-
تعرفه اینترنت داخلی نصف شد
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در مراسم کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی با اشاره به اینکه این کاهش به اصلاح تعرفهی اینترنت که وزیر قول داده بود ارتباطات ندارد و آن موضوع در حال پیگیری است، اعلام کرد که تعرفه تبادل ترافیک داخلی برای کاربران نهایی از ۳۶۰۰ تومان به ۱۸۰۰ تومان خواهد رسید.
ZOomit
-
پاسخ : تعرفه اینترنت داخلی نصف شد
هنوز توی پنل های کاربری که اعمال نشده
-
دوستان با تماس به شركت هاي اينترنتي سوال كنيد و خبرهاي اينجا اعلام كنيد كه چه كسي اول اينكار رو انجام داده
-
سایت زومیت چند روز پیش هم گفت ارسال کالا از آمازون آزاد شده...
حالا هم نصف شدن تعرفه فیل.تر.نت...
احتمالا فردا هم میگه احمدی نژاد کاندید شده :d
-
معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه پیش از این درباره شبکه ملی اطلاعات آدرسهای غلطی داده شده، گفت: با کاهش تعرفه دسترسی به سرویسهای داخلی به دنبال ایجاد شرایطی هستیم که کاربر نهایی طعم واقعی شبکه ملی اطلاعات را بچشد.
به گزارش سافت گذر به نقل ازایسنا، مراسم امضای تفاهمنامه کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربر نهایی بین مدیران عامل شرکتهای رایتل، شاتل، آسیاتک، آپارات، تلوبیون و فیلیمو صبح امروز با حضور معاون وزیر ارتباطات در محل این وزارتخانه به امضاء رسید.
محمدجواد جهرمی در این مراسم به ارائهی توضیحاتی درباره تخفیفی که شرکت ارتباطات زیرساخت برای ارائهکنندگان خدمات قائل شده پرداخت و اظهار کرد: با راهاندازی مرکز تبادل داده شبکه ملی اطلاعات به عنوان هسته اصلی این شبکه یکی از موضوعات اصلی که موجب تمایز شبکه ملی اطلاعات با شبکه بینالمللی اینترنت میشود، بحث تعرفه دسترسی خواهد بود.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه عنوان کرد: در واقع این تفاوت قیمت جهت ملموستر شدن فعالیتهای شبکه ملی اطلاعات است.
وی ادامه داد: زمانی انتقاد میشد که چرا شبکه ملی اطلاعات توسعه داده نمیشود، اما به هر حال مراحل اجرای این طرح فراز و نشیبهای اجتنابناپذیری دارد.
جهرمی در ادامه با بیان اینکه دسترسی به خدمات نسل سوم و چهارم و یا شبکه فیبر نوری و همچنین سرمایهگذاری ۲۰۰۰ میلیارد تومانی زیرساخت در این حوزه موجب توسعه اینترنت در کشور شده و زیرمجموعههای شبکه ملی اطلاعات نیز به شمار میروند، گفت: طی سالهای گذشته بحثهایی درباره کیفیت اینترنت و لزوم بهبود آن مطرح بود که اکنون در برخی نقاط براساس شاخصهای طراحی شده کیفی تا ۹ برابر ارتقا داشتهایم.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: البته در برخی نقاط هم میزان بهبود کیفیت در حد ۲۰ درصد بوده و در مجموع میتوان گفت از نظر کیفی شرایط در کل کشور ۵۰ درصد بهبود یافته است.
معاون وزیر ارتباطات در ادامه صحبتهای خود با تاکید بر اینکه با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات این هدف مهم دنبال میشود که به جای محتوای خارجی و ترویج آن از تولیدات بومی استفاده شود، بیان کرد: برای توسعه ICT کشور ما در شرکت ارتباطات زیرساخت از بخشی از درآمد خود گذشتیم.
وی ادامه داد: پیش از این برای خرید ۱۰ گیگابیت پهنای باند لازم بود شرکتها هزینهای معادل ۱.۷ میلیارد تومان به شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت کند، اما اکنون به واسطه تخفیفهای در نظر گرفته شده این رقم برای هر STM۱۰ به حدود ۹ میلیون تومان رسیده و با توجه به اینکه طی هفتههای گذشته ما شش STM۱۰ واگذار کردهایم در واقع میتوان گفت در طول ماه حدود ۱۱.۵ میلیارد تومان از درآمدهای شرکت را به نفع توسعه ICT حذف کردهایم.
