-
نسخه نهایی ویندوز 10
درود
دوستان همونطور که مطلعید امروز مایکروسافت رسما ویندوز 10 رو به صورت رایگان ارائه کرد
این ویندوز به صورت پیشفرض به مدت 1 سال رایگان هست و تمامی امکانات رو در اختیار کاربر میذاره
لینک دانلود ایزو: http://zoomit.ir/software/22508-windows-10-iso-download
مقایسه عملکرد ویندوز 10 و 8.1 برای گیمر ها:
http://zoomg.ir/2015/07/29/49540/win...rmance-review/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا دوستانی که از نحوه آپگرید ویندوز 8.1 به 10 اطلاع دارند در این تاپیک شرکت کنند.
طبق اطلاع رسانی مایکروسافت میبایست برای آپدیت آنلاین، به وسیله نرم افزار رزرو که در آخرین آپدیت ویندوز 8.1 و یا 7 موجود هست اقدام به رزرو نوبت آپدیت کرد که برای بنده این امکان با آپدیت ویندوز فراهم نشده.
-
پاسخ : نسخه نهایی ویندوز 10
برای من ویندوز 8.1 اینترپرایس کرکی هست و آیکون آپدیت برام نیومده
-
این کاملترین بررسی هست که فعلا در مورد ویندوز 10 دیدم:
http://digiato.com/article/2015/07/3...-%DB%B1%DB%B0/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
لطفا دوستانی که از نحوه آپگرید ویندوز 8.1 به 10 اطلاع دارند در این تاپیک شرکت کنند.
طبق اطلاع رسانی مایکروسافت میبایست برای آپدیت آنلاین، به وسیله نرم افزار رزرو که در آخرین آپدیت ویندوز 8.1 و یا 7 موجود هست اقدام به رزرو نوبت آپدیت کرد که برای بنده این امکان با آپدیت ویندوز فراهم نشده.
با سلام
برای ارتقا به ویندوز 10 از ویندوز 8.1 باید ببینید آخرین آپدیتی که اومده نصب کردید یا نه ؟حدودا فروردین یا اردیبهشت ماه اومده بود.
اگر اپدیت کردید که با دوباره چک کردن میتونید ویندوزتون رو به ویندوز 10 اپدیت کنید.
برای بنده اینطوره برای شما دیگه نمیدونم. و توی یک جا نیز خوندم تا 1 سال رایگان نیست. بلکه به مدت یک سال هر کسی ارتقا داده رایگان یعنی بعد این یک سال اگر بخواید آپدیت کنید باید هزینه بدید.
-
من رزرو کردم ولی چند تا نرم افزار لایسنس دار دیگه داریم میترسم کار نکنن و فعلا دنبال دانلودش نمیرم ....
وقتی با tools ارائه شده مایکروسافت دانلود کنیم ایزو رو میده یا از روی فایل ها خودش شروع به آپدیت میکنه؟
دوستانی که آپدیت کردن کدام نرم افزار ها از کار می افته
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hi Data
برای من ویندوز 8.1 اینترپرایس کرکی هست و آیکون آپدیت برام نیومده
طبق اطلاع بنده ورژن اینترپرایس امکان آپدیت رو نداره و فقط pro یا حرفه ای این امکان رو داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-MAMAD
با سلام
برای ارتقا به ویندوز 10 از ویندوز 8.1 باید ببینید آخرین آپدیتی که اومده نصب کردید یا نه ؟حدودا فروردین یا اردیبهشت ماه اومده بود.
اگر اپدیت کردید که با دوباره چک کردن میتونید ویندوزتون رو به ویندوز 10 اپدیت کنید.
برای بنده اینطوره برای شما دیگه نمیدونم. و توی یک جا نیز خوندم تا 1 سال رایگان نیست. بلکه به مدت یک سال هر کسی ارتقا داده رایگان یعنی بعد این یک سال اگر بخواید آپدیت کنید باید هزینه بدید.
طبق این لینک گفته شده که 1 سال رایگان هست: https://www.microsoft.com/en-us/wind...-faq#ui-id-100
> Is the upgrade really free?
Yes, it’s free. This is a full version of Windows, not a trial or introductory version. It is available for a limited time: you have until July 29, 2016 to take advantage of this offer. Once you upgrade, you’ll have Windows 10 for free on that device. You can learn more here.
