-
باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني
چندي پيش با انتشار يك نرم افزار مديريت هاستينگ ايراني توسط پي سي ول ، يك جو منفي عليه پي سي ول به وجود آمد و در آخر پي سي ول ظاهرا (!) مجبور به حذف نرم افزار از سايت خودش شد
در اون موقع پس سي ول دفاع هايي از خودش كرد ! كه البته به شدت منطقي هم بودند!!
اين بار ، پي سي ول در اقدام خير خواهانه اي ديگر نتيجه چند ماه تلاش من رو با افتخار در دسترس عموم قرار داد!
من كه شخصا راضي نيستم ! قيمت اين سيستم 80 هزار تومان هست ! شما از لحظه دانلود و نصب و يا هر گونه استفاده اين قيمت رو به من بدهكاريد ! حالا يا در اين دنيا يا در آخرت !
ميتونيد خودتون رو توجيه كنيد كه بقيه كه استفاده مي كنند منم روش!
من اخيرا تقريبا اخيرا سعي كردم هيچ پروژه جديدي رو قبول نكنم و در عوض چند ماه وقتم رو كاملا صرف نوشتن نسخه سوم سيستم مديريت محتواي اش كردم تا كاربران ايراني كه مايل به استفاده از سيستم هاي خارجي نيستند از اين سيستم استفاده كنند.
بنابراين تنها در آمد من از اينترنت براي تامين مخارج مالي سايت پشتيباني همين اسكريپت بود كه با لطف بي كران پي سي ول مسدود شد.
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
حواسم نبود تو بخش متفرقه ايجاد كردم ، اگر لازم بود لطفا مديران منتقل كنند.سپاس
-
پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني
-
به شدت شورش رو در آورده این پی سی ول.... نظرتون در مورد یه شکایت چیه؟ فقط یه چند تا شاکی که این بلا سرشون اومده نیازه!
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
اقا انتقال ندید جایی که ما نتونیم پست بدیما!
-
پایه هستم... واقعا این صمدبین شورش رو درآورده.. شده *** سر گردنه.. با آن اسکریپتهای ***ی و مزخرفش.چند ماه پیش یک اسکریپت ازش گرفتم در عرض 2 ساعت کل سایت رو همچین شل گرفتن که نمیشد کاری کرد و کل فایلها و .. رو از دست دادم..یعنی رسما با هکرها برای هک کردن سایتهای دیگران همکاری میکنه..ازش بعید نیست پول هم بگیره از بعضی تیمهای هکری و اسکریپتهای اینچنانی بزاره برای دانلود..
تازه غیر شما کلی برنامه نویس هم ازشون شاکی هستند که قالبها و اسکریپتهای دیگران رو نال میکنه میزاره برای دانلود!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
به شدت شورش رو در آورده این پی سی ول.... نظرتون در مورد یه شکایت چیه؟ فقط یه چند تا شاکی که این بلا سرشون اومده نیازه!
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
اقا انتقال ندید جایی که ما نتونیم پست بدیما!
شكايت تو ايران؟فكر نكنم خيلي جواب بده!البته اگر چند شاكي باشه ميشه يكارايي كرد...
(نظرتون چيه 100 نفري بذاريمش تحت ddos؟ شوخي بود ! :دي)
-
خوبه.. حداقل به هیچ جا نرسیم یه پرونده تو جرایم رایانه ای براش درست کردیم
-
Ddos که مشکلی از شما حل نمی کند!
اتفاقاً شکایت در این زمینه بسیار جواب هم می دهد.
ما که دستمون تو کار هست داریم میبینیم.
بدشون هم نمیاد یکی را بیارند تلویزیون سوژه کنند و قدرت تیم پلیس اینترنتی ایران را نشون بدند!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianwhois
Ddos که مشکلی از شما حل نمی کند!
اتفاقاً شکایت در این زمینه بسیار جواب هم می دهد.
ما که دستمون تو کار هست داریم میبینیم.
بدشون هم نمیاد یکی را بیارند تلویزیون سوژه کنند و قدرت تیم پلیس اینترنتی ایران را نشون بدند!!
ddos كه گفتم شوخي بود ...
