-
ثبت سایت در ساماندهی
درود
اگر سایتی رو در ساماندهی ثبت کنیم و فردا پس فردا به دلیلی بخوان سایت رو فیلت.ر کنن . اول اخطار میدن ؟ یا یکسره فیلت.ر میشه ؟
به صورت نمادین مثل سایت دانلودها میخوایم سر هر پست بنویسیم | بازبینی و سانسور شده |
مسلماً سربازان گمنام هم بیکار نیستن بیان و چک کنن که سانسور شده یا نه.
ولی سوالی که میمونه در بدبینانه ترین حالت اگر فردا بفهمن الکی نوشتیم و سانسور و .... در کار نبوده چه اتفاقی میوفته ؟
سایت که در ساماندهی ثبت شده و اطلاعات ما رو به صورت کامل دارن و ....
-
پاسخ : ثبت سایت در ساماندهی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
درود
اگر سایتی رو در ساماندهی ثبت کنیم و فردا پس فردا به دلیلی بخوان سایت رو فیلت.ر کنن . اول اخطار میدن ؟ یا یکسره فیلت.ر میشه ؟
به صورت نمادین مثل سایت دانلودها میخوایم سر هر پست بنویسیم
| بازبینی و سانسور شده |
ولی سوالی که میمونه در بدبینانه ترین حالت اگر فردا بفهمن الکی نوشتیم و سانسور و .... در کار نبوده چه اتفاقی میوفته ؟
والا دوست عزیز 1 سال پیش دوست من سایتی داشت که بعضی موارد مشکوک به ***** شدن رو تو سایتش می گذاشت .... یک بار سایتش رو ***** کردن و ایشون تو سایت سازمان دهی ثبت نام کرد که بعد یک سری صحبت ها و حذف یک سری مطالب سایتش باز میشه ...
بعد اون قضیه، هر بار مطلبی می گذاشت که از دید سایت سازماندهی مناسب نبود براش ایمیل میومد که اون مطلب رو حذف کنه ، و تا 3 بار هم اخطار میومد ... که اگه حذف می کرد سایتش ***** نمی شد ....
قدیم این شکلی بود ، فکر کنم هنوز هم به همین منوال باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pedrami
والا دوست عزیز 1 سال پیش دوست من سایتی داشت که بعضی موارد مشکوک به ***** شدن رو تو سایتش می گذاشت .... یک بار سایتش رو ***** کردن و ایشون تو سایت سازمان دهی ثبت نام کرد که بعد یک سری صحبت ها و حذف یک سری مطالب سایتش باز میشه ...
بعد اون قضیه، هر بار مطلبی می گذاشت که از دید سایت سازماندهی مناسب نبود براش ایمیل میومد که اون مطلب رو حذف کنه ، و تا 3 بار هم اخطار میومد ... که اگه حذف می کرد سایتش ***** نمی شد ....
قدیم این شکلی بود ، فکر کنم هنوز هم به همین منوال باشه
خب بحث همینه ، بخوایم زرنگ بازی دربیاریم و سربازان گمنام رو دور بزنیم چی میشه ؟
فقط همین که میگن پاک کن ؟
-
من الان سایتم ساماندهی ثبت هستش هرزمان مطلبی داشته باشم که مشکل دار باشه ایمیل میاد واسم که مثلا فلان مطلب عکس را بردار یا فلان مطلب را ویرایش کن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
خب بحث همینه ، بخوایم زرنگ بازی دربیاریم و سربازان گمنام رو دور بزنیم چی میشه ؟
چیز خاصی نمیشه نامه از پلیس فتا.دادگاهی شدن.شلاق یا جریمه
-
شاید همینجوری سربازان گمنام چک نکنن، اما به اینم فکر کنید که ممکنه کاربری گزارش بده و بعد از گزارش، اون سربازان دیگه گمنام نمونن و خدمت برسن :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
startToday
شاید همینجوری سربازان گمنام چک نکنن، اما به اینم فکر کنید که ممکنه کاربری گزارش بده و بعد از گزارش، اون سربازان دیگه گمنام نمونن و خدمت برسن :دی
:)) یعنی اینقدر پیگیر هستند که بیان و دانلود کنن یک فایل و بررسی کنن ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
من الان سایتم ساماندهی ثبت هستش هرزمان مطلبی داشته باشم که مشکل دار باشه ایمیل میاد واسم که مثلا فلان مطلب عکس را بردار یا فلان مطلب را ویرایش کن
چیز خاصی نمیشه نامه از پلیس فتا.دادگاهی شدن.شلاق یا جریمه
شلاق به خاطر اشتراک گذاری چند تا فیلم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
:)) یعنی اینقدر پیگیر هستند که بیان و دانلود کنن یک فایل و بررسی کنن ؟
- - - Updated - - -
شلاق به خاطر اشتراک گذاری چند تا فیلم ؟
بله .منو 3 میلیون بابت 2 تا عکس نیمه جریمه کردن
-
بهتره نذارید
گفته ایشون هم درسته جریمه های سنگینی در پی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
درود
به صورت نمادین مثل سایت دانلودها میخوایم سر هر پست بنویسیم
| بازبینی و سانسور شده |
بهتر هست ثبت نکنید ، بنده وبلاگ شخصی خودم رو ثبت کردم ، یک اشتباه موقع تایب کردن در توضیحات سایت پیش اومد ، بعدش اصلا قابلیت ادیت نداشت ، ایمیل و زنگ هم زدم کسی پاسخگو نبود ...
