-
ترکیدن سرور هرتز و بدبخت شدن
دو ماه پیش یک سرور اختصاصی از سایت http://novinhost.org گرفتم!
خیلی سرور خوبی بود خدایی تا امشب ساعت 8 که قطع شد کلا!
تیکت اینا هم دادم گفتن که هرتز گفته سرور مشکل سخت افزاری پیدا کرده و سرور رو کلا دارن عوض میکنن؛ بجز هارد ها.
دیگه درست نشد تا یه ساعت بعد؛ من نگران از دست دادن اطلاعاتم بودم خیلی!
دیگه به من یه لینک KVM دادن؛ گفتن برو IP ست کن برای سرورت. والا منم تا حالا ای پی ست نکردم؛ بلد نیستم.
الان ساعت شده 1:19 شب هنوز سرور قطعه؛
سیستم عامل سنتوس 7 بوده؛ چطوری به این کوفتی آی پی بدم؟ میخوام اطلاعات لعنتیم رو بردارم خیالم راحت شه!
سرچ زدم برای ایپی دادن به سنتوس 7 دستور nmcli میخواد؛ این دستور هم not found میده!
چه غلطی میتونم بکنم الان؟
- - - Updated - - -
این کنسول KVM هم واقعا مزخرف هست. میخوام تایپ کنم root ؛ اون مینویسه rrrrrrrrrrrrooooooooootttttttttttttt اینطوری... نمیدونم مشکل نت هست یا چی!
پسورد هم درست نمیگیره!
حالا من نمیدونم با این کنسول اشغالی که نمیشه یوزرنیمت رو هم درست توش تایپ کنی؛ چطوری میخوام برم آیپی بدم به سیستم تا نتش وصل شه...
والا من یه خرده php بلد هستم فقط و شبکه وارد نیستم! نمیدونم چطوری تو تیکت به من میگن برو خودت آیپی ست کن!
شیش ساعته سایت قطعه و ادامه خواهد داشت...
-
پاسخ : ترکیدن سرور هرتز و بدبخت شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
دو ماه پیش یک سرور اختصاصی از سایت
http://novinhost.org گرفتم!
خیلی سرور خوبی بود خدایی تا امشب ساعت 8 که قطع شد کلا!
تیکت اینا هم دادم گفتن که هرتز گفته سرور مشکل سخت افزاری پیدا کرده و سرور رو کلا دارن عوض میکنن؛ بجز هارد ها.
دیگه درست نشد تا یه ساعت بعد؛ من نگران از دست دادن اطلاعاتم بودم خیلی!
دیگه به من یه لینک KVM دادن؛ گفتن برو IP ست کن برای سرورت. والا منم تا حالا ای پی ست نکردم؛ بلد نیستم.
الان ساعت شده 1:19 شب هنوز سرور قطعه؛
سیستم عامل سنتوس 7 بوده؛ چطوری به این کوفتی آی پی بدم؟ میخوام اطلاعات لعنتیم رو بردارم خیالم راحت شه!
سرچ زدم برای ایپی دادن به سنتوس 7 دستور nmcli میخواد؛ این دستور هم not found میده!
چه غلطی میتونم بکنم الان؟
- - - Updated - - -
این کنسول KVM هم واقعا مزخرف هست. میخوام تایپ کنم root ؛ اون مینویسه rrrrrrrrrrrrooooooooootttttttttttttt اینطوری... نمیدونم مشکل نت هست یا چی!
پسورد هم درست نمیگیره!
حالا من نمیدونم با این کنسول اشغالی که نمیشه یوزرنیمت رو هم درست توش تایپ کنی؛ چطوری میخوام برم آیپی بدم به سیستم تا نتش وصل شه...
والا من یه خرده php بلد هستم فقط و شبکه وارد نیستم! نمیدونم چطوری تو تیکت به من میگن برو خودت آیپی ست کن!
شیش ساعته سایت قطعه و ادامه خواهد داشت...
یعنی در هتزنر هارد سالم بوده و سخت افزارهای دیگه مشکل داشتن؟!! عجیبه واقعا همیشه برعکس بود هار میسوخت و به این سرعت هم هتزنر سرور رو عوض کرده؟! که باز هم بسیار عجیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hegza
یعنی در هتزنر هارد سالم بوده و سخت افزارهای دیگه مشکل داشتن؟!! عجیبه واقعا همیشه برعکس بود هار میسوخت و به این سرعت هم هتزنر سرور رو عوض کرده؟! که باز هم بسیار عجیه
نمیدونم دیگه.
چند سال پیش فقط یه بار سرور از هرتز داشتم که هاردش سوخت و اطلاعاتم پرید. و طبق معمول بک آپ هم نداشتم و اطلاعات کاربرها رو از دست دادم :109:
خدایی طاقت ندارم دوباره اطلاعات بچه ها از بین بره :109:
یاد یک دوستی بخیر که میگفت: بک آپ یک فرهنگ است :109:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
نمیدونم دیگه.
چند سال پیش فقط یه بار سرور از هرتز داشتم که هاردش سوخت و اطلاعاتم پرید. و طبق معمول بک آپ هم نداشتم و اطلاعات کاربرها رو از دست دادم :109:
خدایی طاقت ندارم دوباره اطلاعات بچه ها از بین بره :109:
یاد یک دوستی بخیر که میگفت: بک آپ یک فرهنگ است :109:
رید 1 یا رید 10 نداشتن همین مشکلات رو ایجاد میکنه...
کافیه یه کم انگلیسی بلد باشید و تو گوگل بزنید assign ip centos 7 گوگل میترکه از بس مطلب میاره... نیاز به تایپیک هم نبود.
البته بهتر بود centos 5.9 یا 6.3 نصب میکردید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
openz
کافیه یه کم انگلیسی بلد باشید و تو گوگل بزنید assign ip centos 7 گوگل میترکه از بس مطلب میاره... نیاز به تایپیک هم نبود.
سرچ زدم دیگه قبلا!
اینو پیدا کردم: http://ask.xmodulo.com/configure-sta...s-centos7.html
نوشتم که اون بالا؛ دستور nmcli رو نوشته بزنید. من هم میزنم میگه COMMAND NOT FOUND
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
openz
اتفاقا همین نوین هاست برام یه لینک آموزش آی پی دادن به سنتوس فرستاد؛ ولی برای سنتوس 6 بود.
بنظرم اونا هم خواستن آی پی بدن بعد سرورم بعد از rescue؛ ولی دیدن سنتوس 7 هست و داستان داره برا همین طول کشیده!
آخه نیاز داشتم سنتوس 7 نصب کنم! وگرنه 6.5 میزدم همیشه.
-
سلام
اطلاعات پ . خ بدید آی پی بدیم .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
سلام
اطلاعات پ . خ بدید آی پی بدیم .
دستورش رو میتونی بنویسی اینجا تا بزنم خودم؟ کس دیگه هم این مشکل رو داشت یاد بگیره! :101::113:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
openz
عزیزم نمیدونی چطوری میشه تو کنسول KVM یه تکست رو کپی پیست کرد؟
مثل وقتی تو ترمینال کلیک راست میکنیم و پیست میشه. خیلی نوشتن تو KVM سخت هست! این خیلی طولانی هست :((
- - - Updated - - -
بیخیال شدم! من که نمیتونم درستش کنم. گفتم بهشون نمیتونم ای پی بدم. امیدوارم درستش کنن.
تازه داشتم با این سرور ارتباط برقرار میکردم؛ نسبت به قیمتش خیلی قوی بود. شانس...
