پسربچه ۱۳ ساله جنجالی دستگیر شد/ قدرتنمایی در فضای سایبری
جامعه > پلیس - تسنیم نوشت: رئیس پلیس فتا ناجا از دستگیری پسربچه ۱۳ ساله جنجالآفرین در فضای مجازی خبر داد.
سردار سیدکمال هادیانفر، با اشاره به دستگیری کمسنترین هکر کشور توسط پلیس، گفت: کمسن و سالترین هکر کشور که یک پسربچه 13 ساله بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.
رئیس پلیس فتا ناجا ادامه داد: این پسربچه 13 ساله در اقدامات مجرمانه خود دست به هک چند سامانه بزرگ در فضای مجازی زده بود که توسط ماموران پلیس شناسایی شد.
او در خصوص انگیزه این پسربچه 13 ساله جنجالی از هک سامانههای بزرگ در فضای سایبری گفت: طبق تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که انگیزه این پسربچه به هیچ وجه انگیزه مادی و مالی نبوده و انگیزه وی از هک این سامانهها تنها قدرتنمایی در فضای سایبری بود.
۴۲۲۳۶
پاسخ : پسربچه ۱۳ ساله جنجالی دستگیر شد/ قدرتنمایی در فضای سایبری
من فکر کردم اون بچه ×× درازرو گرفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Piyer
همه جا پای مهران وسط ه :))))))))
قصد جسارت ندارم ولی ولی استارتر عزیز مشکل شما اینجاست که هنوز نفهمیدی دیگه به بالا 10 سال نباید گفت بچه
مشکل اینجاست که هیچوقت نمیخوایم قبول کنیم دوران بالای 18 سال گذشته و کسایی دارن وارد فضای مجازی میشن که کنترلشون دست خودشون و قدرتشون هم هزاران برابر دهه 50-60-70فقط باورکنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Piyer
ریا نشه منم همین فکرو کردم ، لامصب چقدر معروف شده ... :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
قصد جسارت ندارم ولی ولی استارتر عزیز مشکل شما اینجاست که هنوز نفهمیدی دیگه به بالا 10 سال نباید گفت بچه
مشکل اینجاست که هیچوقت نمیخوایم قبول کنیم دوران بالای 18 سال گذشته و کسایی دارن وارد فضای مجازی میشن که کنترلشون دست خودشون و قدرتشون هم هزاران برابر دهه 50-60-70فقط باورکنید...
۱۸ سال سن قانونی هست ، ربطی ب بزرگی و کوچکی نداره ... من آدم میشناسم ۲۲ سالشه از یچه ۱۲ ساله هم کمتر درک و فهم و شعور داره.
ضمنا حداقل برای پسر ها ک سن بلوغ شون ۱۵ سال و بلوغ فکری شون ۱۸ تا ۲۵ سال ه ، سن ۱۳ ~ ۱۴ سال سن نوجوانی محسوب میشه ، نه بچه گی .
درود ، متن خبر عینا کپی شده و در مصاحبه اخیر فرمانده پلیس فتا کلمه پسربچه به دفعات استفاده شده که البته سن ۱۳ سال در فرهنگ و رسوم ما ایرانیان قطعا نوجوان یا جوان یا بزرگسال قلمداد نمیشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Piyer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jai
همه جا پای مهران وسط ه :))))))))
میتونم بپرسم این پسربچه کیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Democratic
میتونم بپرسم این پسربچه کیه؟
نه نمیشه پرسید اینجا :)) میتونید سرچ کنید توی گوگل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
جامعه > پلیس - تسنیم نوشت: رئیس پلیس فتا ناجا از دستگیری پسربچه ۱۳ ساله جنجالآفرین در فضای مجازی خبر داد.
سردار سیدکمال هادیانفر، با اشاره به دستگیری کمسنترین هکر کشور توسط پلیس، گفت: کمسن و سالترین هکر کشور که یک پسربچه 13 ساله بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.
رئیس پلیس فتا ناجا ادامه داد: این پسربچه 13 ساله در اقدامات مجرمانه خود دست به هک چند سامانه بزرگ در فضای مجازی زده بود که توسط ماموران پلیس شناسایی شد.
او در خصوص انگیزه این پسربچه 13 ساله جنجالی از هک سامانههای بزرگ در فضای سایبری گفت: طبق تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که انگیزه این پسربچه به هیچ وجه انگیزه مادی و مالی نبوده و انگیزه وی از هک این سامانهها تنها قدرتنمایی در فضای سایبری بود.
۴۲۲۳۶
دقیقا جرمش چی بود ؟
چه سایتهایی رو مورد هدف قرار داده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
دقیقا جرمش چی بود ؟
چه سایتهایی رو مورد هدف قرار داده ؟
هک یه چندتایی سایت کوچیک که باهاشون مشکل پیدا کرده و 2-3 تایی سایت بزرگ برای قدرت نمایی
متاسفانه سایت های هک شده ت به این لحظه فکر نکنم منتشر شده باشه
وقت خوش
نقل قول:
هکر بزرگ // دستگیر شدن
این ۲ باهم جور در نمیان.
بدرود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
این ۲ باهم جور در نمیان.
بدرود.
درود ، نمیدونم این مطلب رو با خوشبختانه شروع کنم یا متاسفانه ، اما تا این حد که بدلیل مورد نفوذ قرار گرفتن یکی از سایتهامون از اسفند ۹۴ تا به امروز تردد زیادی به اداره پلیس فتا داشتم اطمینان پیدا کردم که دسترسی نسبتا کاملی بروی اینترنت کشور دارند چون بر خلاف سایر کشورها اینترنت کشور از چندین لایه و بخش عبور میکنه از روی کنجکاوی با کارشناس مستقر در اداره بحث و تبادل نظر کوتاهی داشتم گفت استفاده از هر نوع روش تغییر ip یا مخفی سازی با هر نوع سرویس ۲۰ تا ۲۵ درصد مدت زمان شناسایی رو عقب میندازه و راه گریزی نیست چون از طریق چندین عامل نه فقط صرفا IP address نفوذگر عملیات شناسایی انجام میشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_Piyer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
ریا نشه منم همین فکرو کردم ، لامصب چقدر معروف شده ... :دی
ذهن ها منحرف ...:71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
افراد زیر 18 سال، از این جهت که دانش فنی زیادی آنهم به خاطر سهل الوصل شدن منابع دانش آی تی در سالهای اخیر دارند، شکی نیست
ولی از این جهت که بلوغ فکری و روحی بشر به مرور و با تربیت خانوادگی و دریافت آموزش و کسب تجربه های مختلف در طی سالهای طولانی اتفاق می افتد، اکثر همین بچه های دانشمند! متاسفانه از بلوغ فکری و روحی کافی برخوردار نیستند و با دانش فنی فراوان شان، کارهایی بچگانه ای از قبیل موضوع استارتر همین تاپیک انجام میدهند.
ریا نشه دو سال از بنده کوچیک بوده :-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CYCLONER
ریا نشه دو سال از بنده کوچیک بوده :-|
ریا نشه؛
هاستینگ هم بچه بازی شده!! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط