-
نظر شما درباره استارهاست
سلام :d
خوبید
بیشتر از یک ساله که تو این انجمن دارم فعالیت میکنم تو این مدت درصد قابل توجهی از مشتریان از همین فروم معرفی شدند .
خواستم نظر دوستان - همکاران و مشتریان عزیز رو درباره فعالیت استارهاست در این مدت بدونم که نقص ها رو برطرف کنیم
StarHost.Ir Admin
-
پاسخ : نظر شما درباره استارهاست
تجربه اي از كار كردن با شما ندارم
ولي همين كه خودتون براي خودتون تاپيك زديد و مثل بعضي ها با يك يوزر جديد نيومديد نشون ميده به كارتون و پشتيبانيتون اعتماد كافي داريد و اين يعني يك نكته مثبت .
-
عه ! پسر عحب ایده خوبی هستا ! اونی که می خواد از استار هاست تحقیق کنه خود مدیرش هست :d
خوب بگذریم . استار هاست یک شخص بسیار دوست داشتنی هستند که فعلا سعادت کار کردن باهاشون رو نداشتم ( یه یه دامنه موفتی بدن سعادته پیداش می شد ! )
تا حالا کسی ازتون شاکی نشده و این یه نقطه قوت هست براتون .
امید وارم موفق باشید
( رو سعادت ما هم فکر کنید )
-
من از ایشون سرویس خریداری کردم سرویس هاشون نهایت کیفیت رو داشتن ، ولی به دلیل بلد نبودن کانفیگ ( توسط خودم ) مجبور شدم پس بدم سرور رو.
در عرض 15 دقیقه مبلغ رو برگشت زدن بعد از درخواست. مثل بعضی ها نبود میل ارسال کن بعد از 2 روز نوبت به تو می رسه 72 ساعت هم طول می کشه تا پولتون واریز بشه :دی
من از شرکت نت افراز در عرض 2 ماه تونستم پولم رو برگشت بزنم !!!!
واقعا از ایشون تشکر می کنم.
یا علی.
-
با سلام
1 کار خوبی که کردید قیمت های منطقی قرار دادید و همین کلاس کارتونا حفظ می کنه
-
سلام من تجربه کار با شما رو نداشتم ولی از کاربرات شنیدم پشتیبانی خوبی داره .
امید وارم همیشه موفق باشی ... :53::53:
-
درود بر شما
واقعا کار جالبی کردید !!! کاش بقیه دوستان هم این جرائت رو داشتن این کارو بکنن :) من از 2 نفر تو این انجمن خرید کردم خیلی دوست داشتم راجع بشون بگم ولی ... بگذریم چون از شما خرید نداشتم نظری ندارم ولی این کارتون عالیه
-
سلام
من قبلا با علیرضا کار کردم از اون بچه های گل روزگاره
کارش خوب بود و پشتیبانش هم خوب بود ولی موبایلشو دیر از تعمیر گاه میگیره :d :|
-
وقتی مشتری یک سرویس میخره اولین چیز نگرانی این هست که سرویسش خوب نباشه و پولش الکی هدر بره.. من 1 سال پیش موقع تاسیس تازه ایشون ازشون سرویس گرفتم. با وجود اینکه دوستشون ایشون رو تنها گزاشت و مجبور شدند یک مدتی دیگه هاست فروشی رو کنار بزارند با وجود اینکه 1 هفته از سرویس گزشته بود پول بنده رو بک زدند.. با وجود اینکه دیگه هاست رو کنار گزاشته بودند و دیگه شاید نمیومدند و خیلی ها برای همین دیگه پول رو بک نمیزنند. اما ایشون با شرافت هستند و پول رو بک زدند در عرض کمتر از یک روز!! به چنین کسی که پول در وحله های بعدی براشون ارزش داره راحت میشه اعتماد کرد.. همینجا شخصا از ایشون بابت شرافت کاری که دارند تشکر میکنم
-
ممنون از نظر های شما - لطف دارید.بنده جز وظیفه کاری انجام ندادم
بقیه دوستان هم اگه مستقیم یا غیر مستقیم با هم همکاری داشتیم نظرشون رو بگن لطفا
-
من تجربه كاري نداشتم با شما
ولي هميشه توي ياهو آنلاين ديدمتون :d
ظاهرا پشتيباني خوبي ارائه ميديد
اميدوارم موفق باشيد ;)
-
من از ایشون سرویس داشتم و سرویس بسیار عالی با پشتیبانی خوبی داشتن ولی چون وقت برای کار باهاشو نداشتم (vps رو کانفیگ کنم).
ولی در این مدت دوماهی که باهاشون کار کردم بسیار راضی و بخوبی پشتیبانی می کردن.
ایشاالله در همه حال موفق و سربلند باشن.
