دوستان همانطور که مطلع هستید بسیاری از دوستان سئو کار میگند که بک لینک در حال حاضر هیچ تاثیری بر روی بهبود رتبه گوگل ندارد
نظر شما چیست و چرا؟؟؟؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان همانطور که مطلع هستید بسیاری از دوستان سئو کار میگند که بک لینک در حال حاضر هیچ تاثیری بر روی بهبود رتبه گوگل ندارد
نظر شما چیست و چرا؟؟؟؟
ممنون
نه عزیز همیشه تاثیر گذار بوده و هست منتها باید ببینی که بک لینکها طبیعی و مرتبط هستند یا نه اگه طبیعی باشه معمولا بازدید نسبتا مناسبی برای یه سایت میاره و ربطی به فالو بودن هم نداره و اگه به جنبه منفی بک لینک هم توجه کنیم میبینیم که بعضیها از بک لینکهای غیر مرتبط با سایت و غیر طبیعی استفاده میکنند که بازدید ساز هم نیست و ممکنه تاثیرات منفی روی سایت بذاره در کل بک لینک تاثیر گذاره.
موفق باشید
والا بنده کارم تبلیغاته
فروش و بازدهی بک لینک
ده برابر چیزای دیگست
شما بنا به چه اساسی میگید تاثیر نداره>؟
یعنی میفرمایید همه ی این دوستان مشکل دارند یا نمیدانند؟
خیر بک لینک استاندارد و مناسب بدون شک تاثیر گذار است همکار محترم
اگر بصورت اصولی و مرتبط با سایت و موضوع فعالیت سایت باشه تاثیر خوبی داره یعنی شما بیشتر از سایت هایی بک لینک بگیرین که فعالیتی نزدیک یا یکسان با موضوع سایت شما داشته باشه هم باعث افزایش رتبه شما میشه و هم بازدیدکننده دائمی برای شما به ارمغان میاره.
در هر ضفحه ای از یک سایت که آدرس آن سایت موارد زیر رو داشته باشه لینک بک لینک با کیفیت ایجاد می شود .
فالو بودن لینک - ایندکس بالای سایت - با ارزش بودن دامنه از نظر بالا بودن پیج اتوریتی - رنک الکسا - دامین اتوریتی - پیج رنک - تعداد لینک های فالو در آن صفحه هر چی کمتر باشد بک لینک شما با کیفت تر خواهد بود - نزدیک بودن مطالب آن صفحه با بک لینک شما
---
همچنین می توانید دامنه های رنک دار با پیج اتوریتی بالا ثبت نمایید ارزش دامنه ثبت شده را حفظ نمایید و سایت خود را بصورت فالو لینک در مطالب - خبرها و یا صفحات خبری لینک نمایید .
--
ما با این روش کلمه هاستینگ را با آدرس موجود در امضا به صدر نتایج گوگل رساندیم .
بعضی وقت ها با اینکه دامنه اتوریتی بسیار خوبی هم داره اما نتاسفانه هیچ نتیجه ای از درج لینک مستقیم در اونجا برای سایت نداره..! باید قبول کنیم که گوگل موتور ساده ای نیست که هرچی توی چنته داره به این راحتیا لو بده، ولی واقعا محتوا پادشاهه و پیشنهاد میکنم بریم سر محتوا سازی سرمایه گذاری کنیم..
