-
کدوم هاستینگ رو برای میزبانی سایتم انتخاب کنم؟
سلام به همه. دوستان من می خوام یه سایت راه اندازی کنم، کلی تحقیق کردم و از بین هاستینگ های زیر نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ،لطفا نظرتون رو راجع به هرکدوم از این هاستینگ ها بگید و بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم.
--
netafraz.com - نت افراز
mihanwebhost.com - میهن وب هاست
ugig.ir - یوگیگ
iranserver.com - ایران سرور
nikserver.com - نیک سرور
hostinja.com - هاستینجا
--
(لطفا سرورپارس،هاست ایران و ... پیشنهاد ندید که هاستینگ های نوپا رو به اونا ترجیح میدم)
-
پاسخ : کدوم هاستینگ رو برای میزبانی سایتم انتخاب کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
سلام به همه. دوستان من می خوام یه سایت راه اندازی کنم، کلی تحقیق کردم و از بین هاستینگ های زیر نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ،لطفا نظرتون رو راجع به هرکدوم از این هاستینگ ها بگید و بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم.
--
netafraz.com - نت افراز
ugig.ir - یوگیگ
nikserver.com - نیک سرور
hostinja.com - هاستینجا
--
(لطفا سرورپارس،هاست ایران و ... پیشنهاد ندید که هاستینگ های نوپا رو به اونا ترجیح میدم)
تو انجمن بعضا سرویس دهندگانی هست بطبع بهتر از اینها
دنبال اسم نباشید.
نوع سایت و... رو در قسمت درخواست سرویس ذکر کنید و با توجه به آفر و تحقیق در انجمن در مورد اون سرویس دهنده تهیه نمائید
-
قبل از اینکه بخواید هاستینگ انتخاب کنید ، درباره سایتتون بگید ، بازدید و میزان آنلاین های هم زمان شما چقدر است ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
قبل از اینکه بخواید هاستینگ انتخاب کنید ، درباره سایتتون بگید ، بازدید و میزان آنلاین های هم زمان شما چقدر است ؟
والا من قبلا یه سایت داشتم و با اکثر هاستینگ ها هم اشنایی دارم .ولی الان میخوام یه سایت جدید بسازم و موندم از کدوم هاستینگ سرویس بگیرم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
تو انجمن بعضا سرویس دهندگانی هست بطبع بهتر از اینها
دنبال اسم نباشید.
نوع سایت و... رو در قسمت درخواست سرویس ذکر کنید و با توجه به آفر و تحقیق در انجمن در مورد اون سرویس دهنده تهیه نمائید
داداش والا از همون اولش هم نتونستم به ریسلر ها اعتماد کنم،خودمم نمیدونم چرا!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
والا من قبلا یه سایت داشتم و با اکثر هاستینگ ها هم اشنایی دارم .ولی الان میخوام یه سایت جدید بسازم و موندم از کدوم هاستینگ سرویس بگیرم
- - - Updated - - -
داداش والا از همون اولش هم نتونستم به ریسلر ها اعتماد کنم،خودمم نمیدونم چرا!!
نمیخوام نام ببرم بنده هم مستقیم از دیتا سنتر خرید میکنم اما هستند کسانیکه معلومه رسلر نیستن. فقط یک مقدار دقت کنید متوجه میشید
از تهران/شیراز/همدان/کرمان/اصفهان و...
-
سلام
نت افراز خیلی خوبه ، فقط گاهی رو بعضی سرورهاش لود پایینی داره که ظاهرا بخاطر اینه که سرورهاشون خارج از کشور هستند!
نیک سرور هم خوبه ، کیفیت و قیمت مناسب
بقیه رو اطلاعاتی ندارم!!
ضمنا عوامل دیگه ای مثل نوع سیستم مدیریت سایت ، نوع خدمات سایت ، پیش بینی میزان بازدید و ... رو هم ذکر کنید دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنند
-
سلام.
