-
2 فایل پیوست
رونمایی از قالب جدید کنترل پنل دایرکت ادمین
فایل پیوست 30017
قالب جدید کنترل پنل میزبانی وب DirectAdmin بطور کامل توسط تیم طراحی شیوا هاست آماده و قابل استفاده شده است.
این قالب بر پایه Bootstrap راه اندازی شده و کاملا ریسپانسیو و قابل استفاده در موبایل می باشد. البته به عنوان کنترل پنل هاست در برخی صفحات جداول بسیار بزرگی وجود دارد که حتی الامکان سعی شده در صفحات نمایش تلفن های همراه مشکلی برای مشاهده وب سایت ایجاد نکنند.
مطمئن هستیم که این قالب بدون خطا و مشکل نیست و برای آزمایش و بررسی به کمک شما مشتریان و استفاده کنندگان از آن نیازمند هستیم. خواهشمندیم در هر بخش از کنترل پنل هاست مشکلی چه از نظر عملکرد و چه از نظر طراحی و گرافیک مشاهده نمودید از طریق ارسال تیکت پشتیبانی با ما در میان بگذارید.
امیدواریم قالب جدید که حاصل تلاش شبانه روزی ما در شیواهاست می باشد مورد پسند شما قرار بگیرد.
- - - Updated - - -
این هم نمایی از موبایل:
فایل پیوست 30018
-
پاسخ : رونمایی از قالب جدید کنترل پنل دایرکت ادمین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
چگونگی نصب؟
لینک؟
فعلا در حالت بتا و تست هست، برای کاربران شیواهاست فعال شده تا مشکلات احتمالی آن پیدا و رفع بشه، هنوز در مورد فروش و قیمت آن تصمیم گیری نکردیم.
-
خب پس بهتر بود فعلا داخل سایتتون اطلاعیه میزدید نه در بخش آموزشی دایرکت ادمین !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فایل پیوست 30017
قالب جدید کنترل پنل میزبانی وب DirectAdmin بطور کامل توسط تیم طراحی شیوا هاست آماده و قابل استفاده شده است.
این قالب بر پایه Bootstrap راه اندازی شده و کاملا ریسپانسیو و قابل استفاده در موبایل می باشد. البته به عنوان کنترل پنل هاست در برخی صفحات جداول بسیار بزرگی وجود دارد که حتی الامکان سعی شده در صفحات نمایش تلفن های همراه مشکلی برای مشاهده وب سایت ایجاد نکنند.
مطمئن هستیم که این قالب بدون خطا و مشکل نیست و برای آزمایش و بررسی به کمک شما مشتریان و استفاده کنندگان از آن نیازمند هستیم. خواهشمندیم در هر بخش از کنترل پنل هاست مشکلی چه از نظر عملکرد و چه از نظر طراحی و گرافیک مشاهده نمودید از طریق ارسال تیکت پشتیبانی با ما در میان بگذارید.
امیدواریم قالب جدید که حاصل تلاش شبانه روزی ما در شیواهاست می باشد مورد پسند شما قرار بگیرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
چگونگی نصب؟
لینک؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فعلا در حالت بتا و تست هست، برای کاربران شیواهاست فعال شده تا مشکلات احتمالی آن پیدا و رفع بشه، هنوز در مورد فروش و قیمت آن تصمیم گیری نکردیم.
یک چیزی نوشتید و یک چیز دیگر میگید! من که متوجه نشدم ...
یعنی کاربران اینجا همگی باید از شما هاست تهیه کرد و تست کنن؟
-
تبریک و خسته نباشید جناب ریحانی
بنظرم بهتر هست ایکون ها تغییر پیدا کنه و تیبل ها نیز در حالت عمودی گوشی ریسپانسیو بشه یا اسکرول بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin0181
تبریک و خسته نباشید آقا مسعود
بنظرم بهتر هست ایکون ها تغییر پیدا کنه و تیبل ها نیز در حالت عمودی گوشی ریسپانسیو بشه یا اسکرول بشه
آیکون ها هم گویاست، هم قشنگه، البته این مسئله کاملا سلیقه ایه! نمیشه کاریش کرد. ولی آیکون های پیشنهادیتون رو نشان بدید ببینیم.
در مورد table ها در دایرکت ادمین این جداول اصلا در قالب نیستند و اکثرا Hard Coded هستند در داخل کدهای دایرکت ادمین و خیلی نمیشه تغییر در اون ها ایجاد کرد. البته باز هم تا حد امکان جداول را ویرایش و تغییر شکل دادیم و تا حدد ممکن هم کم عرض کردیم که در صفحه موبایل ها جا بشوند و البته امکان اسکرول هم هست مثلا در صفحه Email account با موبایل چک کنید.
