-
:: نظر شما چیست ؟ .|سیستمی با قابلیت جالب|.
سلام و عرض ادب :
لطفا تا انتها بخوانید...
درحال برنامه نویسی سیستمی هستیم با قابلیت های جالب فقط مخصوص افرادی که در کار های طراحی و برنامه نویسی هستند ، اما توضیحات :
سایت ما از سیستم اختصاصی در حال استفاده هستش که به فکر افتادیم تا هسته این سیستم را مجددا بنویسیم و یک سری امکانات اضافه کنیم
در نهایت برای فروش هم بگذاریم .
قابلیت هایی که این سیستم تا کنون دارد :
رنگ سبز یعنی : این امکانات تا الان در سیستم نوشته شده
رنگ قرمز یعنی : درصف نوشتن امکان مورد نظر می باشد
قسمت کلی :
استفاده از oop (شئ گرایی یا object oriented programming)
دارای شمارنده برای بازدید های امروز و دیروز (فقط به هر آی پی یک هیت میدهد)
قابلیت تعویض پوسته
قسمت امنیت :
جلوگیری از csrf-sql injection-xss-rfi و ...
تشخیص نفوذ کننده و جلوگیری از انجام فعالیت
بلاک کردن آی پی
بلاک کردن یک مرورگر (برای مثال کل مرورگر های firefox)
ثبت بک لینک ها و نمایش تعداد ورودی از هریک...
جلوگیری از ورود بک لینک مورد نظر
جلوگیری از جعل session و cookie
جلوگیری از همزمان وارد شدن 1 کاربر ( درصورتی که شخص دومی وارد شود ، شخص اول بیرون انداخته میشود، منظور روی یک حساب کاربری است)
از دسترس خارج کردن سایت در مواقع ضروری
بخش کاربری :
امکان ثبت تیکت و انتخاب موضوع و بخش مورد نظر
ساخت پکیج و پرداخت در همان زمان (با توجه به پارامتر ها براورد قیمت می کند و همان موقع فاکتور صادر و پرداخت می شود)
درخواست پروژه و صدور فاکتور
شارژ حساب کاربری
پرداخت فاکتور با شارژ
مشاهده ی وضعیت سفارش ها
تنظیمات(شامل : تغییر رمز عبور ، نام ، شماره تماس و ...)
بخش مدیریت :
کنترل بخش های امنیتی که در بالا گفته شد
دیدن پروژه های جدید
صدور فاکتور
فرم ساز
پاسخ به ارتباط ها (بخش ارتباط با ما)
جواب به تیکت ها
ارسال نمونه کار
مشاهده آرشیو شارژ ها(شارژ حساب کاربری)
تنظیمات ایمیل
تنظیمات پیامک
اضافه کردن مدیر
مدیریت درگاه ها
مدیریت کاربران و نمایش ، ویرایش و یا جستجو بین آنها
جستجو در تمام قسمت ها
تنظیمات سئو
تنظیمات کلی
+ 15 مورد امکانات اضافه شد
+ 10 مورد به جز موارد بالا امکاناتی دیگر اضافه شد
دوستان لطفا نظر خودتون رو بگید در این مورد و همچنین به نظرتون قیمت پیشنهادی برای این سیستم چقدر می باشد ؟
اگر امکاناتی مد نظرتون هست بفرمایید تا بهش اضافه کنم
درضمن قصد داریم خودمون هم از این سیستم بجای سیستم فعلی استفاده کنیم پس از نظر بروز رسانی ها مشکلی نیست و بروز رسانی ها برای همه ارسال خواهد شد
-
پاسخ : :: نظر شما چیست ؟ .|سیستمی با قابلیت جالب|.
سیستم خوبی میشه گفت تقریبا شبیه whmcs میشه اما کوچکتر
بیشتر شبیه یک ورکشاپ کوچیک میمونه
مطمئنا استقبال میشه .
-
مطمئن باشید استقبال می شود.
سعی کنید یک امکانات جدید نیز به صورت ایده خالی کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سیستم خوبی میشه گفت تقریبا شبیه whmcs میشه اما کوچکتر
بیشتر شبیه یک ورکشاپ کوچیک میمونه
مطمئنا استقبال میشه .
بله تقریبا نیمی از کارهای whmcs رو انجام می دهد و کاملا اوپن سورس هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
مطمئن باشید استقبال می شود.
سعی کنید یک امکانات جدید نیز به صورت ایده خالی کنید .
جا برای ایده بسیار هست و از نظر دوستان استفاده خواهیم کرد...