جهرمی همچنین به شرکتهای مختلفی که نسبت به عقد تفاهمنامه اقدام کرده بودند اشاره کرد و گفت: براین اساس شرایط به گونهای پیشرفته که این شرکتها تعرفه خود را برای محتوای داخلی تا حدود ۵۰ درصد کاهش دادهاند و دیگر یک گیگابایت مصرف برای سایت آپارات یا فیلمیو به اندازه ۳۶۰۰ تومان قیمت نخواهد داشت.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال به مطالبی که در شبکههایی مانند تلگرام منتشر میشود اشاره کرد و گفت: اکنون بخش عمدهای از مطالبی که بر روی تلگرام ارسال میشود حالت ویدئویی دارد، حال فرض کنید یک کاربر در طول ماه پنج گیگ دانلود داشته باشد که لازم است برای هر گیگابایت آن رقمی معادل ۳۶۰۰ تومان پرداخت کند، اکنون اگر این کاربر در قالب این تفاهمنامه از شبکههای مذکور برای دریافت فایل تصویری اقدام کند، هزینه او نصف خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات با ابراز امیدواری نسبت به پیوستن سایر ارائهکنندگان محتوا به این بخش افزود: از دیگر بخشهایی که جا دارد به این مرکز بپیوندد میتوان به شبکه بانکی کشور، نظام مالیاتی، مراکز علمی و شبکه دولت اشاره کرد.
جهرمی همچنین تاکید کرد: برای آنکه شبکه ملی اطلاعات از شهریورماه با عرضه و سرویسدهی مناسبی فعالیت کند، لازم است این بخشها به آن بپیوندند. پیش از این نیز وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که در خصوص شبکه ملی اطلاعات گاهی اطلاعات و آدرس غلط داده شده است، اما ما اکنون امیدواریم با اتفاقاتی که در تغییر تعرفه استفاده از محتوای داخلی رخ داده مردم طعم واقعی این شبکه را درک کنند و به یاد داشته باشند که شبکه ملی اطلاعات محدودیت نبوده و شکوفایی فناوری در داخل کشور بهشمار میرود.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پایان صحبت های خود نیز به پیگیری تغییر تعرفههای ارتباطی که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در دست بررسی است اشاره کرد و گفت: کاهش تعرفهای که به واسطه عقد این تفاهم نامه در برخی شرکتهای ارائه کننده خدمات ارائه شده با تعرفههای کلی متفاوت است و در نهایت در تعیین تعرفههای جدید اینترنت نیز این موضوع مورد توجه قرار دارد که برای دسترسی به محتوای داخلی هزینههای پائینتری در نظر گرفته شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
کاندید شده !
http://www.asiatech.ir/%D8%A7%D9%85%...AE%D9%84%DB%8C
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
دوست گرامی خبر به همراه تصویر درج شده است
پس مستند هست و مشکلی نداره اما روند تغییر قیمت ها کمی زمان خواهد برد
نمونه سایت های معتبر دیگه ای که این مورد و تایید کرده اند
http://www.jamaran.ir/fa/n132826/%D8...1_%D8%B4%D8%AF
http://khabarfarsi.com/ext/16875999
http://asrebazar.com/News/23331/%D8%...1-%D8%B4%D8%AF
http://spinews.ir/technology/50127-%...%B4%D8%AF.html
http://www.rahefarda.com/technology/71456
متوجه نشدم مشکل شما دقیقا با چی بود...
موفق باشید
-
سلام
با اجرای این طرح کلیه ی دانلود های داخلی نصف خواهد بود یا فقط برای سایت هایی که مثل اپارات و... که نوشته شده است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
با اجرای این طرح کلیه ی دانلود های داخلی نصف خواهد بود یا فقط برای سایت هایی که مثل اپارات و... که نوشته شده است؟
با سلام
بنابه گفته خودشون کلیه دانلود هایی که در بستر اینترنت داخلی هستن هزینشون نصف خواهد شد
-
جایی رو میشناسید بشه اینترانت با سرعت خوب تهیه کرد؟ (روی بستر فیبر نوری چه طور؟)
-
فرقی ام به حال ترافیک نامحدودها داره؟ تخفیف میخوره؟
فرستاده شده با Tapatalk
-
سلام
از این حرفا زیاد بوده و همش هم در حد حرف مونده.