جالب اینجاست ک پشت تلفن گفتن سخت نگیرید ، زیاد مهم نیست !!!
اما اگر ***** بخواید بشید قبلش بهتون ایمیل میدن ...
-
دوست عزیزم ***** هم بشید مشکلی پیش نمیاد در ایران فقط با عکس و فیلم های مستهجن به شدت برخورد میکنند
بنده خودم 4 سال سایت موزیک و فیلم داشتم که 220 تا دامین ***** کرده بود ولی هیچ مشکلی پیش نیومد
و سلام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadireza
دوست عزیزم ***** هم بشید مشکلی پیش نمیاد در ایران فقط با عکس و فیلم های مستهجن به شدت برخورد میکنند
بنده خودم 4 سال سایت موزیک و فیلم داشتم که 220 تا دامین ***** کرده بود ولی هیچ مشکلی پیش نیومد
و سلام
موزیک و فیلم چند سال پیش داشتید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
بله .منو 3 میلیون بابت 2 تا عکس نیمه جریمه کردن
چه مسخره ، کاسبی راه انداختند واسه خودشون ! :-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
بهتره نذارید
گفته ایشون هم درسته جریمه های سنگینی در پی داره
والا دارم پشیمون میشم از این که سایت رو ثبت کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
بهتر هست ثبت نکنید ، بنده وبلاگ شخصی خودم رو ثبت کردم ، یک اشتباه موقع تایب کردن در توضیحات سایت پیش اومد ، بعدش اصلا قابلیت ادیت نداشت ، ایمیل و زنگ هم زدم کسی پاسخگو نبود ...
جالب اینجاست ک پشت تلفن گفتن سخت نگیرید ، زیاد مهم نیست !!!
اما اگر ***** بخواید بشید قبلش بهتون ایمیل میدن ...
ثبت نکنیم خیلی بهتره.
گفتیم مثل hastidownload.com یکمی زرنگ بازی در بیاریم.
ولی گویا سربازان گمنام ته این راهی که ما داریم میریم ، ایست بازرسی زدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadireza
و سلام
منظور از شدت چه ؟
چیزی که محرزه به فیلم های پورن خیلی حساسیت دارن .
وی پی ان هم از این قاعده مستثنی نیست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
موزیک و فیلم چند سال پیش داشتید؟
رفتم و تاپیک شما در پرشین تولز رو خوندم و واقعاً ناراحت شدم.
البته دقیق نفهمیدم شما چه کار خاصی انجام میدادی ولی خیلی ناراحت شدم.
من خودم چند تا سایت با موضوعات مختلف دارم و تصمیم جدی گرفتم که عطاشون رو به لقاشون ببخشم.
الکی واسه خودم دردسر درست نکنم.
فردا میخوام برم واسه استخدام و اینا .....
ای بابا ، مشکل کشور انگار با جریمه و پرونده درست کردن برای من و شما درست میشه.
افسوسا ، افسوس.
-
شدت یعنی اینکه یا 1 ماه حسبت میکنند.یا 3 میلیون جریمت میکنند یا 100 ضربه شلاقت میزنن
-
خب بیشتر بچه ها سایتشون رو برای این داخل ساماندهی ثبت میکنن که قبل از fیلتر شدن یه پیامک براشون بیاد.وگرنه ارزش دیگه ای نداره
بعدم این سربازان گمنام که میگید عذر میخوام خر که نیستند.اتفاقا اگر بنویسید ویرایش و سانسور شد جری تر میشن ببینن چیه
بهترین حالتش اینه که مطالب و محتوای سایت رو کنترل کنید.حالا جدا از *****ینگ اینه که آخرت خودتون رو هم خراب نمیکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
خب بیشتر بچه ها سایتشون رو برای این داخل ساماندهی ثبت میکنن که قبل از fیلتر شدن یه پیامک براشون بیاد.وگرنه ارزش دیگه ای نداره
بعدم این سربازان گمنام که میگید عذر میخوام خر که نیستند.اتفاقا اگر بنویسید ویرایش و سانسور شد جری تر میشن ببینن چیه
بهترین حالتش اینه که مطالب و محتوای سایت رو کنترل کنید.حالا جدا از *****ینگ اینه که آخرت خودتون رو هم خراب نمیکنید
آخرت تکسیس عزیز ؟ ( اسمتون رو بگیدی خیلی خوب میشه ).
نه بابا اینجا این حرفا نیست ، نه این که آدم بی اعتقادی باشم نه ولی مشکلم با این سیستمیه که توی کشور ما حاکمه.
از اون بالا مشکل داره تا همین پایین.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
شدت یعنی اینکه یا 1 ماه حسبت میکنند.یا 3 میلیون جریمت میکنند یا 100 ضربه شلاقت میزنن
آخرش چی شد ؟ شما براتو ن پرونده درست شد ؟
-
کامران هستم
بله منم قبول دارم که قوانین نداریم.و از بالا تا پایین........ولی خب در کل دنیا مردم باید تابع قوانین وقت اون کشور باشن.ودر مملکت ما این موارد در سایت ممنوعه
و خب اون دنیا نمیان بگن چکار کردید.چکار کردند
میگن چکار کردی
و نمیگم ماها اخرتمون پاکه پاکه و مشکلی نیست .کارایی کردیم که اینا پیشش هیچه
اما خب اینم یه جوره.......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
آخرت تکسیس عزیز ؟ ( اسمتون رو بگیدی خیلی خوب میشه ).
نه بابا اینجا این حرفا نیست ، نه این که آدم بی اعتقادی باشم نه ولی مشکلم با این سیستمیه که توی کشور ما حاکمه.
از اون بالا مشکل داره تا همین پایین.
- - - Updated - - -
آخرش چی شد ؟ شما براتو ن پرونده درست شد ؟
سابقه کیفری که نه چون زندان نداشت خداروشکر ولی 3 میلیون جریمه شدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
سابقه کیفری که نه چون زندان نداشت خداروشکر ولی 3 میلیون جریمه شدم
خیلی کم شانسی ، از تو کم شانس تر منم !
مطمئنم 3 ماه دیگه فعالیت کنم میگیرنم.
البته میشه یک جورایی دورشون زد که کلاً بیخیالت بشن ولی به نظرم ارزشش رو نداره . چرا سر بی درد رو دستمال ببندیم ؟
طرف میشناسم الان روزی 5 تا 8 میلیون داره از طریق خلاف در میاره اسمشم بگم : محمد رضا فکری مژدهی هیچ کاریش ندارن حتی رفته enamd گرفته . آدرسش هم محرز موجوده ولی راست راست داره برای خودش پول پارو میکنه.
واسه همینه میگم سیستم مشکل جدی داره.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
کامران هستم
بله منم قبول دارم که قوانین نداریم.و از بالا تا پایین........ولی خب در کل دنیا مردم باید تابع قوانین وقت اون کشور باشن.ودر مملکت ما این موارد در سایت ممنوعه
و خب اون دنیا نمیان بگن چکار کردید.چکار کردند
میگن چکار کردی
و نمیگم ماها اخرتمون پاکه پاکه و مشکلی نیست .کارایی کردیم که اینا پیشش هیچه
اما خب اینم یه جوره.......
بله درست میگید آقا کامران.
فعلاً باید بگیم سمعاً و طاعتا ولی یک روزی کاسه صبر این ملت هم سر ریز میشه و اونجاست که اونا باید بگند چیکار کردند ؟
-
با سلام
نمیدونم بعضی از عزیزان کی و کجا شلاق و جریمه شدن برای یک سایت فیلم و سریال عادی به ما هم بگن بریم ببینیم
دوست عزیز از اوایل سال 2007 سایت فیلم و سریال داشتم تا همین دو ماه پیش تقریبا چیزی حدود 600 دامین ثبت کردیم در این مدت ( برای 5 سایت )
چند ده میلیون از این راه گردش مالی داشتیم تا الان حتی کوچکترین تماس هم از پلیس فتا اینا باهامون گرفته نشده حتی ایمیل هم نیومده برامون برای تذکر
درگاه به اسم شخص خوب بنده با مشخصات کامل و حتی کپی کارت ملی هم داشتیم
البته اینم بگم برای سایت فیلم و سریالمون یکم اخلاقیات رو قبول داشتیم مثل بعضی از سایت ها نبودیم که هر چیزی رو به بهانه فیلم بودنشون برای جذب کاربر توی وبسایت قرار بدنپ
البته آخرین چیزم بگم سعی کنید کلاه نزارید سر سرباز های گمنام رک و راست باشید براتون مشکلی پیش نمیاد چه ثبت کنید چه نکنید در دنیایی نت میتونن در کمتر از یک ساعت پیداتون کنن
ولی اینکه ***** بشه یا نشه متاسفانه تجربه ای نداشتم برای سایت فیلم و موزیک
-
دوست عزیز یک ایمیل میاد فایل رو حذف کنید به قید ضروریت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
نمیدونم بعضی از عزیزان کی و کجا شلاق و جریمه شدن برای یک سایت فیلم و سریال عادی به ما هم بگن بریم ببینیم
دوست عزیز از اوایل سال 2007 سایت فیلم و سریال داشتم تا همین دو ماه پیش تقریبا چیزی حدود 600 دامین ثبت کردیم در این مدت ( برای 5 سایت )
چند ده میلیون از این راه گردش مالی داشتیم تا الان حتی کوچکترین تماس هم از پلیس فتا اینا باهامون گرفته نشده حتی ایمیل هم نیومده برامون برای تذکر
درگاه به اسم شخص خوب بنده با مشخصات کامل و حتی کپی کارت ملی هم داشتیم
البته اینم بگم برای سایت فیلم و سریالمون یکم اخلاقیات رو قبول داشتیم مثل بعضی از سایت ها نبودیم که هر چیزی رو به بهانه فیلم بودنشون برای جذب کاربر توی وبسایت قرار بدنپ
البته آخرین چیزم بگم سعی کنید کلاه نزارید سر سرباز های گمنام رک و راست باشید براتون مشکلی پیش نمیاد چه ثبت کنید چه نکنید در دنیایی نت میتونن در کمتر از یک ساعت پیداتون کنن
ولی اینکه ***** بشه یا نشه متاسفانه تجربه ای نداشتم برای سایت فیلم و موزیک
درود
این لینک : http://yon.ir/S98l
کاملاً راحت دوستمون رو گیر آوردن و ....
