سلام نیاز به برنامه ای برای املاک حودمون دارم
میخوام اطلاعات انواع ملک رو زخیره کنه همراه با امکان سرچ و دسته بنده دیتابیس برای بکاپ داشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نیاز به برنامه ای برای املاک حودمون دارم
میخوام اطلاعات انواع ملک رو زخیره کنه همراه با امکان سرچ و دسته بنده دیتابیس برای بکاپ داشته باشه
با سلام
همکار عزیز در صورت تمایل با هزینه و تایم مناسب میتونیم براتون انجام بدیم در صورت تمایل جزییات را در سایت تیکت بزنید
http://hostnetwork.ir
موفق باشید
لطفا قیمت بدید
با سلام به یک نوع سایت فروش املاک نیاز دارید یا برنامه اندروید کامل میشه توضیح بدید لطفا
خیر سایت نیست برنامه لوکال نصبی و یا اجرایی ویندوز که بشه اطلاعات املاک و موارد موجود رو درش ثبت کرد و با جستجو و یا کشویی موردهای تفکیک شده که حد اکثر جزو 10 خانواده هستند رو پیدا کرد
- - - Updated - - -
up
در صورت تمایل با php میزنم براتون با هزینه 200 تومان.
سلام
اگر یک cms حرفه ای میخواید با تیم طراحی ما در تماس باشید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
سلام
تحت ویندوز با هزینه حدودی 150 تومن. (چون جزئیات مشخص نیست، نوشتم حدودی)
با تشکر از همه ذوستان با ویژال بیسیک امکانش است نوشته بشه ؟ اگر آره و یا نه رو بگید با شماره تماس امکان بکاپ هم میخوام دیتابیسی هم نشد مشکلی نیست فقط فایل بکاپ بده که بشه بعد جایگرین و ریلود کرد بسیار ساده هست کلا یه امکان ثبت موارد از نوع مثال زمین ویلا مغازه و ... و زیر مجموعه های فروش اجاره رهن معاوزه و .... و امکان سرچ خوب بطور مثال قیمت و نوع خانواده ها و متراژ و ... رو داشته باشه همین !
با زبان PHP، استفاده از تکنولوژی های روز (Ajax و ...) به همراه پایگاه داده MySQL به صورت Local یا Online د خدمتتون هستم.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در سایت بهتون تیکت بزنید.
mahhost.com
با تشکر از همه عجله ای میتونید تحویل بدید ؟
دوستان با تخفیف بگید که کار رو استارت کنیم
منظور ار عجله یک هفته خوبه
سلام دوست شهسواری من
می تونیم با سی شارپ با تمام امکاناتی که نیاز داری برات بنویسیمش فقط نیاز داریم به جزئیات بیشتر درباره تمام گزینه هایی که مد نظرت هست
متن قبلیت رو خوندم ، یه سری از چیزهایی که نیاز داری رو توش نوشتی ولی کامل نیست ، اکثر برنامه نویسان محترم که تو املاک کار نکردن ؛ بنابراین مثل بنده حقیر اطلاعی درباره نیازهای شما ندارن
پس شرط اول برای شروع یک کدنویسی حرفه ای و خوب برآورده کردن نیاز شماست ؛ اگر تمایل داشتی نیاز هات رو به صورت کامل برای بنده بفرست تا چک کنم
در خدمتت هستم
ایمیل من : lifeppir@gmail.com