دوتا هاستینگ زیر هم خوبه. از هردو سرویس داریم راضی ایم
http://www.irpowerweb.com
http://www.iranweb.co
-
سلام
بین این لیست من نت افراز رو انتخاب میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
--
netafraz.com - نت افراز
ugig.ir - یوگیگ
nikserver.com - نیک سرور
hostinja.com - هاستینجا
--
سلام
در این انجمن هستند دوستانی که با کیفیت عالی و قیمت مناسب خدمات ارائه میدن.
به اسم شرکت فریب نخورید همیشه و همه جا جواب نمیده.
ضمنا به نماد و ... هم دقت کنید - سعی کنید از هرجا کهمیگیرید حداقل نماد رو داشت باشن
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
نمیخوام نام ببرم بنده هم مستقیم از دیتا سنتر خرید میکنم اما هستند کسانیکه معلومه رسلر نیستن. فقط یک مقدار دقت کنید متوجه میشید
از تهران/شیراز/همدان/کرمان/اصفهان و...
ممنون بخاطر نظر دادنت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
devilboy09
اصلا توصیه نمیشه دوست عزیز
یکبار اکانت تست استفاده کردیم خیلی خیلی بی کیفت بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AQUILA
سلام
نت افراز خیلی خوبه ، فقط گاهی رو بعضی سرورهاش لود پایینی داره که ظاهرا بخاطر اینه که سرورهاشون خارج از کشور هستند!
بقیه رو اطلاعاتی ندارم!!
ضمنا عوامل دیگه ای مثل نوع سیستم مدیریت سایت ، نوع خدمات سایت ، پیش بینی میزان بازدید و ... رو هم ذکر کنید دوستان بهتر می تونن راهنمایی کنند
داداش یه سایت جدید میخوام افتتاح کنم ،کنترل پنل هم فرقی نداره واسم
-
اگه دوست داشتی میتونم بهت یک اکانت تست بدم
راضی بودی با قیمیت خیلی مناسب در خدمتم
-
دوستان اگه میشه فقط بهترین گزینه رو از لیست بالا انتخاب کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shomalnetwork
اگه دوست داشتی میتونم بهت یک اکانت تست بدم
راضی بودی با قیمیت خیلی مناسب در خدمتم
والا نمیدونم داداش ،دید خوبی به رسیلر ها ندارم سایت قبلیم یکی از همین رسیلر ها به باد داد. البته توهین به شما نباشه ولی یه جورایی دیگه میترسم از رسیلر ها سرویس بخرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
اصلا توصیه نمیشه دوست عزیز
یکبار اکانت تست استفاده کردیم خیلی خیلی بی کیفت بود
اکانت تست از اسمش معلومه که برای چه کاریه !
پشتیبانی این شرکت واقعا عالیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AQUILA
سلام
بقیه رو اطلاعاتی ندارم!!
والا پیش بینی بازدید رو نمیتونم بگم ولی میخوام هاست حداقل تا 20 هزارتارو جواب بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
devilboy09
اکانت تست از اسمش معلومه که برای چه کاریه !
پشتیبانی این شرکت واقعا عالیه
دوست عزیز اکانت تست از اکانت اصلی هم باید بهتر بشه که کاربر راغب باشه برای دریافت خدمات نه اینکه اکانت تستی کیفیتش پایین باشه.
شما وقتی اکانت تست میگیرید برا چی هست؟برای اینکه خدماترو تست کنید.
وقتی کیفیت مطلوب نداشته باشه چه ارزشی داره بری هزینه کنی اکانت اصلی بگیری ببینی که باز هم کیفتش پایینه - کمی منطقی تر فکر کنید - حتما با بنده هم نظر خواهید بود.
-
برای 20 هزار بازدید در روز باشید سرور تهیه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
دوست عزیز اکانت تست از اکانت اصلی هم باید بهتر بشه که کاربر راغب باشه برای دریافت خدمات نه اینکه اکانت تستی کیفیتش پایین باشه.
شما وقتی اکانت تست میگیرید برا چی هست؟برای اینکه خدماترو تست کنید.
وقتی کیفیت مطلوب نداشته باشه چه ارزشی داره بری هزینه کنی اکانت اصلی بگیری ببینی که باز هم کیفتش پایینه - کمی منطقی تر فکر کنید - حتما با بنده هم نظر خواهید بود.