عید پارسال هم گفته بودن اینترنت 30 درصد ارزان تر میشه اما ارزون تر که نشد هیچ گرون ترم شد بعد به اپراتور های شرکت های خصوصی میگی وزیر ارتباطات تو اخبار 30 : 20 گفته 30 درصد ارزون تر میشه چرا یک سال گذشته هنوز اعمال نشده میگه همچین مصوبه ای برای ما نیامده.
الان اینم در حد حرفه تا وقتی هزینه هر گیگ ترافیک از 3600 تومان الان به همین 1800 تومان که میگید نیامده نمیشه باور کرد.
به نظر من کاش دولت ما اول عمل میکرد بعد حرف میزد اما دولت ما اینطوری اول حرف یه کار یا پروژه رو میزنه بعد یا 5 سال بعد اجراییش میکنه یا کلاً اجراش نمیکنه و فقط با همون حرفش ملت رو شاد میکنه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
از این حرفا زیاد بوده و همش هم در حد حرف مونده.
عید پارسال هم گفته بودن اینترنت 30 درصد ارزان تر میشه اما ارزون تر که نشد هیچ گرون ترم شد بعد به اپراتور های شرکت های خصوصی میگی وزیر ارتباطات تو اخبار 30 : 20 گفته 30 درصد ارزون تر میشه چرا یک سال گذشته هنوز اعمال نشده میگه همچین مصوبه ای برای ما نیامده.
الان اینم در حد حرفه تا وقتی هزینه هر گیگ ترافیک از 3600 تومان الان به همین 1800 تومان که میگید نیامده نمیشه باور کرد.
به نظر من کاش دولت ما اول عمل میکرد بعد حرف میزد اما دولت ما اینطوری اول حرف یه کار یا پروژه رو میزنه بعد یا 5 سال بعد اجراییش میکنه یا کلاً اجراش نمیکنه و فقط با همون حرفش ملت رو شاد میکنه :)
شاید تخفیف ها و ارزان شدن های قبلی در خرید شما تاثیری نداشته
ولی خوب الانبه صراحت قید شده کاهش قیمت برای کاربر نهایی
یعنی شما
-
سلام مجدد
فکر میکنم با این وضعیت اگر اجرایی بشه. اکثر مشترکین اقدام به خرید سرورهای ایرانی کنند.
یا به عبارتی سرورهای خارجی مورد استقبال مثل قبل قرار نگیره
نظر شما همکاران؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شاید تخفیف ها و ارزان شدن های قبلی در خرید شما تاثیری نداشته
ولی خوب الانبه صراحت قید شده کاهش قیمت برای کاربر نهایی
یعنی شما
من که از خدامه.
اگه اجرا بشه مثلاً من که الان برای 20 گیگ حجم ماهانه 60 هزار تومان میدم اون موقع باید 36 هزار تومان بدم که خدایی خیلی خیلی برام به صرفه تر میشه.
اما من مطمئنم حتی اگر زیر ساخت هم پهنای باند رو ارزون تر به شرکت ها بده بازم این شرکت ها از سودشون نمیگذرن و قیمت ها یا پایین نمیاد یا اینطوری که ما فکر میکنیم و انتظار داریم پایین نمیاد.
-
راست میگه ، فقط اینا حرف میزنن هر سال 5-6 تا وعده میدن اینا ، تکراری شده، فک نکنم اینا از سودشون بزنن به فکره مردم باشن خیلی بعیده.