در حقیقت بنده از اونجا که نیاز به آپدیت های عمومی نداشتم فقط KB های مرتبط با windows 10 update app رو نصب کردم ولی آیکن رزرو فعال نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
من رزرو کردم ولی چند تا نرم افزار لایسنس دار دیگه داریم میترسم کار نکنن و فعلا دنبال دانلودش نمیرم ....
وقتی با tools ارائه شده مایکروسافت دانلود کنیم ایزو رو میده یا از روی فایل ها خودش شروع به آپدیت میکنه؟
دوستانی که آپدیت کردن کدام نرم افزار ها از کار می افته
با تشکر
طبق ایت لینک : https://www.microsoft.com/en-us/wind...-faq#ui-id-100
تمامی نرم افزار ها و دیوایس باید سازگار باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yourhosting
مقاله کاملی هست
اما در مجموع تا تست نشه توسط کاربر نمیشه قضاوتی کرد
-
یکی از بهترین قابلیت های ویندوز 10 ، پیشتیبانی از DirectX 12 هست که خیلی مهمه برای گیمر ها ...
ممنون بابت اطلاع رسانی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
طبق اطلاع بنده ورژن اینترپرایس امکان آپدیت رو نداره و فقط pro یا حرفه ای این امکان رو داره
طبق این لینک گفته شده که 1 سال رایگان هست:
https://www.microsoft.com/en-us/wind...-faq#ui-id-100
>
Is the upgrade really free?
Yes, it’s free. This is a full version of Windows, not a trial or introductory version. It is available for a limited time: you have until July 29, 2016 to take advantage of this offer. Once you upgrade, you’ll have Windows 10 for free on that device. You can learn more here.
در حقیقت بنده از اونجا که نیاز به آپدیت های عمومی نداشتم فقط KB های مرتبط با windows 10 update app رو نصب کردم ولی آیکن رزرو فعال نشد
طبق ایت لینک :
https://www.microsoft.com/en-us/wind...-faq#ui-id-100
تمامی نرم افزار ها و دیوایس باید سازگار باشند
مقاله کاملی هست
اما در مجموع تا تست نشه توسط کاربر نمیشه قضاوتی کرد
البته نسخه ویندوز من 8.1 pro هست. و چون 4 گیگ حجم آپدیت هست فعلا آپدیت نکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
خود ویندوز 10 رایگان نیست کلا. فقط آپگرید از ویندوز 8 و 7 رایکان هست اگه تا یکسال انجام بشه بعد اون دیگه آپگرید رانگان قابل استفاده نیست.
-
من روی سیستمم آپدیت شد فکر کنم که مشکل صدا تقریبا برای بیشتر دوستان پیش بیاد یا اومده باشه، برای من که بود ولی من بعد از بررسی آپدیت درایو صدا و ... تونستم حلش کنم البته از روی یک ویدئو در یوتیوب بود.
این هم لینک مربوط به ویدئو: https://www.youtube.com/watch?v=UpuHUNosvk0
کلا ویندوز خوبی هست مخصوصا مرورگر جدید مایکروسافت که به نظر من حتی می تونه جای کروم رو بگیره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
من روی سیستمم آپدیت شد فکر کنم که مشکل صدا تقریبا برای بیشتر دوستان پیش بیاد یا اومده باشه، برای من که بود ولی من بعد از بررسی آپدیت درایو صدا و ... تونستم حلش کنم البته از روی یک ویدئو در یوتیوب بود.
این هم لینک مربوط به ویدئو:
https://www.youtube.com/watch?v=UpuHUNosvk0
کلا ویندوز خوبی هست مخصوصا مرورگر جدید مایکروسافت که به نظر من حتی می تونه جای کروم رو بگیره.
به چه شکل آپگرید کردید؟
سیستم رزرو و یا با استفاده از iso سیستم عامل؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
من سیستمم رزرو بوده.
برای رزرو دانلود به چه صورت هست؟ منظورم اینه که دانلود رو که تموم کرد. از روی فایل هایی که به ما نمایش نمیده شروع به آپگرید میکنه؟
یا میشه فایل رو روی dvd رایت کنیم و از روی همون سیستم عامل رو آپگرید کنیم؟ که برای دیگر سیستم ها مجدد دانلود چند گیگی نداشته باشیم.