-
علیرضا جوون من این قالب سایتتو عوض کن دیگه خیلی جواد شده :d اون قدیما قالبت بهتر بودا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShahroKH
علیرضا جوون من این قالب سایتتو عوض کن دیگه خیلی جواد شده :d اون قدیما قالبت بهتر بودا
تو فکرش هستم میخوام بدم یک قالب اختصاصی طراحی کنند ;)
-
سه اشکال استار هاست جان :
1- وقتی چیزی هنوز راه نیوفتاده انقدر بزرگ نزن تو سایتت (فروش ویژه سرور مجازی وارز ) تو ذوق میزنه
2-استفاده برای سرویس های عبور فـــیلترینگ ممنون ( ممنوع ) میباشد
3-مدیرت سرور مجازی بر عهده کاربر میباشد . اینم یه نکته منفیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
سه اشکال استار هاست جان :
1- وقتی چیزی هنوز راه نیوفتاده انقدر بزرگ نزن تو سایتت (فروش ویژه سرور مجازی وارز ) تو ذوق میزنه
2-استفاده برای سرویس های عبور فـــیلترینگ ممنون ( ممنوع ) میباشد
3-مدیرت سرور مجازی بر عهده کاربر میباشد . اینم یه نکته منفیه
سرور مجازی ها خیلی وقته راه افتاده ولی مشکلی تو سیستم ادونیس قسمت پلن های سایت به وجود اومده بود که اقای داوری حل کردید الان پکیج هارو میزارم دوباره
مورد دوم هم طبق قوانین جرایم رایانه ای ممنوع است که ما هم نمیتونیم خارج از قوانین سرویس بدیم هر چند اگه رو سرور ها اجازه راهاندازی بدیم فروشمون خیلی بالاتر میره در مورد اون کلمه مرسی که گفتید الان درستش میکنم
مورد سوم هم مثل اکثر جاها یک مدیریت سطح یک رو رایگان انجام میدم ولی دیگه وقت نمیکنیم سرور همه کاربرا رو دونه به دونه مدریت کامل کنیم . ( البته اگه کاربر بخواد با هزینه بسیار پایین انجام میشه )
با تشکر از نظر شما ;)
-
نقل قول:
مورد دوم هم طبق قوانین جرایم رایانه ای ممنوع است که ما هم نمیتونیم خارج از قوانین سرویس بدیم هر چند اگه رو سرور ها اجازه راهاندازی بدیم فروشمون خیلی بالاتر میره در مورد اون کلمه مرسی که گفتید الان درستش میکنم
منظورم همون اشتباه املایی بود شاید به نظر کوچیک بیاد ولی مشتری میپرونه فکر میکنند طرف اصلا به سایت سر نمیزنه مخصوصا لینک هایی که راه به جایی ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
منظورم همون اشتباه املایی بود شاید به نظر کوچیک بیاد ولی مشتری میپرونه فکر میکنند طرف اصلا به سایت سر نمیزنه مخصوصا لینک هایی که راه به جایی ندارد
درسته ،
در حال درست کردنش هستیم الان
-
اول سلام
من هم مثل بقیه با شما کار نکردم ولی خوب چند نکته بگم :
1 - ابتدا روی این پوشه پسورد قرار بده :
/your_sys/
دلیلش را بعد بهت میگم
2 - در قسمت توضیحات سرورهای مجازی اون کلمه
-
به نظر من اصلا add donis بیخیال بشید و از یک سیستم بهتر استفاده کنید
-
دارم رو ظاهر سایت کار میکنم که همه مشکلات ظاهری برطرف بشه
ممنون از شما
-
من اون اول که اومدید یه خرید از شما کردم که به دلایلی لغو شد مدتی رو که استفاده کردم رو کم کردید بقیه پولم رو بهم شارژ ایرانسل دادید خیلی خوشم اومد:53:
-
-
متاسفانه با سرویس های شما کار نکردم ولی کار جالبی انجام دادید
-
دوستان عزیز علی آقا کارشون درسته.
پشتیبانیش که من شاهدم بنده خدا کلی ان هست .
ایشون تایید شده هستند.
مشکل دوستمون هم همون طور که خودشون میدونن به هیچ وجه ربطی به استارهاست نداره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohebali
دوستان عزیز علی آقا کارشون درسته.
پشتیبانیش که من شاهدم بنده خدا کلی ان هست .
ایشون تایید شده هستند.
مشکل دوستمون هم همون طور که خودشون میدونن به هیچ وجه ربطی به استارهاست نداره.
حل شد
-
شما دقیقا مشکلت رو کامل بگو من قول میدم بقیه هم همین نظر رو میدن !
عزیزم من توی این 2 سالی که اینجا عضوم کلی تجربه پیدا کردم(تواضع رو بچسب)
عادی شده این تاپیک ها
-
مشکل اینه که شما باید اولا اگه انتقادی دارید تاپیک جدا بزنید و حتما در اون مدرک ارائه بدید ثانیا جون هر کی دوست دارید تاپیک خاک خورده بالا نیارید
-
-
حتما ان موقع مشکل پیدا شده بوده است.من از ایشون سرویس نداشته ام ولی تقریبا می شناسمشون.100% تاکید می کنم ان موقع مشکل از شخص خودشون نبوده و حتما مشکل دیگری وجود داشته است
موفق باشد
التماس دعا
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
چند هفته است شروع به کار کرده اید ؟
نقل قول:
خوبید
بیشتر از یک ساله که تو این انجمن دارم فعالیت میکنم تو این مدت درصد قابل توجهی از مشتریان از همین فروم معرفی شدند .
خواستم نظر دوستان - همکاران و مشتریان عزیز رو درباره فعالیت استارهاست در این مدت بدونم که نقص ها رو برطرف کنیم
StarHost.Ir Admin
کار منوو راه انداخت، کارش درسته
-
منم نظری ندارم ولی چون اسم سایتتون شبیه مال منه خوشم اومد :79:
-
سلام دوست عزیز ، کسی رو نمیشناسم ازشون سرویس گرفته باشه ولی تو این انجمن فعالیت داشتن و مورد اعتماد هستن
بچه های این فروم همه گلن :-*
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShahroKH
بلاخره به طور کل پروتال فروش و پشتیبانی سایت رو با همکاری شرکت سیستم های یکپارچه سامان تغییر دادیم
-
در کل خدمات خوبی دارند.چند وقته میشناسمش. شب ساعت ....هم می بینمش برای پشتیبانی مشتریان !!
-
جناب s.w.a.t این تایپک درخواست نیست که میگید تایپک قدیمی! تایپک نظر سنجی هست ! پست بالا رو چطور پاک کردید؟
-
بسیار عالی. مدیرش بسیار گل