-
مسئله ای که الان میاد وسط این هست که سایت هایی که سرور های ایران رو مورد استفاده قرار نمیدن الان دچار مشکل میشند
مخصوصا سایت هایی که پهنای باند بالایی مصرف می کنند و هارد بالایی هم نیاز دارند
با این قیمت سرور های ایرانی و مخصوصا پهنای باند اون ها واقعا دو دستگی بزرگی ایجاد میشه
دیگه مسئله کیفیت کار تا حدی کنار میره و هرکی که سرمایه بیشتری داشته باشه بهتر میتونه جلو بره
انتقال پهنای باند خارج به داخل وظیفه دولت هست و باید شرایطی رو فراهم کنه که این اتفاق رخ بده. به عنوان مثال آماده سازی دیتاسنتر های استاندارد با شرایط مناسب مثل همه کشور ها و همینطور پیاده کردن کش سرور های منطقه ای که ترافیک خارج رو تا حدی به داخل انتقال بده
متاسفانه با این کار بار مسئولیت انتقال پهنای باند رو به عهده سرویس دهنده های خصوصی گذاشتند
دقت کنید متوجه میشید که با این که قیمت نصب پهنای باند خارجی هست ولی همچنان سود بسیار مناسبی دارند چون مصرف داخل هزینه چندانی براشون نداره
در حال حاظر میشه گفت دوره دوره ای هست که یا سرویس دهنده های تبدیل اینترانت به اینترنت (به طور کل سرویس دهنده هایی که پهنای باند شمارو به داخل منتقل می کنند از طریق vp.n ها و ...) و یا سرویس دهنده هایی که قدرت انتقال سرور های خودشون رو به داخل ایران دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام مجدد
فکر میکنم با این وضعیت اگر اجرایی بشه. اکثر مشترکین اقدام به خرید سرورهای ایرانی کنند.
یا به عبارتی سرورهای خارجی مورد استقبال مثل قبل قرار نگیره
نظر شما همکاران؟
حتما همینطور میشه
البته باز هم دانلود رایگان شب یه چیز دیگست...
همچنان دوستانی که دانلودمیکنند ، دانلود رایگان شب و بیشتر دوست دارند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
مسئله ای که الان میاد وسط این هست که سایت هایی که سرور های ایران رو مورد استفاده قرار نمیدن الان دچار مشکل میشند
مخصوصا سایت هایی که پهنای باند بالایی مصرف می کنند و هارد بالایی هم نیاز دارند
با این قیمت سرور های ایرانی و مخصوصا پهنای باند اون ها واقعا دو دستگی بزرگی ایجاد میشه
دیگه مسئله کیفیت کار تا حدی کنار میره وواقعا
د که سرمایه بیشتری داشته باشه بهتر میتونه جلو بره
انتقال پهنای باند خارج به داخل وظیفه دولت هست و باید شرایطی رو فراهم کنه که این اتفاق رخ بده. به عنوان مثال آماده سازی دیتاسنتر های استاندارد با شرایط مناسب مثل همه کشور ها و همینطور پیاده کردن کش سرور های منطقه ای که ترافیک خارج رو تا حدی به داخل انتقال بده
متاسفانه با این کار بار مسئولیت انتقال پهنای باند رو به عهده سرویس دهنده های خصوصی گذاشتند
دقت کنید متوجه میشید که با این که قیمت نصب پهنای باند خارجی هست ولی همچنان سود بسیار مناسبی دارند چون مصرف داخل هزینه چندانی براشون نداره
در حال حاظر میشه گفت دوره دوره ای هست که یا سرویس دهنده های تبدیل اینترانت به اینترنت (به طور کل سرویس دهنده هایی که پهنای باند شمارو به داخل منتقل می کنند از طریق vp.n ها و ...) و یا سرویس دهنده هایی که قدرت انتقال سرور های خودشون رو به داخل ایران دارند.
چیزی جز این نیست واقعا
دقت بفرمایید این تغییرات فقطبه نفع مجموع زیرساخت کشور هست
راحت عرضکنم این ارزانی بخاطر شما نیست....
متاسفانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
جایی رو میشناسید بشه اینترانت با سرعت خوب تهیه کرد؟ (روی بستر فیبر نوری چه طور؟)
نقل قول:
وی ادامه داد: پیش از این برای خرید ۱۰ گیگابیت پهنای باند لازم بود شرکتها هزینهای معادل ۱.۷ میلیارد تومان به شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت کند، اما اکنون به واسطه تخفیفهای در نظر گرفته شده این رقم برای هر STM۱۰ به حدود ۹ میلیون تومان رسیده و با توجه به اینکه طی هفتههای گذشته ما شش STM۱۰ واگذار کردهایم در واقع میتوان گفت در طول ماه حدود ۱۱.۵ میلیارد تومان از درآمدهای شرکت را به نفع توسعه ICT حذف کردهایم.
http://tehran-ix.ir/
-
گرون نکند ما ارزون نمی خواهیم
اینا همش کشکه توی ایران چیزی ارزون نمیشه
-
نقل قول:
خوب وقتی بسته 5 گيگ رو ميخريديد 25 تومن الان از ايرانسل ميخريد 10 تومن يعنی ارزون شده ديگه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranicaserver
گرون نکند ما ارزون نمی خواهیم
اینا همش کشکه توی ایران چیزی ارزون نمیشه
گرون تر از اینترنت ایرانهیچجا ندیدم
چون سرویس نامحدود نداره
مثلا من ۳۰ مگابیت سرعت ترافیکنامحدود گرفتم ۱۷ یورو
کیفیت هم مقایسهنمیکنم
ولی همچیننیزی داخل ایران... بیش از ۲۰۰ یورومیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
خوب وقتی بسته 5 گيگ رو ميخريديد 25 تومن الان از ايرانسل ميخريد 10 تومن يعنی ارزون شده ديگه.
گفته بودن هزینه ترافیک adsl ارزون میشه نه 3g.
بعد اون موقعی که این خبر رو داده بودن هنوز 3g در انحصار رایتل بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
چون سرویس نامحدود نداره
کیفیت هم مقایسهنمیکنم
بله شما درست می فرماید اینجا بغیر از گرونی مشکل بی کیفیتی هم درگیر هستیم در مقایسه همین نوار غزه سرعت اینترنتش از ایران بهتر
اینا هم حتما دورهمی توی برج میلاد نشتن و ماه رمضونی افطاری خاویار طلایی زدن و حرف مفت تحویل دادن زیاد جدی نگیرید اینا برای خرج کردن بیت المال همچین همایش های که خودشون رو مطرح کنند زیاد میزارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ihsg
گفته بودن هزینه ترافیک adsl ارزون میشه نه 3g.
بعد اون موقعی که این خبر رو داده بودن هنوز 3g در انحصار رایتل بود.
همين از انحصار خارج کردن باعث ارزونتر شدن اينترنت شد.
adsl هم ارزون شده. تبليغ isp ها تو خيابونا پر شده که اشتراک سالانه رو ميتونيد با زير 20 هزار تومن بخريد.
از 10 گيگ تا 20 گيگ و 30 گيگ هديه هم روش ميدن.
همين الان های وب تبليغاتش تو تهران پر هست. فکر کنم 20 گيگ ميده با 30 گيگ هديه ميده با قيمت 32 هزار تومن.
سرعت هم که باز شده و قبلا بايد بابت هر سرعت يک پولی ميداديد ولی الان سرعت رو تا 8 مگابيت و 10 مگابيت باز کردن.
-
من زنگ زدم پارس آنلاین گفت همچین چیزی نیست ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zeroday
من زنگ زدم پارس آنلاین گفت همچین چیزی نیست ...
یکمنشی ساده ازهیچیخبر نداره
با یکی ازمسئولین آسیاتک تماس بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
همين از انحصار خارج کردن باعث ارزونتر شدن اينترنت شد.
adsl هم ارزون شده. تبليغ isp ها تو خيابونا پر شده که اشتراک سالانه رو ميتونيد با زير 20 هزار تومن بخريد.
از 10 گيگ تا 20 گيگ و 30 گيگ هديه هم روش ميدن.
همين الان های وب تبليغاتش تو تهران پر هست. فکر کنم 20 گيگ ميده با 30 گيگ هديه ميده با قيمت 32 هزار تومن.
سرعت هم که باز شده و قبلا بايد بابت هر سرعت يک پولی ميداديد ولی الان سرعت رو تا 8 مگابيت و 10 مگابيت باز کردن.
دوست عزیز شما انتظار داری 20 گیگ برای یکسال گرون هم باشه؟
من با سرویس های چرت و پرت یکساله به اصطلاح جشنواره شرکت ها کاری ندارم من قیمت ترافیک که الان چند ساله 3600 تومان است رو میگم.
