-
شمسی ساز whmcs - کد باز - رایگان
برای اولین بار شمسی ساز WHMCS به صورت کد باز و رایگان بدون نیاز به تغییر کد قالب منتشر شد.
ویژگی ها :
به صورت hook بدون نیاز به تغییر کد قالب
کد باز و قابل توسعه و قابل اعتماد
سازگار با نسخه 6 و جدیدتر
تاریخ دو حالته ، با تغییر زبان به غیر از فارسی ، تاریخ میلادی نمایش داده میشود. (اسم فایل زبان باید فارسی یا persian یا farsi باشد که به صورت پیش فرض همینگونه است)
نحوه نصب :
برای نصب این شمسی ساز فقط کافیست 2 فایل را در سایت خود کپی کنید . بشتر تاریخ ها بدون تغییر هیچ قالبی شمسی میشود. برای چند مورد دیگه از قالب پیشنهاد شده استفاده کنید یا این راهنما را مطالعه کنید.
عکس :
فایل پیوست 31028
لینک دانلود شمسی ساز : دانلود
قالب مناسب راست چین : لینک
توسعه دهندگان گرامی در صورت تمایل به بهینه سازی و توسعه این اسکریپت میتوانی از طریق گیت هاب اقدام فرمایید.
استفاده از این شمسی ساز و تغییر و انتشار رایگان آن با حفظ مشخصات صاحب اثر مجاز است.
این محصول با انگیزه ی کمک به هم نوع به رایگان منتشر شده است. در صورتی که از این محصول استفاده کردید و مایل بودید چرخه ی کمک به هم نوع را حفظ کنید، میتوانید مبلغ مورد نظر خودتان را به نیازمند مورد نظر خود کمک کنید و همچنان در صورت تمایل در همین تاپیک ذکر کنید. برای مثال خیریه قمر بنی هاشم
-
پاسخ : شمسی ساز whmcs - کد باز - رایگان
درود مرسی از شما
فایل ها رو آپلود کردیم ولی تغییر ایجاد نشد
پی نوشت : فایل زبان باید حتما یکی از این نامها باشد : فارسی ، persian , farsi
-
فایلهای داخل پوشه را بعد از اکسترکت باید در شاخه ی متناظر (includes/hooks ) آپلود کنید. نسخه whmcs باید 6 به بالا باشد. اگر درست اپلود کنید در جای صحیح شمسی میشود.
-
مشکل حل شد
دوستان دقت کنند که فایل زبان ناحیه کاربریتون حتما باید با این نام ها باشد
فارسی یا farsi یا persian
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianDOT
برای اولین بار شمسی ساز WHMCS به صورت کد باز و رایگان منتشر شد.
این شمسی ساز روی نسخه ی 6 به بالا کار میکند.
برای نصب این شمسی ساز فقط کافیست 2 فایل را در سایت خود کپی کنید . 90 درصد تاریخ ها بدون تغییر هیچ قالبی شمسی میشود.
لینک دانلود :
https://github.com/EhsanCh/whmcs-jal...ive/master.zip
توسعه دهندگان گرامی در صورت تمایل به بهینه سازی این اسکریپت میتوانی از طریق گیتهاب اقدام فرمایید.
استفاده از این شمسی ساز و تغییر و انتشار رایگان آن با حفظ مشخصات صاحب اثر مجاز است.
در صورت امکان فقط شمسی ساز نسخه 5 رو هم لینک بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gharibion
در صورت امکان فقط شمسی ساز نسخه 5 رو هم لینک بدید.
درود داخل انجمن جستجو کنید پیدا میکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianDOT
برای اولین بار شمسی ساز WHMCS به صورت کد باز و رایگان منتشر شد.
این شمسی ساز روی نسخه ی 6 به بالا کار میکند.
برای نصب این شمسی ساز فقط کافیست 2 فایل را در سایت خود کپی کنید . 90 درصد تاریخ ها بدون تغییر هیچ قالبی شمسی میشود.
لینک دانلود :
https://github.com/EhsanCh/whmcs-jal...ive/master.zip
توسعه دهندگان گرامی در صورت تمایل به بهینه سازی این اسکریپت میتوانی از طریق گیتهاب اقدام فرمایید.
