-
تجربه کاری من با "آسیاتک" تو این چند روز!
سلام.
بنده حدود 2 سال اینترنت مخابرات رو استفاده کردم، که با سرویس 2 مگ چیزی حدود 600 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود داشتم.
طی این 3 ماه تصمیم گرفتم از آسیاتک سرویس بگیرم چون تعریفش رو شنیده بودم. بعلاوه اینکه محدودیت سرعت داخلی گفتن ندارن.
و اما اصل ماجرا:
ماه اول سرویس 512 رو خریدم که برامحدود 6 مگ پورت بستن. بعدش کردن 2 مگ که تماس گرفتم گذاشتن رو 4 مگ.
ماه بعد اینترانت 512 نامحدود گرفتم که الحمدلله 64 کیلوبایت برثانیه بیشتر سرعت نداشت و اینم میزاریم به حساب 1/8 که نامحدود هم هست.
اینهارو بزاریم کنار چون گذشته
این ماه سرویس 1 مگ حجمی خریدم که 6 مگ پورت بستن و با سرعت 600 کیلوبایت دانلود میکنم. تغییر سرعت دادم به 2 مگ که دیدم سرعت رفت رو 700 ! جالب اینجاست زنگ زدم پشتیبانی دیدم پورت شد 4 مگ و باسرعت 400 :-?
خیلی عجیب هست که بابت سرعت تماس گرفتم و کمتر شد. آخرش انقدر پشتیبانی تیکت زدم که باز پورت رو 6 کردن.
خیلی جالبه پول 2 مگ رو دادم ولی فرقی با 1 مگ نکرد. حتی با 512 هم زیادی فرق نداره.
از دوستانی که نمایندگی آسیاتک هستن یا دسترسی و ... دارن، اگر امکانش هست پیگیری کنید ممنون میشم.
-
پاسخ : تجربه کاری من با "آسیاتک" تو این چند روز!
-
اینو شما میگید ما که مشکلی نداریم
روی 3 خط مختلف سرعت 10 مگ آسیا تک داریم و با سرعت فول 1200 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکنه
در مواقعی که اختلال بین سیستم ها و مودم ایجاد میشه نوسان سرعت داریم که ربط به نت و آسیا تک ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xphost
اینو شما میگید ما که مشکلی نداریم
روی 3 خط مختلف سرعت 10 مگ آسیا تک داریم و با سرعت فول 1200 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکنه
در مواقعی که اختلال بین سیستم ها و مودم ایجاد میشه نوسان سرعت داریم که ربط به نت و آسیا تک ندارد
دوست عزیز بنده خودم از تنظیمات مودم مقدار پورت رو نگاه میکنم. الان 6144 هست یا همون 6 مگ که 600 تا سرعت میده
اول حدود 7 مگ بسته بودن 7 مگ سرعت میداد بعد که با پشتیبانی تماس گرفتم دیدم شد 6 مگ.
-
سلام
دایی بنده برای مغازش اسیاتک داره
256 هست سرویسش 1 مگ دانلود میکنه
-
سلام.
من سرعت 128 آسیا تک دارم با 2 مگ هیچ فرقی نداره.
2 ساله همه سرعتاشو چک کردم
اصلا کاراشون مشخص نیست
-
متاسفانه سرویس های آسیاتک بدتر شده ،
پیشنهاد میکنم از پارس آنلاین یا شاتل سرویس بگیرید.
ضریب اشتراک بالای سرویس هاشون باعث کم شدن سرعت دریافت و ارسال شده
-
جالب اینجاست سرعت شبانه من به حدود 300 میرسه...
چه سرور داخلی و چه خارجی
-
شما 128 هم بگیرید میبینید سرعتش چندان تفاوتی نداره...!!