-
دوست عزیز خواستید میتونید اطلاعات رو بدید براتون رایگان بررسی و حل کنم
-
سلام
شما بعد از لاگين به روت دستور setup را بزنيد و Network Configartion رو انتخاب كنيد و كارت شبكه اول رو انتخاب كنيد و آي پي را وارد كنيد
موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
دستورش رو میتونی بنویسی اینجا تا بزنم خودم؟ کس دیگه هم این مشکل رو داشت یاد بگیره! :101::113:
- - - Updated - - -
عزیزم نمیدونی چطوری میشه تو کنسول KVM یه تکست رو کپی پیست کرد؟
مثل وقتی تو ترمینال کلیک راست میکنیم و پیست میشه. خیلی نوشتن تو KVM سخت هست! این خیلی طولانی هست :((
- - - Updated - - -
بیخیال شدم! من که نمیتونم درستش کنم. گفتم بهشون نمیتونم ای پی بدم. امیدوارم درستش کنن.
تازه داشتم با این سرور ارتباط برقرار میکردم؛ نسبت به قیمتش خیلی قوی بود. شانس...
عزیز در kvm باید تایپ کنید
مگه ای پی عوض شده ؟
تعویض سخت افزار به ای پی ربط نداره و فقط به دلیل تغییر مک دسترسی قطع می شود که باید اون مک تنظیم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
se7en-host
عزیز در kvm باید تایپ کنید
مگه ای پی عوض شده ؟
تعویض سخت افزار به ای پی ربط نداره و فقط به دلیل تغییر مک دسترسی قطع می شود که باید اون مک تنظیم کنید
احتمالا کارت شبکه سرور تعویض شده.
ایشون باید مک آدرس جدید رو جایگزین قبلی کنن.
از rescue هم میتونید توسط مونت کردن پارتیشن روت و chroot کردن به راحتی اقدام کنید، و البته این مکافات های LARA هم ندارد...
-
استارتر عزیز شانس اوردید که از جای معتبر خوبی خرید داشتید و باز هم شانس اوردید هارد سرور اختصاصی شما مشکل نخرد و قطعات دیگر خراب شد و تعویض کردند نو شد تر تمیز و شرکت مربوطه هم پشتیبانی لازم را برایتان انجام داد و خیال شما را راحت کرد که اطلاعات شما پاک نشد اگر همچین چیزی بود شرکت به شما میگفت و این مورد ست کردن هم استاد ها اموزش و توضیح دادند با صبر حوصله انجام بدید بالا بیاد سرورتون . و حتما یک سرور دیگر تهیه کنید برای بک اپ اگر ارزش برای کارتان قائل هستید و اطلاعات و زحماتتان را دوست داید حتما این کار را انجام بدید ارزش داره و با خیال راحت میخوابید و کار میکنید چون هر مشکلی در هر لحظه مخصوصا در کار سرور ممکن هست پیش بیاد ممکن دیتاسنتر نابود بشه یا هرچیزی شما باید بک اپ داشته باشی هر شب با تشکر .
-
دوست عزیز شما ای پی سرورتون تغییر کرده؟؟
یا نه همان ای پی هست ؟؟
اگر عوض شده که منظور دامنه ست کردن هست به ای پی اگر نه باید از setup انجام بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
استارتر عزیز شانس اوردید که از جای معتبر خوبی خرید داشتید و باز هم شانس اوردید هارد سرور اختصاصی شما مشکل نخرد و قطعات دیگر خراب شد و تعویض کردند نو شد تر تمیز و شرکت مربوطه هم پشتیبانی لازم را برایتان انجام داد و خیال شما را راحت کرد که اطلاعات شما پاک نشد اگر همچین چیزی بود شرکت به شما میگفت و این مورد ست کردن هم استاد ها اموزش و توضیح دادند با صبر حوصله انجام بدید بالا بیاد سرورتون . و حتما یک سرور دیگر تهیه کنید برای بک اپ اگر ارزش برای کارتان قائل هستید و اطلاعات و زحماتتان را دوست داید حتما این کار را انجام بدید ارزش داره و با خیال راحت میخوابید و کار میکنید چون هر مشکلی در هر لحظه مخصوصا در کار سرور ممکن هست پیش بیاد ممکن دیتاسنتر نابود بشه یا هرچیزی شما باید بک اپ داشته باشی هر شب با تشکر .
فعلا که قطع هست.
از 8 شب دیروز قطع شده و الان 9 صبح روز بعد هست و همچنان قطع...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
احتمالا کارت شبکه سرور تعویض شده.