سلام.بنده اینو شما دادی نصب کردم ولی یه مشکلی ریز هست یه تیکت هست ماله 275 روز پیش هست.
اما تو ناحیه کابری میزنه تاریخ و ساعت همون وارد ناحیه کابری میزنه مثلا الان 1395.02.05 هستیم با ساعت مثلا 01:00 همین ساعت و تاریخ میزنه ولی در پنل مدیرت 274 روز پیش را میزنه چه جوری این مشکل را حل کنم؟
درضمن به این تیکت پاسخی ندادم!!!!!
شات از پنل مدیرت:
http://8pic.ir/images/tuh2e5hn90xhni6ggivm.png
شات از ناحیه کابری:
http://8pic.ir/images/1weqsscr89d0b72jto3k.png
-
1 فایل پیوست
احتمالا شما از قالبی استفاده میکنید که مشکل داره یا شمسی ساز دیگه ای همزمان استفاده میکنید. قالب پیش فرض راستچین که در همین انجمن قرار دادم را دانلود و نصب کنید.
عکس از ناحیه تیکت ها :
فایل پیوست 31028
-
1 فایل پیوست
با سلام و تشکر
امکان فارسی کردن سایر قسمت ها مانند اخبار صفحه اصلی هست؟
فایل پیوست 31089
-
بله. در واقع در تنها جایی که باید قالب را ویرایش کرد همینجاست.
در قالبتان در فایل homepage.tpl
خط
کد:
{$announcement.rawDate|date_format:"M jS"}
را به
کد:
{if $jdate}{$announcement.date}{else}{$announcement.rawDate|date_format:"M jS"}{/if}
تغییر دهید.
همچنین در فایل announcements.tpl
خط
کد:
{"M jS"|date:$announcement.timestamp}
را به
کد:
{if $jdate}{$announcement.date}{else}{"M jS"|date:$announcement.timestamp}{/if}
تغییر دهید.
و یا از قالب پیش فرض راستچین (لینک) استفاده کنید.
-
مرسی از آموزشتون ولی یه چند تا مشکل دیگه هم داره یکیش اینه که در خواندن اطلاعیه ها هم تاریخ به صورت شمسی هست
بعد چه طور میشه فرمت تاریخ رو به این صورت در آورد ؟
1395/01/01
-
بنده تا جایی که موارد پر کاربرد بوده را شمسی کردم. باقیش هم کار زیادی نداره و به نظرم خیلی مهم نبوده . دیگه اگه وارد باشید کدش بازه و میتونید تغییرش بدید. فرمت تاریخ هم همینطور در کد باید تغییر بدید.
-
برای ورژن 5 چیکار باید کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianDOT
بنده تا جایی که موارد پر کاربرد بوده را شمسی کردم. باقیش هم کار زیادی نداره و به نظرم خیلی مهم نبوده . دیگه اگه وارد باشید کدش بازه و میتونید تغییرش بدید. فرمت تاریخ هم همینطور در کد باید تغییر بدید.
درود
فرمت تاریخ رو عوض کردم ولی همچنان به همون صورت هست
-
دوستان من نمی تونم دانلود کنم وقتی میزنم اینترنت دانلود منیجر دانلود نمی کنه و ارور می ده میشه یه جا دیگه آپ کنیدش؟
-
سلام
تشکر از استارتر بابت شمسی ساز
یک مشکلی که دیدم این هست که اگه محصولی دوره پرداختش یکبار باشه و تاریخ سر رسید نداشته باشه توی بخش کاربری اون رو درست نمایش نمیده و یک تاریخ نامربوط نمایش داده میشه
در این خصوص با تغییرانی در فایل jalalidate.php ایجاد کردم که این مشکل رو رفع کنه
نسخه اصلاح شده فایل jalalidate.php رو میتونید از این لینک دریافت کنید : http://code.ltiny.ir/?paste=6
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 31282
تاریخ سمت چپ صفحه هنوز میلادی اون باید چطور درست کرد ؟؟
-
با سلام ناحیه شمسی سازی شد
فقط برا مدیریت هم امکان شمسی سازی هست؟
-
با سلام، خیلی ممنون از شمسی ساز، آیا تاریخ ایمیل ها و ... همرو شمسی می کنه یا فقط برای بخش کاربری ؟ ممنون از زحمات شما
-
تنها ناحیه کاربری شمسی شده.
