نیست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
defalt
پس میشه بدونم وقتی میخوان فروش رو انجام بدند و نامش رو 128 گذاشتند چرا باید 16 کیلوبایت سرعت دانلود ارائه شود ؟
مقدار سرعتی که در بخش سرویس ها همه شرکت ها ذکر میکنن بر اساس بیت است و سرعتی که شما مشاهده میکنید بر اساس بایت ! شرکت ها میان جلوی سرویس میزنن kb برای مثال 128kb اما مشخض نمیکنن که این حرف b بایت هست یا بیت ...
به صورت عادی اینترنت 128 کیلو بیت به شما باید حداکثر 16 و حداقل 0.5 کیلوبایت سرعت دهد ... با حل معادله زیر میتونید به پاسخ برسید :
هر 8 بیت = 1 بایت است
در نتیجه 128 بیت برابر با 16 بایت است (8*16=128)
پس در نتیجه شما به سرعت دانلود 16 کیلو بایت دسترسی دارید ...
حال طبق قانون 1 به 8 حداقل سرعتی که شما باید داشته باشید در بد ترین شرایط 0.5 کیلو بایت است ...
اگر سرعت شما از مقادیر نهایی کمتر است یا دارای قطعی های متداول هستین میتونید شکایت کنید و برسی صورت گیرد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من از شاتل ART7 دارم ، ولی با توجه ب حجمی ک اضافه کردن هیچ شکایتی ندارم ، قبلا هر سری ماه بعد لیمیت میشدیم الان دیگه اوکی هست :دی
درسته امید عزیز اما باید اینو هم مد نظر بگیرین که شاتل قانون 1 به 3 ترافیک را حساب نمیکند ! و همرو 1 به 1 میزنه ! ( من آرت 6 هستم )
شما حداقل 50 درصد دانلودیتون از داخل کشور هست ( نرم افزار + فیلم + و از این جور چیزا که همشون بر روی سرور های ایران پیدا میشه و همه سایت های بزرگ هم سروراشون ایران هست ) پس شرکت شاتل به جای اینکه به شما 200 گیگ حق دانلود بده باید بسته به دانلود شما که ما فقط 100 گیگ را داخلی حساب کنیم و 100 گیگ را ترافیک خارج کشور در نتیجه شاتل باید به شما 400 گیگ ترافیک بده !
طبق قانون و مصوبه جدید هر 3 گیگ مصرف ترافیک در داخل کشور فقط 1 گیگ حساب میشود ! و ترافیک خارج کشور همون ترافیک 1 به 1 هست ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
مقدار سرعتی که در بخش سرویس ها همه شرکت ها ذکر میکنن بر اساس بیت است و سرعتی که شما مشاهده میکنید بر اساس بایت ! شرکت ها میان جلوی سرویس میزنن kb برای مثال 128kb اما مشخض نمیکنن که این حرف b بایت هست یا بیت ...
به صورت عادی اینترنت 128 کیلو بیت به شما باید حداکثر 16 و حداقل 0.5 کیلوبایت سرعت دهد ... با حل معادله زیر میتونید به پاسخ برسید :
هر 8 بیت = 1 بایت است
در نتیجه 128 بیت برابر با 16 بایت است (8*16=128)
پس در نتیجه شما به سرعت دانلود 16 کیلو بایت دسترسی دارید ...
حال طبق قانون 1 به 8 حداقل سرعتی که شما باید داشته باشید در بد ترین شرایط 0.5 کیلو بایت است ...
اگر سرعت شما از مقادیر نهایی کمتر است یا دارای قطعی های متداول هستین میتونید شکایت کنید و برسی صورت گیرد
- - - Updated - - -
درسته امید عزیز اما باید اینو هم مد نظر بگیرین که شاتل قانون 1 به 3 ترافیک را حساب نمیکند ! و همرو 1 به 1 میزنه ! ( من آرت 6 هستم )
شما حداقل 50 درصد دانلودیتون از داخل کشور هست ( نرم افزار + فیلم + و از این جور چیزا که همشون بر روی سرور های ایران پیدا میشه و همه سایت های بزرگ هم سروراشون ایران هست ) پس شرکت شاتل به جای اینکه به شما 200 گیگ حق دانلود بده باید بسته به دانلود شما که ما فقط 100 گیگ را داخلی حساب کنیم و 100 گیگ را ترافیک خارج کشور در نتیجه شاتل باید به شما 400 گیگ ترافیک بده !
