پاسخ : خرید و بازپس گیری دامنه
سلام. بله میتونه در صورت تمایل اقدام قانونی کرده و پس بگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
یعنی دادگاه باید تعیین بکنه؟
خوب من رفتم زود تر از شما دامنه رو خریدم الان مالک منم یعنی به همین راحتی میتونن پسش بگیرین؟
نقل قول:
همین فکر رو بنده هم چند روز پیش داشتم
هیچ کاری نمیتونن انجام بدن عزیز!
سهل انگاری خودشون بوده و حالا ما ثبتش کردیم !
بنده هم یه دامه داشتم تمدید نکرده بودم برای گروه طراحیم
بعد امدم تمدید کنم ساعت 12:00 ازاد شد ساعت 12:01 دقیقه خریداری شد!
هیچ کاری هم نتونستم انجام بدم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
پس الان شما نمیتونین برین شکایت کنید؟
نه عزیز
تهش چی میگن
میخواستید زودتر اقدام کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
نه عزیز تهش چی میگن میخواستید زودتر اقدام کنید
این پس هم خوبه هم بد
مثلا من میام برای سایتم دامنه معروف مثلا دامنه سایت زومیت رو میخرم از این به بعد هر کسی میخواد وارد سایت زومیت بشه وارد سایت من میشه که این یعنی بازدید فوق العاده بالا میرود(البته من بودم یه هاست دیگه میخریدم و وصلش میکردم به هاستم و با استفاده ازhtacces-اگه درست نوشته باشم-به دامنه خودم فورواردش میکنم که این یعنی الکسا و پیج رنک سایت من فوق العاده بالا میرود9
وو یک بدی دارد اگر کسی این کار را با مثلا سایت من هم بکنم همه ی زحمات چندین و چند سالم به باد میرود و باید کلی پول خرج کنم تا سایتو درست کنم(مثلا برم با دامنه جدیدی که ثبت کردم تبلیغ کنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.rf
دوست عزیز منظور برای شرکت ها هست. دامین های ساده رو بله معمولا نمیشه کاری کرد و هر کس زودتر ثبت کنه مال اون هست. همچنین برای تمدید نیز دامنه های خارجی معمول بعد از گذشت مدتی نیز متونه با پرداخت جریمه بازگردانی 100 دلار دامنه رو بازگردانی کنه.
منظور من در بالا برای شرکت های ثبت شده بود ! چون ایشون گوگل رو مثال زدن من هم مثل گوگل رو در نظر گرفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
دوست عزیز منظور برای شرکت ها هست. دامین های ساده رو بله معمولا نمیشه کاری کرد و هر کس زودتر ثبت کنه مال اون هست. همچنین برای تمدید نیز دامنه های خارجی معمول بعد از گذشت مدتی نیز متونه با پرداخت جریمه بازگردانی 100 دلار دامنه رو بازگردانی کنه.
منظور من در بالا برای شرکت های ثبت شده بود ! چون ایشون گوگل رو مثال زدن من هم مثل گوگل رو در نظر گرفتم
منم منظورم هم دامنه های شرکت های چند ملیتی بود هم دامنه های سایت های مثل زومیت ترنجی و غیره
ببخشید خوب ننوشتم
- - - Updated - - -
راستی این یکی رو یادم رفت بپرسم
***ی دامنه به چه صورته؟اصلا یعنی چی؟همین کاریه که من گفتمه؟
- - - Updated - - -
***ی دامنه به چه صورته؟اصلا یعنی چی؟همین کاریه که من گفتمه؟
همونطور که دوست عزیزمون توضیح دادن اگر اون دامنه مربوط به نام و یا برند یک شرکت ثبت شده (شخص حقوقی) باشه پس از کلی دوندگی و کاغذبازی بله میتونند پس بگیرند ولی در صورتی که برندی ثبت نشده باشه و مربوط به شخص حقیقی باشه امکان پس گرفتن تقریبا 0 هست ...
البته در نظر داشته باشید اسامی بازیگران یا خوانندگان شخص حقیقی حساب میشه ولی اسامی اشخاص دولتی ( روحانی دات آی ار ؛ ...) دوباره یه بحث جداگانه داره ...