من اگر بخوان لب تاپ و هاردم رو بگیرن و ببرن خودم رو باید جایی فرض کنم که عرب نی انداخت .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
درود
این لینک :
http://yon.ir/S98l
من اگر بخوان لب تاپ و هاردم رو بگیرن و ببرن خودم رو باید جایی فرض کنم که عرب نی انداخت .
این لینکی که دادی ماجرای منه تو پرشین تولز گذاشتم.در یک کلام تو دیگه مثل من گول بعضی از حرفای ندونسته را نخور که میگن کارت ندارن و فلان منم همینا را بهم گفتن دم عیدی 3 میلیون کردن تو پاچم که بابا وبلاگ کسی گیر نمیده .بابا طرف سایت فلان داره هیچکاریش نکردن
اصلا بگیم هیچکاریتم نکنن که شک نکن یا جریمت میکنن یا شلاق یا حبس مثلا هیچکاریتم نکنن همین که وقتی میری اونجا یه جوری چپ چپ نگات میکنن و هی تهدیدت میکنن که انگار مدیر بزرگترین سایت سک...جهان را گرفتن از 100 تا فحش بدتره.در یک کلام 2 تا دونه سایت ارزش نداره حیف خانوادت بیاد که هی دنبالت تو دادگاه راه بیوفتن
-
حاجی الان بزن دانلود فیلم و سریال !!! تمامی سایت ها پیج 1 گوگل همه ثبت شده هستن !! همه رفیقای بنده هم هستن !! باهاشون صحبتم کردم
تمامی فیلم ها و سریال ها رو میزارن بدون سانسور !!! یکی از دوستان سایت 4000 تا پست داره فیلم وسریال / یه ارشیو غولیه برا خودش
تو این 8 ماهه ک سایتو زده فقط 3 یا 4 بار ایمیل اومده این فیلم و پاک کن مشکل داره ! همین
سایتش الان جز 400 سایت برتر ایرانه و راضی هم هست
وقتی دارن به ارمین 2اف ام و اردلان طومه مجوز میدن :| انتظار م باید داشت مشکلی با سایت فیلم وسریال نداشته باشن
+ من خودم حدود 3 هفته هستش سایت فیلم وسریال زدم و ثبتش کردم
یه سایت موزیک هم دارم حدود 1 ساله استارت خورده !! جز 5 سایت برتر موزیک ایرانه با همه خواننده هام در ارتباطم حتی اون ور آبی ها
وبسایت بعد 9 ماه ***** شد ! نه ایمیلی اومد نه اخطاری هیچی ! فقط ***** کردن همین
-
سایت موزیک گیر نمیدن ولی سایت فیلم گیر میدن
-
دوست عزیز سایتتو فقط تو ساماندهی ثبت کن :))
بخوان ***** کنن بدون هیچ دلیلی ***** میکنن :))
زیاد نگران نباش ...
فقط سایتتو توی ساماندهی ثبت کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
حاجی الان بزن دانلود فیلم و سریال !!! تمامی سایت ها پیج 1 گوگل همه ثبت شده هستن !! همه رفیقای بنده هم هستن !! باهاشون صحبتم کردم
تمامی فیلم ها و سریال ها رو میزارن بدون سانسور !!! یکی از دوستان سایت 4000 تا پست داره فیلم وسریال / یه ارشیو غولیه برا خودش
تو این 8 ماهه ک سایتو زده فقط 3 یا 4 بار ایمیل اومده این فیلم و پاک کن مشکل داره ! همین
سایتش الان جز 400 سایت برتر ایرانه و راضی هم هست
وقتی دارن به ارمین 2اف ام و اردلان طومه مجوز میدن :| انتظار م باید داشت مشکلی با سایت فیلم وسریال نداشته باشن
+ من خودم حدود 3 هفته هستش سایت فیلم وسریال زدم و ثبتش کردم
یه سایت موزیک هم دارم حدود 1 ساله استارت خورده !! جز 5 سایت برتر موزیک ایرانه با همه خواننده هام در ارتباطم حتی اون ور آبی ها
وبسایت بعد 9 ماه ***** شد ! نه ایمیلی اومد نه اخطاری هیچی ! فقط ***** کردن همین
قبول ندارم عزیز !