خب كسي مي دونه بايد كجا مراجعه كرد ؟ نميخوام برم دادگاه به قاضي توضيح بدم دومين چيه !يعني مركز جرايم رايانه اي كجاست !مشهد هم داره ديگه؟
-
تهران داره..
دادگستری 27 تهران اگه اشتباه نکنم...
اقای صمد بین اگه الان تو دلت داری می خندی میگی شکایت کنید به هیچ جا نمی رسید... سخت در اشتباهی بار اولم نیست که یکیو دادگاهی کردم
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
من خودم نیستم وگرنه اولین کاری که می کردم میرفتم میتینگ:دی بعدش می اومدم تهران بیریم شکایت.... شما شروع کنید من چند روز دیگه بر می گردم میام منم شکایت میزنم
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
کسی ایمیلی چیزی از اقای شعبانی نداره؟
-
شكايت بيشنهاد خوبي
بابا حداقل به ايراني ها رحم كنين
اسكريبت خارجي هرجي دوست دارين نال كنين ايراني كه ديكه...
واقعا ارزشش داره كه واسه افزايش بازديد سايتش دست به جنين كاري بزن?
ضمنن اكه بيكير شين ميتونين سايتش فيلتر كنين!
-
شکایت اینترنتی جدیدا خیلی خوب پیگیری می شود.
دو هفته پیش یکی از شرکت های ایرانی ، ایمیل هاشون Pishing شد ، آمار طرف رو در آوردن و شکایت. جالب بود تا این زمان باور نمی کردم که پیگیری بشه.
تازه Pishing که مقصر هم هکر هست هم هک شونده.
-
بله من یا حرف نمیزنم یا اگه بزنم تا ته خط هستم.... رضا جان مطمئن باش این قضیه بی نتیجه نمیمونه
-
تا وقتی فرهنگ سازی کپی رایت نشه ! هیچ جوره نمی شه جلوی این کار ها رو گرفت !
وقتی نرم افزار های خارجی رو کرک می کنیم هیچ وقت ادعای .... نداشته باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
andishe
تا وقتی فرهنگ سازی کپی رایت نشه ! هیچ جوره نمی شه جلوی این کار ها رو گرفت !
وقتی نرم افزار های خارجی رو کرک می کنیم هیچ وقت ادعای .... نداشته باشم
دقيقا به همين خاطر بود كه فتو شاپ 900 دلاري رو نصب نكردم و براي هر كار گرافيكي پول گرافيست مي دم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hello
چندي پيش با انتشار يك نرم افزار مديريت هاستينگ ايراني توسط پي سي ول ، يك جو منفي عليه پي سي ول به وجود آمد و در آخر پي سي ول ظاهرا (!) مجبور به حذف نرم افزار از سايت خودش شد
در اون موقع پس سي ول دفاع هايي از خودش كرد ! كه البته به شدت منطقي هم بودند!!
اين بار ، پي سي ول در اقدام خير خواهانه اي ديگر نتيجه چند ماه تلاش من رو با افتخار در دسترس عموم قرار داد!
من كه شخصا راضي نيستم ! قيمت اين سيستم 80 هزار تومان هست ! شما از لحظه دانلود و نصب و يا هر گونه استفاده اين قيمت رو به من بدهكاريد ! حالا يا در اين دنيا يا در آخرت !
ميتونيد خودتون رو توجيه كنيد كه بقيه كه استفاده مي كنند منم روش!
من اخيرا تقريبا اخيرا سعي كردم هيچ پروژه جديدي رو قبول نكنم و در عوض چند ماه وقتم رو كاملا صرف نوشتن نسخه سوم سيستم مديريت محتواي اش كردم تا كاربران ايراني كه مايل به استفاده از سيستم هاي خارجي نيستند از اين سيستم استفاده كنند.
بنابراين تنها در آمد من از اينترنت براي تامين مخارج مالي سايت پشتيباني همين اسكريپت بود كه با لطف بي كران پي سي ول مسدود شد.