طبق قانون و مصوبه جدید هر 3 گیگ مصرف ترافیک در داخل کشور فقط 1 گیگ حساب میشود ! و ترافیک خارج کشور همون ترافیک 1 به 1 هست ...
بنده سرعت 10 تا 30 کیلوبایت سرعت دانلود دارم که خیلی وقت ها 20 هست .. ♥
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
بنده سرعت 10 تا 30 کیلوبایت سرعت دانلود دارم که خیلی وقت ها 20 هست .. ♥
خوب پس در این صورت مشکلی ندارید اما اگر کمتر از مقادیر اعلام شده باشه میتویند شکایت کنید تا رسیدگی بشه ! همچنین در موارد خاص امکان دریافت خسارت توسط شما وجود داره !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
خصوصا در مورد شکایت برای سرعت اطمینان جاصل فرمائید که ضمن در نظر گرفتن ضریب اشتراک 1 به 8 و نیز تفاوت بایت و کیلوبایت با بیت و کیلوبیت همچنان سرعت شما از حد قانونی پایین تر می باشد ؟!
تشکر رامین جان موارد گفته شده را از دفعه دیگر حتما اعمال میکنم ♥
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
خوب پس در این صورت مشکلی ندارید اما اگر کمتر از مقادیر اعلام شده باشه میتویند شکایت کنید تا رسیدگی بشه ! همچنین در موارد خاص امکان دریافت خسارت توسط شما وجود داره !
- - - Updated - - -
تشکر رامین جان موارد گفته شده را از دفعه دیگر حتما اعمال میکنم ♥
فقط عزیز یک سوال هم دارم ؟
آیا هزینه 20 هزار تومان بدون در نظر گرفتن مالیات برای سرویس 1 ماهه 128 نامحدود مناسب هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
آیا هزینه 20 هزار تومان بدون در نظر گرفتن مالیات برای سرویس 1 ماهه 128 نامحدود مناسب هست ؟
متعصفانه اطلاعی ندارم در این مورد ...
میتونید با استفاده از لینک زیر از بخش مربوطه بپرسین و منتظر پاسخ باشید
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...4-f3624f6791c7
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
اما به شخصه یادمه ماهانه هزینه 9800 تومان بابت اینترنت نامحدود مخابرات پرداخت میکردم ( سرعت 128 با میانگین سرعت دانلود 20 ) اما توی دو سال اخیر ممکنه کمی تغیرات داشته باشه
-
من art1 دارم ، الان چک کردم قیمت رو تغییر ندادن ! اگه شاتل طبق مصوبه عمل می کرد الان قیمت چقدر فرق می کرد ؟!
یه مساله دیگه اینکه تو شهر ما غیر شاتل بقیه isp ها ادمو دیوانه می کنن ، می ترسم شکایت کنم سرویس امو قطع کنن : دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
متعصفانه اطلاعی ندارم در این مورد ...
میتونید با استفاده از لینک زیر از بخش مربوطه بپرسین و منتظر پاسخ باشید
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...4-f3624f6791c7
- - - Updated - - -
اما به شخصه یادمه ماهانه هزینه 9800 تومان بابت اینترنت نامحدود مخابرات پرداخت میکردم ( سرعت 128 با میانگین سرعت دانلود 20 ) اما توی دو سال اخیر ممکنه کمی تغیرات داشته باشه
اینو هم الان براتون دقیق برسی کردم طبق تعرفه قانونی خود مخابرات شما باید حدودا ماهانه 10 هزار تومان پرداخت کنید ...
http://www.tct.ir/index.jsp?siteid=1...=1&pageid=1448
جدول اول برای سرویس های نامحدود میباشد که سرعت 256 را 14.390 تومان اعلام کرده اند ( کمتر از پانزده هزار تومان)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
منم شکایت کنم؟!@
قطعی هم یک حدی داره که توی قرارداد ذکر شده
دقیق به خاطر ندارم ولی اگر اشتباه نکنم 24 ساعت در ماه یا همچین چیزی بود
بررسی کنید ببینید حد مجاز چقدر هست و اگر قطعی بیشتر باشه بله می تونید شکایت کنید و و خسارت از طرف مخابرات بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
من art1 دارم ، الان چک کردم قیمت رو تغییر ندادن ! اگه شاتل طبق مصوبه عمل می کرد الان قیمت چقدر فرق می کرد ؟!