کلا پلن بندی همه شرکت های اینترنت (تقریبا همه) خیلی داغونه و اصلا معلوم نیست چی به چیه
-
ما خودمون از آسیاتک سرویس داریم
پینگ تایم بین المللی 8.8.8.8 رو 550 الی 660 میلی ثانیه جواب میده ،
پشتیبانی هم میگه پینگ تایم به ما مربوط نیست!!
چه برسه سرعت دانلود ....
از سایت میهن دانلود با سرویس 10 مگ که خط روی 10 مگ اپ شده و cnr خط هم در وضعیت عالی هست سرعت 700 دانلود میکنیم در حالی که بالای یک مگ باید بره
کلا باید آسیاتک رو فراموش کنیم
البته همه شرکتا اینطور شده و جای بهتری نمیتونیم پیدا کنیم چون ایرانه و مجوریم استفاده کنیم
همه شرکتا رو تست کردیم هر کدومشون یک ایراد دارن
-
بهترین شاتل هست و برای دانلود تو روز های وب
-
سرویس های 2 و 1 مگ های وب چقدر سرعت دانلود داره؟
-
من 6سال هست اسیاتک دارم سرویس 128 دارم که 700 سرعت دانلودم هست رو خط من 10 مگابیت پهنا باز گذاشتند .
ولی توی اسیاتک سرعت ها زیاد فرق نداره همش 100 تا 200 کیلوبایت فرق داره .
ولی حدود 20روزه اسیاتک خیلی افت کرده کیفیت سرعت و پینگ تایم بالا .
دیروز نت من 8 ساعت قطع بود که گفتند مشکل مخابرات شهر شماست که البته راست گفتند ولی پینگ من 20 روزی میشه روی 500 400 450 همرا با تایم اوت میگن مازندران کمبود پهناباند این مسائل دوستم شیراز و اصفهان بود اونام پینگشون تایم اوتی پینگ بالا امروز ماله من روی 200 امد چون دیروز 8 ساعت قطع بود درست شد فکر کنم ولی اسیاتک کلا عالی نیست بدترین هم نیست خلاصه نت ایران همینه همه جا اشغاله بابا فوقش سرعت تا 1 مگابیت برسه بیشتر نیست که کلا تکنولوژی مخابراتی کشور و isp ها بزرگ ها مثله شاتل اسیاتک اینا اخرش 10مگابیت هست دیگه ولی خوب همیشه پایدار نیست پینگ و سرعت .
-
فکر کنم بهترین راه اینه که یه سرور ایران ویندوز داشته باشیم از داخل اون بریم اینترنت
دسترسی فیزیکی هم داشته باشیم فایل دانلود کنیم بریم برداریم، اونم اگه پهنای باند ته نکشه
:دی
-
های وب فقط برای دانلود خوبه برای وب گردی نمیدونم چرا ضعیفه,روزهای تعطیل سرعت و کیفیت به شدت افت میکنه طوریکه ک گاها نمیشه استفاده کرد
8 مگ دارم روزها 1 تا 1.5 مگ دانلود میده
به نظر شاتل بهتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
سلام.
بنده حدود 2 سال اینترنت مخابرات رو استفاده کردم، که با سرویس 2 مگ چیزی حدود 600 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود داشتم.
طی این 3 ماه تصمیم گرفتم از آسیاتک سرویس بگیرم چون تعریفش رو شنیده بودم. بعلاوه اینکه محدودیت سرعت داخلی گفتن ندارن.
و اما اصل ماجرا:
ماه اول سرویس 512 رو خریدم که برامحدود 6 مگ پورت بستن. بعدش کردن 2 مگ که تماس گرفتم گذاشتن رو 4 مگ.
ماه بعد اینترانت 512 نامحدود گرفتم که الحمدلله 64 کیلوبایت برثانیه بیشتر سرعت نداشت و اینم میزاریم به حساب 1/8 که نامحدود هم هست.