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
حواسم نبود تو بخش متفرقه ايجاد كردم ، اگر لازم بود لطفا مديران منتقل كنند.سپاس
واقعا بعضي موقعه از انسان بودن خودم شرمنده ميشم :109:
آخه آدم چقدر بايد پست و حقير باشه كه به خودش اجازه بده نتيجه زحمت ديگران رو به راحتي به باد بده :(
اونم به چه هدفي ؟؟؟
براي جذب 4 تا بازديد كننده بيشتر :-<
اين اولين باري نبود كه پي سي ول همچين كاري ميكنه و احتمالا آخرين بار هم نخواهد بود #-o
آقاي شاهرخيان واقعا درك مي كنم چه احساسي داريد
وقتي آدم ميبينه اينجور اشخاصي (كه ظاهرشون انسانه ولي در واقع از حيوونم پست ترن) نتيجه زحمات چندين ماهت رو به هدر ميدن
ديگه چه انگيزه اي براي برنامه نويسي داشته باشه ؟؟؟ :62:
به آقاي (!!!) صمدبين ميل بزنين و آدرس تاپيك رو بديد .
به filter@dci.ir ميل بزنيد و جريانو بگيد و ازشون راهنمايي بخواهيد
دوستان هم توي بخش نظرات سايت يا فروم پي سي ول نظر بدن و اين كار رو محكوم كنند
اما در نهايت بهترين كاري كه ميتونيد كنيد شكايته :76: (البته بعد از كتك و كتك كاري كردن :d )
اميدوارم بتونيد حقتون رو بگيريد
-
آخه *** چی نامرد چی جوابگو باشه؟ میدونید تا حالا نتیجه زحمات چند نفر رو به باد داده؟ در ضمن دور شکایت رو خط بکشید..(دلیل: اصلا وقتی کسی نمیدونه سایت و هاست و دومین چی هست چی رو میخواهید توضیح دهید؟ یکی از بچه ها خوب حرفی بهم زد. گفت عزیز شما به روز هستید و اطلاعات دارید.اما کسی که پشت میز هست یک کارمند ساده هست و چیزی نمیفهمه! فقط بهش یک چیزی رو گفتند داره تکرار میکنه.پس نتیجه ای هم نمیده.. مگر اینکه به قول دوستمون شکایت جانانه ای به ساماندهی بهش کارش رو بسازند!! اگر 10 نفر بیشتر به ساماندهی ایمیل بدیم کارش رو میسازند!!
-
من هم برای شکایت پایه ام
قالب سایت من رو هم کپی کردند و بدون مجوز منتشر کردند.
-
فکر نمیکنم با شکایت به جایی برسید
متاسفانه از این موارد زیاد هست
-
من هم موافقم که جلوی این چنین سواستفاده ها رو بگیریم و واقعا فرهنگ احترام به هم دیگر جابنداریم و احترام بگذاریم
چندین وقت پیش هم یکی از انجمنهای محبوب من و خوب ایرانی هم یک نرم افزار فارسی رو برای دانلود گذاشته بود که من همونجا گفتم که حداقل برای خودمون احترام قایل بشیم و حقوق هم وطنانمان رو ضایع نکنیم و با استقبال مدیران فهیم
لینک برداشته شد و از اون به بعد فقط به معرفی محصولات وطنی پرداختند
(البته من با استتفاده غیرمجاز از محصولات پولی خارجی هم شدیدا مخالم و به همین خاطر از محصولات مجانی و متن باز استفاده میکنم. از سیستم عامل گرفته تا مابقی نرم افزارها ولی خب یه کم سخته ولی ممکنه)
-
يه چيزي هم بگم آقاي شاهرخيان
اينو ببينيد :
http://www.webhostingtalk.ir/f148/13...tml#post133700
من همون موقع هم گفتم ، به مشتري بايد اعتماد كرد
ولي الان آقاي صمد بين مشتري شما بود ؟؟؟
خودتون هم اگه يه كم بيشتر دقت مي كرديد ميتونستيد جلوي اين كار رو بگيريد (البته بازم به شدت كار پي سي ول رو محكوم مي كنم)
من سيستم شما رو نميدونم چجوري هست
ولي اگه راه فراري توش گذاشته باشيد ميتونيد سايت هايي كه غيرمجاز استفاده كردند رو بيارين پايين :63:
ولي حتما پيگير شكايت باشيد
چند نفر ديگه هم هستند كه ميتونيد با هم شكايت كنيد و به نتيجه برسيد
-
چطور میتونیم از شما حمایت کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
سلام
به نظر من تمام کسانی که این سایت اسکریپت هاشون را بدون اجازه منتشر کرده یا با اسکریپت های الوده ای که منتشر می کنه ضرری به ان ها وارد شده باید با هم جمع شوند و این سایت را به دیار باقی بفرسند. =d>
برای این کار می تونند همه با هم بروند و از این سایت و مدیریت ان شکایت کنند و حتی وکیل بگیرند!!! فکر نکنم خرج وکیل و شکایت بیشتر از ضرری باشد که این سایت بهشون زده!