2film ثبت شده ؟
iran film ثبت شده ؟
serial dl ثبت شده ؟
patogh-dl ثبت شده ؟
moviefilmmaster ثبت شده ؟
فقط یک Plannha ثبت شده .
hastidownload نمیدونم ثبت شده یا نه ولی خیلی داره خوب پیش میره.
-
تمایل نداشتم این پست رو بزنم اما با لینک خارجی و توضیحات مجبورم شدم ، کلاسه پرونده یا یکی از نامه های دادگاه ( شعبه مربوطه ) اگه وجود خارجی داره برام ارسال کن اگه صرفاً برای وبلاگ و ایجاد گروه حتی صحبتهای ... شمارو 100 ضربه شلاق زدنو 3 میلیون جریمه کردن بنده تضمین میدم با اختیار کردن وکیلی که معرفی میکنم پرونده رو کلاً برگردونی مگر در توضیحات شما موضوعی باشه که شفاف توضیح نداده باشید ...
وب سایت یا وبلاگی که در سایت ساماندهی ثبت میشه ، در صورت مواجه با موضوعی که خلاف قوانین و موارد مصوب کارگروه تصدیق باشه به آدرس info@domain... تذکر کتبی برای 3 بار در بازه زمانی 3 هفته ارسال میشه در مورد وبلاگها چون آدرس ایمیل اصلی عموماً در اختیار مدیر کل سیستم بلاگدهی هست موظفه وبلاگ فوق رو تا رفع مشکل محدود و مسدود کنه
الان طرف میاد با دامین ir سایت فروش فندق و پسته میزنه یا موزیک فیلم با همین دامین ir از شماره 1 رسیده به 64 یعنی 64 بار ثبت دامین هم نوع در یک پنل !!! به نام 1 نفر اونم توسط سازمان فیزیک نظری یکیشون حتی کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل جریمه نشده ، البته وزارت ارتباطات منفرداً اقدام به تهیه تجهیزات و امکاناتی کرده که طبق گفته وزیر محترم در مصاحبه تلویزیونی نهایتاً تا پایان تیر ماه 1394 بصورت اجرایی درمیاد بعبارتی همون فاز 2 و 3 ....هوشمند و عملاً 95% حضور انسانی در پالایش صفحات وب کاهش پیدا میکنه ...
-
فقط با سایت های سیاسی و پورن به شدت برخورد میکنند و این اکثر جاهای دنیا همین قانون هست. و هم چنین سایت های فیلمی محتوای غیراخلاقی دارند.
شلاق زدن و جریمه 3 میلیونی برای سایت موزیک و فیلم معمولی کاملا حرف بی پایه و اساس هست و مدرکی اثبات که چنین چیزی هست وجود ندارد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
تمایل نداشتم این پست رو بزنم اما با لینک خارجی و توضیحات مجبورم شدم ، کلاسه پرونده یا یکی از نامه های دادگاه ( شعبه مربوطه ) اگه وجود خارجی داره برام ارسال کن اگه صرفاً برای وبلاگ و ایجاد گروه حتی صحبتهای ... شمارو 100 ضربه شلاق زدنو 3 میلیون جریمه کردن بنده تضمین میدم با اختیار کردن وکیلی که معرفی میکنم پرونده رو کلاً برگردونی مگر در توضیحات شما موضوعی باشه که شفاف توضیح نداده باشید ...
وب سایت یا وبلاگی که در سایت ساماندهی ثبت میشه ، در صورت مواجه با موضوعی که خلاف قوانین و موارد مصوب کارگروه تصدیق باشه به آدرس info@domain... تذکر کتبی برای 3 بار در بازه زمانی 3 هفته ارسال میشه در مورد وبلاگها چون آدرس ایمیل اصلی عموماً در اختیار مدیر کل سیستم بلاگدهی هست موظفه وبلاگ فوق رو تا رفع مشکل محدود و مسدود کنه
الان طرف میاد با دامین ir سایت فروش فندق و پسته میزنه یا موزیک فیلم با همین دامین ir از شماره 1 رسیده به 64 یعنی 64 بار ثبت دامین هم نوع در یک پنل !!! به نام 1 نفر اونم توسط سازمان فیزیک نظری یکیشون حتی کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل جریمه نشده ، البته وزارت ارتباطات منفرداً اقدام به تهیه تجهیزات و امکاناتی کرده که طبق گفته وزیر محترم در مصاحبه تلویزیونی نهایتاً تا پایان تیر ماه 1394 بصورت اجرایی درمیاد بعبارتی همون فاز 2 و 3 ....هوشمند و عملاً 95% حضور انسانی در پالایش صفحات وب کاهش پیدا میکنه ...
