با سلام
من می خواستم بدونم چطوری میشه وقتی کاربر آدرس سایت را وارد می کند بجای صفحه اصلی به یک ساب دومین منتقل بشود ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من می خواستم بدونم چطوری میشه وقتی کاربر آدرس سایت را وارد می کند بجای صفحه اصلی به یک ساب دومین منتقل بشود ؟
advanced features / Site Redirection
من در اون قسمت مشکل دارم
من قسمت Local URL Path را خالی می گذارم
قسمت Destination URL را آدرس ساب دومین را می نویسم ولی باز مشکل داره و سایت بالا نمیاد
domain pointer اد کن
من متوجه نشدم راستش.
منم الان یه ساب دامین به صورت forum.domin.com
که میخوام ریدایرکت بشه روی پوشه فروم یعنی domin/com.forums
چطور میتونم اینکار رو انجام بدم؟
بهترین کار استفاده از کد هست در دایرکت ادمین
يعني ميخوايد وقتي كاربر وارد آدرس ساب دومين شد ، ريدايركت بشه به يك آدرس ديگه ؟
اگر منظورتون از پوشه فروم دقيقا همون پوشه اي هست كه ساب دومين بهخش متصل هست بگيد تا يك شرط به كد زير اضافه كنم تا مدام ريدايركت نشه و گرنه همين درسته و بايد داخل فايل .htaccess در محل نصب انجمن درج بشه:
کد HTML:Redirect 301 / http://www.domin.com/
از چه کدی استفاده کنم؟
سلام شرطش چی است؟ میشه به کد اضاف کنید و بهم بدید؟ ممنوننقل قول:
اگر منظورتون از پوشه فروم دقيقا همون پوشه اي هست كه ساب دومين بهخش متصل هست بگيد تا يك شرط به كد زير اضافه كنم تا مدام ريدايركت نشه
با سلام
من یه دامین جدید (www.newsite.com) ثبت کردم که هاست نداره، میخوام وقتی این دامین رو میزنم به ساب دامین سایت فعلی ام یعنی www.oldsite.com/azmoon منقل بشه.
لطفا راهنمایی کنید.
لینک زیر کمکت میکنه:
redirect parkdomain to subdomain
من به هاست ایمیل زدم و گفتم این موضوع رو. اونا جواب دادن: به دلیل حفظ کیفیت سرورها بر روی کلیه سرورهای هاست اشتراکی Addon Domain ارائه نمی شود.
بنظرتون چیکار میتونم بکنم؟ آخه من رو دامین قبلی ام درگاه بانک ملت رو گرفتم و نمیخوام دوباره درگیر گرفتن درگاه بشم.
لطفا راهنمایی کنید.
شاید بتونید از طریق "به پرداخت" مشکلتون رو حل کنید
ولی اگر نتونستید از اون طریق به نتیجه برسید، می تونید از طریق PHP به صورت دستی ریدایرکت رو انجام بدید:
کد:<?php
header("Location: http://newwebsite.com/");
?>
شما میتوانید از Domain Pointers دامین خود را پارک کنید
ممنونم دوست عزیز
پارک دامین 5 تا داره.
ولی مشکل من اینه که الان این دامین جدید رو میتونم فقط رو دامین قبلی ریدایرکت کنم. نه روی ساب دامین مورد نظرم.
دامین جدید و بدون هاست من azmoon24.com که هر چی تلاش کردم فقط تونستم اونو روی arshadeomran.ir دایرکت کنم. در حالی که من میخام اونو رو ساب دامین arshadeomran.ir/azmoon ریدایرکت کنم.
یعنی با این کد مشکلم حل میشه؟
این کد رو دقیقا کجا باید اضافه کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون از پاسخگویی تون.
شما دامین خود را پاک کنیدDomain PointersSite Redirection ساب دامین خود را ریدایرکت کنید
و از قسمت