در Citrix چند نوع ویندوز را بدون مشکل نصب کردم اما حالا که نوبت به آزمایش لینوکس رسیده هر کاری کردم نصب نشد. یعنی در مراحل اولیه نصب centos مشکل پیدا کردم. آیا می توانید کمی راهنمایی یا تصاویری برای نصب لینوکس در سرور Citrix به من بدید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در Citrix چند نوع ویندوز را بدون مشکل نصب کردم اما حالا که نوبت به آزمایش لینوکس رسیده هر کاری کردم نصب نشد. یعنی در مراحل اولیه نصب centos مشکل پیدا کردم. آیا می توانید کمی راهنمایی یا تصاویری برای نصب لینوکس در سرور Citrix به من بدید؟
دیتاسنتر شما چیه ؟ ovh ?
بله اما در سرور یکی از دوستان هم تست کردم همین مشکل را داشتم. فکر نمی کنم ارتباطی به دیتا سنتر داشته باشه؟ فقط من چون اولین بار هست که دارم آزمایش می کنم احتمالا" اشتباه دارم نصب می کنم. در Hypervm فقط template os هست که نیازی به نصب نیست.
Hyper-VM زمین تا آسمان با Citrix فرق داره . نحوه اینترنت دادن به VPS های لینوکس در OVH متفاوت هست .
nano /etc/sysconfig/network-scripts/route-eth0
GATEWAY dev eth0
default via GATEWAY dev eth0
CTRL + X
Y
Enter
حالا
service network restart
الان شما اینترنت داری ;)
من می خواهم مراحل نصب لینوکس از فایل iso را بدانم مشکل در شبکه و اینترنت نیست.
یعنی شما بلد نیستی نصب کنی؟
بهتر این است که برای لینوکس از فایل ایزو استفاده نکنید و از طریق اینترنت نصب کنید. برای این کار حین ایجاد سرور مجازی، این آدرس را برای نصب وارد کنید:
Index of /5.5/os/x86_64
عجب ، من خیلی با ISO نصب کردم و اصلا NetInstall رو تست نکردم .
این NetInstall برای OVH کار نمی کنه ! چون بعد از نصب سیستم عامل باید کارش رو انجام داد و بهش اینترنت داد
والا منم بلد نيستم لينوکس نصب کنم
هيچکس نيست آموزش تصويري نصب لينوکس قرار بده ؟
ربطی به Citrix و غیر Citrix نداره . شما نصب لینوکس رو بلد نیستید ،!!
اون جا که سیستم عامل را انتخاب می کنید ، جای Windows server 2003 بزنید CentOS 5.4 و ...