-
سلام با تشکر از شماامکان داره بقیه جاهها هم شمسی بشهمشخص نیست کی کامل شمسی میشه؟
-
سلام ببخشید تاپیکو بالا میارم ، اما راهی برای شمسی کردن admin هم هست؟
-
اگر بخواهیم در پنل مدیریت هم تاریخ ها شمسی شن که قاطی نکنیم باید چیکار کنیم؟
-
درود
این بخش کاربری هست یا مدیریت؟
فرق می کنه با هم این دوتا؟
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب 3 پست بالا رو بده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
quest
درود
این بخش کاربری هست یا مدیریت؟
فرق می کنه با هم این دوتا؟
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب 3 پست بالا رو بده؟
قالب و شمسی ساز برای بخش کاربری هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negarnovin
سلام با تشکر از شماامکان داره بقیه جاهها هم شمسی بشهمشخص نیست کی کامل شمسی میشه؟
اگر روی همین ماژول کار کنید میتوانید برای ادمین هم درستش کنید ولی نیاز به یکم دانش برنامه نویسی داره . دوستان اگر کسی آماده کرده باشه میتونه منتشر کنه همینجا یا در گیت هاب همین افزونه را توسعه بده.
-
نمایش ارور ها فعال شد. ارور مشاهده شده: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tehranth/public_html/clients/includes/hooks/jalalidate.php on line 40
و...
-
این warning هست و تا جایی که خاطرم هست میتونه نادیده گرفته بشه. ارورها که خاموش بشه نشون داده نمیشه.
-
سلام
ممنون برای قالب
ولی چرا هم فایل شمسی ساز رو درون ریزی میکنم
م قالب رو اونجور که گفتید با تغییر نام استفاده میکنم همچنان تاریخ میلادی میمونه
اسم قالب رو به six-rtl تغییر دادم
شمسی ساز و هم در آدرس public_html/includes/hooks درون ریزی کردم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
-
1 فایل پیوست
با سلام
دوستان من می خوام تاریخ چاپی در بخش اخبار رو هم تغییر بدم نیاز دارم به راهنمایی برای تغییر کد کد فعلی که نمایش دهنده تاریخ انگلیسی هم هست رو در زیر ضمیمه کردم . تصویر نمونه رو هم ضمیمه کردم . ممنونم
کد:
<strong>{$timestamp|date_format:"%A, %B %e, %Y"}</strong>
-
کارت حرف نداشت ...مرسی عالی بود:)
-
سلام
اگه در configuration.php مقادیر زیر رو اضافه کنیم که خطاها رو نشون بده این متن رو در صفحه اوول پورتال بالای قالب داریم:
(((
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 18
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 23
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 27
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 31
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 34
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 37
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 40
)))
توجه کنید که domain.com همون مسیر دامنه منه و برای شما ممکنه متفاوت باشه
در ضمن
whmcs 7.0
php 7
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazdserver.ir
سلام
اگه در configuration.php مقادیر زیر رو اضافه کنیم که خطاها رو نشون بده این متن رو در صفحه اوول پورتال بالای قالب داریم:
(((
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 18
[/U][/I][/B]
بله. نباید در سیستمی که در حال کار هست نمایش خطاها فعال بشه. در ضمن این اسکریپت برای whmcs 6 نوشته شده و کارکردش روی ورژن 7 را شخصا تست نکردم.
دوستان گرامی توجه کنید که این اسکریپت سورس باز هست و در گیت هاب منتشر شده. انتظار من این است که اگر هم ایرادی مشاهده میشه خود دوستان دست به کار بشن و حلش کنند.
با تشکر از توجه شما.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianDOT
بله. نباید در سیستمی که در حال کار هست نمایش خطاها فعال بشه. در ضمن این اسکریپت برای whmcs 6 نوشته شده و کارکردش روی ورژن 7 را شخصا تست نکردم.