افراد دیگر هم تنها کاری که می تونند بکنند این است که به این سایت مراجعه نکنند و اسم ان را از بوک مارک های خود حذف کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
دارم مراحل اوليه پيگيري قانوني از ايشون رو انجام ميدم!
خوشبختانه پيشنهادات خوبي رو دوستان در پ.خ داشتند...
لطفا اگر كسي لينك يا مدركي از نقض كپي رايت توسط پي سي ول داره پ.خ كنه تا ضميه بشه
-
مدرک تو سایتش ریخته!! این لینک رو ببینید؟
اسکریپت فروشگاه « P30vel.ir - مرجع دانلود اسکریپت های رايگان فارسي و انگليسي
هر چی اسکریپت فروشی دیگران رو مجانی گزاشته تو سایتش و طلبکار هم هست..منم دارم لینک اسکریپتی که توش باک وحشتناکی داشتن و 2 ساعته هک شدم باهاش رو میگردم پیدا کنم بزارم..
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
اینو ببینید؟ فروشگاه ساز قدرتمند و زیبا مارکت ساز نسخه طلایی!
همه میدونن سازندش کی هست. تازه قیمتی هم هست نسخه طلاییش..بعد این با بی شرمی تمام با 7 تا قالب مجانی گزاشته تو سایتش!!
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
اینم اسکریپت خیلی خفن افزایش آمار بازدید... برای تست نصب کردم تو هاست اصلی.. 2 ساعت نشده یک ترکیه ای هکر سایت رو به فنا داد از طریق باگ همین اسکریپت.. اصلا خجالت هم نمیکشن بدون هیچ دانشی و رفع باگی مستقیم گزاشتن تو سایت کلی سایتها رو بیچاره کردند.. دوستان عزیز و اهل فن هم میتونن تست کنند ببینند چطور باگی داره..
اسکریپت افزایش بازدید | آمار خودتان را 2 برابر کنید « P30vel.ir - مرجع دانلود اسکریپت های رايگان فارسي و انگليسي
-
من با مدرك از طريق لينك زير درخواست به رياست جمهوري واسه شلترينگ يك سايت دادم و بعد از 2 روز ايميل اومد كه ارجاع داديم به وزارت ارشاد و 2 روز بعد سايت مورد نظر فيلتر شد
ارتباط با رئیسجمهور
گزارشات و پیگیریهای ویژه رو انتخاب كنيد و با دليل و مدرك چند نفر درخواست بفرستيد مطمئن باشيد خيلي سريع پيگيري ميشه و ارجاعاتي كه انجام ميدنو بهتون ايميل ميكنن
-
-
خوبه شاکی ها داره زیاد میشه.. عالی
یه پرونده کلفت براش درست می کنم.. از بین رفتن زحمت رضا یعنی از بین رفتن زحمت های من
ممنون از تمام دوستانی که می خواند حمایت کنند.... من حتما پیگیری می کنم. الان دارم تمام کسایی که مثل رضا شدند رو جمع می کنم
-
به نظرم اول به خودشون بگید تا اسکریپت شما رو بردارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
گفتن دیگه فایده نداره! هر سری هی انتشار میدن بعد پاک میکنن چه فایده !!! قراربود منتشر نشه که شد!!!!!باید برای آینده از همین الان اقدام کرد تا این بلا سر بقیه دوستان برنامه نویس نیاد...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
1. گفته ام ! ولي حتي بر هم دارند ديگه چه فايده اي داره آخه!تو پي سي ول كه پخش بشه يعني ...
2.از طريق يك مرجع مرتبط و با نفوذ در جرايم رايانه اي پيگيري اوليه انجام شده و منتظر پاسخ هستم ! صحبتهاي اوليه كه اميدوار كننده بوده...
