انتقال بک آپ دایرکت ادمین از سرور به سرور دیگه
سلام
وقت بخیر
دو تا سرور دارم که هر کدوم دایرکت ادمین نصب هست
می خوام از سرور شماره 1 بک آپ بگیرم و به سرور شماره 2 منتقل کنم
بهترین روش چیه ؟
حجم اطلاعات هم تقریبا 40 گیگه
پاسخ : انتقال بک آپ دایرکت ادمین از سرور به سرور دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
سلام
وقت بخیر
بهترین روش چیه ؟
با سلام
از هر روشی استفاده بکنید در سرویس لینوکس ممکن هست ارتباط قطع بشه و بکاب ناقص منتقل بشه.
حتی در قسمت دایرکت ادمین نیز قسمت انتخاب بکاب میتوانید ftp اون یکی سرور را بدید تا فایلها را جابه جا بکند اما اگر قطع بشه چی ؟
بهترین روش این هست به جایی که سرور تهیه کردید بگید برای شما توسط سرور خودشان با IDM مثلا دانلود و به سرور شما منتقل کنند (چون از ترافیک سرورتون بالاخره ترافیک انتقال کم میشه معمولا هزینه ای جداگانه این کار نداره-بستگی به میزبانتون داره)
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
سلام
وقت بخیر
بهترین روش چیه ؟
اگر به سرور اختصاصی دسترسی دارید از طریق وی سنتر میتونید VM موو کنید روی سرور جدید :)
در کل اگر به این امکان دسترسی ندارید بهترین کار استفاده از CuteFTP هست و یک سرور ویندوز تا توسط اون با سرعت بالا فایل ها رو آپلود و دانلود کنید.
سوالی بود در خدمتیم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
از هر روشی استفاده بکنید در سرویس لینوکس ممکن هست ارتباط قطع بشه و بکاب ناقص منتقل بشه.
حتی در قسمت دایرکت ادمین نیز قسمت انتخاب بکاب میتوانید ftp اون یکی سرور را بدید تا فایلها را جابه جا بکند اما اگر قطع بشه چی ؟
بهترین روش این هست به جایی که سرور تهیه کردید بگید برای شما توسط سرور خودشان با IDM مثلا دانلود و به سرور شما منتقل کنند (چون از ترافیک سرورتون بالاخره ترافیک انتقال کم میشه معمولا هزینه ای جداگانه این کار نداره-بستگی به میزبانتون داره)
باتشکر
سلام
فکر نکنم سرویش دهنده انجام بده اصولا!با شناختی که دارم ، البته هر دو سرور از یک سرویس دهنده هست!
من یه سرور ویندوز هم دارم
میشه منتقلش کنم روی اون بعد از اونجا منتقل کنم به سرور دوم؟
فقط یه سوال..وقتی به سرور مجازیم منتقل شد..به چه صورت باید منتقل کنم به سرور دوم؟
اخه نه دامینی روشه نه هیچی
درود
شما از طریق admin وارد سرور که میخواهید بک اپ های ان به سرور دیگر انتقال دهید و گزینه Admin Backup/Transfer کلیک کنید
در قسمت Who یوزیر های که مورد نظر هست انتقال دهید را انتخاب و یا اگر همه یوزیر را میخواهید All Users را انتخاب نمائید
در قسمت When بر روی now قرار دهید
در قسمت Where بر روی ftp کلیک کنید و در کادر پایین ای پی سرور یوزیر نیم سرور و پسورد سرور و در کادر Remote Path مسیر بک اپ رو admin_backups انتخاب کنید(/admin_backups) پورت نیز 21 وارد کنید و بر روی submit کلیک کنید تا فرآیند بک اپ گیری شود و انتقال پیدا کند به سرور که مورد نظر دارید
و بعد از اتمام بک اپ گیری یک پیغامی برای شما ارسال میشود که متوجه میشید که بک اپ گیری انجام شده توجه کنید عنوان پیغام Your backups are now ready باشید
بعد در همان قسمت بک اپ گیری در سرور مقصد در کادر پایین تر قسمت From Where بر روی local انتخاب کنید
در قسمت Select IP ای پی سرور که قرار هست توش رستور شود را انتخاب نمائید
در قسمت Select File لیست بک اپ های که گرفته شده رو مشاهده میکنید و همه یا تعدادی که قصد دارید رستور شود را انتخاب و submit کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
سلام
فکر نکنم سرویش دهنده انجام بده اصولا!با شناختی که دارم ، البته هر دو سرور از یک سرویس دهنده هست!
فقط یه سوال..وقتی به سرور مجازیم منتقل شد..به چه صورت باید منتقل کنم به سرور دوم؟
سلام مجدد
اصولا نه جزو خدمات مشتری مداری حساب میشه وگرنه اصولا توقعی نمیشه داشت بله.
شما نرم افزار winscp نصب کنید روی سرور ویندوزتون و به راحتی منتقل کنید یا یک ftp بسازید و آن ftp را از طریق my computer ویندوز باز کنید و خیلی راحت با درگ / دراپ منتقل کنید.
با استفاده از سرور ویندوز بهترین راه هست و مطمئن ترین راه فعلی که میشناسیم.
باتشکر
از طریق دایرکت ادمین از تمام اکانتها بکآپ بگیرید و پس از آن وارد SSH شوید، با استفاده از cd به مکان ذخیره بکآپ ها بروید و با استفاده از دستور scp تمام بکآپها را به سرور جدید انتقال دهید
نقل قول:
scp *.* root@IP:/Address
IP: همان آی پی سرور جدید شماست
Address: مکانی که برای ریستور کردن بکآپ ها را نگه داری میکنید مانند /home/admin/user_backups
پس از اینتر زدن از شما روت پسورد را میگیرد و بکآپ ها را به سرور جدید انتقال میدهد
پس از آن میتوانید براحتی از طریق پنل دایرکت ادمین بکآپ ها را ریستور کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
از طریق دایرکت ادمین از تمام اکانتها بکآپ بگیرید و پس از آن وارد SSH شوید، با استفاده از cd به مکان ذخیره بکآپ ها بروید و با استفاده از دستور scp تمام بکآپها را به سرور جدید انتقال دهید
IP: همان آی پی سرور جدید شماست
Address: مکانی که برای ریستور کردن بکآپ ها را نگه داری میکنید مانند /home/admin/user_backups
پس از اینتر زدن از شما روت پسورد را میگیرد و بکآپ ها را به سرور جدید انتقال میدهد
پس از آن میتوانید براحتی از طریق پنل دایرکت ادمین بکآپ ها را ریستور کنید
port 22: Connection refused
lost connection
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
سلام
به جای دامنه ip سرور را در قسمت host وارد کنید و در قسمت های دیگه هم اطلاعات هاست جدید را وارد کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
port 22: Connection refused
lost connection
پورت ssh رو تغییر دادید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
پورت ssh رو تغییر دادید؟
بله........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
بله........
scp -P PORT_NUMBER
بجای PORT_NUMBER پورت را وارد کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
بله........
scp -P PORT_NUMBER
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
scp -P PORT_NUMBER
- - - Updated - - -
scp -P PORT_NUMBER
سرور جدید یا سرور قدیم ؟
یعنی ابتدا این دستور رو بزنم و بعد دستوری که در صفحه قبل لطف کردید؟