دوستان گرامی توجه کنید که این اسکریپت سورس باز هست و در گیت هاب منتشر شده. انتظار من این است که اگر هم ایرادی مشاهده میشه خود دوستان دست به کار بشن و حلش کنند.
با تشکر از توجه شما.
سلام
قصد ندارین برای whmcs 7 هم ارائه بدین ؟
-
با اجازه جناب چاوشی (PersianDOT) برای WHMCS ورژن 7.1.1 فایلشون بروز رسانی شد و درخواست هم برای ثبت آپدیت به گیت هابشون فرستاده شد ، در پروفایل خودم هم قرار دادم دوستان میتونند استفاده کنند :
لینک (https://github.com/sibche2013/whmcs-jalalidate)
--- در حال حاضر روی سایت خودم تست شده و نصب هستش ، در صورتی که به مشکلی برخوردین یا سوالی بود همینجا یا تلگرام و ... بپرسین تونستم پاسخ میدم .
*** نکات اضافی (قالب WHMCS Version 7.1.1):
برای تغییر تاریخ های اطلاعیه (اخبار) سایت هم میتونید این تغییرات رو اعمال کنید تا با تاریخ شمسی مشاهده کنید :
- خط 20 فایل announcements.tpl
بجای :
کد:
{"M jS"|date:$announcement.timestamp}
این رو بزارین :
کد:
{$announcement.timestamp}
- خط 20 homepage.tpl
بجای :
کد:
{$announcement.rawDate|date_format:"M jS"}
این رو بزارین :
کد:
{$announcement.rawDate}
- خط 13 viewannoincement.tpl
بجای :
کد:
{$timestamp|date_format:"%A, %B %e, %Y"}
این رو بزارین :
کد:
{jdate("j F Y",strtotime($timestamp|date_format:"%A, %B %e, %Y"))}
نکته*** ضمنا یک استایل هم در این بروز رسانی قرار گرفته که تاریخ های ثبت و ایجاد رو به رنگ آبی در میاره و تاریخ انقضا و سررسید و اینا رو هم به رنگ قرمز که از کلاس پیشفرض خود whmcs استفاده شده اما اگر خواستین رنگ مورد نظر خودتون رو داشته باشید میتونید استایل زیر رو در فایل استایل قالبتون قرار بدین و رنگ مورد نظرتون رو انتخاب و جایگزین کنید :
کد:
.text-danger{
color: red;
}
.text-info{
color: blue;
}
آموزش نصب و اسکرین شات از قسمت های فارسی شده نیز در github قرار گرفت .
-
ممنون دوست گرامی دستتون درد نکنه خیلی عالی بودش این فارسی سازی تیکت های من فارسی شدن
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianDOT
برای اولین بار شمسی ساز WHMCS به صورت کد باز و رایگان بدون نیاز به تغییر کد قالب منتشر شد.
ویژگی ها :
به صورت hook بدون نیاز به تغییر کد قالب
کد باز و قابل توسعه و قابل اعتماد
سازگار با نسخه 6 و جدیدتر
تاریخ دو حالته ، با تغییر زبان به غیر از فارسی ، تاریخ میلادی نمایش داده میشود. (اسم فایل زبان باید فارسی یا persian یا farsi باشد که به صورت پیش فرض همینگونه است)
نحوه نصب :
برای نصب این شمسی ساز فقط کافیست 2 فایل را در سایت خود کپی کنید . بشتر تاریخ ها بدون تغییر هیچ قالبی شمسی میشود. برای چند مورد دیگه از قالب پیشنهاد شده استفاده کنید یا
این راهنما را مطالعه کنید.
عکس :
فایل پیوست 31028
لینک دانلود شمسی ساز :
دانلود
قالب مناسب راست چین :
لینک
توسعه دهندگان گرامی در صورت تمایل به بهینه سازی و توسعه این اسکریپت میتوانی از طریق
گیت هاب اقدام فرمایید.
این محصول با انگیزه ی کمک به هم نوع به رایگان منتشر شده است. در صورتی که از این محصول استفاده کردید و مایل بودید چرخه ی کمک به هم نوع را حفظ کنید، میتوانید مبلغ مورد نظر خودتان را به نیازمند مورد نظر خود کمک کنید و همچنان در صورت تمایل در همین تاپیک ذکر کنید. برای مثال
خیریه قمر بنی هاشم
-
دوست عزیز کارت عالی بود.