-
اگه لایسنس نداشته باشیم نمی شه از 1 سال رایگان استفاده کرد ؟
-
با درود خدمت دوستان تنها جهت اطلاع خدمت دوستان عزیز عرض کنم این ویندوز فوق العاده ترین ویندوز می باشد و نیاز به تعریف از سمت من نمی باشد این خلاصه از کار با ویندوز بود
اما در مورد مشکلات دوستان عرض کنم 1 ان هایی که نمی توانند به روز رسانی کنند بهتر است نسخه ایزو را که اخرین نسخه نهایی را سایت سافت 98 ارائه کرده دانلود کنید 6 پارت می باشد
و در مورد مشکل لایسنس دوستان هیچ کونه محدودیتی وجود ندارد و کرک جدید ویندوز 10 را در سایت p30download می توانید استفاده کنید
من از این ویندوز کاملا راضی هستم و کاملا هم اپدیت می باشد
در مورد کیفیت هم حرفی باری گفتن ندارد سرعت بسیار بالا و محیط بسیار جذاب بیشتر از همه سرعت ویندوز باعث توجه من قرار گرفته است
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
se7en-host
اگه لایسنس نداشته باشیم نمی شه از 1 سال رایگان استفاده کرد ؟
اگر به صورت کرکی باشه ویندوزتون، خیر نمیتونید
اما اگر به روش فعال سازی اسکایپ فعال کرده باشید مشکلی وجود نداره با آپدیت
-
فایل های نصبی به صورت آپدیت ویندوز هست و از روی همین فایل های اپدیتی نصب خواهد شد.
ویندوز میبایست فعال باشد در عیر اینصورت آپدیت نمیشه.
-
من ویندوز 7 ایکون اپگرید به 10 چند ماهی هست امده چون همش ویندوزم اپدیت میکنم . اما سوالم اینجاست من اگر اپگرید کنم تا 1سال ویندوزم فعال هست یعنی بعدش 1سال تموم بشه بالا نمیاد ویندوز ؟
ایا این اپگرید کردن با بیرون dvd بخریم نصب کنیم فرقی دارد یا با رزرو فرقی ندارد ؟ با تشکر
-
قیمت نسخه حرفه ای چقدره؟ حتما باید به دلار بخریم؟
اگه لایسنس بخریم, نرم افزار ها رو هم باید بخریم یا کرک شده رو نصب کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من ویندوز 7 ایکون اپگرید به 10 چند ماهی هست امده چون همش ویندوزم اپدیت میکنم . اما سوالم اینجاست من اگر اپگرید کنم تا 1سال ویندوزم فعال هست یعنی بعدش 1سال تموم بشه بالا نمیاد ویندوز ؟
ایا این اپگرید کردن با بیرون dvd بخریم نصب کنیم فرقی دارد یا با رزرو فرقی ندارد ؟ با تشکر
سلام .
اگر مدت ویندوز 10 تموم شد میتوان فعال ساز نصب کنید. البته این رو از یکجا شنیدم و مطمئن نیستم چون هنوز 1 سال نشده.
و فرق آپگرید و خرید در این هست که وقتی آپگرید میکنید نسخه اورجینال هست ولی وقتی از بازار میخواید بخرید نسخه کرکی هستش
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
با سلام
طبق سایت نسخه home این ویندوز 119 دلار و نسخه pro این 199 دلار هست. قیمت هاش بر اساس دلار هست پس حتما آره.
مورد دوم من تست نکردم ولی دوستان که داشتند (البته نسخه های 7 و 8.1 ) با نسخه های کرکی نرم افزار ها مشکلی نداشتن و میتونستن استفاده کنند
-
ویندوز 10 خوبی های زیادی داره اما بدی هاشم هم کم نیست ! کلا ویندوز رو باید انداخت دور ! هیچی لینوکس نمیشه :دی !!!!!!!
نامه از که موزیلا نوشته رو مطالعه کنین کلا فکر کنم به طور رسمی تخریب کرده مایکروسافت رو !