ایشون باید مک آدرس جدید رو جایگزین قبلی کنن.
از rescue هم میتونید توسط مونت کردن پارتیشن روت و chroot کردن به راحتی اقدام کنید، و البته این مکافات های LARA هم ندارد...
اینا رو اون شرکت هاست باید انجام بده. من که سر در نمیارم این چیزا رو. من نمیدونم چرا باید قطعی سرور اینقدر طول بکشه!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
دوست عزیز شما ای پی سرورتون تغییر کرده؟؟
یا نه همان ای پی هست ؟؟
اگر عوض شده که منظور دامنه ست کردن هست به ای پی اگر نه باید از setup انجام بدید
نه عوض نشده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
ورژن سنتوس شما چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
فعلا که قطع هست.
از 8 شب دیروز قطع شده و الان 9 صبح روز بعد هست و همچنان قطع...
- - - Updated - - -
اینا رو اون شرکت هاست باید انجام بده. من که سر در نمیارم این چیزا رو. من نمیدونم چرا باید قطعی سرور اینقدر طول بکشه!
- - - Updated - - -
نه عوض نشده.
اگر دانش کافی ندارید
از کسی که واسط شما هستش راهنمایی بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
ورژن سنتوس شما چیه ؟
Centos 7
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
اگر دانش کافی ندارید
از کسی که واسط شما هستش راهنمایی بگیرید
خب واسطه همین سایت http://novinhost.org هست دیگه. اینا باید درستش کنن.
صبح هم چک کردم تیکت رو نوشته بودن که خودشون IP دادن به سرور؛ ولی باز هم سرور وصل نشده. دیگه هم جوابی نیومده.
البته این سرور هم ارزون ترین سرورشون بود؛ ماهی 159 تومن؛ فکر نمیکنم ماهی 10 تومن هم برای نوین هاست استفاده داشته باشه :65:
مسخره ملت شدیم رفت دیگه سایت یه روزه قطعه هیچ راه حلی هم ندارم؛ اطلاعاتم رو هم نمیتونم بردارم...
-
با دستور
vi /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ens32 به بخش ویرایش ای پی بروید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abtinserver
با دستور
vi /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ens32 به بخش ویرایش ای پی بروید
نوین هاست میگه ip دادن به سرور ولی باز هم درست نشده. از دیشب نوشته منتظر باشید؛ خبری نیست. نمیدونم چکار کنم.
- - - Updated - - -
حالم دیگه از هرتز به هم میخوره. یه بار هم دو سال پیش هارد سرورشون سوخت بیچارم کرد.
از کجا سرور بگیرم که گیر این بدبختی ها نیافتم و گرون هم نباشه؟
- - - Updated - - -
همین سه چها روز پیش اینو تمدید کردم. کاش تمدیدش نمیکردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
نوین هاست میگه ip دادن به سرور ولی باز هم درست نشده. از دیشب نوشته منتظر باشید؛ خبری نیست. نمیدونم چکار کنم.
- - - Updated - - -
حالم دیگه از هرتز به هم میخوره. یه بار هم دو سال پیش هارد سرورشون سوخت بیچارم کرد.
- - - Updated - - -
منم
ex60
داشتم هاردش سوخت
بدبخت شدم رفت
هیچ ارزونی بی دلیل نیست
یک دیتاسنتر بی کیفیتی بیش نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
این جای معتبر و خوب چرا جواب تیکت رو نمیده؟
یعنی نمیتونن اینا که فنی هستن و کارشون سرور هست و ارتباط مستقیم دارن با هرتز؛ مشکل رو حل کنن؟ از 8 دیشب تا امروز ساعت 10 باید قطع باشه سرور؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سرور مارکتی گرفتید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
سرور مارکتی گرفتید؟
ببخشید نمیدونم مارکتی یعنی چی. از سایت novinhost.org گرفتم سرور رو.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
این جای معتبر و خوب چرا جواب تیکت رو نمیده؟
یعنی نمیتونن اینا که فنی هستن و کارشون سرور هست و ارتباط مستقیم دارن با هرتز؛ مشکل رو حل کنن؟ از 8 دیشب تا امروز ساعت 10 باید قطع باشه سرور؟
نوین هاست باهاشون کار کردم
هیچ کمکی نمی کنند
مگه اینکه پول بهشون بدی
پول بدی دوستت دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viaccess
نوین هاست باهاشون کار کردم
هیچ کمکی نمی کنند
مگه اینکه پول بهشون بدی
پول بدی دوستت دارند
این مسخره ترین حالت ممکن هست. من هیچ دسترسی به سرور ندارم؛ یه دسترسی kvm هم دیروز دادن که اونم کار نمیکنه؛ یوزر پسوردش رو دیگه قبول نمیکنه.