اگر بخوایم منطقی فکر کنیم باید این ضرب المثل رو اینجا بیاریم که هر کسی هرچه قدر پول بده همون قدر هم آش میخوره
معمولا اکانت های تست روی یک یا دو سرور ساخته میشن ومحدودیت هایی رو روی اکانت ها اعمال میکنن(به خاطر رایگان بودن)
اگه اکانت تست مورد رضایت شما نبوده و سرعت پایینی داشته به خاطر این بوده که تعداد کاربرا روی سرور رایگان این شرکت بالاست اگه میبینید یه شرکت هاست رایگانش خیلی با سرعته به این معنی که کاربر نداره
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
devilboy09
اگر بخوایم منطقی فکر کنیم باید این ضرب المثل رو اینجا بیاریم که هر کسی هرچه قدر پول بده همون قدر هم آش میخوره
معمولا اکانت های تست روی یک یا دو سرور ساخته میشن ومحدودیت هایی رو روی اکانت ها اعمال میکنن(به خاطر رایگان بودن)
اگه اکانت تست مورد رضایت شما نبوده و سرعت پایینی داشته به خاطر این بوده که تعداد کاربرا روی سرور رایگان این شرکت بالاست اگه میبینید یه شرکت هاست رایگانش خیلی با سرعته به این معنی که کاربر نداره
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
بله کاملا متوجه هستم با بخش دوم سخنانتون موافقم ولی بابخش اول موافق نیستم چرا که قبل از خرید ما نمیگیم که چه سرویسی رومیخوایم ازشون بگیریم وچقدر میخوایم هزینه کنیم.
در هر صورت اکانت تست باید طوری باشه که از هر نظر با کیفیت باشه - این رو هم نمیشه ملاک قرار داد که اگه سرعتش خوب باشه حتما کاربران زیادی داره.بنده قصد تخریب این شرکت روندارم فقط خواستم تجربه خودم رو عرض کنم.
بله پشیبانیشون خوب هست ولی پشتیبانی هم تا اندازه ای میتونه مشکل شمارو حل کنه.
-
حالا خارج از این بحث ها از بین لیست بالا کدوم رو انتخاب کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
دوست عزیز، به انجمنی که ایشون تاپیک ایجاد کردند ابتدا دقت کردید؟
دوما به پست اول ایشون دقت کردید؟
کاری به انجمن اشتباهی هم که ایشون انتخاب کردند، نداریم، اما اگر قرار بر آفر دادن یا اصطلاحا زرنگ بازی بود، دوستان در این جا از شما به مراتب زرنگ تر هستند
این که حداقلش ظاهر قضیه رو رعایت کردند و چیزی از خودشون نگفتند و صرفا استارتر رو راهنمایی کردند، نشان میده که خوبی از خودشونه :دی
انجمن رو اشتباهی انتخاب کردم؟ موضوع میزبانی وب هستش دیگه عزیز .بعدشم من فقط گفتم از بین لیستی که گفتم دوستان گزینه های بهتر رو انتخاب کنن که بعضیاشون کم لطفی کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
انجمن رو اشتباهی انتخاب کردم؟ موضوع میزبانی وب هستش دیگه عزیز .بعدشم من فقط گفتم از بین لیستی که گفتم دوستان گزینه های بهتر رو انتخاب کنن که بعضیاشون کم لطفی کردن
منظورم انجمن وب هاستینگ نبود، منظورم اون بخشی بوده که تاپیک زدید (مباحث مربوط به مرکز داده یا دیتاسنتر)
میتونستید حتی در مباحث متفرقه ایجاد کنید تاپیک رو
بگذریم. خیلی منحرف نشیم.
نت افزار اگر هاست اختصاصی نخواید، محدودیت زیاد دارید که خودتون میتونید پلن هاش رو ببینید.
