من امروز سایتم رو توی 50 صفحه با رنک 1 و 20 صفحه با رنک 2 ثبت کردم (ثبت داپم)
این موارد اثر هم داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من امروز سایتم رو توی 50 صفحه با رنک 1 و 20 صفحه با رنک 2 ثبت کردم (ثبت داپم)
این موارد اثر هم داره؟
سلام
100% تاثیر داریه
اگر الان صفحه 10 باشید انشاا... میرید صفحه 50 60
البته این 100 % از جنبه منفی تاثیر میذاره
موفق بشاید
اگه سایت ها اسپم نباشند
100% ورودی گوگل بالا میره
با سلام دوست عزیز لطفا نوع لینک رو بفرمایید و حتی المقدور یکی از سایت هایی که لینکتون درش هست ( اون صفحه لینک شما ) رو پ خ کنید تا بهتون بگم تاثییر داره یانه
البته تا وقتی کامل نتونم سایت رو چک کنم و نوع ثبت شما مثلا ( با کامنت گذاشتن ) یا هر نوع دیگر رو نیز لطفا بگید
تا ارزش و نوع تاثیر گزاری شو خدمتتون عرض کنم
پیشاپیش عیدتون مبارک
با تشکر
سوال :
دامنه سایتتون چند وقته ثبت شده ؟
سلام.
پیج رنک گوگل دیگر اپدیت نمیشود و ارزشی ندارد.
و معیار جدید چیزی با نام "اتوریتی" هست - 2 مطلب زیر را مشاهده کنید :
http://www.skinak.ir/Forum/catgory/143/post/55240
http://araz-seo.ir/what-is-domain-authority
اگر از متذد follow باشه بله تاثیر داره ولی سعی کنید که از لینک های دارای رنک بالاتر بک لینک بگیرید.
با سلام و تبریک سال نو
بستگی به نوع دامنه و نحوه ای قرار دادن لینک های شما دارد
اگر بصورت فالو باشد و سایت نیز مرتبط با موضوع سایت شما باشد تاثیر زیادی خواهد داشت
البته در نظر داشته باشید دامنه های که لینک داخل آن ها ثبت شده نباید اسپم باشند در صورت اسپم بودن تاثیر منفی بر روی وب سایت شما خواهد داشت
سلام
دوست عزیز حرفی نیست توی یک هفته بیاد صفحه ی اول اما یک سوال دارم :
ایا 6 ماه تا یکی دو سال بعد هم در همان جایگاه میماند؟
بنده سایتی دارم که زیاد هم اپدیت نمیشود (شاید ماهی یکی دو بار) حتی یک ریال برای بک لینک و ... هم برایش خرج نشده است اما در مدت یک سال به رنک 2 رسید
چون یک کلمه هم کپی داخلش وجود نداشت و همه چیز اختصاصی و سئو هم اصولی بود
همیشه برای بنده سوال است : ایا وب سایت های بزرگ جهان بک لینک خریده اند؟ من اصلا مخالف بک لینک نسیتم من مخالف خرید ان هستم
موفق باشید
شما تو الکسا سرچ کنید اسم دامنتونو بهتون 5 تا سایتی که لینک شما توش هست رو میگه.
دوست عزیزم فقط بک لینک مهم نیست المانهایی دیگه ای هم مهمه.
یکی از اونا کانفیگ مناسب سیستم مدیریت محتواتونه.
مطمئنا بالا میره
مگر سایت ها اسپمر باشند و تو سند باکس گوگل باشند و رنک دار غیر فعال باشند
برو یه دامنه به نام یکی از شهرستان های بزرگ ایران ثبت کن که در 1 ماه اول بیاد صفحه اول گوگل (اولین لینک)نقل قول:
دوست عزیز منم یه دامین رو ثبت کردم تو یک هفته اومد صفحه اول اسم دامین رو میزدی میومد صفحه اول اینکه تعجب نداره!
مثل: شیراز - کازرون ...
از همه مهم تر! همون اول واسه همیشه بمونه
سلام دوستان میتونن معرفی کنن تو چه سایت های عضو بشیم تا اسم سایت که سرج میشه بیا بالا بدون پرداخت هزینه های گزاف
سلام
اینکه میگن پنالتی درسته اما نه به این شوری!
وقتی شما آروم آروم بک لینک بگیری پنالتی نمیشی مگه اینکه وب سایت ها اسپم باشن
اینایی ک میگن سایتتون پنالتی میشه کلیت حرفشون دریته اما برا شما صدق نمیکنه دوست من
بکلینک با موضوع سایتتان مطابقت داشته باشد مشکلی ندارد
اما تاثیری نخواهد داشت
بر روی کاهش رتبه الکسا بصورت طبیعی متمرکز شوید
و یا از سامانه های افزایش بازدید مانند www.chicrank.ir استفاده نمایید اما بازدید را یکدفه به سایت ارسال ننماید که جز رتبه الکسا غیر طبیعی قرار خواهد گرفت
برای این که در سئو به نتیجه برسیم نیاز به یک سری آموزش های اصولی و کوتاه است . من به وب سایتلینوکس وب مراجعه کردم تک تک مقالاتش خوندم تونستم بر روی سئو سایتم کار کنم بدون این که هزینه زیادی انجام بدم و فقط وقت گذاشتم پیشنهاد می کنم حتما مقالات آموزش سئو وب سایت لینوکس وب را بخون بعدش هزینه کن
حتی در مورد چگونه یک سایت در سئو رتبه منفی می گیره هم مقاله داره
سلام
قصد شما کاهش رتبه الکسا است ؟
بابک لینک میشه سایت رو درگوگل پیشرفت داد وازطریق اون رتبه آلکسا رو کاهش داد
جناب من رو باد هوا حرف نمیزنم
مطالعه داشتم و تجربه لازم رو دارم:
نمونه کلمه های وب سایت خودم
مقنعه: رتبه دوم
فروشگاه حجاب: رتبه اول
خرید چادر - فروش چادر رتبه اول و ...
من وب سایت های زیادی رو دیدم مخصوصا در زمینه شارژ که از طریق خرید بک لینک زیاد از سایت های اسپم پنالتی شدن
خود اون بنده خدا اومد توضیح داد!
شما هم به جای ایراد سخن به اینکه ما مطالعاتمون رو افزایش بدیم از اطلاعاتتون برای این بنده خدا استفاده کنید و راهنماییشون کنید
شما فقط الان اومدید میگید مطالعه اتون رو بالا ببرید( یعنی من خودم سطح مطالعه ام بالاس) پس چرا ایشون رو راهنمایی نکردید
موفق و موید باشید