-
فقط حرفه ای ها »دانلود«
سلام دوستان
یه سوال داشتم ، یه سری سایت ها هستن که لینک بدین فایل مورد نظر رو دانلود میکنن و میفرستن در خونه از 100 مگ تا 10 ترا !
خواستم ببینم نحوه کار این سایت ها دقیقا چطوریه؟ آیا خودشون در دیتاسنتر هستن؟ اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم.
-
پاسخ : فقط حرفه ای ها »دانلود«
سلام، ببشتری هایی که بنده دیدم یا سرور کولو کردن یا اجاره کردند که به دیتاسنتر مراجعه میکنند هارد وصل میکنند یا برمیدارن، قیمت حجم هایی هم که این سایت های میدهند دقت کنید هم قیمت پهنای باند اضافی زیر ساخت هست، بیشتر همشون شبکه زیرساخت هستند بدلیل ارزون بودن پهنای باند.
-
برای اینکه فایل دانلود رو بگیریم حتما باید به دیتاسنتر مراجعه کنیم؟ راه دیگه ای نداره؟
- - - Updated - - -
یعنی اینا هر روز میرن دیتاسنتر فایل ها رو میگیرن؟ جلل الخالق!
-
بالاخره باید یکی مراجعه کند برای خالی کردن هارد فکر کنم مبین هاست همچین خدماتی داشت که هارد میدادیم 24 ساعت بعد تحویل میداد، روبینا سرور هم همچین سرویسی دارد که هارد میفرستید بهتون دسترسی ریموت دسکتاپ میدهد برای دانلود، البته بنده یک سرور میخواستم کولو کنم اما بهم دسترسی برای اینکه هروز مراجعه کنیم نمیدادند هفته ای یک بار اونم با وقت قبلی، بعضی ها هم هستند پهنای باند اختصاصی تهیه میکنند هم درخانه دانلود میکنند.
-
هر 1 گیگ اینترنت چقدر در میاد واسشون داخل زیرساخت ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
هر 1 گیگ اینترنت چقدر در میاد واسشون داخل زیرساخت ؟
یک ترابایت یک به یک 150 هزار تومان، 500 گیگ هم دفعه اول میدهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakiani
سلام دوستان
یه سوال داشتم ، یه سری سایت ها هستن که لینک بدین فایل مورد نظر رو دانلود میکنن و میفرستن در خونه از 100 مگ تا 10 ترا !
خواستم ببینم نحوه کار این سایت ها دقیقا چطوریه؟ آیا خودشون در دیتاسنتر هستن؟ اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم.
خیر دیتاسنتر نیستن :d
مثلا ما تو دفتر خودمون 20 مگ پهنای باند نامحدود داریم ، بنابر این میتونیم این سرویس رو بدیم .
کسایی که تو این زمینه فعالیت می کنند پهنای باند بالا دارند و مشکلی از نظر دانلود ندارند .
-
برای اینکه بتوانیم در منزل پهنای باند اختصاصی تهیه کنیم شرایطش و هزینش چقدره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakiani
برای اینکه بتوانیم در منزل پهنای باند اختصاصی تهیه کنیم شرایطش و هزینش چقدره؟
شرایط خاصی نداره نیاز به تجهیزات ارتباطی وایرلس (رادیو) دارید و هزینش هم خیلی بیشتر از اینترنت اشتراکی هست .
هزینش بستگی به provider ارائه دهنده متفاوته ولی عرفش به ازای هر مگابیت پهنای باند اختصاصی 190 هزار تومان ماهانه هست .
-
جناب من اگه بخوام برای منزل پهنای باند اختصاصی بگیرم ، ۵ مگ ، چقدر در میاد و چه شرکتی مناسب این کاره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakiani
جناب من اگه بخوام برای منزل پهنای باند اختصاصی بگیرم ، ۵ مگ ، چقدر در میاد و چه شرکتی مناسب این کاره؟
اگر تهران هستید رسپینا خوبه ، 5 مگ اختصاصی از رسپینا حدود 1.2 تا 1.5 میلیون ماهانه براتون هزینه داره .
-
اگه استفادتون دانلوده و انچنان هم زیاد نیست با های وب تماس بگیرید تخصصشون کلا دانلود هس ! قیمت پایینی برا دانلود بالا میدند ...