یه مساله دیگه اینکه تو شهر ما غیر شاتل بقیه isp ها ادمو دیوانه می کنن ، می ترسم شکایت کنم سرویس امو قطع کنن : دی
حداقل 15 درصد باید سرویستون ارزون میشده !
که بدون حساب کردن مالیات و ارزش افزوده شما باید ماهانه 18700 توامن پرداخت کنید به جای 28 هزار تومان ...
---
خوشبختانه هیچ شرکتی نیمتونه از سرویس دهی بی دلیل به شما ممانعت کنه و این یک تخلف هست ...
میتونید با خیال راحت شکایت کنید ...
-
سلام.
طبق مصوبه ترافیک داخلی رایگان حساب میشه یا خیر؟
شنیدم میگن که قراره ترافیک داخلی رایگان حساب شه البته برای شرکت هایی مثل مخابرات
تنها شرکت دورنا نت بوده که قیمت هاشو اوک کرده . من مخابرات اهواز ام و هیچی ارزون نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
حداقل 15 درصد باید سرویستون ارزون میشده !
که بدون حساب کردن مالیات و ارزش افزوده شما باید ماهانه 18700 توامن پرداخت کنید به جای 28 هزار تومان ...
---
خوشبختانه هیچ شرکتی نیمتونه از سرویس دهی بی دلیل به شما ممانعت کنه و این یک تخلف هست ...
میتونید با خیال راحت شکایت کنید ...
چشم ، حتما" بنده هم به سهم خودم مشابه تاپیک شما رو در فروم های دیگه استارت می زنم . تا نقش کوچکی در این مبارزه شما داشته باشم : دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
سلام.
طبق مصوبه ترافیک داخلی رایگان حساب میشه یا خیر؟
شنیدم میگن که قراره ترافیک داخلی رایگان حساب شه البته برای شرکت هایی مثل مخابرات
اینو در پست شماره 15 پاسخ دادم ...
اما خیر نامحدود نمیشه هر 3 گیگ دانلود ترافیک داخلی برابر با 1 گیگ از ترافیک شما حساب باید شود ....
به زبان ساده هر 3 گیگی که دانلود کنید فقط 1 گیگ از حجم شما باید کم بشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_mehran
چشم ، حتما" بنده هم به سهم خودم مشابه تاپیک شما رو در فروم های دیگه استارت می زنم . تا نقش کوچکی در این مبارزه شما داشته باشم : دی
:دی
خوشبختانه این دولت پاسخ های مثبتی به فید بک ها داره میده و اگه حجم اعتراض ها در باره یک موضوع زیاد باشد سریعا پیگیری میکند ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اینو هم الان براتون دقیق برسی کردم طبق تعرفه قانونی خود مخابرات شما باید حدودا ماهانه 10 هزار تومان پرداخت کنید ...