20 گیگ برای من کمتر از 1 ماه تموم میشه تازه اونم بدون دانلود هیچ چیزی.
بعد تقریبا هر روز قطعی و بی کیفیتی رو دارم.
نمی دونم چی به شما میرسه که انقدر طرفداری الکی میکنید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
چون سرویس نامحدود نداره
کیفیت هم مقایسهنمیکنم
200 یورو ؟!
30 مگابایت نامحدود رو بستر وایرلس بخوان بدن بالای 8 میلیون میگیرن : \
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
200 یورو ؟!
30 مگابایت نامحدود رو بستر وایرلس بخوان بدن بالای 8 میلیون میگیرن : \
واقعا؟!
پس این نامحدود شاتلچیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ihsg
دوست عزیز شما انتظار داری 20 گیگ برای یکسال گرون هم باشه؟
من با سرویس های چرت و پرت یکساله به اصطلاح جشنواره شرکت ها کاری ندارم من قیمت ترافیک که الان چند ساله 3600 تومان است رو میگم.
20 گیگ برای من کمتر از 1 ماه تموم میشه تازه اونم بدون دانلود هیچ چیزی.
بعد تقریبا هر روز قطعی و بی کیفیتی رو دارم.
نمی دونم چی به شما میرسه که انقدر طرفداری الکی میکنید!
:) خوب چی به شما ميرسه که همه چی رو انکار ميکنيد.
جسارتا ميگيد از چه آی اس پی ای سرويس ميگيريد ؟؟؟؟؟
تقريبا تمام isp ها 100 گيگ ترافيک رو زير 200 هزار تومان ميفروشن. من نميدونم شما چرا با اين مصرف بالا، بسته های 3600 ای رو ميخريد!
من نميگم قيمت ها عالی هست. قيمت ها بالا هست ولی اين واقعيت قابل انکار نيست که دو سال گذشته هم قيمت و هم سرعت خيلی خيلی بهتر از قبل شده.
-
اینا نامحدوداشون هم محدوده حاجی ، بهش میگن مصرف منصفانه مثلا 100 گیگ بیشتر دانلود کنی ، سرعتت رو همچین میکشن پایین (سرعت اسمی) که اصن نتونی تکون بخوری ! نامحدود واقعی هر مگ حدود 300 هزار تومن میگیرن !
این برا پارس آنلاین هستش روی نامحدود بزنید اینترنت 128 کیلوبیت رو زده 27 هزار تومن ! ، روشون نشده سرعتای بالاترو رو بزنن خودت حساب کن
http://www.parsonline.com/adsl/sales...1%D8%B9%D8%AA/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
اینا نامحدوداشون هم محدوده حاجی ، بهش میگن مصرف منصفانه مثلا 100 گیگ بیشتر دانلود کنی ، سرعتت رو همچین میکشن پایین (سرعت اسمی) که اصن نتونی تکون بخوری ! نامحدود واقعی هر مگ حدود 300 هزار تومن میگیرن !
این برا پارس آنلاین هستش روی نامحدود بزنید اینترنت 128 کیلوبیت رو زده 27 هزار تومن ! ، روشون نشده سرعتای بالاترو رو بزنن خودت حساب کن
http://www.parsonline.com/adsl/sales...1%D8%B9%D8%AA/
۶ مگ
نامحدود، حدود ۴۰۰ هزارتومان ماهیانه
درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
یادمه در اوایل که ایرانسل اومد و توی منطقه ما خط نمیداد هم این تعرفه ها واسه اس ام اس بود و بعد که همه جا رو پوشش داد اون رو گران کرد
فعلا شبکه 4g توی برخی مناطق خاص راه اندازی شده و واسه تبلیغ قیمت رو کم کرده تا همه خط بخرن و مودم و... بعدش که پوشش سراسری شد میبینید که چقدر گران میشه...
این کلک ها قدیمی شده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
:) خوب چی به شما ميرسه که همه چی رو انکار ميکنيد.
جسارتا ميگيد از چه آی اس پی ای سرويس ميگيريد ؟؟؟؟؟
تقريبا تمام isp ها 100 گيگ ترافيک رو زير 200 هزار تومان ميفروشن. من نميدونم شما چرا با اين مصرف بالا، بسته های 3600 ای رو ميخريد!
من نميگم قيمت ها عالی هست. قيمت ها بالا هست ولی اين واقعيت قابل انکار نيست که دو سال گذشته هم قيمت و هم سرعت خيلی خيلی بهتر از قبل شده.
چون من 60 تومان ماهیانه بیشتر ندارم بدم همینم که میدم خیلی اذیتم میکنه.
از اکثر isp ها سرویس داشتم پارس آنلاین، آسیاتک، های وب، مخابرات و....
الانم به خاطر قیمت های پایین تر آسیاتک روی آسیاتک هستم و با اینکه برخلاف اون یکی خط در منزل که مخابرات دارم و خدایی هیچ وقت قطع نمیشه این آسیاتک تقریبا هر هفته 2 روز چند ساعت قطعی دارم که چون چراغ لینک خاموش نمیشه اپراتور هاش نمیفهمن برای چیه چون میگن تو لاگ های سیستم ما فقط قطع شدن لینک ثبت میشه که مودم من 24 ساعته روز روشنه و لینکش فعاله شاید آخرین باری که مودم رو خاموش و روشن کردم برای 2 هفته پیش بود که اونم سر یه مشکل که خود آسیاتک گفته بود انجام دادم.
من هیچ وقت الکی نه دفاع میکنم نه انکار.من همه جا رک و پوست کنده حقیقت رو میگم و از هیچ کس هم نه ترسی دارم نه برام مهمه که ناراحت بشن یا نه.
متاسفانه باید قبول کنید کیفیت اینترنت در قبال قیمتی که از مشترکین میگیرن خیلی پایین تره.
-
128 ضربدر 8 = 1 مگابیت
28 هزار تومان ضربدر 8 = 224 هزار تومان
هر مگ 224 هزار تومان ، حالا شما این رقم ضربدر چندمگابیت کن.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
چون من 60 تومان ماهیانه بیشتر ندارم بدم همینم که میدم خیلی اذیتم میکنه.
به جای 60 هزار تومان 64 هزار تومان بخريد. به جای 20 گيگ 40 گيگ بگيريد.
تو يکماه هم مصرف نکنيد تو 4 ماه مصرف کنيد.
فایل پیوست 31722
http://www.asiatech.ir/%D8%A7%DB%8C%...9%D8%AA-ADSL-2
-
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، با امضای این تفاهمنامه که در حضور مدیرعامل شرکت زیرساخت به امضاء رسید، کاربرانِ نهایی شرکت های آسیاتک، رایتل و شاتل که از سایت های آپارات، فیلیمو و تله ویبیون استفاده میکنند با کاهش قابل توجهی در تعرفه اتصال به شبکه روبرو میشوند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
من که تو آسیاتک 40 گیگ ماهانه ندیدم.
همانطور که گفتم هم فقط ماهانه میخرم نه حتی 3 ماهه.
ماهانه 40 گیگ هم فقط یه سرویس داره که 90 هزار تومان هستش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
یادمه در اوایل که ایرانسل اومد و توی منطقه ما خط نمیداد هم این تعرفه ها واسه اس ام اس بود و بعد که همه جا رو پوشش داد اون رو گران کرد
فعلا شبکه 4g توی برخی مناطق خاص راه اندازی شده و واسه تبلیغ قیمت رو کم کرده تا همه خط بخرن و مودم و... بعدش که پوشش سراسری شد میبینید که چقدر گران میشه...
این کلک ها قدیمی شده!
چون mvno ها داره راه ميفته احتمال افزايش قيمت تقريبا بعيد هست. کاهش قيمت خواهد بود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
من که تو آسیاتک 40 گیگ ماهانه ندیدم.
همانطور که گفتم هم فقط ماهانه میخرم نه حتی 3 ماهه.
ماهانه 40 گیگ هم فقط یه سرویس داره که 90 هزار تومان هستش.
خوب ازشون سوال کنيد که داستان اين 40 گيگ چی هست. فکر ميکنم بايد اشتراکتون رو تغيير بديد.