شمارشون 1565
-
قربون شکلت چه قدر دانلود داری مگه؟ برو یک سرویس شاتل بگیر شبا 1 تا 8 رایگانه شبی 10 گیگ راحت میتونی دانلود کنی رایگان..بیشترم میتونی دانلود کنی اما زیادی دانلود کنی هر شب محدود میکنند سرعتت رو... روزانشم که مشخصه حجمتون!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
اگه استفادتون دانلوده و انچنان هم زیاد نیست با های وب تماس بگیرید تخصصشون کلا دانلود هس ! قیمت پایینی برا دانلود بالا میدند ...
شمارشون 1565
12 فشفشه 30 گیگ 30 روزه ( 360 گیگ میتونی همشو تو یه هفته هم دانلود کنی ) فقط 250 تومن
-
-
یعنی اشتباه محض هستش به خاطر 3-4 مگ اینترنت میلیونی خرج کنی !
-
دوستان توی این ایران کدوم هاستینگ یا دیتاسنتر اگه ازشون سرور مجازی بگیرم قبول میکنم هفته ای دوبار هارد اکسترنال بفرستیم(غیرحضوری)؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakiani
دوستان توی این ایران کدوم هاستینگ یا دیتاسنتر اگه ازشون سرور مجازی بگیرم قبول میکنم هفته ای دوبار هارد اکسترنال بفرستیم(غیرحضوری)؟؟
هر کدوم که تعدا سرور کولو شده بیشتری داره
پ.ن:برو زیرساخت مخ یکی از کارمندان رو بزن بهش ماهیانه شتیل بده هر روز هم کارت راه میندازه. دولتی هست دیگه!! میدونید که چی عرض میکنم؟!
-
اینترنت ماهواره ای داشته باشی خودت دانلود میکنی. جهت w6 یا nss6 خوبه. اشتراکشو قانونی میخری یا هکی میخری. تو ایرانم فکر کنم دو طرفه srs هم الان راحت مجوز میدن. یه شرکتی بود اسمش الان خاطرم نیست تا 32 مگ خالص میداد.
-
پیشنهادات خوب بود
توی بحث هاستینگ کدوم شرکت خودش دیتاسنتر داره یاکدوم هاستینگ معتبر قبول میکنند در هفته دوبار هارد اکسترنال بفرستیم فایل هارو بریزن؟
-
-
فکر کنم باید با شرکت مثل هاست ایران مهین وب هاست پارس دیتا اینطور شرکت که کلو هم میدن حرف بزنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakiani
سلام دوستان
با سلام و احترام.
اقا منم عجیب دنبال دانلود بالا هستم!
دوستان راهنمایی می کنند؟
ممنونم.
-
سلام
پهنای باند بالا
این سیستم رو لازم دارید؟
-
سلام بله برای شروع حداقل یه ترابایت
-
-
با سلام.
دوستان اگر در تهران باشید امکان دانلود حجم بالا به این صورت که هارد خودتون حضوری تحویل گرفته میشه و پس از دانلود بهتون تحویل داده میشه و یا روی دی وی دی وجود داره برام. اگر کسی نیاز داشت میتونه در تماس باشه. :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Matplotlib
با سلام.
دوستان اگر در تهران باشید امکان دانلود حجم بالا به این صورت که هارد خودتون حضوری تحویل گرفته میشه و پس از دانلود بهتون تحویل داده میشه و یا روی دی وی دی وجود داره برام. اگر کسی نیاز داشت میتونه در تماس باشه. :)
هرگیگ چند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dave_m
هرگیگ چند؟
هم بستگی به میزان حجم داره هم نوع لینک.
اگر لینک مستقیم باشه از 450 تومان تا 800 تومان هست (هرچی حجم بالاتر قیمت کمتر)
اگر تورنت یاشد از 700 تا 900 تومان.
لینک غیر مستقیم هم اکانت دانلود سایت های معمول توسط خود شخص تهیه میشه و هزینه مثل دانلود مستقیم حساب میشه.
-
ایدی تلگرام بده دم دستم باشی
-
تمایل داشتید با شماره 09124581521 (تماس و تلگرام) در ارتباط باشید. فقط تماس از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر.
ممنون
-