اینهارو بزاریم کنار چون گذشته
این ماه سرویس 1 مگ حجمی خریدم که 6 مگ پورت بستن و با سرعت 600 کیلوبایت دانلود میکنم. تغییر سرعت دادم به 2 مگ که دیدم سرعت رفت رو 700 ! جالب اینجاست زنگ زدم پشتیبانی دیدم پورت شد 4 مگ و باسرعت 400 :-?
خیلی عجیب هست که بابت سرعت تماس گرفتم و کمتر شد. آخرش انقدر پشتیبانی تیکت زدم که باز پورت رو 6 کردن.
خیلی جالبه پول 2 مگ رو دادم ولی فرقی با 1 مگ نکرد. حتی با 512 هم زیادی فرق نداره.
از دوستانی که نمایندگی آسیاتک هستن یا دسترسی و ... دارن، اگر امکانش هست پیگیری کنید ممنون میشم.
سلام
یک راه ساده و حالب ۱۰۰٪ گارانتی شده
http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
وارد این سامانه بشوید و فرم را پر کنید توضیحات مختصری در مورد مشکل خود و اتفاقاتی که افتاده با بیان ساده قرار دهید و اصلا نگران نباشید که با ادبیات عادی نوشته اید
چند ساعت بعد به ناگهان یکی از مدیران آسیاتک با شما تماس میگیردو تا رضایت شما را جلب نکند ول کن نخواهد بود حتی دیده شده سرویس رایگان داده اند و سرعت را در بالاترین حد
سپس زمانی که رضایت شما جلب شد منتظر تماس از سوی سامانه شوید و رضایت خود را اعلام کنید در صورتی که نکنید همچنان آسیاتک به دنبال شما خواهد بود
دلیل این پیگیری شرکت ها از شکایات این سامانه این است که در امتیاز و گرید آنها تاثیر بالایی دارد و در پایان سال حتی با کاهش میزان پهنای باند از سوی وزارت ارتباطات روبرو میشوند لذا این بار واقعا حق با مشتری میشود
موفق وپیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
وارد این سامانه بشوید و فرم را پر کنید توضیحات مختصری در مورد مشکل خود و اتفاقاتی که افتاده با بیان ساده قرار دهید و اصلا نگران نباشید که با ادبیات عادی نوشته اید
چند ساعت بعد به ناگهان یکی از مدیران آسیاتک با شما تماس میگیردو تا رضایت شما را جلب نکند ول کن نخواهد بود حتی دیده شده سرویس رایگان داده اند و سرعت را در بالاترین حد
سپس زمانی که رضایت شما جلب شد منتظر تماس از سوی سامانه شوید و رضایت خود را اعلام کنید در صورتی که نکنید همچنان آسیاتک به دنبال شما خواهد بود
دلیل این پیگیری شرکت ها از شکایات این سامانه این است که در امتیاز و گرید آنها تاثیر بالایی دارد و در پایان سال حتی با کاهش میزان پهنای باند از سوی وزارت ارتباطات روبرو میشوند لذا این بار واقعا حق با مشتری میشود
موفق وپیروز
صددرصد تایید میشه و ما هم قبلا تست کردیم روی شرکت دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
سرویس های 2 و 1 مگ های وب چقدر سرعت دانلود داره؟
من 512 داشتم 400تا 500 میزذ داتلود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
موفق وپیروز
با این موافقم
یکبار با مخابرات اینکار رو کردم اساسی جواب داد ول کن نبودن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
صددرصد تایید میشه و ما هم قبلا تست کردیم روی شرکت دیگه
بلی واقغا پیگیری میکنن مجوز ها رو تنظیم مقررات تمدید میکنه و امتیازات منفی لحاظ میکنن اینترنت من رو مخابرات جمع اوری نمیکرد از این وب سایت اقدام کردم 10 بار بهم زنگ زدند!!!صبحش جمع آوری کردند
-
چه مخابرات خوبی :d
اصولا مخابرات حتی از یک کیلوبایتشم نمیگذره حالا موندم چطوری شما با سرویس 2 مگ چیزی حدود 600 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتید.