سایت تخصصی فروش لوله پنج لایه کالاتامین
لظفا چند سایت خوب برای چرفتن بک لینک معرفی کنید
ممنون
این تایپک 1000بکلینگ رایگان رو معرفی کرده
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=162644
سلام گوگل گفته که خودتون لینک سازی نکنید و باید این لینک سازی طبیعی باشه
شما برو یک دفعه کلی لینک بخر میفهمه و پنالتی میشی
ولی آروم آروم بگیری نمیفهمه
من یه بار 2 هزار تا برای یه سایتم زدم الکساش 8 میلیون بالا رفت
ببینید:
softmb.ir
که البته سایتو فروختم
بخاطر اینکه یهویی خریدی
الان اکثر سایت هایی که رتبه های اول گوگل هستن بک لینک خریداری کردند به تعداد بالا
شما با سایت های خارجی بررسی کنی میبینی که همشون بالای 500 هزار تا بک لینک دارند
درود
نمیشه گفت بک لینک
لینک ارجاع به سایت هستند
متنی از سایت مثلا مانند هاستینگ ایجاد نمیشه
تنها یک لینک ورودی از سایتتون مانند http://www.alexa.com/siteinfo/chichosting.net از سایتهای مختلف ساخته میشه
شاید روی رنک الکسا تاثیر داشته باشه اما شک ندارم بعد 2 ماه سایت بلاک میشه
موردی بود که برا یکی از دامنه هام پیش اومد
حقیقتا من دلیلش رو نمیدونم ولی طبق تحقیقاتی هم که در برخی از سایتهای ایرانی و خارجی که در زمینه بهینه سازی سایت فعالیت دارند انجام دادم الان 1 سالی هست که میگن بک لینک دیگر هیچ تاثیری نداره و گوگل به بک لینک هیچ اهمیتی نمیده.. ولی فروش بک لینک بسیار بالاست نمیدونم چرا
اگه ۱جور لینک بسازید که طبیعی به نظر برسه (یعنی انقد مطالب خوبه که کسه دیگه بهتون لینک داده) تاثیر مثبتی داره
که کاریه اکثر سئو کار ها میکنن
خیلی جالبه :) خیلی از دوستان میگن بک لینک تاثیر نداره یا میگن باید بک لینک باید مرتبط باشه و اینها بعد میبینین توی پاسخ هاشون دارن خودشون کلمه ای رو لینک می کنن که توی کل فروم حتی یکبار استفاده نشده، عجب :)
بک لینکو اگه طبیعی بخرید یعنی انگار سایت مقابل خودش بدون پول بهتون بکلینک داده مفید هست
سلام .
من سایت اول تو کلمه کلیدی مورد نظرم رو بررسی کردم حدود 900 تا بک لینک داشت که نزدیک 50 تاش و از سایت های خارجی و فروم ها و نظرات گرفته بود و بقیه اش رو از یه منبعی تهیه کرده بود .
من هم همون لینک های اون و ثبت کردم و از همونجایی که اون بک لینک خریده بود خریدم . الان دو هفته از تهیه بک لینک می گزره ولی من نتیجه خاصی نگرفتم . از لحاظ سئو هم سایتم خوبه . سرعت سایت ، بهینه سازی عکس ها ، به روز رسانی و ایجاد مطالب جدید ، عدم استفاده از کد های اضافی و .......
اگه کسی از دوستان بدونه و کمک کنه ممنون میشم
منتظرم
تاثیر بک لینک غیر قابل انکاره. اما اگه شما صرفا فقط به بک لینک اکتفا بکنید شکست میخورید.
من عذر خواهی میکنم برای پست پشت سر همی که میدم.
برای بک لینک چند تا چیز مهمه.
1- اون صفحه دارای رتبه مناسب باشه ( PR, DA, PA, Moz Rank )
2- دارای اسپم نباشه
3- تعداد لینک های زیادی از اون صفحه به خارج از اون سایت نباشه.
البته خیالتو زاحت کنم که این بحث که باید مرتبط باشند بک لینک ها به موضوع سایتی که داره توش بحث میشه خیلی در زبان فارسی درست نیست.
شما فقط همین 3 فاکتوری که گفتم در نظر بگیر اگه جواب نگرفتی هم مطمئن باش یه جای دیگه از کار میلنگه که امیدوارم اینطور نباشه :)
بک لینک باید درست حسابی باشه نه از این بک لینک کیلویی ها که یهو 50 تا دامین رنک دار بهت میفروشن.
حداقل بالای 150 هزارتا ایندکس گوگل داشته باشه و دامین اتوریتی بالای 52 باشه.