بی زحمت سرویس دهنده های خوب رو معرفی کنید. اگر کسی آفر سرور اختصاصی یا مجازی هم داره پخ کنه (که قوانین زیر پا گذاشته نشه)o:-)
نمایش نسخه قابل چاپ
بی زحمت سرویس دهنده های خوب رو معرفی کنید. اگر کسی آفر سرور اختصاصی یا مجازی هم داره پخ کنه (که قوانین زیر پا گذاشته نشه)o:-)
تا حالا بیش از 10 سرور برای مجازی ساز از همین دوستان فروم بودن و حتی برای بعضی ها
روزانه چندین abuse spam میاد ولی تابحال singlehop کاری نداشته.
بگی حل شد با یه scr shot از لاگ که چه بهتر.......
xlhost هم فکر نکنم روی اسپم زیاد حسساس باشه.
دیتاسنتر که ماشالا زیاد هست شما باید بهترین رو انتخاب کنید!
سوالی بود در خدمتم.:)
با سلام خدمت شما،
بله حق با شما است، ریسک روی همچین موردی اصلا درست نمیباشد، و همچنین کار درستی هم نیست.
هیچ یک از دتکنترهای داخل آمریکا، وارز نمیباشد. و به هیچ وجه شما حق استفاده آن را به عنوان ارسال اسپم و فایل وارز ندارید. پس بهتر هست که هیچ موقع روی دیتا سنترهای آمریکایی همچنین کاری را نکنید. ولی اگر هم همچنین اخطاری از دیتا سنتر دریافت کنید، به شما وقت خواهند داد که مشکل رو حل کنید، و اگر حل نکنید، اخطارهای بعدی شامل حال شما میشه.
خودتون که میدونید دیتاسنتر های که کلا با اسپم مشکل ندارند کم هستند و بدون مشکل نیستند.
به چه معنی است
abuse spam
چی کار میشه این عمل به وجود میاد؟
سلام
باید بگم که هیچ دیتاسنتری در جهان دوست نداره اسپم انجام بشه! حتی ایران
ولی خب بعضی دیتاسنترها سخت گیری کمتری دارند.
من چند دیتاسنتر رو میشناسم که خیلی اسپم انجام میدن ولی چون از اسپم شدیدا متنفرم با انجام این کار کمک نمیکنم.
یکی از دوستانم از هند سرور گرفت سرورهای خیلی ارزونی هم داشت(آدرس سایت یادم رفت)
ظاهرآ با اسپم مشکلی نداشتن چون فقط واسه ارسال ایمیل و چیز پی ان استفاده میکرد و کاری به کارش نداشتن!
در مورد دیتاسنترهای هند تحقیق کن شاید بدردت خورد
حساس هستند و دقیقا مثل سینگل هاپ برخورد می کنند
منم نیاز دارم
یه وی پی اس ایران از بچه ها گرفتم اونجا هم برام اخطار میل فرستاده شد ! سری بعد 30 هزار تومان جریمه !
ببنید اسپم در کل دنیا مورد داره ، دیتاسنتری پیدا نمیشه که با اسپم مشکل نداشته باشه
البته دیتاسنتر هایی مثل اف دی سی که داغون هستند زیاد گیر نمیدن
سلام.
هیچ دیتاسنتر آمریکایی ای قارد به تحمل جریمه Spam Abusive Behavior نیست و دیر یا زود با شما برخورد جدی خواهد کرد.
شاید گزارشات ارسالی برای شما رو جدی نمی گیرند و کمی بهتون بیشتر وقت میدن و کمی نرم برخورد می کنند ولی در نهایت اگر تعداد این شکایت ها زیاد بشه، شما رو خیلی محترمانه جواب می کنند و دیگه بهتون سرویس جدید نمیدن!
در کل در کشور آمریکا مهمترین چیز برای بغای هر دیتاسنتر، مسئله Datacenter Reputation هست که در صورت داشتن تعداد مشخصی (به صورت درصدی از کل IP های دیتاسنتر) از IP های دیتاسنتر Blacklist شده باشه، ARIN دیگر به اونها IP جدید نمیده و به دلیلش این هست که Datacenter Reputation خراب شده پیش ARIN و دیگر حاظر نیستند به چنین دیتاسنتری IP جدید بدند!
هزینه Whitelist کردن هر IP از طرف ARIN هم 350 دلار هست و فکر نکنم هیچ دیتاسنتری در آمریکا حاظر به پرداخت همچین هزینه ای باشه برای *یک* عدد IP !
دیتاسنتر های چین و روسیه کمتر احمیت میدن و دلیل این هست که RIPE زیاد کاری باهاشون نداره و علتش هم مشخص هست، کم بودن تعداد کل دیتاسنتر های غیر آمریکایی!
با تشکر.
همه جا با اسپم مشکل دارند منتها کم و زیاد داره
چرا اسپم؟
از جاهایی که Email marketing میدن چرا سرویس نمی گیرید؟
server.lu
کسی میدونه میشه یا نه ؟!
کمتر دیتاسنتری پیدا میشه که کلا با اسپم مشکل نداشته باشه!
ولی دیتاسنتر هایی که سخت گیری زیادی ندارند زیاد هستند.
یکی از سرورهای آمریکای من امروز به خاطر abuse از bit Torrrent رو suspend کردند و 100 دلار جریمه دادم تا unsuspend کردند
اتفاقا نت دایرکت در مقابل دیتاسنتر های آمریکایی بسیار عالی هستش از نظر من
چون یک تیکت هست و تایید می کنی اون رو بعد هم مشکل حل میشه
شاید بالای 40 عدد Abuse داشتم روی نت دایرکت ولی 1بار هم جریمه نشدم
اما روی SingleHOP چند تا Abuse اومد برای آی پی های یک رنج جریمه شدم! اونم 30$
خلاصه که از هیچ دیتاسنتری مثل نت دایرکت راضی نبودم و نیستم ، مخصوصا الان که خوب شده کیفیتش
xlhost به شدت برخورد میکنه با اسپم اخطار میده اگر اقدام نکنید بعد از 48 ساعت سرور رو suspend میکنه و 30$ جریمه...
singlehop من موردی نداشتم واسه اسپم اما torrent رو گیر داده و خاموش کرده سرور رو...30$ هم جریمه شدم
فروشندگان محترم
اگر دیتا سنتر خوبی پیدا شد به من هم خبر بدین
ای دی یاهو:
hostvadomain