د--------ز+++++د+++ی دامنه به چه صورته؟اصلا یعنی چی؟همین کاریه که من گفتمه؟
نقل قول:
این رو عرض کنم که مطمئن باشید که یکی مثل گوگل انقدر هواس پرت نیست که دامنه اش رو بزاره که کسی تمدید کنه!
و اگر هم اینکار رو کردید و ثبت شد پیشنهاد میشه مصالمت آمیز باهاشون تموم کنید و یک مقدار (نه خیلی پایین نه خیلی بالا) بگیرید و تموم
از یک چیزی خبر ندارید، گوگل ، فیسبوک، مایکروسافت و برخی دیگر از بزرگان در ICANN حقی رو به ثبت رساندن که دامین های آنها با هر پسوندی در مالکیت آنها هست و هیچکس حق نداره غیر از خودشان آن را ثبت کنه. حتی دامنه google.ir یا facebook.ir اختیارشون دست nic.ir نیست!
خوندن لینک مطلب زیر خالی از لطف نیست.
مردی که برای مدتی کوتاه دامنه گوگل را خریداری کرده و مالک آن شد، جایزه نقدی را از این شرکت دریافت کرد.
براساس گزارش بی بی سی، دراثر بروز یک اشتباه اداری دانشجوی آمریکایی سانمی ود در تاریخ ۲۹ سپتامبر توانست حق کنترل دامنه google.com را خریداری کند.
این اشتباه باعث شد وی برای یک دقیقه مدیریت گوگل را به عهده بگیرد تا زمانی که گوگل متوجه شده و پس از مداخله این معامله را برهم زد. گوگل به خاطر کشف این ضعف در سیستم خدمات فروش دامنهاش جایزهای را برای این دانشجو در نظر گرفتهاست.
وی این تجربه تکرارنشدنی را در شبکه لینکداین خود تشریح کردهاست. وی میگوید همیشه بر دامنههای وب مرتبط با گوگل نظارت داشته به این امید که روزی بتواند در این شرکت بزرگ مشغول به کار شود. در اوایل روز ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۵ ود درحال گشتزنی در سایت خدمات خرید وب متعلق به گوگل، کنار نام دامنه google.com نشانه برای فروش را مشاهده کرد.
وی با استفاده از یک کارت اعتباری ۱۲ دلار پرداخت کرده و دامنه گوگل را خریداری کرد و ایمیلی مبنی بر تایید مالکلیت وی بر این دامنه را نیز دریافت کرد و بلافاصله دریافت پیامهایی که مخصوص تیم اداره کننده وب گوگل بود آغاز شدند. پس از آن بود که پیامی مبنی بر لغو شدن خرید دامنه برای وی ارسال شد که در آن نوشته شده بود به دلیل اینکه فرد دیگری مالک این دامنه است، خرید شما لغو خواهد شد و مبلغ پرداخت شده نیز به حساب وی بازگردانده شد.
تیم امنیتی گوگل به خاطر کشف این نقص جایزهای را به ود اهدا کرد و زمانی که دریافت وی قصد دارد این جایزه را به بنیاد آموزشی هندی اهدا کند، مبلغ جایزهاش را دوبرابر ساخت.
منبع :
http://qalamnews.com/1394/07/21/%D9%...-%D8%B4%D8%AF/
اگه شرکت، شرکتی مثل گوگل، یاهو، فیس بوک و ... باشه، قطعا برای بازپسگیری دامنه اقدام میکنه. ولی شرکت های معمولی خارجی و ایرانی (هر چند معروف اما نه در حد شرکت های ذکر شده) کار خاصی نمیکنند و در اکثر موارد نادیده میگیرند. اگه شما دامنه ی Trade Mark میخواهید ثبت کنید، بهتر هست که روش سایتی بالا نیارید چون پس گیریش برای شرکت اصلی راحت تر میشه. ولی تجربه نشون داده شرکت های معمولی که برند هم هستند تمایلی به پس گیری دامنه ندارند مگه اینکه از اسمشون سو استفاده بشه. در خارج از کشور با این کار میتونند شما رو جریمه مالی کنند.
سلام حالا چه دامنه ای رو خریدی که انقدر جالب شده این تاپیک ؟