دوست عزیز مطمئنی ارسال میکنن تذکر کتبی رو ؟!!
-
چند سال پیش سایت چیز پی ان داشتم ، اومدم یک کاری کردم ، لینک های ورودی از سایت های samandehi , internet.ir را کاری کردم که اگر کسی وارد شد بنویسه ، under construction پس تنها در صورتی باز میشد سایت که به صورت دستی آدرس را وارد کنید ولی اگر
مسئولین از روی پنلشون روی لینک ما کلیک میکردند با همون پیغام روبرو میشدند ! تقریبا 1.5 سال روی 1 دامین دوام اوردیم و ف/یلتر هم نشد ! اون زمان از jaypal درگاه داشتم،گویا لطف کردن و مشخصات مارو به پلیس فتا داده بودن و با ما تماس گرفتن حضوری رفتیم فتا و مجبور شدیم این کار رو ببوسیم بزاریم کنار...
شما از همون روش که در اول توضیح دادم استفاده کنی و روش خودتون که فرمودید بنویسید سانسور شده فکر نمی کنم حالا حالا ها به مشکل بخورید ولی بر اساس تجربه می گم سعی کنید زیاد سمت کارهای غیر قانونی نرید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
درود
این لینک :
http://yon.ir/S98l
سلام
جالبه در اون جا هم بنده پست دادم توی همون تاپیک الان کجاست پستم خدا میدونه
گفتم عزیز شمارو اگه بخوان در عرض کمتر از یک ساعت گیر میارن چه ثبت شده باشه چه نشده باشه
بنده نمیخوام بهتون بگم که سایت فیلم بزنید یا نزنید ولی اینکه بخوان برای یه سایت فیلم و سریال نمیدونم جریمتون کنن اینا کاملا اشتباه البته بازم میگم کمی اخلاقیات توش باشه بد نیست
ولی اینکه شما توی لب تاپ و هاردتون چی دارید اینو دیگه باید خودتون بدونید ربطی به سایت فیلم و سریال داشتن نداره بنده الان 8 ترابایت فیلم و سریال دارم ولی دیگه فیلم های +18 کامل نداریم تو هاردم و مشکلی هم مطمئنم پیش نمیاد
چند نمونه بهتون میگم از سایت های فیلم و سریال که سال هاست کار میکنن قرار بر دستگیری یا اینا بود الان باید خیلی وقت میشد که سایتی نمونده بود
سایت BaranMovie جزو اولین سایت های ایرانی فیلم و سریال بوده البته متاسفانه مدیر اصلیش و اولیش فوت کردن مثل اینکه
سایت Patogh-DL سال هاست که دارن کار میکنن بنده 3-4 سالشو کامل در جریانم قبلشو نمیدونم متاسفانه
سایت TinyMoviez بیش از 4 ساله داره کار فیلم و سریال میکنه
سایت warez-ir بیش از 4-5 ساله که در حال فعالیت هستش
سایت Nightmovie بیش از 2 ساله که دارن فعالیت میکنن
سایت MyKavirMusic بیش از 3 ساله که دارن فعالیت میکنن
سایت Imovie فعلی و Imdb-dl سابق تقریبا 3-4 ساله در حال فعالیت هستن
سایت Ashookfilm بیش از 3 ساله که در حال فعالیت هستن
سایت IranFilm بیش از 2 ساله که دارن فعالیت میکنن
اینا نمونه های زنده و در حال فعالیت هستن متاسفانه حوصله نداشتم نمونه های بیشتری خدمتتون عرض کنم
این دوستمون که داستان تعریف کردن خوشحال میشم آدرس سایتشون رو بگن برام جدا جالب شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
چند سال پیش سایت چیز پی ان داشتم ، اومدم یک کاری کردم ، لینک های ورودی از سایت های samandehi , internet.ir را کاری کردم که اگر کسی وارد شد بنویسه ، under construction پس تنها در صورتی باز میشد سایت که به صورت دستی آدرس را وارد کنید ولی اگر
مسئولین از روی پنلشون روی لینک ما کلیک میکردند با همون پیغام روبرو میشدند ! تقریبا 1.5 سال روی 1 دامین دوام اوردیم و ف/یلتر هم نشد ! اون زمان از jaypal درگاه داشتم،گویا لطف کردن و مشخصات مارو به پلیس فتا داده بودن و با ما تماس گرفتن حضوری رفتیم فتا و مجبور شدیم این کار رو ببوسیم بزاریم کنار...
شما از همون روش که در اول توضیح دادم استفاده کنی و روش خودتون که فرمودید بنویسید سانسور شده فکر نمی کنم حالا حالا ها به مشکل بخورید ولی بر اساس تجربه می گم سعی کنید زیاد سمت کارهای غیر قانونی نرید...