http://www.tct.ir/index.jsp?siteid=1...=1&pageid=1448
جدول اول برای سرویس های نامحدود میباشد که سرعت 256 را 14.390 تومان اعلام کرده اند ( کمتر از پانزده هزار تومان)
پس چرا اینترنت مخابرات هزینه 2 برار از ما دریافت میکند ؟؟؟ وای خدا ! چیکار کنم ؟
http://2020.eatc.ir/%D8%B3%D8%B1%D9%...5%D8%A7%D8%AA/
آیا این ها این حق رو دارند که با این قیمت به ما سرویس ارائه بدند ؟
-
بله برای منم عجیب بود..من شاتل دارم..ماهانه 256 اکو میدادم ماهی 23000 تومان.. این ماه امدم تمدید کنم گفتم ارزونتر شده دیدم فاکتورم شده 25000 تومان!! تازه سرعت رو هم پایین اوردند! #-o
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
طبق تعرفه قانونی این حق رو ندارن اما بسته به شرایط مکانی میتونن هزینه را تا 20-30 درصد افزایش بدن ... میتونید از خود 2020 بپرسید و اگه به نتیجه نرسیدی از سامانه 195 شکایت کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
بله برای منم عجیب بود..من شاتل دارم..ماهانه 256 اکو میدادم ماهی 23000 تومان.. این ماه امدم تمدید کنم گفتم ارزونتر شده دیدم فاکتورم شده 25000 تومان!! تازه سرعت رو هم پایین اوردند! #-o
درسته بر روی سرویس های اکو 1 الی 2 گیگ ترافیک قرار دادن بعد اومدن هزینه رو بالاتر بردن ! خوب شاید مصرف شخص در حدی نباشه که ترافیک رو اصلا نیاز به مصرف داشته باشه این کار باید با هماهنگی با یوزر های مجموعه انجام میشد که یوزر ها درخواست کاهش قمیت دارن یا افزایش ترافیک ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
طبق تعرفه قانونی این حق رو ندارن اما بسته به شرایط مکانی میتونن هزینه را تا 20-30 درصد افزایش بدن ... میتونید از خود 2020 بپرسید و اگه به نتیجه نرسیدی از سامانه 195 شکایت کنید ...
درسته بر روی سرویس های اکو 1 الی 2 گیگ ترافیک قرار دادن بعد اومدن هزینه رو بالاتر بردن ! خوب شاید مصرف شخص در حدی نباشه که ترافیک رو اصلا نیاز به مصرف داشته باشه این کار باید با هماهنگی با یوزر های مجموعه انجام میشد که یوزر ها درخواست کاهش قمیت دارن یا افزایش ترافیک ...
عزیز شرایط مکانی نیست که این تعرفه ها واسه همه به نمایش در میاد و برای همه این تعرفه وجود دارد ! این تعرفه ها ثابت می باشد و متغییر نیست ...
+ اینا نوشتن 128 کیلوبیت در ثانیه که این سرعت دانلود نمیدند ..
موفق باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
ولی من هیچ حجم بالاتری ندیدم..من 256 اکو 4 گیگ میگرفتم ماهی 23 تومان..الان فاکتور زده 25400 تومان!! :-|
-
در کل باید بگم آب قطعه . دلتونو خوش نکنید به ارزون شدن نت ایران .
-
سلام
شکایت ارسال شد
تشکر از شما بابت این تاپیک مفید ، امیدواریم که مسئولین پیگیر باشند
-
سلام
یک نکته جالب دیگر نیز ان است که isp هایی که کاهش قیمت داشتند حداکثر قیمت ممکن را قرار دادند حتی گاهی کم فروشی هم داشتند
فکر کنم درجریان هستید نرخ هر گیگابایت حداقل ۱۸۰۰ و حداکثر ۳۰۰۰ تومان است حال ان که همه قیمت را ۳۰۰۰ تومان قرار دادند!
درمورد کم فروشی هم به زودی همین جا توضیح میدهم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DEFALT
عزیز شرایط مکانی نیست که این تعرفه ها واسه همه به نمایش در میاد و برای همه این تعرفه وجود دارد ! این تعرفه ها ثابت می باشد و متغییر نیست ...
+ اینا نوشتن 128 کیلوبیت در ثانیه که این سرعت دانلود نمیدند ..
موفق باشید .
دوست عزیز هر 8 بیت 1 بایت است. 128 کیلوبیت رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی بدست بیاد.
-------------------------------------------
ما که الحمدلله از مخابرات زنجان راضی هستیم، 15 گیگ با مالیات 32 تومن ارائه میشه که تا حدود 10 مگ پورت بسته میشه. پشتیبانی هم دست خودمون هست. کاربران این شهر از اینترنت راضی اند.
-
با سلام. خوب شد چنین تاپیکی ایجاد شد.
بنده سرویس Eco4096-1 از شاتل دارم + 5هزار تومان دانلود شب رایگان طبق پلنی که داخل سایت هست 6 گیگ ترافیک باید هر دوره اضافه بشه اما ترافیک اضافه شده 4 گیگ هست حتی یکبار پشتیبانی آنلاین رفتم گزارش دادم جواب اومد که 4 گیگ هر دوره هست و خیلی برام جالب بود.