دوستان و شاكيان عزيز مدارك خودشون رو لطفا كامل بفرستند تا يك جا همه رو ضميمه كنم و به چند مرجع بالاتر بفرستيم.
در مرجله بعد از پيگيري اينترنتي اگزر لازم شد هر كي مايل بود شكايت نامه عمومي تنظيم مي كنيم.
-
متاسفانه الان که دیدم این پی سی ول رو , بعضی از هاستینگ ها هم تبلیغات دارند اونجا /
-
خجالت داره به خدا! چیه آخه اینکارا!همین کارا رو کردن که الان بعضی مشکلات هست!به جای اینکه طرف همدیگه رو داشته باشن هر روز داریم پس رفت میکنیم تو نرم افزار اونهمه شرکت تو ایران جمع کردن برا چی برا همین کار! طرف میاد سرمایه میذاره مالی جانی میچسبه به کار بعد یکی میاد تو یه لحظه همه زحمتهاش رو هدر میکنه!همش باید چماق قانون بالا سر آدم باشه؟
الان البته دارن یه فکرهایی میکنن برا کپی رایت! قبلش فیلمهای ارشاد بود فقط الان دارن کم کم حمایت میکنن چون میبینن از لحاظ اقتصادی باعث پس رفت میشه!
اداره رسیدگی به جرائم رایانه ای به این مسئله هم میرسه
-
شما کارش رو کن امضا هم خواستید از طرف شاکیان براتون میفرستیم..خواستی دادخواست تنظیم کن بزار اینجا نشانی بده امضا میکنیم میفرستیم برات..اگر هم که اینترنتی میخوای بازم میفرستیم..
یکبار برای همیشه باید جلوی این کثافتکاری رو گرفت.. این همه سایت اسکریپت داریم مثل پرشین اسکریپت و.. کسی به انا کار نداره اما این پسره مغرور فکر کرده تو نت هر غلطی بخواد میتونه کنه.. یکبار برای همیشه کارش رو بسازیم..
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
خجالت داره به خدا! چیه آخه اینکارا!همین کارا رو کردن که الان بعضی مشکلات هست!به جای اینکه طرف همدیگه رو داشته باشن هر روز داریم پس رفت میکنیم تو نرم افزار اونهمه شرکت تو ایران جمع کردن برا چی برا همین کار! طرف میاد سرمایه میذاره مالی جانی میچسبه به کار بعد یکی میاد تو یه لحظه همه زحمتهاش رو هدر میکنه!همش باید چماق قانون بالا سر آدم باشه؟
الان البته دارن یه فکرهایی میکنن برا کپی رایت! قبلش فیلمهای ارشاد بود فقط الان دارن کم کم حمایت میکنن چون میبینن از لحاظ اقتصادی باعث پس رفت میشه!
اداره رسیدگی به جرائم رایانه ای به این مسئله هم میرسه
خود ارشاد ابلاغ کرده کپی رایت خارجی ها مشکلی نداره اما مال ایرانی جماعت پراشکال هست و ماها که سایت نرم افزاری داریم به هیچ وجه نرم افزار ایرانی جماعت رو نمیزاریم مگر در صورت درخواست سازنده که اگر دقت کنید موقع گزاشتن نرم افزارهای ایرانی از صاحب سازنده و.. نام میبریم و تشکر میکنیم!! ولی این ***ا بر میدارند و بدون اجازه میزارند و بعد پاک میکنند میگن پاک کردیم دیگه!! وقتی پخش کردی دیگه پاک میکنی چی بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
شما کارش رو کن امضا هم خواستید از طرف شاکیان براتون میفرستیم..خواستی دادخواست تنظیم کن بزار اینجا نشانی بده امضا میکنیم میفرستیم برات..اگر هم که اینترنتی میخوای بازم میفرستیم..
یکبار برای همیشه باید جلوی این کثافتکاری رو گرفت.. این همه سایت اسکریپت داریم مثل پرشین اسکریپت و.. کسی به انا کار نداره اما این پسره مغرور فکر کرده تو نت هر غلطی بخواد میتونه کنه.. یکبار برای همیشه کارش رو بسازیم..
