-
اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
درود به همه عزیزان
چند روز پیش برای بنده یک نامه از دارایی اومد و بصورت رسمی اعلام کردن که تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید و مالیات پرداخت کنید ...
قابل ذکر هست که ما بصورت شرکتی کار نمیکنیم و کد اقتصادی نداریم و نمیتونیم فاکتور رسمی بدیم ولی ظاهرا سیستمی رو تدارک دیدن که به اشخاص حقیقی هم کد اقتصادی بدن تا بتونن فاکتور رسمی صادر کنند و به این بهانه هرجور شده مالیات رو اخذ کنند.
با پرس و جو و رابطه هایی که داشتم متوحه شدم که زیاد هم بیراه نیست و برای کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد کیسه دوختن !
دوستانی که میخوان برای نماد اقدام کنند حواستون رو جمع کنید که مالیات بر ارزش افزوده 9% از مبالغ کل رو باید بپردازید ، مالیات بر درآمد فصلی هم خدا میدونه چطور میخوان محاسبه کنن و ازمون بگیرن ...
لینک پایین هم مصداق حرفهایی هست که زدم و میتونید مطالعه کنید.
http://e4.tax.gov.ir/pages/action/news/5071
خدا بدادمون برسه :دی
-
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود به همه عزیزان
چند روز پیش برای بنده یک نامه از دارایی اومد و بصورت رسمی اعلام کردن که تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید و مالیات پرداخت کنید ...
قابل ذکر هست که ما بصورت شرکتی کار نمیکنیم و کد اقتصادی نداریم و نمیتونیم فاکتور رسمی بدیم ولی ظاهرا سیستمی رو تدارک دیدن که به اشخاص حقیقی هم کد اقتصادی بدن تا بتونن فاکتور رسمی صادر کنند و به این بهانه هرجور شده مالیات رو اخذ کنند.
با پرس و جو و رابطه هایی که داشتم متوحه شدم که زیاد هم بیراه نیست و برای کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد کیسه دوختن !
دوستانی که میخوان برای نماد اقدام کنند حواستون رو جمع کنید که مالیات بر ارزش افزوده 9% از مبالغ کل رو باید بپردازید ، مالیات بر درآمد فصلی هم خدا میدونه چطور میخوان محاسبه کنن و ازمون بگیرن ...
سلام و احترام
تایید میشه
ای نماد برای ساماندهی کسب و کار های اینترنتی است و از ابتدا هم مشخص بوده
اگر دقت میکردید هنگام درخواست ذکر کرده بودند سایتهایی که فروشگاه می باشند می توانند دریافت کنند ،غیر مستقیم گفته بودند
کسانی هم که ای نماد دریافت میکنند بعد از مدتی به اداره مالیات معرفی می شوند
-
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
پس بهتره فعلا دنبال ای نماد نرویم
مگه درآمد اینترنتی چقدر سود داره که 9% هم بدیم به دولت و مالیات فصلی و ....
-
جالبیش اینجا هست ما چند تا سایت داریم برای اون سایتی که فعالیت میکینم نامه نیومده برای اون دامنه ای که کلا دیگه تمدید نکردیم برای اون مالیات بریدن از همه بدتر شرکت ثبت شده هسیم و کد اقتصادی داریم اخه موندم این یکی دیگه چیه چندجا باید مالیات بدیم و ثبت نام کنیم :-o
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود به همه عزیزان
در لینکی که دادید چیزی در مورد مشاغل اینترنتی (مجازی) و یا درگاه های اینترنتی و کلا وب هاستینگ و ... مشاهده نکردم، لطفا بفرمایید که شما رو به چه عنوانی اداره دارائی شهرتون احضار کرده بودند؟ و نتیجه چی شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
در لینکی که دادید چیزی در مورد مشاغل اینترنتی (مجازی) و یا درگاه های اینترنتی و کلا وب هاستینگ و ... مشاهده نکردم، لطفا بفرمایید که شما ور به چه عنوانی اداره دارائی شهرتون احضار کرده بودند؟ و نتیجه چی شد؟
برای ما اومده یه چند دقیقه دیگه عکس نامه رو همینجا پیوست میکنم ولی این نامه که اومده در حوضه پیامکیبوده دامنه که براش گفتن مالیات بده برای هاستینگمون نامه دریافت نکرده ایم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود به همه عزیزان