ضمنا حامد هستم!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
یک چیزی نوشتید و یک چیز دیگر میگید! من که متوجه نشدم ...
یعنی کاربران اینجا همگی باید از شما هاست تهیه کرد و تست کنن؟
خیر، مشتریان خود ما تست می کنند، البته دمو هم در اختیار شما هست :
https://box587.shivahost.net:6364
User: demo_user
Pass: demo
ولی هنوز قالب در اختیار هیچ همکاری قرار نمی گیرد تا رفع مشکلات بشه و برای فروش و قیمت گذاری فکر کنیم. فعلا هم فقط بخش user درست شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
خیر، مشتریان خود ما تست می کنند، البته دمو هم در اختیار شما هست :
https://box587.shivahost.net:6364
User: demo_user
Pass: demo
ولی هنوز قالب در اختیار هیچ همکاری قرار نمی گیرد تا رفع مشکلات بشه و برای فروش و قیمت گذاری فکر کنیم. فعلا هم فقط بخش user درست شده.
ok
حداقل دمو رو در پست اول درج کنید و فعال باشه که کاربرانی که میخوان بتونن تست کنن و از نظر ایرادیابی و ... بهتون بیشتر کمک میکنه.
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
در این قالب ویرایشگر متن مجهز به شماره خطوط شده است که خیلی کارآمد هست:
فایل پیوست 30027
-
بله آقاحامد اشتباه گفتم اصلاح شد
قالب روی PC زیادی کوچک شده و حال واید بودن خودش رو از دست داده
بیشتر شده قالب موبایل
-
در بخش Domain Setup برای انتخاب ساسپند شدن نیز برای Reason مسدود سازی باکس از کادر خارج شده ( https://box587.shivahost.net:6364/CSS_STYLE?v=1.49.1 ) میتونید چند پیکسل کوچکتر کنید
-
در مورد ایکون ها نیز بهتر هست طراحی بشه و یا از ایکون های دیگه استفاده بشه ( ایکون های سیپنل بنظرم بهتر هستن ) البته این موارد شخصی هستن و نمیشه گفت بد هست
-
امیدوارم در آپدیت های بعدی بهتر بشه
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin0181
بله آقاحامد اشتباه گفتم اصلاح شد
قالب روی PC زیادی کوچک شده و حال واید بودن خودش رو از دست داده
بیشتر شده قالب موبایل
-
در بخش Domain Setup برای انتخاب ساسپند شدن نیز برای Reason مسدود سازی باکس از کادر خارج شده (
https://box587.shivahost.net:6364/CSS_STYLE?v=1.49.1 ) میتونید چند پیکسل کوچکتر کنید
-
در مورد ایکون ها نیز بهتر هست طراحی بشه و یا از ایکون های دیگه استفاده بشه ( ایکون های سیپنل بنظرم بهتر هستن ) البته این موارد شخصی هستن و نمیشه گفت بد هست
-
امیدوارم در آپدیت های بعدی بهتر بشه
موفق باشید
با چندین مدل موبایل تست کردم مشکلی در Reason نبوده، اگر با pc پنجره را کوچک کنید نتیجه مناسب نمی دهد! ولی خب نباید هم بدهد! view port ها فرق می کند.
فایل پیوست 30030
- - - Updated - - -
نمی خواستم آیکون های cpanel رو کپی کنم، از طرفی فرصت طراحی آیکون هم نیست! شاید در آینده آیکون هایی طراحی بشه!
- - - Updated - - -
در صفحاتی که لازم هست مثل فایل منیجر و ادیتور wide هست به اندازه کافی!
-
لطفا قیمت برای فروش را بگید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashil7437
لطفا قیمت برای فروش را بگید
بعدا بگید اسپم نیست و ...