میهن وب هاست یه چند وقت کار کردم و تیکت رو خیلی دیر جواب دادن (شاید الان بهتر شده باشه، نمیدونم)
پارس پک سرویس های ابری داره که صرفا تعریف زیادی شنیدم
از بقیه اطلاعی ندارم
موفق باشید
-
تعریف یوگیگ و ایران سرور رو زیاد شنیدم .کسی باهاشون کار کرده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
من از یوگیگ هاست داشتم . پشتیبانی شون عالیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
ما سرویس داشتیم ازشون ولی پشتیبانیشون اصلا خوب و مناسب نیست اصلاً ازشون خرید نکنید ♥
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
topop
ما سرویس داشتیم ازشون ولی پشتیبانیشون اصلا خوب و مناسب نیست اصلاً ازشون خرید نکنید ♥
کدومش منظورتونه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
کدومش منظورتونه؟
ugig - یوگیگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
topop
ugig - یوگیگ
والا بیچاره پشتیبانیش 1 ساعت اینا کلی ازش سوال پرسیدم همه رو جواب داد چطور خوب نیست؟
-
-
همانا بسی بعید است کسی اینجا به شما بگوید فلانی!
چون همه یا می خواهند خدمت تان آفر ارایه دهند یا می فرمایند چرا اینها؟ گزینه های بهتری هست (مقصود خودشان می باشد)!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
والا بیچاره پشتیبانیش 1 ساعت اینا کلی ازش سوال پرسیدم همه رو جواب داد چطور خوب نیست؟
اگر به جواب دادن باشه که همشون جواب میدن :/
حالا شما بگیرید استفاده کنید .
همه در وحله اول کلی سوالات رو جواب میدن ولی به مرور زمان افت میکنن و حتی مشکلات رو هم حل نمیکنن !
موفق باشید ♥
-
من موندم هاست دانلودمو ازش بخرم یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
--
netafraz.com - نت افراز
ugig.ir - یوگیگ
nikserver.com - نیک سرور
hostinja.com - هاستینجا
--
از لیست iranserver
خارج از لیست irpowerweb
-
سلام و درود
نت افراز با افت شدید نسبت به قدیم بازم کارش خوبه.اگه اختصاصی نخواین.هاستینگاش امنیت خوبی داره و پشتیبانی خوب.اما یک بدی هایی هم داره.اما در کل جمع و تفریق کنیم نت افراز خوبه
میهن وب هاست،پشنیبانی ضعیف.خیلی توابع رو بستن برای امنیت.من هاستم یک زمانی اونجا یود.بخاطر یک تابع که اگه باز میکردن سایت راه میفتاد.اما گفتن بازدیدتون بالاست و باید برین پربازدید
قیمت های پربازدیدشون اندازه سرور اختصاصیه خوب هستش.هههه.رد میکنم
یوگیگ تست نکردم اما هم خوب شنیدم هم بد.اما واسه پشتیبانی و حل مشکلات بعضی هاشون مشکل خوردن
ساران هاستینگ،سرویس های خوبی دارن.اما پشتیبانی تعداد پایین
هاست دی ال با یکی دو سال پیشش فرق کرده.الان فقط پول و فقط واسه بچه مایه داراست.اما سایت هایی هستند که کیفیتشون خوب باشه و از هاست دی ال بهتر باشه.
اما دیگه وقتی یکی چندسال اول رو خوب کار کرده باشه،تا اخر همون فکر قدیم روش میمونه
http://codebox.ir ایشون و تیمشون فوق العاده و کیفیت و کاراشون فوق العاده.همچنین مدیرشون بسیار محترمانه و بسبار خوش برخورد.سرویس هاشم یک تست داشتم.فوقوالعاده بود.یکی از اونایی که میگم رو دست هاست دی اله
Ertebat7 و farssub اینا پشنیبانی همیشه هستن.سرویس هم عالین.تعریفشونو شنیدم و بدی نشنیدم
دوریس هاستینگ بسیار بسیار ضعیف.مخصوصا پشتیبانی
Persianwhois که خیلی قدیمیه.اوایل خوب بود.باهاشون کار میکردم.پشتیلانی شیفتی خیلی خوبی داشت.اما یکی دو ساله اصلا کسی سمتشون نمیره.نمیدونم چرا
Mihanuptime پشتیبانی متوسط.بیشتر تلفی خیلی عالیه.ولی سرویس هاشون عالیه
خوب سایت های دیگه الان یادم نیست.اما اگه خواسنین میگم بهتون.بپرسین تا اونایی که تست کردم یا شنیدم و دیدم رو بهتون بگم
راستی پارس پک و سرور پارس،نقطهوضعف هاشون بیشتر از خوبی هاشونه.توی مای پیش فقط 4 نفر که فقط دوستام بودن،با هزار بدبختی سایتشونو به جای مناسب بردمگ3 تاش پارس پک.یکی پارس سرور .
