از امروز تمام درگاه های پرداخت موبایلی مسدود شدند و امکان گرفتن موجودی هم مسدود شده است
امکان پرداخت قبوض هم محدود شده
این کار به دستور بانک مرکزی بوده و دیگه امکان خرید موبایلی با ussd بسته شده برای همیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
از امروز تمام درگاه های پرداخت موبایلی مسدود شدند و امکان گرفتن موجودی هم مسدود شده است
امکان پرداخت قبوض هم محدود شده
این کار به دستور بانک مرکزی بوده و دیگه امکان خرید موبایلی با ussd بسته شده برای همیشه
واس کارت سپه خیلی وقت بود خرید شارژ بسته شده بود
یعنی ، از آسان پرداخت هم نمیشه استفاده کرد برای شارژ خریدن؟!
سلام به چه دلیل؟ برای چی بستن؟
من ک سره شب یه شارژ خریدم !
چطور قطع شده ؟
همه چیو بستن
این خبر مقدمه ای برای خبر " اینترنت برای همیشه در ایران برداشته میشود " است
:-|:-|
شارژ رو با رمز دوم کارتتون خریدید ؟ از کدوم ussd ?
البته دوستان دقت کنید منظور من با ussd های بانک ها نیست بانک ها مجازهستند ولی منظور شرکت هایی هستند که سرویس ussd ارایه میدن و بانک نیستند و معمولا خصوصی هستند
این محدودیت روی این ussd ها انجام شده و گت وی پرداخت psp ها مسدود شده است و با انجام فرایند گرفتن موجودی یا خرید با پیغام خطا مواجه میشوید
از
789
هم خرید شد موردی نبود
http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394...658035_525.jpg
- - - Updated - - -
1 ــ از تاریخ 15 مهر سال جاری هرگونه تراکنش خرید از درگاه موبایل ممنوع خواهد بود.2 ــ سقف تراکنشهای پرداخت قبض و خرید شارژ در بستر USSD از تاریخ فوق روزانه 200هزار تومان است.3 ــ تراکنش ماندهگیری از طریق کلیه درگاههایی که نیاز به استفاده از کارت ندارند، خصوصاً تراکنشهای موبایلی بهطور کامل ممنوع است.
اقا ما با 4 خط تست کردیم همه بسته بودند !
لابت توی اباده اونورا بسته نیست هنوز که دوستان میگند کار میکنه
بنده به مجدد یه شارژ خریدم .
بدون مشکل .
تحریم های بیرونی میخواد باز بشه برای اینکه حوصله آدم سر نره دارن از داخل تحریم میکنن که یهویی سکته نزنیم :|
دو حالت داره :)
یا شما دارید بدون کارت بانک خرید میکنید و میاد روی قبض موبایلتون
یا اینکه پول از حساب شما کم نشده چرا چون اول از همه اینکه ورودی موبایل بانک رو بستند و درحال اضافه کردن cvv2 exp هستند برای همین یا شما این دو مقدار رو دادید به ورودی یا اینکه سرویس شما از یک درگاه بانکی دیگه استفاده میکنه که با بانک شما یکیه
مثلا پاسارگاد داره و شما هم پاسارگاد دارید فکر کنم تو این حالت بازباشه
مشکلی نداره فقط موجودی و پرداخت قبوض بسته شده شارژ فعال هست
بدون مشکل ميتونيد از کد
اقدام کنيد.کد:*720*97#
780,733 تست کردم نمیشه موجودی گرفت اما شارژ مشکلی ندارد
بدون هیچ مشکلی که گفته شد باز می شود و کلیه پرداخت ها هم انجام می شود
http://uupload.ir/files/m9ct_1.jpg
http://uupload.ir/files/iwx_3.jpg
http://uupload.ir/files/lhql_4.jpg
http://uupload.ir/files/k3ko_5.jpg
یک مورد دیگه ما نیاز نداریم پستامون زیاد بشه متلک می پرونید شما خوش باید با پستاتون
سلام
بنده نیز خواستم موجودی بگیرم از اپ مسدود بود
ولی فک کنم خرید شارژ باز هستش !