شما پست رو می خونید عزیز ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
-
با سلام
معذرت می خوام از شما واستارتر گرامی
-
درود
قالب زیبایست اما انتظار بیشتر از این هست از یه ایرانی
موفق باشید
-
بسیار قشنگ و دوست داشتنی
الاننم که دیگه با خارجیا مشکلی نداریم برجام هم شد
بیاید شراکتی یه سایت فروش بین المللی بزنیم
:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
بسیار قشنگ و دوست داشتنی
الاننم که دیگه با خارجیا مشکلی نداریم برجام هم شد
بیاید شراکتی یه سایت فروش بین المللی بزنیم
:)
سایت و نامش در حال راه اندازیه! دامین direct.blue
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
قالب زیبایست اما انتظار بیشتر از این هست از یه ایرانی
موفق باشید
ممنون، به عنوان اولین کار ایرانی برای دایرکت ادمین شما قبول کنید، بعدی ها شاید بهتر بزنند
-
باسلام
به عنوان اولین قالب ایرانی ، واقعال خیلی خوب هست ، به شما و همکارنتون تبریک و خسته نباشید میگیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
سایت و نامش در حال راه اندازیه! دامین direct.blue
- - - Updated - - -
ممنون، به عنوان اولین کار ایرانی برای دایرکت ادمین شما قبول کنید، بعدی ها شاید بهتر بزنند
درود
edit file رو دیدم خیلی خوشم اومد باریک
انشالله که با قیمت ارزون تر این قالب رو از چشم نندازید به فکر لایسنس دار کردن نیز نباشید
ایرانی جماعت ن ا ل :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
edit file رو دیدم خیلی خوشم اومد باریک
انشالله که با قیمت ارزون تر این قالب رو از چشم نندازید به فکر لایسنس دار کردن نیز نباشید
بله کار مسئولیت داری هست و ممکنه با برخی نسخه ای DA مجبور به آپدیت قالب باشیم. فعلا فقط بخش user تکمیل شده و در صورت بدون مشکل بودن قسمت های ریسلر و ادمین را هم درست می کنیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
یکی از مثلا همکاران در این انجمن مشکلی در قالب whmcs داشت گفتیم قالب ما فارسی شده توسط ما را 15 هزار تومان بخر مشکل حل می شود. حاضر به خرید نشد و گفت نه چندین قالب استفاده کردم همه همین طور هستند و مشکل از قالب نیست!
بعد قالب را به رایگان برایشان فرستادیم که تست کنند و مشکلشان حل شد! توقعی هم برای پول نداشتیم. بعد نوبت رسید به راست چین کردن بخش Cart و گفتند اون را هم بدهید، گفتیم قالب کارت whmcs کلا جدا هست و هزینه آن هم 15 هزار تومان برای standardcart رفتند و دیگه پیدا یشان نشد به امید اینکه این یکی را هم رایگان برایشان ارسال کنیم.....
-
سلام
حامد جان تبریک میگم قالب بسیار عالی و زیبا هست !
از قبل شاهد زحمات و تلاش های شما برای آماده کردن این قالب بودیم
موفق و سربلند باشید
-
سلام
قالب خیلی زیبا و شیک و کاربر پسندیه مبارک باشه.
-
سلام
قالب زیبایی شده حامد جان
-
سلام،
آیکون ها یه جورایی قدیمی هست. سعی کنید از آیکون های فلت استفاده کنید.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla2
سلام،
آیکون ها یه جورایی قدیمی هست. سعی کنید از آیکون های فلت استفاده کنید.
موفق باشید
نظر شما محترم، ولی مثلا هرچه به این آیکون های جدید cpanel نگاه می کنم از نظرم خیلی داغونن!
https://blog.cpanel.com/wp-content/u...n_20140204.png
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shetabanhost
سلام
حامد جان تبریک میگم قالب بسیار عالی و زیبا هست !
از قبل شاهد زحمات و تلاش های شما برای آماده کردن این قالب بودیم
موفق و سربلند باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام
قالب خیلی زیبا و شیک و کاربر پسندیه مبارک باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOJTABA005
سلام
قالب زیبایی شده حامد جان
ممنون از لطف همگی
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
چقدر قشنگ شده
ممنون از لطف شما،
استارت بخش Reseller هم از امروز زده شده و ظرف 3 تا 4 روز آینده به بخش admin خواهیم رسید.
-
سلام
قالب خوبیه اما به نظر من شما بیشتر دارید روی امکانات مانور میدید تا ظاهر.
قالب از لحاظ ظاهری برای من که رزولوشن 1920 در 1080 دارم اصلاً مناسب نیست.
از نظر من خیلی مونده تا تبدیل به یه قالب استاندارد در حد Capri بشه تا بتونید بفروشیدش.
اولین ضعفی هم که بنده دیدم این بود که قالب وسط صفحه مانیتورم قرار نگرفت و رفت گوشه سمت چپ.
با اجازه یه تصویر سراسری از قالب گرفتم ببینید: http://8pic.ir/images/dg3o98zc13m6whn1mkxm.png
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
قالب خوبیه اما به نظر من شما بیشتر دارید روی امکانات مانور میدید تا ظاهر.
قالب از لحاظ ظاهری برای من که رزولوشن 1920 در 1080 دارم اصلاً مناسب نیست.
از نظر من خیلی مونده تا تبدیل به یه قالب استاندارد در حد Capri بشه تا بتونید بفروشیدش.