دوستان ایده ای جالب می توانید پیشنهاد کنید ؟
-
نکته مهمی که وجود داره اینه که فقط کاربران هاستینگ و سرور رو در نظر نگیرید میتونید در چند نسخه منتشر کنید: نسخه مخصوص فروش هاست و سرور و ... - نسخه مخصوص به عنوان مثال فروشگاهی و نسخه های دیگه
و یا میتونید یک نسخه رو تمامی جوانب رو در نظر بگیرید تا تقریباً تمامی اقشار جذب شما بشن
نکته مهم تر اینه که اگر پلاگینی وجود داره تمامی پلاگین های درگاه های بانکی و واسط رو هم در سیستم بذارید
و پیشنهاد دیگه اینکه امکان مهاجرت از whmcs به سیستم شما عین آب خوردن باشه تا شرکت ها حداقل برای امتحان سیستم شما جذب بشن وگرنه کاربرانی که قصد راه اندازی دارن از سیستم شما استفاده میکنن
حالا کی قراره انتشار بدید؟ از لحاظ امنیتی چقدر کار کردین؟ آیا میتونه با whmcs رقابت کنه؟ برای مثال شرکت های بزرگ هاستینگ میتونن اطلاعات مهم مشتریان و فاکتور ها رو از whmcs به سیستم شما منتقل کنن؟ در کل چقدر میشه اطمینان کرد؟
-
دوستان لطفا نظر خودتون رو بگید در این مورد و همچنین به نظرتون قیمت پیشنهادی برای این سیستم چقدر می باشد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
بله تقریبا نیمی از کارهای whmcs رو انجام می دهد و کاملا اوپن سورس هستش.
جا برای ایده بسیار هست و از نظر دوستان استفاده خواهیم کرد...
دوستان ایده ای جالب می توانید پیشنهاد کنید ؟
-------
سلام.
رایگان هست یا پولی ؟ تحت چه لایسنسی ؟
باتشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
نکته مهمی که وجود داره اینه که فقط کاربران هاستینگ و سرور رو در نظر نگیرید میتونید در چند نسخه منتشر کنید: نسخه مخصوص فروش هاست و سرور و ... - نسخه مخصوص به عنوان مثال فروشگاهی و نسخه های دیگه
و یا میتونید یک نسخه رو تمامی جوانب رو در نظر بگیرید تا تقریباً تمامی اقشار جذب شما بشن
نکته مهم تر اینه که اگر پلاگینی وجود داره تمامی پلاگین های درگاه های بانکی و واسط رو هم در سیستم بذارید
و پیشنهاد دیگه اینکه امکان مهاجرت از whmcs به سیستم شما عین آب خوردن باشه تا شرکت ها حداقل برای امتحان سیستم شما جذب بشن وگرنه کاربرانی که قصد راه اندازی دارن از سیستم شما استفاده میکنن
حالا کی قراره انتشار بدید؟ از لحاظ امنیتی چقدر کار کردین؟ آیا میتونه با whmcs رقابت کنه؟ برای مثال شرکت های بزرگ هاستینگ میتونن اطلاعات مهم مشتریان و فاکتور ها رو از whmcs به سیستم شما منتقل کنن؟ در کل چقدر میشه اطمینان کرد؟
ابتدا تشکر می کنم از شما.
عرض کردم این نسخه مخصوص کسانی هستش که قصد کار در زمینه هایی مانند برنامه نویسی یا طراحی دارند...
اگر توجه کرده باشید اکثر کسانی که در این زمینه فعالیت دارند درحال استفاده از قالب های html یا وردپرس هستند... که این مورد برای کسی که به فرض برنامه نویس هستش زیاد جالب نیست ، من اگر جای مشتریانشون بودم اولین فکری که در ذهنم پدیدار می شد این بود که چرا از سیستم اختصاصی خودشون استفاده نمی کنند ؟ پس حتما این رو در نظر میگیریم که افرادی که از وردپرس ، نیوک و whmcs در حال استفاده هستند بتوانند کاربرانشون رو انتقال بدهند.
اما دوستان برنامه نویس که از whmcs استفاده می کنند می توانند به غیر از کاربران ، پروژه های کاربران که به صورت سرویس می باشد را نیز انتقال دهند.
برای کارهای هاستینگ نیز می توانیم این کار رو عملی کنیم اما مشکلی وجود داره ، بنده هیچ آشنایی با سرور لینوکس ندارم ! در این میان نیازمند شخصی دیگر هستش که بتوانیم همکاری کنیم و حالا با استفاده از ssh به سرور متصل بشیم و کار هایی از قبیل ساخت پکیچ،هاست و ... را انجام بدیم.