چون تشابهات اسمی ها خیلی زیاده،واسه همین یکم توضیحاتشون سخته.باید لینک هاشونو باز کنم تا ببینم
اونایی که تست کردم گفتم.اونایی که تست نکردم اما کارای هاستشونو انجام دادم و هم گفتم.
خیلی های دیگه هستن که کارکرد خوبی داشتیم و شناخت داشتم.
اگر سوالی بود بگین تا بگم.چون خیلیا فراموشم شده.
امیدوارم مفید باشه و سوتفاهم نشده باشه.
حتی من خودم هاست میدم.اما فعلا پشتیبانیمون خیلی ضعیفه.واسه همین اصلا اسم تیممو نیاوردم.چون درگیر کارای دیگه هستیم فعلا،پشتیبانیمون خیلی ضعیفه
دیگه حرف رک رو باید بگم.حتی اگه خودم باشم.ههههه.
در مورد لیستتون
فقط نت افراز و ایران سرور
در مورد اینکه سرور تست و هرچقدر پول بدی آش میخوری.یک سوال
شما ترجیح میدین 180ت بدین سرویس پربازدید مثلا سایت ......یا اینکه یک سرور اختصاصی بگیرید که خیلی فروشم داشته باشید.یا اینکه نصف اون مولو بدین یک شرکت دیگه با کیفیت بهتر و بقیشو تبلیغات کنید؟
نه گرونی ملاک خوب بودنه نه ارزونی.هم گرونش بد بوده هم ارزون.اما خوب بودنشون هم هست.که واقعا سرویس دهی خوبی دارن واسه همین یکم گرونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IrIsT
سلام و درود
نت افراز با افت شدید نسبت به قدیم بازم کارش خوبه.اگه اختصاصی نخواین.هاستینگاش امنیت خوبی داره و پشتیبانی خوب.اما یک بدی هایی هم داره.اما در کل جمع و تفریق کنیم نت افراز خوبه
میهن وب هاست،پشنیبانی ضعیف.خیلی توابع رو بستن برای امنیت.من هاستم یک زمانی اونجا یود.بخاطر یک تابع که اگه باز میکردن سایت راه میفتاد.اما گفتن بازدیدتون بالاست و باید برین پربازدید
قیمت های پربازدیدشون اندازه سرور اختصاصیه خوب هستش.هههه.رد میکنم
یوگیگ تست نکردم اما هم خوب شنیدم هم بد.اما واسه پشتیبانی و حل مشکلات بعضی هاشون مشکل خوردن
ساران هاستینگ،سرویس های خوبی دارن.اما پشتیبانی تعداد پایین
هاست دی ال با یکی دو سال پیشش فرق کرده.الان فقط پول و فقط واسه بچه مایه داراست.اما سایت هایی هستند که کیفیتشون خوب باشه و از هاست دی ال بهتر باشه.