پرداخت قبوض با خرید شارژ مشکلی نداره
ولی همانطور که از طرف بانک مرکزی پیغام میده انجام هرتراکنش بانکی مسدود شده
الان ussd اسیاتک کارنمیکنه کلا با هیچ سرویس ussd نمیشه فاکتور و تراکنش رو پرداخت کرد
زرین پال رو تست کنید ببینید میشه مبلغ پرداخت کرد یا نه
ببینید ussd های بانک و یا سازمان های خیلی مهم دولتی باز هست اما ussd های شخصی یا شرکت های شخصی و سایت های شخصی بسته شدند اتفاقا کار خوبی کردند به نظرم حتما یک ضرر یا کلاهبرداری شده که مجبور به این کار شدند . جدیدا هم خیلی ussd زیاد شده بود طرف سایت شخصی فروش محصولات ارایشی داشت نوشته بود جهت پرداخت از کد زیر پرداخت کنید خوب دیگه شورش را دراوردن باید هم فقط دولتی ها مهم ها از این ussd استفاده کنند نظر شخصی من . با تشکر
733 قسمت موجودی مسدود شده اما خرید شارژ مشکلی نداره
733 ، 724 ، آپ
موجودی مسدود هست ولی خرید شارژ مشکلی نداره
فکر کنم فقط واسه موجودی باشه
فکر نمی کنم کسی شورش را در اورده باشه ! هر چه جلوتر میریم مردم به سمت آسودگی و تکنولوژی حرکت می کنند و همین ussd ها شاید در زمان خودش یک نوع نوآوری به حساب بیاد/میومد . بنظرم کسب و کار های شخصی/شرکتی/سازمانی و دولتی حق دارند از تکنولوژی استفاده کنند.ما آدم های قرن 19 یا 20 نیستیم ، ما آدم های قرن 21 باید از تکنولوژی استفاده کنیم هرچند شاید یک ussd ساده جز ساده ای از حرفم باشه...
ضرر یا کلاه برداری هم وقتی سیستم خودشون مشکلی داره نباید جز این انتظار داشت و مربوط به من یا شما نمیشه.
طبق صحبتی که با شرکت آسان پرداخت ( آپ ) امروز داشتیم اعلام کردند به دستور بانک مرکزی سرویس تله پرداز برای استفاده از درگاه های پرداخت موبایلی کلا بسته شده . شارژ مشکلی نداره اما خرید با درگاه های ussd امکان پذیر نیست
دلمون به تله پرداز خوش بود که اون رو هم قطع کردند
من با *720# خاستم موجودی بگیرم از کارتم نداد گفت به دستور بانک مرکزی مسدوده !!!
712 بانک ملت مشکلی نداره ، موجودی هم گرفتم ... البته کارتم هم ملت هستش
تراکنشهای خرید و ماندهگیری بینبانکی در بستر ussd ممنوع شده و برای تراکنشهای خرید شارژ و پرداخت قبض از این طریق سقف 2 میلیون ریالی وضع شده است و دلیل این محدودیتها تامین امنیت پرداختهای بینبانکی موبایلی است. به دلیل انحرافات پیش آمده در حوزه پرداخت و ورود نهادها و سازمانهاي غیرمرتبط با موضوع پرداخت، ممکن است اطلاعات کارت مشتریان نظام بانکی در دسترس دیگران و مورد سوءاستفاده قرار گیرد. ما تلاش میکنیم امکان هرگونه سوءاستفاده در فرایند پرداختهای الکترونیک به حداقل برسد و اگر سوءاستفادهای صورت گیرد، میزان خسارت مشتری حداقل باشد؛ ما به خوبی به این موضوع آگاه هستیم که اعمال این محدودیتها تنها ریسک استفاده از این خدمت را کاهش داده و راهحلی موقت است تا بتوانیم فرصت ارایه راهحلهای امن و مطلوب را به بانکها و شرکتهای ارایهدهنده خدمات پرداخت بدهیم. اصولاً محافظت و صیانت از اطلاعات مشتریان نظام بانکی کشور دغدغه همیشگی بانک مرکزی و نظام بانکی کشور بوده و خواهد بود. همواره رصد و پایش شبکه پرداخت و نظام بانکی و اصلاح روالها و رویهها از موضوعات مورد توجه و اساسی در حوزه پرداخت است؛ محدودیت وضع شده در تراکنشهای خرید پایانههای فروش به میزان 500 میلیون ریال در ابتدای امسال توسط بانک مرکزی نیز در همین راستا بود.
منبع: سایت بانک مرکزی