هیچ تغییر قیمتی در قیمت ماهانه سرویس اعمال نشده
اما کاهش قیمت در حجم انجام شده تا اواسط تیر ما هر 1 گیگ ترافیک مصرفی 39.240 ریال محاسبه میشد اما الان هر گیگ 32.700 .
و اینم بگم واقعا شاتل احجم خوری شدیدی داره.
بنده قصد دارم شکایت کنم از این شرکت . نظرتون چیه؟
-
دوستان این سرویس ها رو ببینید
http://www.shatel.ir/Prices-Of-Servi....loco#artlight
Art-base نسبت به سرویس های Art معمولی حجم بالاتری داره
اما به شاتل که زنگ میزنی میگن این سرویس ها رو ارائه نمیدیم و برای قشنگی و فقط اینکه طبق قوانین تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تو سایتمون زده باشیم !
بنده که شکایت کردم بقیه هم انجام بدن رسیدگی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
یک نکته جالب دیگر نیز ان است که isp هایی که کاهش قیمت داشتند حداکثر قیمت ممکن را قرار دادند حتی گاهی کم فروشی هم داشتند
فکر کنم درجریان هستید نرخ هر گیگابایت حداقل ۱۸۰۰ و حداکثر ۳۰۰۰ تومان است حال ان که همه قیمت را ۳۰۰۰ تومان قرار دادند!
قیمت هر گیگ شاتل 39.200 بود با کاهش شده 32.000 :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
بله ولی کمی دقت کنید از وقتی ارزون شده حجم ها اینترنتتون حجم رو سریعتر خالی میکنه!! خداشاده الان تو یک هفته اخیر 6 بار حجم خریدم...اولش فکر کردم شاید استفاده ای چیزی دارم نمیدونم اما دقت کردم دیدم مشکل از من نیست کلا حجمها سریع خالی میشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
1800 در شرایط خرید حجم بالاتر از 10 گیگ هست یعنی شرکت ها باید هر 10 گیگ را 18 هزار تومان بدن .... ( قیمت حداقلی هست )
کم فروشی هم موضوع جدیدی نیست همیشه بوده و هنوزم هست اگه چند درصد مشترک ها هم اعتراض بکنند یک تغیری داده میشه ...
این مردم هستند که دولت ها و شرکت هارو کنترل میکنن نه دولت و شرکت ها ! ( متعصفانه این موضوع هنوز در داخل کشور ما جا نیوفتاده )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ولی من هیچ حجم بالاتری ندیدم..من 256 اکو 4 گیگ میگرفتم ماهی 23 تومان..الان فاکتور زده 25400 تومان!! :-|
اگه شما هم این مورد را گذارش کنید خیلی عالی هست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
دوستان این سرویس ها رو ببینید
http://www.shatel.ir/Prices-Of-Servi....loco#artlight
Art-base نسبت به سرویس های Art معمولی حجم بالاتری داره
اما به شاتل که زنگ میزنی میگن این سرویس ها رو ارائه نمیدیم و برای قشنگی و فقط اینکه طبق قوانین تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تو سایتمون زده باشیم !
بنده که شکایت کردم بقیه هم انجام بدن رسیدگی میشه
آرت لایت ! بیش از 2 سال هست از شاتل نت میگیرم اما متوجه این موضوع نشدم ! با برسی که کردم دیدم این قیمتی هست که در اصل باید به یوزر ها داده بشه که میان با کلی منت ( نمونه حرف اپراتور : مابراتون یه امتیاز ویژه گذاشتیم تا سرعت بهتری داشته باشید !! ) قیمت های بالاتر و کیفیت کمتر میدن ...
همیشه برام سوال بوده اون فلشه چیه اونجا ! تا دقیق روش نزنی باز نمیشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
ارزون شده اما بازم باید بیاد پایین تر شاتل هم چیزایی که باید از جیب خودش بده رو از ملت میگیره !
نمونه داریم توی همین انجمن بعضی شرکت ها 9 درصد مالیات درامدی که باید بدن رو هم از یوزر هاشون میگیرن و روی سرویس به صورت جداگانه میکشن ...