-
درود
عزیزانی که آپگرید کردن میشه لطفا یکم توضیح بدین که:
1.برای نرم افزارها و اپلیکیشنهای نصب شده روی ویندوز قبلیتون چه اتفاقی افتاد؟...باید دوباره نصبشون میکردین یا نه؟
2.مرورگر Edge رو چطور دیدین؟
3.ریموت دسکتاپ توی ویندوز 10 بهتر شده یا فرقی نکرده؟
4.مصرف منابع بیشتر از ویندوز قبلیتونه یا چندان فرقی نکرده یا حتی کمتر شده؟
سپاسگزارم
-
همین DirectX 12 به تنهایی خودش آدم رو ترغیب میکنه به نصب ویندوز 10.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
درود
عزیزانی که آپگرید کردن میشه لطفا یکم توضیح بدین که:
1.برای نرم افزارها و اپلیکیشنهای نصب شده روی ویندوز قبلیتون چه اتفاقی افتاد؟...باید دوباره نصبشون میکردین یا نه؟
2.مرورگر Edge رو چطور دیدین؟
3.ریموت دسکتاپ توی ویندوز 10 بهتر شده یا فرقی نکرده؟
4.مصرف منابع بیشتر از ویندوز قبلیتونه یا چندان فرقی نکرده یا حتی کمتر شده؟
سپاسگزارم
2 - از نظر سرعت عالی هست ولی خوب هنوز کامل نیست و مثلا افزونه نداره که البته در حال کامل شدن هست
محیطش هم یک مقدار نیاز به عادت کردن داره
3 - فرقی نکرده
4 - خود ویندوز در کل یک مقدار سبکتر هست
-
مایکروسافت همیشه هر چی میده شاخه ، چش این لینوکس ها دربیاد
گفته شد بعد از ارائه ویندوز ده کلیه لینوکسی ها عزای عمومی اعلام کردن
البته خودم هنوز نصب نکردم و به دلیل سرعت لاکپشتی هم نمیتونم تا اطلاع ثانویه دانلود کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
امضام نگاه کنبد ;;)
-
سلام
آقاDirectX 12روی گرافیک من نصب نمی شه
آخه چرا گرافیک من عهد بوقیه؟:71:
-
من از طریق رزرو زدم برای اپگرید اما نشده هنوز چند روزه نمیدونید کی اپگیرد میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من از طریق رزرو زدم برای اپگرید اما نشده هنوز چند روزه نمیدونید کی اپگیرد میشه ؟
به وسیله نرم افزار MediaCreationToolx64 که خود مایکروسافت ارائه داده آپگرید کنید
هیچ تفاوتی با حالت رزرو نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
به وسیله نرم افزار MediaCreationToolx64 که خود مایکروسافت ارائه داده آپگرید کنید
هیچ تفاوتی با حالت رزرو نداره
میدونید چند گیگ حجم ویندوز 10 64 بیت هست ؟ سیستم فعلی خودم ویندوز 7 سرویس پک 1 64بیت التیمیت هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
میدونید چند گیگ حجم ویندوز 10 64 بیت هست ؟ سیستم فعلی خودم ویندوز 7 سرویس پک 1 64بیت التیمیت هست
درود
حجم نسخه 64 بیت حدودا 3 گیگ و 900 مگه
-
نصب کردیم الان سه چهار روزه رو وین 10 هستم .
ویندوز استیبلی هست .
همون اول فریم ورک 3.5 رو به صورت آفلاین حتما نصب کنید مشکلاتتون با نرم افزار های قبلی تقریبا صفر میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود
حداکثر 3.5 گیگابایت
اگر ویندوز فعلیتون آپدیت باشه شاید حدود 2گیگابایت
اما سایز رسمی اعلام شده 2.7 گیگابایت هست که برای بنده که ویندوز 8.1 رو به 10 آپگرید کردم حدود 2گیگابایت شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
درود
حداکثر 3.5 گیگابایت
اگر ویندوز فعلیتون آپدیت باشه شاید حدود 2گیگابایت
اما سایز رسمی اعلام شده 2.7 گیگابایت هست که برای بنده که ویندوز 8.1 رو به 10 آپگرید کردم حدود 2گیگابایت شد.