من اخه الان چطوری اطلاعاتم رو از روی سروری که اینترنت نداره بردارم؟ اخه هرتز هم که من رو نمیشناسه. اون سایت واسطه رو میشناسه.
واقعا متاسفم برای خودم :((
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سویو استارت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
سویو استارت
عزیزم چطوری میشه از دیتاسنتر مستقیم سرور گرفت؟
چون الان 10 ساله دارم سرور میگیرم؛ همش از سایت های فارسی میگیرم؛ که هر مشکلی پیش میاد باید اول من به اونا تیکت بدم؛ بعد اونا به دیتاسنتر بگن؛ بعد دوباره به من بگن و اصل دسترسی هم با خودشون هست.
مثل الان که من نمیدونم جناب NovinHost داره چکار میکنه و جواب منم تو تیکت نمیده و سرور از 8 دیشب قطع هست و الان 11 صبح هست هنوز من نمیدونم مشکل چیه و قطع هست.
میخوام این بار یه طوری سرور بگیرم که هم دیتاسنتر مستقیم خودم رو بشناسه و مشکلی اومد خودم مستقیم بهشون بگم!
paypal و اینا هم ندارم؛ ولی شماها چطوری میگیرید؟ شخصی هست مثلا اینکارو انجام میده؛ چطوریه؟ راهنمایی کنید تروخدا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
عزیزم چطوری میشه از دیتاسنتر مستقیم سرور گرفت؟
چون الان 10 ساله دارم سرور میگیرم؛ همش از سایت های فارسی میگیرم؛ که هر مشکلی پیش میاد باید اول من به اونا تیکت بدم؛ بعد اونا به دیتاسنتر بگن؛ بعد دوباره به من بگن و اصل دسترسی هم با خودشون هست.
مثل الان که من نمیدونم جناب NovinHost داره چکار میکنه و جواب منم تو تیکت نمیده و سرور از 8 دیشب قطع هست و الان 11 صبح هست هنوز من نمیدونم مشکل چیه و قطع هست.
میخوام این بار یه طوری سرور بگیرم که هم دیتاسنتر مستقیم خودم رو بشناسه و مشکلی اومد خودم مستقیم بهشون بگم!
paypal و اینا هم ندارم؛ ولی شماها چطوری میگیرید؟ شخصی هست مثلا اینکارو انجام میده؛ چطوریه؟ راهنمایی کنید تروخدا
برای سویو استارت باید پنل خارجی با هویت واقعی داشته باشید
-
جواب تیکت هم که نمیدن!
من میخوام فقط فایل های لعنتیم رو از روی این سرور بردارم و برم جای دیگه. ولی هیچ راهی نیست به سرور وصل شد اخه چطوری فایلامو بردارم از رو این سرور.
عجب گرفتاری شدیم...
-
مارکتی یعنی با سخت افزار دسته دوم استفاده شده....
این قیمت احتمالا مارکتی هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
مارکتی یعنی با سخت افزار دسته دوم استفاده شده....
این قیمت احتمالا مارکتی هستش
چطوری میشه قبل از سفارش بفهمیم سخت افزاری که میخوان ارائه بدن مارکتی هست یا نه؟
راهی فکر نمیکنم داشته باشه.
