سلام از دوستان کسی تا حالا با این درگاه پرداخت همکاری داشته؟
upal.ir
قابل اطمینان هست؟
اگه کسی درگاه بهتری میشناسه لطفا معرفی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام از دوستان کسی تا حالا با این درگاه پرداخت همکاری داشته؟
upal.ir
قابل اطمینان هست؟
اگه کسی درگاه بهتری میشناسه لطفا معرفی کنه
با سلام .
بله حدودا 5 ماه هست باهاشون همکاری میکنیم و کارشون خوب بوده و مورد تایید ... البته مثل اینکه مدیریتش اخیرا عوض شده .
شانس مارو باش
تا وصلش کردم 1 ساعت بعد فیل-تر شد
شانسه دیگه :d
ما که از همون فراگیت استفاده میکنیم خوبه, سیباپال هم خوبه... البته اخیرا خود*****ینگ انجام دادند و هیچ اطلاع رسانی یی نکردند....
انتخاب با خودتونه!
کلا هر درگاهی تو انجمن مطرح میشه خیلی طول نمی کشه که هیلتر میشه.
زرین پال هنوز هستش *****شد ولی زود درست شد، فراگیت هم من به تازگی ثبت نام کردم پلاگین ها خوبی داره. به نظر بنده فعلا از این دو درگاه استفاده کن، بعد برو درگاه مستقیم از خوده بانک بگیر بهتره.
زرین پال درست شده اما در کنارش فراگیت هم درگاه خوبیه
اینا زرنگن ، دارن یکاری میکنن همه تون برید درگاه مستقیم بگیرید ، بعد ب کل تراکنش هاتون مالیات ببندن.
درود دوستان
بنده در تاریخ 08-04-1395 درخواست واریز وجه داشتم .. اما تا به امروز هنوز انجام ندادند ..
2 روز بعد از تاریخ فوق تیکت زدم .. جواب زیر رو فرستادن .. تا الان حدود 12 روزی میگذره ولی خبری نشده ازشون ..
""با سلام
همانطور که مستحضر هستید در چند روز گذشته به علت مسدود شدن درگاه و حسابهای بانکی هیچ تراکنشی انجام نشده است،در این چند روز با پیگیری و تلاش فراوان وکیل های شرکت متوجه شدیم مشکل از چند درگاه متخلف بوده ، کاریران عزیز صبور باشند ما مکررن در حال پیگیری و رفع مسدود سازی هستیم.
با احترام ""
بنده با درگاه ذکر شده همکاری داشته و مشکلی نداشته اند
سلام
الان جهان پی ***** شده واسه چی کسی خبر داره
من یه درگاه پرداخت میخوام
میشه معرفی کنید
هر روز یک درگاه متولد و چند درگاه با اینترنت وداع میکنند :دینقل قول:
سلام
الان جهان پی ***** شده واسه چی کسی خبر داره
من یه درگاه پرداخت میخوام
میشه معرفی کنید
زرین پال موجوده که تحت تاثیر *****ینگ نیست اما به بقیه فعلا اعتمادی نیست چون روز به روز بسته میشن
اگر درگاهی به وجود بیاد که با قبلی ها متفاوت باشه و امکانات بیشتر و متفاوت تری باشه بسیار عالیه . ولی همه دارن کپی می زنن از قبلی ها متاسفانه
از 8 /4 تا الان می شه 12 روز حدودا
اگر درخواست وام داده بودی تا الان گرفته بودی
دوست عزیز من امروز از سیبا پال واریز داشتم
تیکیت بزنید انجام میدن
- - - Updated - - -
این یو پال با اسم پارسی پی هم فعالیت میکنه که چند روز پیش 253 پول منو با قوانین مسخره که خودشون به وجود آوردند خوردند
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169363
موردی که نوشتم مربوط به یوپال هستش.
مورد واریز سیباپال هم برام پیش اومده.جالب اینجاست به شما جواب دادن. بنده هر چی تیکت میزنم جواب هم نمیدن.
اقا بیاد بگه 10 روز دیگه میریزیم.خیالی نیست ولی وقتی که تیکت جواب نمیدن و تسویه نمیکنن خیلی دیگه جای تعجب و سوال هست.
- - - Updated - - -
مثل اینکه حروم خوری داره باب میشه .