-
اگه شکایت کنم فکر نکنم بشه
چون یوقت دیدی قانون 1 به 8 رو وسط کشیدن و اونموقع حرفی نمیتونم بزنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
سلام.
سلام
تنها کسی دسترسی به اکانت شما دارد که شما را ثبت نام کرده است+واحد اصلی شرکت اسیاتک
-
پس من چی بگم که با 128 محدود شاتل در ساری، تا 700 دانلود میکردم!
اوایل سرعت ثابتم 423 بود که بعد از یک سال، خود به خود سرعت دانلودم تا 700 و 800 هم بالا میرفت
آپلود ها هم که قربونش برم، کلا رایگان بود، با سرعت تقریبا 500
-
ده مگ آسیاتک دارم با فول سرعت دانلود 1.2 مگابایت دانلود میکنم . در چند روز تعطیلی اخیر سرعت افت کرد و رسید به 300 به دلیل حجم بالای استفاده ی مردم ولی الان درست شده
شما سرعت اینترنتت رو باید تقسیم بر 64 کنی که درست در بیاد چون یک به هشت هست
کلا راضیم از سرعت . فکر نکنم هیچ جا این سرعت رو بده به من شما هم از همون سرعتت راضی باش عزیز . با 1 مگ 700 تا دان میکنی دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
های وب فقط برای دانلود خوبه برای وب گردی نمیدونم چرا ضعیفه,روزهای تعطیل سرعت و کیفیت به شدت افت میکنه طوریکه ک گاها نمیشه استفاده کرد
به نظر شاتل بهتره
دقیقا!
آخر هفته های پینگی سایتی که متوسط هفتش 200 باشه میره رو 600! و اصلا قابل استفاده نیست و اینا همش بخاطر اورسله هنوزم دارن تبلیغ میکنن جالبه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
اگه شکایت کنم فکر نکنم بشه
چون یوقت دیدی قانون 1 به 8 رو وسط کشیدن و اونموقع حرفی نمیتونم بزنم
هرکدام یک ایرادی دارن باید کنار بیایم. اینجا ایران هست شکایت و ... به جایی نمیرسه. اصلا برخی نمیدونن اصلا اینترنت و ADSL و پینگ چی هست که حالا بیاد اون رو ...
مال ما مخابرات هست بعد از ساعت 12 شب پینگ عالی میشه ولی قبلش برخی روزا پدر آدم رو درمیاره چه اتصال ترمینال چه ریموت دسکتاپ چه vsphere
-
اگر به بری پیش وزیر هم کاری نمی توانی کنی اینا کلا ملت رو خر فرض کردن و هر جوری دوست دارن با ملت بر خورد می کنند
به خدا آدم تو سرش میاد یه دیش بزاره و خلاص کنه خودشو از این چرندیات
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranicaserver
اگر به بری پیش وزیر هم کاری نمی توانی کنی اینا کلا ملت رو خر فرض کردن و هر جوری دوست دارن با ملت بر خورد می کنند
به خدا آدم تو سرش میاد یه دیش بزاره و خلاص کنه خودشو از این چرندیات
من حاظرم سر یک سرور اختصاصی شرط ببندم با شما اگر از ادرسی که دادم اقدام کنید معجزه را میبینی - لازم به پیش وزیر رفتن نیست فقط ۵ دقیقه فرم را پر کنید سپس منتظر نتیجه باشید در کمتر از یک روز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majiiid
به نظر شاتل بهتره
دیقا دذست میفرمایید های وب کلا زیر ساخت شبکش پینگ بالایی دارد و برای وب گردی اصلا وضعیت مناسبی ندارد و فقط بدرد دانلود میخورد.. اکثرا مشکل dns server نیز دارد..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
من حاظرم سر یک سرور اختصاصی شرط ببندم با شما اگر از ادرسی که دادم اقدام کنید معجزه را میبینی - لازم به پیش وزیر رفتن نیست فقط ۵ دقیقه فرم را پر کنید سپس منتظر نتیجه باشید در کمتر از یک روز