اما دیگه وقتی یکی چندسال اول رو خوب کار کرده باشه،تا اخر همون فکر قدیم روش میمونه
http://codebox.ir ایشون و تیمشون فوق العاده و کیفیت و کاراشون فوق العاده.همچنین مدیرشون بسیار محترمانه و بسبار خوش برخورد.سرویس هاشم یک تست داشتم.فوقوالعاده بود.یکی از اونایی که میگم رو دست هاست دی اله
Ertebat7 و farssub اینا واسه سایتوهای معمولی و نمیه پربازدید عالین.تعریفشونو شنیدم و بدی نشنیدم
دوریس هاستینگ بسیار بسیار ضعیف.مخصوصا پشتیبانی
Persianwhois که خیلی قدیمیه.اوایل خوب بود.باهاشون کار میکردم.پشتیلانی شیفتی خیلی خوبی داشت.اما یکی دو ساله اصلا کسی سمتشون نمیره.نمیدونم چرا
Mihanuptime پشتیبانی متوسط.بیشتر تلفی خیلی عالیه.ولی سرویس هاشون عالیه
خوب سایت های دیگه الان یادم نیست.اما اگه خواسنین میگم بهتون.بپرسین تا اونایی که تست کردم یا شنیدم و دیدم رو بهتون بگم
راستی پارس پک و سرور پارس،نقطهوضعف هاشون بیشتر از خوبی هاشونه.توی مای پیش فقط 4 نفر که فقط دوستام بودن،با هزار بدبختی سایتشونو به جای مناسب بردمگ3 تاش پارس پک.یکی پارس سرور .
چون تشابهات اسمی ها خیلی زیاده،واسه همین یکم توضیحاتشون سخته.باید لینک هاشونو باز کنم تا ببینم
اونایی که تست کردم گفتم.اونایی که تست نکردم اما کارای هاستشونو انجام دادم و هم گفتم.
خیلی های دیگه هستن که کارکرد خوبی داشتیم و شناخت داشتم.
اگر سوالی بود بگین تا بگم.چون خیلیا فراموشم شده.
امیدوارم مفید باشه و سوتفاهم نشده باشه.
حتی من خودم هاست میدم.اما فعلا پشتیبانیمون خیلی ضعیفه.واسه همین اصلا اسم تیممو نیاوردم.چون درگیر کارای دیگه هستیم فعلا،پشتیبانیمون خیلی ضعیفه
دیگه حرف رک رو باید بگم.حتی اگه خودم باشم.ههههه.
در مورد لیستتون
فقط نت افراز و ایران سرور
مرسی از راهنمایی خوبتون. هاست دانلود یوگیگ خیلی به صرفه بود ولی اجبارا باید از هاستینگ دیگه ای بخرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alialinejad
مرسی از راهنمایی خوبتون. هاست دانلود یوگیگ خیلی به صرفه بود ولی اجبارا باید از هاستینگ دیگه ای بخرم
سلام و درود.یک ویرایشی به لیست دادم.کامل تر شد پستم
برای هاست دانلود،یک vps به صرفه تره.من واسه هاست دانلود،شرکتی رو نمیگم
اما به صرفه میخواین سرور مجازی
یک تاپیک زدم توی درخواست سرور مجازی که دوستان آفر دادن،بخونید و ببینید قیمت هارو
کانفیگ هم میکنن واستون خودتون هم کار کنید یاد میگیرید.
سرور مجازی یهتره.یوگیگ نه.
کمکی خواستین در خدمتم.پیشنهاد یا مشورت یا .....
تست هام زیاد بوده.میتونم کمکتون کنم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...t=#post1512692
تاپیکم واسه درخواست vps
افرهاشونو ببینید عالیه.
اما یک آفر خوب از یک جا هم میتونم بدم اونم توی لیستم بود
http://codebox.ir/
سر هاست و سدور و اینا آشنا شدم.باهاشون در ارتباطم.شرکتی هستند و فعالیت بسیار خوب.میتونم بیارمشون تاپیکتون و یا اینکه مشخصات بدین باهاشون صحبت کنم،بعد قیمت بگیرم و آشناتون کنم
که ببینید چقدر محترمانه هستن
بجز ایشون بالا چندتا رو گفتم.همچنینتاپیک منو بخونید.قیمت دستتون میاد
کمکی بود پ.خ بدین.
مشورت دهی رایگانه.ههههه
-
هاستم رو از نت افراز میخرم ولی هاست دانلودمو نمیدونم از کجا بخرم
-
داش گفتم که فقط از لیستی که دادم میخوام یه هاستینگ انتخاب کنم و ازش هاست بخرم . اونم از نت افراز یا ایران سرور بخرم به احتمال زیاد، تنعا مشکلم اینه نمیدونم هاست دانلودم رو از یوگیگ بخرم یا نه؟