ممکنه سایتش 3 سال بزنه هیچ مشکلی هم بر نخوره ولی کار یه بار میشه اگه کارت بیوفته به دست فتا و دادگاه دیگه خدا باید کمکت کنه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
گفتم عزیز شمارو اگه بخوان در عرض کمتر از یک ساعت گیر میارن چه ثبت شده باشه چه نشده باشه
بنده نمیخوام بهتون بگم که سایت فیلم بزنید یا نزنید ولی اینکه بخوان برای یه سایت فیلم و سریال نمیدونم جریمتون کنن اینا کاملا اشتباه البته بازم میگم کمی اخلاقیات توش باشه بد نیست
ولی اینکه شما توی لب تاپ و هاردتون چی دارید اینو دیگه باید خودتون بدونید ربطی به سایت فیلم و سریال داشتن نداره بنده الان 8 ترابایت فیلم و سریال دارم ولی دیگه فیلم های +18 کامل نداریم تو هاردم و مشکلی هم مطمئنم پیش نمیاد
چند نمونه بهتون میگم از سایت های فیلم و سریال که سال هاست کار میکنن قرار بر دستگیری یا اینا بود الان باید خیلی وقت میشد که سایتی نمونده بود
سایت BaranMovie جزو اولین سایت های ایرانی فیلم و سریال بوده البته متاسفانه مدیر اصلیش و اولیش فوت کردن مثل اینکه
سایت Patogh-DL سال هاست که دارن کار میکنن بنده 3-4 سالشو کامل در جریانم قبلشو نمیدونم متاسفانه
اینا نمونه های زنده و در حال فعالیت هستن متاسفانه حوصله نداشتم نمونه های بیشتری خدمتتون عرض کنم
این دوستمون که داستان تعریف کردن خوشحال میشم آدرس سایتشون رو بگن برام جدا جالب شده
اتفاقا فتا که رفته بودم از پلیسه سوال کردم گفتم یه سایتی هست به اسم ایران فیلم که روزی خداتومن درآمد داره و تاحالا 250 بار دامین عوض کرده چجوریه کاری بهش ندارید ؟
گفت به احتمال زیاد ادمینش خارج از کشوره .بعد خود اضافه کرد مثلا مثل سایتیه به اسم لوتیا نت (منظورش لوتی انجمن سک...)
-
داداش گلم اگه میخوای کار کنی باید ریسک کنی همین :)
الان یه سایتی مثله ایران فیلم ***** میشه ! اما فیلم 2 مووی صفحه 1 گوگله ***** نمیشه
سایت و ثبت کرده همین .
مشکلی باشه تضمین و قول بهت میدم که ایمیل یا تماس باهات میگیرن این فیلم پاک کن مذهبی ه ، سیاسیه ، خیلی صحنه داره ، زد ایرانیه !! وگرنه نه به سریال های خاطرات خون آشام و... کار دارن نه باقی فیلم ها
بنده خودم سایت فیلم وسریال داارم اینو میگم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
اتفاقا فتا که رفته بودم از پلیسه سوال کردم گفتم یه سایتی هست به اسم ایران فیلم که روزی خداتومن درآمد داره و تاحالا 250 بار دامین عوض کرده چجوریه کاری بهش ندارید ؟
گفت به احتمال زیاد ادمینش خارج از کشوره .بعد خود اضافه کرد مثلا مثل سایتیه به اسم لوتیا نت (منظورش لوتی انجمن سک...)
دوست عزیز بنده مدیر ایران فیلم رو میشناسم اصلا خارج از کشور هم نیستن پدر محترمشونم میشناسم خودشونم که استدیو دوبله فیلم دارن
این حرفی که زدن دروغی بیش نبوده .
حالا بر فرض که ادمینش خراج از کشوره چطوری این همه پول در میارن به حساب یک شخص حقیقی میره توی کشور دیگ
ممنون میشم اگه میتونید ادرس سایتتون رو بدید دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز بنده مدیر ایران فیلم رو میشناسم اصلا خارج از کشور هم نیستن پدر محترمشونم میشناسم خودشونم که استدیو دوبله فیلم دارن
این حرفی که زدن دروغی بیش نبوده .
حالا بر فرض که ادمینش خراج از کشوره چطوری این همه پول در میارن به حساب یک شخص حقیقی میره توی کشور دیگ
ممنون میشم اگه میتونید ادرس سایتتون رو بدید دوست عزیز
والا به من اینطور چیزی گفتن دیگه راست و دروغشو نمیدونم.وبلاگ بود و ***** شد رفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam127
والا به من اینطور چیزی گفتن دیگه راست و دروغشو نمیدونم.وبلاگ بود و ***** شد رفت
وبلاگ و 3 میلیون تومن جریمه ؟
احیانا از طرف خود مدیریت سرویس وبلاگ دهی ازتون شکایت نشده بود ؟
یا فیلم ایرانی قرار نداده بودید از طرف شرکت ازتون شکابت بشه ؟
چون خود مام سر سریال ویلای من شرکت پخش گلرنگ ازمون شکابت کردن البته به جایی نرسیدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
وبلاگ و 3 میلیون تومن جریمه ؟
احیانا از طرف خود مدیریت سرویس وبلاگ دهی ازتون شکایت نشده بود ؟
یا فیلم ایرانی قرار نداده بودید از طرف شرکت ازتون شکابت بشه ؟
چون خود مام سر سریال ویلای من شرکت پخش گلرنگ ازمون شکابت کردن البته به جایی نرسیدن
نه شاکی خصوصی نداشتم.نه یه وبلاگ بود با یه دونه پست همش که واسه عضوگیری گروپ بود که آقا بیاید تو فلان گروپ عضو بشید عکس و فیلم فلان میفرستیم واستون البته فقط واسه جو تبلیغاتیش
و تو خود گروپ حتی یه لینک غیر مجاز هم نذاشتیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
فیلم +18 و یا س.... مربوط به خود شخص میشه و میتونه داشته باشه برای استفاده شخصی و فکر نکنم کاری داشته باشن.