بیا شرط رو برعکس کنید
شما شرط ببندید سر اینکه اگه از اون آدرس اقدام کنیم، معجزه نمیشه؛ من میگم میشه
اینجوری مشتری پسند تره:103:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
شرط رو برعکس کنید
شما شرط ببندید سر اینکه اگه از اون آدرس اقدام کنیم، معجزه نمیشه؛ من میگم میشه
اینجوری مشتری پسند تره:103:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
دیشب فرم رو پر کردم ولی هنوز خبری نشده
-
همه شرکت ها تقریبا شرایط یکسانی
آسیاتک پشتیبانیش جالب نیست مخوصا وقتی درخواست جمع آوری بدی اگه پیگیر نشی کارت رو عقب میندازن و تا 3 هفته کار جمع آوری طول میکشه
های وب بد نیست البته چون تازه کاه داره مشتری جمع میکنه و ممکنه بعدا از آسیاتک هم بدتر بشه
شاتل هم خوبه
در کل شرکت هایی مثل های وب و شاتل که مشتریان کمتری دارن کیفیتشون بهتره ولی قیمتشون کمی بالاتره که زیاد مهم نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jox
آسیاتک پشتیبانیش جالب نیست مخوصا وقتی درخواست جمع آوری بدی اگه پیگیر نشی کارت رو عقب میندازن و تا 3 هفته کار جمع آوری طول میکشه
های وب بد نیست البته چون تازه کاه داره مشتری جمع میکنه و ممکنه بعدا از آسیاتک هم بدتر بشه
شاتل هم خوبه
در کل شرکت هایی مثل های وب و شاتل که مشتریان کمتری دارن کیفیتشون بهتره ولی قیمتشون کمی بالاتره که زیاد مهم نیست.
شاتل مشتری کمی داره ؟!؟! عجیبا که بزرگترین isp خصوصی ایران هست و شما با های وب مقایسه میفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
شاتل مشتری کمی داره ؟!؟! عجیبا که بزرگترین isp خصوصی ایران هست و شما با های وب مقایسه میفرمایید
شاتل مشتریاش کم نیست منظورم اینه که از شرکت هاییه که کیفیت براش از کمیت مهم تره
ولی تو یکی دوسال اخیر آسیاتک و پارس آنلاین و مخابرات خیلی از مشتریاش رو کم کردن و ربودن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jox
شاتل هم خوبه
های وب همچین هم تازه کار نیست. 7 سالی هست که مشتریشون هستیم. قبلا با نام نوین نت (داده گستر عصر نوین) بودند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
هرکدام یک ایرادی دارن باید کنار بیایم. اینجا ایران هست شکایت و ... به جایی نمیرسه. اصلا برخی نمیدونن اصلا اینترنت و ADSL و پینگ چی هست که حالا بیاد اون رو ...
مال ما مخابرات هست بعد از ساعت 12 شب پینگ عالی میشه ولی قبلش برخی روزا پدر آدم رو درمیاره چه اتصال ترمینال چه ریموت دسکتاپ چه vsphere
بنده مخابرات دارم نامحدود - تهران
اصلا از ساعت 12 ظهر تا 12 شب پینگ خراب میشه..
12 شب به بعد پینگ عالی میشه.
مجبوریم کارامونو شبا انجام بدیم. (Remote Desktop)
واقعا دیگه ملت خر فرض کردن!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
بنده مخابرات دارم نامحدود - تهران
اصلا از ساعت 12 ظهر تا 12 شب پینگ خراب میشه..
12 شب به بعد پینگ عالی میشه.
مجبوریم کارامونو شبا انجام بدیم. (Remote Desktop)
البته همه روزها نه برخی مواقع 24 ساعته مشکلی نداریم ولی روزهای مشکل دار واقعا حال ادم رو به هم میزنه.