چند تا پیشنهاد داشتم که اگه اینها رو رفع کنی عای میشه: (در نظر گرفتن پیشنهادات و اعمال اونها توسط منتشر کننده های اصلی میتونه از بوجود اومدن ویرایش های متعدد و سردگمی سایر دوستان جلوگیری کنه)
- اضافه کردن تاریخ شمسی در کنار میلادی، ایده بسیار عالیی بود ولی مشکل اینجاست که به دلیل طولانی شدن متن، نسخه موبایل بد نمایش داده میشه و اصلا قابل خوندن نیست. پیشنهادات (یکی از موارد به صلاحدید خودتون)
- تاریخ میلادی به صورت tooltip نمایش داده شود - یعنی تاریخ فارسی درج شود و وقتی موس رفت روش، میلادی نمایان بشه.
- از if استفاده کنید که در نسخه موبایل فقط تاریخ شمسی دیده شود.
- تاریخ شمسی در یک خط و میلادی در خط زیرش
- در قسمت ناحیه کاربری ، پیشنهاد میشه برای باکس اخبار تاریخ فارسی درج شود
- در صفحه سرویس ها ، در قسمت خلاصه وضعیت مالی ، تاریخ های فارسی اضافه شود.
- در قسمت تیکت ها ، قسمت اطلاعات تیکت، تاریخ ارسال و تاریخ بروز رسانی هم فارسی شود.
ممنون از توجه شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidghouli
دوست عزیز کارت عالی بود.
چند تا پیشنهاد داشتم که اگه اینها رو رفع کنی عای میشه: (در نظر گرفتن پیشنهادات و اعمال اونها توسط منتشر کننده های اصلی میتونه از بوجود اومدن ویرایش های متعدد و سردگمی سایر دوستان جلوگیری کنه)
- اضافه کردن تاریخ شمسی در کنار میلادی، ایده بسیار عالیی بود ولی مشکل اینجاست که به دلیل طولانی شدن متن، نسخه موبایل بد نمایش داده میشه و اصلا قابل خوندن نیست. پیشنهادات (یکی از موارد به صلاحدید خودتون)
- تاریخ میلادی به صورت tooltip نمایش داده شود - یعنی تاریخ فارسی درج شود و وقتی موس رفت روش، میلادی نمایان بشه.
- از if استفاده کنید که در نسخه موبایل فقط تاریخ شمسی دیده شود.
- تاریخ شمسی در یک خط و میلادی در خط زیرش
- در قسمت ناحیه کاربری ، پیشنهاد میشه برای باکس اخبار تاریخ فارسی درج شود
- در صفحه سرویس ها ، در قسمت خلاصه وضعیت مالی ، تاریخ های فارسی اضافه شود.
- در قسمت تیکت ها ، قسمت اطلاعات تیکت، تاریخ ارسال و تاریخ بروز رسانی هم فارسی شود.
ممنون از توجه شما
ممنون که نظرتون رو گفتین ، با نسخه موبایل خودم تست نکرده بودم ولی باشه وقت کنم یکی از اون سه مورد رو اعمال میکنم ، مورد سومش رو خودتونم با یه تگ br تو فایل هوک میتونید اوکی کنید
در مورد اون بخشایی هم که گفتین فارسی شه والا توی قالب اصلا این قسمت ها انگار وجود فیزیکی ندارن ، البته فک کنم تاریخ این بخشا با جاوا اسکریپ باشه یا کد کرده باشن ولی بازم اگر پیدا شد چشم اونا رو هم فارسی میکنم و
همینطور مهم ترین چیز اینه که در ایمیلای ارسالی تاریخ شمسی بشه که توی فاکتور پیوست ایمیل اینکار میشه ولی تو محتواشو هم اگه بشه عالی تر میشه
-
سلام
برای ورژن 7.4.1 جواب نمیده متاسفانه لطفا راهنمایی کنید
-
با سلام
برای نسخه 7.4.1 کار نمی کنه
در صورت امکان بررسی کنید . ممنونم