اولین ضعفی هم که بنده دیدم این بود که قالب وسط صفحه مانیتورم قرار نگرفت و رفت گوشه سمت چپ.
با اجازه یه تصویر سراسری از قالب گرفتم ببینید:
http://8pic.ir/images/dg3o98zc13m6whn1mkxm.png
سلام و ممنون، به هر حال نواقص کار رو برطرف می کنیم. برای همین دمو گذاشتم نظر بدهید.
در همین ریزولیشن یک عکس هم از کاپری می دید لطفا؟
- - - Updated - - -
قالب رو بطور کامل کشیدیم به وسط صفحه که خیلی بهتر شد.
-
سلام تا شما طراحی رو انجام میدید نظرتان چیه فارسی سازی هم بشود اینطور خیلی بهتره همچنین rtl هم قرار گیرد برای این استایل که بسته به نیاز کاربر انگلیسی و فارسی باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فایل پیوست 30017
- - - Updated - - -
این هم نمایی از موبایل:
فایل پیوست 30018
جای تشکر داره . امید وارم به خوبی روش کار بشه و به حال خودش رها نشه .
می تونید از قالب جدید سی پنل هم درش الگو بگیرین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
فایل پیوست 30017
- - - Updated - - -
این هم نمایی از موبایل:
فایل پیوست 30018
سلام . خسته نباشی جناب ریحانی عزیز
کاره بسیار جالب و قالب قشنگی درآمده
انشالله که موفق باشید
-
درود
تبریک میگم قالب بسیار زیبایی درست کردید
امیدوارم این کار زیبایی که درست کردید کامل و آبدیت های بعدی آن ارائه شود
موفق و سربلند باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
سلام و ممنون، به هر حال نواقص کار رو برطرف می کنیم. برای همین دمو گذاشتم نظر بدهید.
در همین ریزولیشن یک عکس هم از کاپری می دید لطفا؟
- - - Updated - - -
قالب رو بطور کامل کشیدیم به وسط صفحه که خیلی بهتر شد.
خودم خیلی وقته دیگه نه دایرکت ادمین دارم و نه قالب Capri اما عکس از دموی قالب Capri سایت نت افراز که در این لینک http://www.netafraz.com/davscp.php گذاشته میذارم.
بفرمایید: http://8pic.ir/images/ujzhynsw28wp58c2vf7l.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
ممنون، البته من هم قالب رو منتقل کردم به وسط.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ممنون، البته من هم قالب رو منتقل کردم به وسط.
بله الان باز بهتر شد اما دو پیشنهاد 1.اون نوار منوی بالای صفحه رو از حالت سراسری در بیارید و پهناش رو هم اندازه محتوای وسط صفحه کنید. 2.به نظرم بهتره همین اول مثل قالب x3 سی پنل همه بخش ها باز باشن و اگه کاربر دلش خواست بخشی رو ببنده اما الان در قالب شما همه بخش ها به صورت پیش فرض بسته است.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
بله الان باز بهتر شد اما دو پیشنهاد 1.اون نوار منوی بالای صفحه رو از حالت سراسری در بیارید و پهناش رو هم اندازه محتوای وسط صفحه کنید. 2.به نظرم بهتره همین اول مثل قالب x3 سی پنل همه بخش ها باز باشن و اگه کاربر دلش خواست بخشی رو ببنده اما الان در قالب شما همه بخش ها به صورت پیش فرض بسته است.
بله پنل ها را باز می کنیم نهایتا، فعلا چون مرتب در حال طراحی و تغییرات هستیم گذاشتیم بسته باشند. ولی خب موضوعی هم هست! می خواهیم در موبایل پنل ها بسته باشند! هنوز موفق به انجام اتوماتیک این کار نشدیم.
در مورد منوی بالا هم باید دید چه کارهای می شه کرد، اما خب عرض مانیتور شما هم دیگه زیادی بزرگه :71:
- - - Updated - - -
تغییرات مهمی داده شد، مثل اضافه شدن فلش برای باز و بسته شدن بخش ها، جمع شدن کل سایت در وسط و جمع شدن منوی بالا.
همچنین بخش های زیادی از قسمت ریسلر هم انجام شده.
- - - Updated - - -
نمایی از بخش ریسلر در موبایل:
فایل پیوست 30074
-
امان از دست شما براردان کافر
خوب عزیز این گوشیو بزن به شارژ باتریش نابود نشه !
-
1 فایل پیوست
آیکون هایی متفاوت در بخش ریسلر برای تست استفاده کردم.
بخش ریسلر تقریبا تمام شد...
فایل پیوست 30081