با سلام
درگاه پرداخت پارسی پال دیروز 1 ظهر قطع شده الانم باز نمیشه لطفا یکی از کارکنان جواب گو باشن
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
درگاه پرداخت پارسی پال دیروز 1 ظهر قطع شده الانم باز نمیشه لطفا یکی از کارکنان جواب گو باشن
پارسی پی منظورتونه؟
بله پارسی پی عنوان رو نمیشه ویرایش کرد
Sent from my E6683 using Tapatalk
پارسی پی هم از سمت یوگیگ هست
کل سرورهای یوگیگ به مشکل قطعی خوردند و سرور اختصاصی بنده هم از یوگیگ بوده
اما نگران نباشید یوگیگ از بهتریناست و سریعا مشکل رفع میشه
بنده دو ساله باهاشون کار میکنم و واقعا راضی هستم
اره بابا این چند روز آخر خیلی پیگر مسائل ما بودن نمی دونم چی شده انشاءالله خبری ازشون بشه
دوستان کسی کانال تلگرام پارسی پی رو نداره ببینم در این مورد هم اطلاع رسانی کردن یا نه
سلام
نه اطلاع رسانی خاصی صورت نگرفته در تلگرام. امیدواریم مشکلشون بر طرف بشه
کانالشون اینه
https://telegram.me/parsipayment
دوستان کسی خبری نداره از این پارس پی ؟
کلیه اطلاعات پاک شده ، طبق گفته های ugig
دوست عزیز این تاپیک هم مشاهده کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169363
اقا تکلیف پول های ما چی میشه لطقا اونا رو تصویه کنید اصلا یه جوابی بدین به این تاپیک هم
مگه میشه کل اطلاعات پاک شه یعنی چی ! برای سایت به این مهمی که با پول مردم سر کار دارن یعنی به فکر بک آپ یا این جور مشکلات احتمالی نبودن؟
تکلیف تسویه کاربران چی میشه؟
چوب خدا صدا نداره همین دو هفته پیش 252 هزار پول منو بی دلیل تسویه نکردید و خوردید یه آبم روش بایدم اینجوری سرتون بیاد
خدایا دمت گرم
من هم یه مقداری طلب دارم ازشون
شماره ای چیزی نداده
من که بعید میدونم پول خورده باشن چون من خودم باهاشون کار میکردم اگه قرار بود پول بخورن روز قبلش واسه من هفتصد و پنجاه تومن تسویه نمیزدن و اونم میخوردن من دو ماهی باهاشون کار کردم و خدایی چیزی ازشون ندیدم ممکن بود تسویه دیر انجام بشه ولی پول خوری ازشون ندیدم و پشتیبانیشون هم عالی بود
اینم شمارشون
01333236724
لطفا ما رو هم تسویه کنید 35 تومن بوده
Sent from my E6633 using Tapatalk
آقاي صادق خان ديدي چوب خدا صدا نداره؟ بهتون نگفتم اون پول خرج شاديت نميشه!!!!! ديدي چه بلاي سرت اومد !!!
از صميم قلب براي كاربران يوگيگ براي از دستن دادن اطلاعتشون متاسفم و خوشجالم بابت اينكه آقاي خاني اشكش در اومد :)
عزيزان از سايتي خدمات بگيريد كه حداقل يه اينماد داشته باشه :)
دوستان درگاههایی که به این شکل یهو غیب میشن اینکه یک سایت دیگه میتونن بزنن شکی نیست! اما آیا امکان تغییر نام درگاهی که از بانک گرفتن وجود داره؟
مثلا از بانک درگاه گرفتن به نام x بعد یه سایت جدید بزنن برن بانک بگن میخوایم نام درگاه عوض کنیم.
اگر به این شکل باشه که اصلا نمیشه متوجه شد این همان درگاه فلان سایت قدیمی هست یا نه.
نیم ساعته حله . یه فرم پر میکنی و ارسال میکنی به ایمیلشون . زنگ میزنی میگی من ایمیل کردم همون موقع برات جابج میکنن و میگن لطفا نیم ساعت دیگه تست کنید .
البته تا اونجا که بنده متوجه شدم کلاهبرداری نشده / گویا کلا سرور یوگیگ به فنا رفته .
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...47#post1552847
دوست عزیز این پول ما چی شد لطفا رسیدگی کنید
Sent from my E6633 using Tapatalk
امیدوارم مشکل شون زودتر حل بشه. هنوز با ما هم تسویه حساب نکردن
مدیر محترم یوگیگ حالا که مشکلات رو بر طرف کردین لطفا ما رو هم تسویه کنید یک هفته هست هیچ اقذامی نکردین گویا کلا قصد پرداخت رو ندارین
یعنی پول ما رو خوردن اب روش
قبل از *****ینگ درگاه های واسط یکی دو مورد بیشتر کلاهبرداری پرداخت های واسط گزارش نشده بود .
بعد از *****ینگ این چندمین باری هست که این خبر رو میشنوم . (البته هنوز ثابت نشده که کلاهبرداری ای صورت گرفته)
ولی نتیجه ای که میخام بگیرم اینه که توی ایران کلا مسئولین بجای اینکه یه مشکل رو حل کنن چند برابر بدتر میکنن .
کلاهبرداری شاخ داره یا دم یک هفته هست پول ما رو بردن نمیدن اقا با این کار به هیچ جا نمیرسین