شما میرید رستوران یا فست فود ، آیا مالیات رو از قیمت کم میکنن ؟ یا ب قیمت اضافه میکنن ؟
ما نباید از قیمت کم کنیم ، بلکه باید ب قیمت سرویس ها ، مالیات رو هم آخر فاکتور اضافه کنیم ! ( ک خود whmcs اینکارو انجام میده . )
این نماد لامصب رو چطور میشه حذف کرد ؟ :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
شما میرید رستوران یا فست فود ، آیا مالیات رو از قیمت کم میکنن ؟ یا ب قیمت اضافه میکنن ؟
ما نباید از قیمت کم کنیم ، بلکه باید ب قیمت سرویس ها ، مالیات رو هم آخر فاکتور اضافه کنیم ! ( ک خود whmcs اینکارو انجام میده . )
همش حرف چرت بوده که این نماد برای اطمینان دادن به خرید های اینترنتی پیاده سازی شده از همون اول میخواستن برای طرح های مالیاتی پیاده سازی شده بوده
هیچی دیگه ثبت شده رفته فک کنم باید درخواست خودت بدی حذف کنن این طوری احتمالا درگاه بانک هم کنسل میشه (مخصوصا هیچ بانکی اگه گیر نده این اسارگاد خیلی گیر میده )
از همون اول نباید نماد میگرفتیم و از هیمن درگاه های واسط استفاده میکردیم والا بهتر از این بودش (البته در مورد کارمزد های این درگاه ها بنده اطلاعی ندارم دیگه)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsntc1
همش حرف چرت بوده که این نماد برای اطمینان دادن به خرید های اینترنتی پیاده سازی شده از همون اول میخواستن برای طرح های مالیاتی پیاده سازی شده بوده
هیچی دیگه ثبت شده رفته فک کنم باید درخواست خودت بدی حذف کنن این طوری احتمالا درگاه بانک هم کنسل میشه (مخصوصا هیچ بانکی اگه گیر نده این اسارگاد خیلی گیر میده )
از همون اول نباید نماد میگرفتیم و از هیمن درگاه های واسط استفاده میکردیم والا بهتر از این بودش (البته در مورد کارمزد های این درگاه ها بنده اطلاعی ندارم دیگه)
الان درگاههای واسط هم بخشنامه کردن که به سایتهایی که نماد اعتماد ندارن سرویس ندن، متاسفانه برای گرفتن پول خوبن اما حمایت 0
بچه ها بیشتر زندگیشونو میزارن رو این سایتا تا بتونن یه چیزی از توش دربیارن، جوونی که خودش بدون انتظار از دولت میره واسه خودش
کسب و کار راه میندازه با هزار بد بختی باید اینهمه مالیات کاش مالیات میگرفتن در عوضش حمایت هم میکردن!
من خودم دارم یه فروشگاه راه میندازم اما نمیخوام با این چیزا پس بکشم تلاشمو بیشتر میکنم.
-
میگم دوستان ؛ چطور میفهمن چقدر در امد داشتیم که بخوایم مالیات بدیم !؟
-
اگر صنف هاستینگ اتحادیه رسمی داشت، نمایندگان صنف می توانستند بصورت رسمی با مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور و وزرات صنعت ، مذاکره کنند و معافیت مالیاتی و یا حداقل تخفیف خوبی برای این صنف بگیرند چون عملکرد صنف هاستینگ شبیه صنف کتاب و مطبوعات می باشد که این دو مورد از مالیات معاف هستند.
- - - Updated - - -
ولی متاسفانه مسئولان اقتصادی کشور، صنف هاستینگ را با صنف کامپیوتر (رایانه) یکی میدانند، در صورتی که آن صنف واردکننده و توزیع کننده کلاهای پرسود و گرانقیت هستند که سود نسبتا خوبی نسبت به هاستینگ دارند، و به همین خاطر اگر اتحادیه رسمی وب هاستینگی وجود داشت، می توانست این سوءتفاهم و مشکل را بصورت رسمی برطرف کند و همچنین معافیت مالیاتی مانند صنف مطبوعات و کتاب بگیرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
اگر صنف هاستینگ اتحادیه رسمی داشت، نمایندگان صنف می توانستد بصورت رسمی با مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور و وزرات صنعت ، مذاکره کنند و معافیت مالیاتی و یا حداقل تخفیف خوبی برای این صنف بگیرند چون عملکرد صنف هاستینگ شبیه صنف کتاب و مطبوعات می باشد که این دو مورد از مالیات معاف هستند.
