پاسخ : مشکل در نصب فریر Freer
سلام
این مشکل بخاطر باگ های امنیتی و وجود شل در کدهای اسکریت هست ک بعنوان تروجان در هاستینگ هایی که آنتی شلر فعال هست بوجود میاد این نسخه 1.57 رو که دوستمون در بالا لینک دادن رو آپلود کنید ببینید مشکل حل میشه
تو جدیدترین نسخه 1.58 حفره امنیتی بسیار بازتر شده و توصیه بنده اینه حتی اگر هاست هم مشکلی باهاش نداشته باشه به هیچ وجه از این ورژن استفاده نکنید چندین نفر از طریق همین نسخه آسیب دیدن و اطلاعاتشون در اختیار ادمین فریر قرار گرفته!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
سلام
این مشکل بخاطر باگ های امنیتی و وجود شل در کدهای اسکریت هست ک بعنوان تروجان در هاستینگ هایی که آنتی شلر فعال هست بوجود میاد این نسخه 1.57 رو که دوستمون در بالا لینک دادن رو آپلود کنید ببینید مشکل حل میشه
تو جدیدترین نسخه 1.58 حفره امنیتی بسیار بازتر شده و توصیه بنده اینه حتی اگر هاست هم مشکلی باهاش نداشته باشه به هیچ وجه از این ورژن استفاده نکنید چندین نفر از طریق همین نسخه آسیب دیدن و اطلاعاتشون در اختیار ادمین فریر قرار گرفته!
سلام نه متاسفانه همچنان همون مشکل برقراره
اگر بعد از نصب نمیتوانید داخل مدیریت دسته یا محصول اضافه کنید مشکل بخاطر mySql هاست شماست و باید به هاستینگ بگید که مد STRICT_TRANS_TABLES در mySql فعال باشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
اگر بعد از نصب نمیتوانید داخل مدیریت دسته یا محصول اضافه کنید مشکل بخاطر mySql هاست شماست و باید به هاستینگ بگید که مد STRICT_TRANS_TABLES در mySql فعال باشد .
با تشکر از شما بابت شرکت در تایپیک پیام شما رو ارسال کردم ایشالا که اوکی میشه مرسی
من اسکریپت رو حذف کردم و دوباره نصب کردم اما اینبار هر چی یوزر پس رو میزنم میگه اشتباهه چند بار حذف کردم و دوباره نصب کردم بازم میگه اشتباهه مشکل از کجاست ؟
اگر مظما هستید یوزر پس رو درست وارد می کنید مشکل از دیتابیس و کانفیگ های مربوطه روی سرور است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infernal79
من اسکریپت رو حذف کردم و دوباره نصب کردم اما اینبار هر چی یوزر پس رو میزنم میگه اشتباهه چند بار حذف کردم و دوباره نصب کردم بازم میگه اشتباهه مشکل از کجاست ؟
شاید از کش مرورگر باشه ... پاک کنید کش رو ... کوکی های سایت مورد نظر همشو پاک کنید.
اگر باز مشکل حل نشد نصب دوباره کنید.
اگه باز نشد دسترسی بدب براتون نصب کنم.
با سلام
به Micloud درخواست بدید براتون 1 روز هاست تست بده و روی سرورهای اونا چک کنید.. خودشون مشکل رو براتون حل میکنن
البته یه پکیج دارن که رایگانه. میتونید از اون هم استفاده کنید
اینم لینکشون : www.micloud.ir/my/
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
با سلام و خسته نباشید
freer با ورژن جدید PHP و mysql مشکل داره و اگه هاستینگ ورژن رو آپدیت کرده باشه دیگه فریر از کار میوفته و نمیتونه داده هارا ثبت کنه
دوستان کسی در این مورد نظری نداره ؟ آِیا فریر پشتیانیش جواب میده ؟
شنیدم که دیگه پشتیبانیش نمیکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abdian
با سلام و خسته نباشید
freer با ورژن جدید PHP و mysql مشکل داره و اگه هاستینگ ورژن رو آپدیت کرده باشه دیگه فریر از کار میوفته و نمیتونه داده هارا ثبت کنه
دوستان کسی در این مورد نظری نداره ؟ آِیا فریر پشتیانیش جواب میده ؟
شنیدم که دیگه پشتیبانیش نمیکنه
سلام
راجب ورژن php که گفتین که خب طبیعیه ک هاستینگ ها همیشه بروز باشن ولی اکثر هاستینگ ها کلاد لینوکس هستن و امکان انتخاب ورژن php برای فراهم کاربر فراهم هست
فرییر از اول هم پشتیبانی نداشت چون رایگان هست ولی در آخرین نسخه اقدامی که انجام دادن این مورد رو نشون میده که دیگه قصد آپدیت اسکریپت رو ندارن و پشتیبانی این اسکریپت دیگه به پایان میرسه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
سلام
راجب ورژن php که گفتین که خب طبیعیه ک هاستینگ ها همیشه بروز باشن ولی اکثر هاستینگ ها کلاد لینوکس هستن و امکان انتخاب ورژن php برای فراهم کاربر فراهم هست
فرییر از اول هم پشتیبانی نداشت چون رایگان هست ولی در آخرین نسخه اقدامی که انجام دادن این مورد رو نشون میده که دیگه قصد آپدیت اسکریپت رو ندارن و پشتیبانی این اسکریپت دیگه به پایان میرسه!
حالا بنظر شما چیکار کنیم ؟ راه حل چیه ؟
هاستینگ میگه امنیت پایین میاد همچین اختیاری رو نمیدیم به کاربر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abdian
حالا بنظر شما چیکار کنیم ؟ راه حل چیه ؟
هاستینگ میگه امنیت پایین میاد همچین اختیاری رو نمیدیم به کاربر
من الان فرییر نصب شده دارم روی ورژن 5.3 php ، نمیدونم برای شما ورژن چنده ک به مشکل برخورده ولی اگر حتما بخاطر ورژن php به مشکل برخوردین از یه هاستینگ دیگه هاست بگیرین که کلاد باشه ک در اون میتونید از طریق select php version ورژن php و توابعی که مورد نیاز هست فعال یا غیر فعال کنید، اگر بخواین میتونم هاستینگ مناسب معرفی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
من الان فرییر نصب شده دارم روی ورژن 5.3 php ، نمیدونم برای شما ورژن چنده ک به مشکل برخورده ولی اگر حتما بخاطر ورژن php به مشکل برخوردین از یه هاستینگ دیگه هاست بگیرین که کلاد باشه ک در اون میتونید از طریق select php version ورژن php و توابعی که مورد نیاز هست فعال یا غیر فعال کنید، اگر بخواین میتونم هاستینگ مناسب معرفی کنم
ممنون میشم.
فریر با نسخه های بالای php مشکلی ندارد فقط با مد mysql مشکل داشت که اگر از این نسخه استفاده کنید این مشکل هم حل شده است :
http://www.softiran.org/article/57/v...sion-1.57.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
ممنون بسیار عالی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
us12
هم چنان مشکل دارد.
در قسمت های ثبت دسته اینا اصلا اطلاعات رو ثبت نمیکننه