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
خود ارشاد ابلاغ کرده کپی رایت خارجی ها مشکلی نداره اما مال ایرانی جماعت پراشکال هست و ماها که سایت نرم افزاری داریم به هیچ وجه نرم افزار ایرانی جماعت رو نمیزاریم مگر در صورت درخواست سازنده که اگر دقت کنید موقع گزاشتن نرم افزارهای ایرانی از صاحب سازنده و.. نام میبریم و تشکر میکنیم!! ولی این ***ا بر میدارند و بدون اجازه میزارند و بعد پاک میکنند میگن پاک کردیم دیگه!! وقتی پخش کردی دیگه پاک میکنی چی بشه؟
موافقم و یکی از حامیان این طرح (حمایت از حقوق پدید آورندگان ایرانی)هستم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
موافقم و یکی از حامیان این طرح (حمایت از حقوق پدید آورندگان ایرانی)هستم!
ایرانی و خارجی نداره. میدونید نپذیرفتن کنوانسیون کپی رایت چه ضررهایی به کشور ما وارد کرده؟
از فرش بگیر تا پسته و حتی گیوه مارو کپی کردند و ما دلمون خوشه که ویندوز کرک شده استفاده می کنیم.
-
به تازگی وزارت ارشاد شدیدا پیگیر بحث کپی رایت شده در ایران! این بحث رو در ارشاد دارم پیگیری میکنم ببینم به جایی میشه رسید یا نه!
هر فردی هرنوع ضربه ای از این وب سایت خورده در اینجا قرار بده یا واسه من پ/خ کنه تا ضمیمه کار کنیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
ایرانی و خارجی نداره. میدونید نپذیرفتن کنوانسیون کپی رایت چه ضررهایی به کشور ما وارد کرده؟
از فرش بگیر تا پسته و حتی گیوه مارو کپی کردند و ما دلمون خوشه که ویندوز کرک شده استفاده می کنیم.
تا وقتی که در تحریم هستیم دلیلی به رعایت حقوق همچین آدمایی نمی بینیم ولی وقتی توهین به ما(خودشون) رو گذاشتن کنار اون موقع ما هم به قوانین اونها احترام میگذاریم!
در طول تاریخ به این مرزو بوم دست اندازیهای زیادی شده یکی از دلایل عقب موندن ما هم همینه!(که معلومه کار کیاست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
تا وقتی که در تحریم هستیم دلیلی به رعایت حقوق همچین آدمایی نمی بینیم ولی وقتی توهین به ما(خودشون) رو گذاشتن کنار اون موقع ما هم به قوانین اونها احترام میگذاریم!
در طول تاریخ به این مرزو بوم دست اندازیهای زیادی شده یکی از دلایل عقب موندن ما هم همینه!(که معلومه کار کیاست)
بیانیه سyaسی ندید !
کپی رایت یا برای همه یا هیچ کس !
-
مشکل درنصب اسکریپت لینک باکس هوشمند – ironibox clone script - انجمن تخصصي وبمستران ايراني
توي اين تاپيك حتما اين كارو محكوم كنيد (فروم پي سي ول هست)
پ.ن : Police منم /:)
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
مشکل درنصب اسکریپت لینک باکس هوشمند – ironibox clone script - انجمن تخصصي وبمستران ايراني
توي اين تاپيك حتما اين كارو محكوم كنيد (فروم پي سي ول هست)
پ.ن : Police منم /:)
-
Rash و testingcms هم منم ! جالبه كه ديگه با يوزر راش نمي تونم لوگين كنم ... يك پست هم ارسال كرده بودم نوشت پست شما بعد از تاييد نشون داده ميشه تا اينكه با تغيير آي پي با يك يوزر جديد (testingcms ) پستم رو ارسال كردم.
الان محكوم كردن پي سي ول و ... هيچ سودي براي من نداره...پي سي ول ضربه خودش رو به من زد اگر من دارم پيگيري مي كنم به خاطر اين هست كه فردا اين بلا رو سر 4 برنامه نويس ديگه نياره و گرنه اين پيگيري جز دشمني كاربران تعصبي و حاميان كپي رايت به سبك پي سي ولي با من نخواهد داشت!
اگر چند وقت پيش كه برنامه ي آقاي x براي دانلود گذاشته شد پيگيري شديدي ميشد امروز برنامه من و خداي ناكرده فردا برنامه يكي ديگه رو نمي ذارند...