- - - Updated - - -
متاسفانه مسئولان اقتصادی کشور، صنف هاستینگ را با صنف کامپیوتر (رایانه) یکی میدانند، در صورتی که آن صنف واردکننده و توزیع کننده کلاهای پرسود و گرانقیت هستند که سود نسبتا خوبی نسبت به هاستینگ دارند، و به همین خاطر اگر اتحادیه رسمی وب هاستینگی وجود داشت، می توانست این سوءتفاهم و مشکل را بصورت رسمی را برطرف کند و همچنین معافیت مالیاتی مانند صنف مطمبوعات و کتاب بگیرد.
شبیه به مطبوعات ؟!
هاستینگ "خدمات" ارائه می کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
رفته بودم اصناف این سوالو از یکی از انها پرسیدم..گفت اداره مالیات ممیز مالیاتی داره و کلا کارطرف همینه..مثلا یک منطقه یک ممیز مالیاتی داره هربار سرمیزنه و مغازه ها و ...رو چک میکنه یواشکی!!
حالا تو کسب و کارهای اینترنتی هم با درگاه های پرداخت و ورود و خروج پول از حسابتون و راه های مختلف براتون مالیات میزنند..مخصوصا نماد!!
-
دوستان یک سوالی ذهنم رو مشغول کرده ...
این کد جدید نماد که سامانه جدید درج شده ، چه قابلیت هایی رو بهشون میده ؟ یعنی میتونند بازدید کننده ها و... رو رصد کنند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Modir Server
شبیه به مطبوعات ؟!
هاستینگ "خدمات" ارائه می کنه.
بله چون سایتهای خبری و تبلیغات رایگان و سایت های علمی -آموزشی - ورزشی - فرهنگی و مذهبی و ... زیادی توسط هاستینگ ها میزبانی میشوند که همین موارد می تواند بهانه خوبی برای گرفتن معافیت و یا حداقل تخفیف خوب مالیاتی برای صنف هاستینگ بشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
بله چون سایتهای خبری و تبلیغات رایگان و سایت های علمی -آموزشی - ورزشی - فرهنگی و مذهبی و ... زیادی توسط هاستینگ ها میزبانی میشوند که همین موارد می تواند بهانه خوبی برای گرفتن معافیت و یا حداقل تخفیف خوب مالیاتی برای صنف هاستینگ بشود.
بهانهء منطقی ای نیست نمیشه معافیتی گرفت ، مگر مثل پارس پک شرکت دانش بنیان بشید. ;)
-
مالیات بردرامد سالانه خیلی مشکل زا نیست.
متاسفانه مالیات ارزش افزوده خیلی مشکل زا خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
پس بهتره فعلا دنبال ای نماد نرویم
مگه درآمد اینترنتی چقدر سود داره که 9% هم بدیم به دولت و مالیات فصلی و ....
شاید بشه از دید دیگری هم نگاه کرد :
وقتی همه ناچار به دادن مالیات بشوند مطمئن باشید درامد اینترنتی هم بیشتر میشه و خیلی از دلال ها توی بازار جمع میشوند و باعث رونق بازار میشه / الان بیشتر میزبانی وب شبیه یک بازی دوران کودکی برای کودکان فعلی شده.
مالیات رو آخر مشتری میده، به نظر من شرکت ها و دفاتر فنی هاستینگ نباید نگرانی بابت این امر داشته باشند چنانچه که همین الان نیز خیلی ها در حال دادن مالیات هستند و همین باعث خیلی از تفاوت قیمت ها در نت هست و باعث از دست دادن مشتری هایی برای این شرکت ها هست که به قیمت نگاه میکنند و اگر مالیات سراسری شود خیلی مشکلات اینچنینی ممکن هست حل شود.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام
از روی شماره حساب و در صورت عدم همکاری تمام حسابها و دارایی شما مسدود میشه
- - - Updated - - -
سلام
چندی پیش چنین تاپیکی بنده ایجاد کردم
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...226&highlight=
چندتا از دوستان گفتن چنین چیزی نیست و شایعه درست نکنیم
الان میخوام حال این عزیزان بدونم!
البته در کمال تعجب تاپیک بنده قفل شد امیدوارم تاپیک شما قفل نشه
-
من پاشدم رفتم دارایی برگشتن بهم گفتن هاستینگ چیه اصن؟ :))
I Love you Lorestan =))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
وقتی همه ناچار به دادن مالیات بشوند مطمئن باشید درامد اینترنتی هم بیشتر میشه و خیلی از دلال ها توی بازار جمع میشوند و باعث رونق بازار میشه / الان بیشتر میزبانی وب شبیه یک بازی دوران کودکی برای کودکان فعلی شده.