من نمیدونم چه چیزی دقیقا در راس ساعت 12 شب رخ میده که پینگ از این رو به اون رو میشه!
-
با سلام خدمت شما
بنده از سال 1389 نماینده مستقیم آسیاتک هستم
پهنای باند کلیه کاربران اینترنت در شرایط عادی با توجه به نبود نویز روی خط و مشکلات دیگر رو 10 و برخی مراکز 12 بسته می شود
اما چرا کاربران ناراضی هستند بار ها و بارها ناراضی از این وضعیت میگن آسیاتک افتضاحه اصلا چنین نیست
دلیل این امر تنها کیفیت و نویز خط هست که متاسفانه دوستان اهیمتی بهش نمیدهند و شرکت را مقصر میدانند
در شرایط خوب باید snr شما بالای 14 باشد تا بدون مشکل بتونید از بیشترین ظرفیت خط استفاده کنید
برای مشاهده این مورد هم میتوانید وارد تنظیمات مودم شده و سرعت برقرار شده فعلی و snr را چک کنید
خوشبختانه دو سال پیاپی رتبه اول کشور هستیم و حتی شاتل که اینقدر کاربرانش تعریف میکنند در جایگاه دوم و سوم بوده است
همچنین پارس آنلاین که به قول خودش 16 مگ میده باز هم رتبه دوم و سوم بوده
پس سعی داشته باشید موارد داخلی تلفن رو چک کنید همچنین از داخل پنل نیز امکان چک کردن نویز و شرایط خط وجود دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mask-online
با سلام خدمت شما
بنده از سال 1389 نماینده مستقیم آسیاتک هستم
پهنای باند کلیه کاربران اینترنت در شرایط عادی با توجه به نبود نویز روی خط و مشکلات دیگر رو 10 و برخی مراکز 12 بسته می شود
اما چرا کاربران ناراضی هستند بار ها و بارها ناراضی از این وضعیت میگن آسیاتک افتضاحه اصلا چنین نیست
دلیل این امر تنها کیفیت و نویز خط هست که متاسفانه دوستان اهیمتی بهش نمیدهند و شرکت را مقصر میدانند
در شرایط خوب باید snr شما بالای 14 باشد تا بدون مشکل بتونید از بیشترین ظرفیت خط استفاده کنید
برای مشاهده این مورد هم میتوانید وارد تنظیمات مودم شده و سرعت برقرار شده فعلی و snr را چک کنید
خوشبختانه دو سال پیاپی رتبه اول کشور هستیم و حتی شاتل که اینقدر کاربرانش تعریف میکنند در جایگاه دوم و سوم بوده است
همچنین پارس آنلاین که به قول خودش 16 مگ میده باز هم رتبه دوم و سوم بوده
پس سعی داشته باشید موارد داخلی تلفن رو چک کنید همچنین از داخل پنل نیز امکان چک کردن نویز و شرایط خط وجود دارد
آسیاتک 512 محدود ( چلچله 10 گیگ )
شرایط snr :
http://www.uplooder.net/img/image/7/...a620d4d/01.jpg
سرعت دانلود از سرور دانلود ها در همین تایم :
http://www.uplooder.net/img/image/2/...758fc30/02.jpg
از نظر شما خوبه این سرعت ؟ شرایط snr هم که خوبه !
تا سرویس 10 مگ آسیاتک هم تمدید کردیم نهایت سرعتی که گرفتیم 250 تا 300 کیلوبایت با دانلود منیجر بوده ! به اجبار این ماه 512 تمدید کردیم
به گفته پشتیبانی اکانت ما روی 2 مگ آپ هستش ...
و این ها هم سرعت دانلود از سایت تهران موزیک :
http://www.uplooder.net/img/image/29...76277d2/03.jpg
http://www.uplooder.net/img/image/94...7f9efef/04.jpg
http://www.uplooder.net/img/image/84...b5dc10b/05.jpg
سرور جفت این سایت ها داخلی هستش