من ویندوز
7 ultimate sp1 64bit را چون همش اپدیت میزدم الان اپدیت را زدم دیدم نوشته upgrate to windows 10 pro 2.700GB اپگرید کنم به نظرتون خوبه مشکلی در نرم افزار های نصب شده یا اطلاعات درایو دیگه من که پیش نمیاد ؟ ایا این نسخه که داده نهایی هست مشکل جدی نداره ؟ و تا یک سال فقط رایگان هست بعدش با windows loder crack کنیم نامحدود میشه ؟ بعد یک چیزی درایورهای من اخرین ورژن هستند مخصوص 7 هست این الان 10 بشه درایور ها جریانش چی میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من ویندوز
7 ultimate sp1 64bit را چون همش اپدیت میزدم الان اپدیت را زدم دیدم نوشته upgrate to windows 10 pro 2.700GB اپگرید کنم به نظرتون خوبه مشکلی در نرم افزار های نصب شده یا اطلاعات درایو دیگه من که پیش نمیاد ؟ ایا این نسخه که داده نهایی هست مشکل جدی نداره ؟ و تا یک سال فقط رایگان هست بعدش با windows loder crack کنیم نامحدود میشه ؟
میتونید به راحتی آپگرید کنید
برای بنده به راحتی بدون ایجاد مشکل در نرم افزار ها آپگرید شد
بله 1 سال رایگانه
بعد از 1 سال هم قابل کرک کردن هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
میتونید به راحتی آپگرید کنید
برای بنده به راحتی بدون ایجاد مشکل در نرم افزار ها آپگرید شد
بله 1 سال رایگانه
بعد از 1 سال هم قابل کرک کردن هست
بعد یک چیزی درایورهای من اخرین ورژن هستند مخصوص 7 هست این الان 10 بشه درایور ها جریانش چی میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بعد یک چیزی درایورهای من اخرین ورژن هستند مخصوص 7 هست این الان 10 بشه درایور ها جریانش چی میشه ؟
در صورتی که آپدیتی برای درایور های شما موجود باشه به طور اتوماتیک آپدیت میشه
-
مثلا ویندوز شما که8 بود درایور های شما هم مخصوصی 8 بود خوب حالا که ویندوز شما 10 شد با درایورهای قبلی که مخصوص 8 شما بود کار میکنه یا اونا هم اپدیت شدن مخصوص 10 ؟ یا شما جدا دانلود یا نصب کردید برای مخصوص 10 ؟
اخرین سوال اگر من مثلا الان windows loader crack نصب کنم نامحدود بشه اشکالی داره یا اشکلی نداره ؟
و اگر مثلا اعتبار 1 سال تموم بشه ویندوز بالا میاد که ما کرک بزنیم یا اورجینال بزنیم یا کلا دستکتاپ بالا نمیاد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
مثلا ویندوز شما که8 بود درایور های شما هم مخصوصی 8 بود خوب حالا که ویندوز شما 10 شد با درایورهای قبلی که مخصوص 8 شما بود کار میکنه یا اونا هم اپدیت شدن مخصوص 10 ؟ یا شما جدا دانلود یا نصب کردید برای مخصوص 10 ؟
برخی درایور ها مثل کارت گرافیک در روز ابتدای انتشار ویندوز 10 که هنوز ویندوز بنده 8.1بود منتشر شدند و آپدیت شدند
برخی دیگه از درایور ها نیاز به آپدیت نداشتند
و برخی دیگه در هنگام آپگرید بروزرسانی شدند
-
اخرین سوال اگر من مثلا الان windows loader crack نصب کنم نامحدود بشه اشکالی داره یا اشکلی نداره ؟
و اگر مثلا اعتبار 1 سال تموم بشه ویندوز بالا میاد که ما کرک بزنیم یا اورجینال بزنیم یا کلا دستکتاپ بالا نمیاد ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=147693&page=2
شما تو این پست گفتید اپدیت را غیر فعال کنیم چون میگن که حجم اینترنت ما را مصرف میکنه حالا نمیدونم صحت داره یا نه اما اگر کنیم دیگه اپدیت نمیتونیم کنیم که ایا شما یا همه غیر فعال میکنند یا باید بکنند این کا ر را فعلا ؟ یا برای همیشه این کار باید انجام بشه ؟
-
دوستان برای مشاهده عکس چرا تو ویندوز 10 نرم افزار photo viewer نداره؟ مثل ویندوز های قبلی بصورت عادی عکس نگاه کنیم ...
الان با نرم افزار خودش عکس رو نشون میده ...