مالیات رو آخر مشتری میده، به نظر من شرکت ها و دفاتر فنی هاستینگ نباید نگرانی بابت این امر داشته باشند چنانچه که همین الان نیز خیلی ها در حال دادن مالیات هستند و همین باعث خیلی از تفاوت قیمت ها در نت هست و باعث از دست دادن مشتری هایی برای این شرکت ها هست که به قیمت نگاه میکنند و اگر مالیات سراسری شود خیلی مشکلات اینچنینی ممکن هست حل شود.
موفق باشید
با توجه به شناختی که دارم در کوتاه مدت وضع بدتر میشه ودر بلند مدت بهتر میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
موفق باشید
الان چون شما دارید مالیات می دید اینطور تگاه می کنید.
طرف به جای اینکه سرور بخره 9 درصد هم مالیات بده + افزایش هزینه های شرکتی خودش می ره مستقیم سرور سفارش می ده.
از اینها گذشته دولت برای ما چه خدماتی داده که داره مالیات می گیره ؟ اینو یکی به من توضیح بده
من به شخصه 1 ریال بابت کارم از دولت کمک که نگرفتم بلکه برعکس ...
-
پرداخت مالیات در همه جای دنیا یک وظیفه ست و محدود به تنها ایران نیست . تمامی صاحبین مشاغل مجازی و غیرمجازی ، حقیقی یا حقوقی ، موظف به پرداخت مالیات هستند .
اصولا کسانی که از آشفتگی این بازار سود میبرند تمایل بیشتری به نپرداختن مالیات و دور زدن اداره مالیات دارند .
شخصا خوشحالم که بالاخره دولت فکری به حال فضای مجازی کرده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
I Love you Lorestan =))
منظور از این جمله چی بوده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i.sharifi
پرداخت مالیات در همه جای دنیا یک وظیفه ست و محدود به تنها ایران نیست . تمامی صاحبین مشاغل مجازی و غیرمجازی ، حقیقی یا حقوقی ، موظف به پرداخت مالیات هستند .
اصولا کسانی که از آشفتگی این بازار سود میبرند تمایل بیشتری به نپرداختن مالیات و دور زدن اداره مالیات دارند .
اره کاش اینجا هم ایران نبود مالیات میگرفتن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
موفق باشید
سلام
قصد جسارت نیست
اما احساس میکنم یا بد بیان کردید یا مالیات نمیدهید یا در قسمت امور مالی شرکتتون فعالیت (تجربه ای )ندارد
در کدام ممیز مالیاتی تا بحال شرکت مالیات نداده ؟ طبق صحبت شما ؟ تا ما هم فوت فنش بلد بشیم
-
دوستانی که به اداره دارایی رفته اند و مالیات شان رو محاسبه کرده اند، لطفا بفرمایید که:
1- مبنای محاسبه مالیات را از چه تاریخی در نظر گرفته اند، از زمان گرفتن اینماد، یا گرفتن درگاه پرداخت و یا ....؟
2-همچنین مالیات ارزش افزوده رو چطوری براشون حساب کردند؟
3-مالیات سالیانه چطور و چند درصد؟
لطفا دقیق پاسخ بدید تا ابهامات برطرف گردد.
ممنون از محبت شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
قصد جسارت نیست
اما احساس میکنم یا بد بیان کردید یا مالیات نمیدهید یا در قسمت امور مالی شرکتتون فعالیت (تجربه ای )ندارد
در کدام ممیز مالیاتی تا بحال شرکت مالیات نداده ؟ طبق صحبت شما ؟ تا ما هم فوت فنش بلد بشیم
فقط ظاهرا شما بد متوجه شده اید دوستان دیگر متوجه شدند.
ذکر شد که شرکت ها در حال دادن مالیات هستند و فرقی برای آنها ندارد و نگرانی ندارند بلکه جای خوشحالی برای آنها هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
الان چون شما دارید مالیات می دید اینطور تگاه می کنید.
طرف به جای اینکه سرور بخره 9 درصد هم مالیات بده + افزایش هزینه های شرکتی خودش می ره مستقیم سرور سفارش می ده.
از اینها گذشته دولت برای ما چه خدماتی داده که داره مالیات می گیره ؟ اینو یکی به من توضیح بده
من به شخصه 1 ریال بابت کارم از دولت کمک که نگرفتم بلکه برعکس ...