منظور من 30 یا 30 بود.
بگذریم نمیخوام زیاد بازش کنم برای خودم بد میشه.
واقعاً مغزم سوت کشید ، من وب مستری چندین و چند ساله نیستم و نزدیک 2 ساله وارد نت شدم.
ولی شما مثل این که خیلی تجربه دارید.
واقعاً خوشحال میشم از تجربیات شما استفاده کنم . واقعاً....
بله به قول دوستمون یا باید ریسک کنم یا فیلت.ر شدن رو قبول کنم. یا کلاً بزارم کنار.
با صحبت های شما نظرم تا حدودی عوض شد ، چون میخواستم سایت رو جمع کنم چون هنوز اول راهه.
بازم میگم اگر یک وقت کوتاهی بدید سوالاتی که پیرامون تجربیاتتون ازتون بکنم ممنون میشم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio.design
داداش گلم اگه میخوای کار کنی باید ریسک کنی همین :)
الان یه سایتی مثله ایران فیلم ***** میشه ! اما فیلم 2 مووی صفحه 1 گوگله ***** نمیشه
سایت و ثبت کرده همین .
مشکلی باشه تضمین و قول بهت میدم که ایمیل یا تماس باهات میگیرن این فیلم پاک کن مذهبی ه ، سیاسیه ، خیلی صحنه داره ، زد ایرانیه !! وگرنه نه به سریال های خاطرات خون آشام و... کار دارن نه باقی فیلم ها
بنده خودم سایت فیلم وسریال داارم اینو میگم
خیلی جالبه مثل تست آیکیو میمونه .
از دور فکر میکنی خیلی سخته و نمیتونی حلش کنی ولی وقتی یکم روش وقت میزاری میبینی راحت تر از اونیه که فکر میکردی.
قوانین ما به ظاهر سخت و خشک ولی مثل این که راه در رو زیاد داره و تا حدودی مسئولین محترم هم همکاری میکنن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
عجب !!!!
کار ما به اون صورت غیر قانونی نخواهد بود چرا ؟
چون بالای سایت هم میزنم در صورت درخواست سازمان مربوطه محتوای سایت ویرایش خواهد شد.
و واقعاً هم ویرایش میکنم.
ولی در مورد روشتون که لینک های ورودی از پنل رو مسدود میکرده یک توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
عجب !!!! کار ما به اون صورت غیر قانونی نخواهد بود چرا ؟ چون بالای سایت هم میزنم در صورت درخواست سازمان مربوطه محتوای سایت ویرایش خواهد شد. و واقعاً هم ویرایش میکنم. ولی در مورد روشتون که لینک های ورودی از پنل رو مسدود میکرده یک توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
دوست عزیز فگر نمی کنم به متن شما زیاد توجه کنن ولی بهتر هستش حتما باهاشون درصورت امکان تلفنی صحبت کنید. اما درباره ی روش من : به فرض شما لینک من رو درون سایتتون قرارداده اید و کاربر میاد روش کلیک می کنه و وارد سایت میشه، درواقع به من backlink دادید. تاحالا توجه کردید درون alexa یا google webmaster چگونه بک لینک ها ذخیره می شوند ؟ در زبان های دیگه رو اطلاعی ندارم اما در زبان php ما چیزی مثل :
کد:
$_SERVER['HTTP_REFERER']
داریم که اگر شما از طریق لینکی وارد سایت بنده بشید ، می تونید بفهمید از کجا وارد شده (مثل امکان webgozar) ، خوب با توجه به مثال هایی که زدم ، می تونید جلوی ورود از سایت هایی مثل internet و samandehi رو بگیرید. اگر کسی سایت شمارو گزارش بده و یا خودشون بخوان چک کنن از پنل سایتشون روی سایت شما که ثبت شده کلیک می کنند پس درواقع به نوعی بک لینک هستش و شما می تونید از ورود اون جلوگیری کنید مگر اینکه آدرس سایتتون رو به صورت دستی در آدرس بار وارد کنند که فکر نمیکنم! منظورمو کامل متوجه شدید ؟
-
خلاصه دادا خیلی مواظب باش دستی دستی واسه خودت مشکل درست نکن