-
به همکاری که سرور را تهیه کردید اطلاع بدید براتون ست میکنه
از رسکیو خیلی سریعتر انجام میشه
روی سرورهای هتزنر با ا پی دی اچ سی پی ست میشه
اگر الان پینگ ندارید اختمالا کارت شبکه و ای پی عوض شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
به همکاری که سرور را تهیه کردید اطلاع بدید براتون ست میکنه
از رسکیو خیلی سریعتر انجام میشه
روی سرورهای هتزنر با ا پی دی اچ سی پی ست میشه
اگر الان پینگ ندارید اختمالا کارت شبکه و ای پی عوض شده
والا من اطلاع دادم دیشب.
الان هم زنگ زدم به novinhost؛ گفتن که این کارها رو انجام دادن ولی نتیجه نداده او پیگیر هستن ببینن مشکل چیه. گفتن هرتز هم گفته سرور آنلاین هست و مشکلی نداره و هر چی هست نرم افزاری هست.
ظاهرا مشکل فراتر از این حرفا هست که تا الان حل نشده؛ چند نفر مختلف تو تیکت جواب دادن گفتن منتظر باش و اینا...! ایشالله که بتونن درستش کنن!.
این چه درست بشه چه درست نشه من یه درس گرفتم؛ اونم اینکه بغل هر سرور اختصاصی؛ یه vps سرعت پایین و ارزون ولی با هارد بالا بعنوان بک آپ هم بذارم! با rasync ی چیزی همیشه بک اپ داشته باشم از سرور اصلی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
والا من اطلاع دادم دیشب.
الان هم زنگ زدم به novinhost؛ گفتن که این کارها رو انجام دادن ولی نتیجه نداده او پیگیر هستن ببینن مشکل چیه. گفتن هرتز هم گفته سرور آنلاین هست و مشکلی نداره و هر چی هست نرم افزاری هست.
ظاهرا مشکل فراتر از این حرفا هست که تا الان حل نشده؛ چند نفر مختلف تو تیکت جواب دادن گفتن منتظر باش و اینا...! ایشالله که بتونن درستش کنن!.
این چه درست بشه چه درست نشه من یه درس گرفتم؛ اونم اینکه بغل هر سرور اختصاصی؛ یه vps سرعت پایین و ارزون ولی با هارد بالا بعنوان بک آپ هم بذارم! با rasync ی چیزی همیشه بک اپ داشته باشم از سرور اصلی.
سلام
بکاپ گرفتن برای شخصی که اطلاعات برای آن بسیار مهم هست یک شرط هست . سعی کنید همیشه از اطلاعاتتون خود شما . بکاپ داشته باشید تا خیالتون راحت باشه
-
در صورت نیاز پنل روبوت ارسال کنید بررسی و حل خواهیم کرد
متاسفانه بعضی از اشخاص که توانایی مدیریت سرور و ارائه خدمات ندارند با ارائه بعضی از خدمات باعث ایجاد چنین تاپیک هایی در انجمنی "تخصصی" می شوند.
موفق باشید.
-
سلام
اطلاعات ورود بدهید رایگان براتون انجام دهیم
-
مشخصات kvm + پنل روبوت ارسال بکنید حل بکنم براتون
-
بچه ها پنل KVM نداره. :-p
اون دسترسی kvm رو موقتی دیشب بهم داده بودن برم آی پی ست کنم که نشد.
تو تیکت گفتن منتظر باش؛ منتظر هستم درستش کنند.
اینقدر این صفحه ping رو نگاه کردم از دیشب که خسته شدم =((
تقصیر این بنده خدا ها هم نیست؛ سرور با این قیمت همینه؛ هرتز هم پیچونده؛ من امیددارم درسته بشه =(( اطلاعات لعنتیم =((
-
یک مورد رو تجربی بهتون میگم
گاهی اوقات کارت شبکه قاطی می کنه و eth0 آی پی نمیگیره که بهتره یه eth1 ادد بشه و به اون آی پی بدید (این روش اصولی نیست اما سریع تر ممکنه حل بشه)