خب بره مستقیم سفارش بده چه اشکالی داره ؟!!!(وارد این صحبت که بخواهد خودش برای یک سرور ارز حواله بکنه و چه قدر گرانتر برای خودش تمام شود نمیشم)
این که یک شرکتی سرور میخره و میده به یه نفر دیگه آخرش 5 هزار تومان یا نه اصلا 50 هزار تومان سود میگیره میشه دلالی.
شرکت هاستینگ باید خدمات و پشتیبانی ارائه بکنه نه فروش واسطه ای سرور.
مفهوم هاستینگ و میزبانی خیلی وسیع تر از یک خرید و فروش واسطه ای هست خودتان قدیمی هستید و طبیعتا به این امر بسیار آگاه هستید مخصوصا در زمینه پشتیبانی هاستینگ.
مشتری باید برای دانش و پشتیبانی هزینه بده، پشتیبانی که با خرید مستقیم به دست نمیاره و همین امر باعث میشه کیفیت هاستینگ بره بالا و همه هاستینگ ها و شرکت ها روی زمینه کیفیت و دانش رقابت کنند نه زمینه قیمت.
در مورد این که دولت چه کاری کرده نظری نمیدم (چون هم با نظر شما موافقم هم ادامش ندیم که سیاسی حساب نشه و ادمین پست رو مسدود نکنه / ولی اگر خوشبینانه نگاه کنید وقتی همه مالیات بدهند آن وقت میتوان برای صنف جداگانه و ... هم همین کسانی که مالیات میدهند نظر بدهند و کاری بکنند)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i.sharifi
منظور مشخصه
-
100 سال سیاه نمیخوام کسی به خاطر نماد اعتماد داشتن بیاد به ما اعتماد کنه که سرویس خرید کنه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Modir Server
بهانهء منطقی ای نیست نمیشه معافیتی گرفت ، مگر مثل پارس پک شرکت دانش بنیان بشید. ;)
خب دیگه چه خبرا جناب دانیال گُردی ؟ :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
خب دیگه چه خبرا جناب دانیال گُردی ؟ :)
جاان ؟؟ دانیال گُردی ؟؟
از کجا متوجه شدین که ایشون دانیال گُردی هستند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
جاان ؟؟ دانیال گُردی ؟؟
از کجا متوجه شدین که ایشون دانیال گُردی هستند ؟
یه حس بد بهم گفت خودشه :|
از اون جایی که ماه ها هست همین جور یوزر میزنن و ما میفهمیم و باز هم یوزر میزنند و میفهمیم ..........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
یه حس بد بهم گفت خودشه :|
از اون جایی که ماه ها هست همین جور یوزر میزنن و ما میفهمیم و باز هم یوزر میزنند و میفهمیم ..........
سلامتی ، شما خوبین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Modir Server
سلامتی ، شما خوبین؟
شما دانیال گرُدی هستین پس ؟
من فقط موندم آخه با چه رویی میاین اینجا ؟ :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Modir Server
سلامتی ، شما خوبین؟
سلامتی ؛ خبری نیست ؛ چه خبرا ؟
ارادت داریم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kian
در لینکی که دادید چیزی در مورد مشاغل اینترنتی (مجازی) و یا درگاه های اینترنتی و کلا وب هاستینگ و ... مشاهده نکردم، لطفا بفرمایید که شما رو به چه عنوانی اداره دارائی شهرتون احضار کرده بودند؟ و نتیجه چی شد؟
صاحبان مشاغل (اشخاص حقيقي) مشروحه زير از ابتداي سال 1393 ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش (pos مكانيزه فروشگاهي) يا رايانه داراي سيستم نرم افزار فروشگاهي و صدور الكترونيكي صورتحساب فروش (فاكتور) مطابق نمونه اعلام شده در دستورالعمل موضوع مواد 19 قانون ماليات بر ارزش افزوده و 169 قانون ماليات هاي مستقيم مي باشند
بنده فعلا اقدام نکردم تا ببینم چی میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i.sharifi
فقط متاسفانه نمیشه زیرساخت های فعلی ایران (بحث شبکه و فضای مجازی و...) رو در مقابل مثلا کشورهای اروپایی مقایسه کرد !!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
از طریق پنل کاربری باید درخواست ارسال کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
حداقل اش گردش حساب های بانکی ...
-
فکر نمیکنم با حذف نماد مشکل حل یشود ، الان برای داشتن درگاه انلاین نماد اعتماد الزامی شده است و بدون نماد درگاه هم قطع خواهد شد.
-
-
ارزش افزوده از مشتری ها گرفته شود بهتر نیست ؟مثل شرکت های ای دی اس ال و اس ام اس