ما خودمون تمام درگاه های پرداخت را اضافه می کنیم اما با این حال مدیر امکان اضافه کردن آن را دارد
زمان انتشار هم احتمالا در اردیبهشت ماه خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
-------
سلام.
رایگان هست یا پولی ؟ تحت چه لایسنسی ؟
باتشکر.
پولی هستش.
منظور ما این بود که مثل بعضی از فایل های whmcs کد شده نیست و کاربر می تواند سیستم را تغییر دهد...
-
اپن اون هم لایسنس دار؟! یه مقدار تناقض داره
امنیت سیستم رو پایین نمیاره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
اپن اون هم لایسنس دار؟! یه مقدار تناقض داره
امنیت سیستم رو پایین نمیاره؟
خیر لایسنس دار نیست !
ما اگر لایسنس بزاریم پس فردا کر ک میشه و دیگه هیچ...
اما اگر خریدار مجبور باشه پول خود اسکریپت رو بده هیچ وقت حاضر نمیشه به رایگان برای کسی بزارد چراکه درحالت لایسنس دار فقط هزینه ی لایسنس را پرداخت می کرد.
قیمتی که تا کنون براورد شده حدود 800 تومان می باشد.
البته یک سری امکانات بیشتر نسبت به امکانات ذکر شده که به این لیست اضافه خواهم کرد
-
در مورد لینوکس هم میتونید با کاربری به نام hamid.soltani92 اگه اشتباه نکنم صحبت کنید البته بنده ایشون رو نمی شناسم ولی فکر میکنم فرد فعالی در این زمینه باشن.
قبلاً هم یکی از کاربران تاپیکی شبیه تاپیک شما زده بود که در اون فقط نظر خواهی شده بود.
- - - Updated - - -
یعنی خود نرم افزار رو خریداری کنه؟! اونوقت روی چند دامین میتونه نصب کنه؟
خوب اینکه چند برابر امکان انتشارش وجود داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
در مورد لینوکس هم میتونید با کاربری به نام hamid.soltani92 اگه اشتباه نکنم صحبت کنید البته بنده ایشون رو نمی شناسم ولی فکر میکنم فرد فعالی در این زمینه باشن.
قبلاً هم یکی از کاربران تاپیکی شبیه تاپیک شما زده بود که در اون فقط نظر خواهی شده بود.
انشاالله بعد از انجام این پروژه باهاشون صحبت خواهیم کرد و اگر مایل بودند همکاری می کنیم.
خیر جدا از نظر خواهی بنده این کاررو استارت زدم و همین سیستم رو با امکاناتی کمتر خودمون قبلا نوشته بودیم و همین الان در حال استفاده روی سایت اصلی هستیم.
ایجاد این تاپیک صرفا جهت گرفتن ایده هایی بیشتر از بقیه ی دوستان و همکاران هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
یعنی خود نرم افزار رو خریداری کنه؟! اونوقت روی چند دامین میتونه نصب کنه؟
خوب اینکه چند برابر امکان انتشارش وجود داره.
این هم ایده ای جالبه که روی دامین هایی فقط نصب شود که ایمیل صاحب دامین با خریدار یکی باشد
اما به فرض شما اگر 1 میلیون هزینه کنید حاضرید این سیستم رو به رایگان بزارید ؟
البته روی نظر شما بیشتر کار می کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
انشاالله بعد از انجام این پروژه باهاشون صحبت خواهیم کرد و اگر مایل بودند همکاری می کنیم.
خیر جدا از نظر خواهی بنده این کاررو استارت زدم و همین سیستم رو با امکاناتی کمتر خودمون قبلا نوشته بودیم و همین الان در حال استفاده روی سایت اصلی هستیم.
ایجاد این تاپیک صرفا جهت گرفتن ایده هایی بیشتر از بقیه ی دوستان و همکاران هستش.
این هم ایده ای جالبه که روی دامین هایی فقط ثبت شود که ایمیل صاحب دامین یکی باشد.
اما به فرض شما اگر 1 میلیون هزینه کنید حاضرید این سیستم رو به رایگان بزارید ؟
البته روی نظر شما بیشتر کار می کنیم.
در جواب سوال شما - مورد اول این هست که احتمال هک شدن سایتی که روی ان اسکریپت نصب هست ، هست و هکر میتونه اسکریپت را منتشر کند. 1
2ـ فرد 800 تومان اسکریپت را میخرد و به 400 تومان میفروشد ! :)
بهتر هست تمامی جوانب را در نظر بگیرید.
-
ایمیل صاحب دامین؟
به نظر من همون لایسنس دار بکنید خیلی بهتره میتونید نسخه نامحدود هم ارائه کنید
زیاد روی کپی حساس نباشید بالاخره با هر روشی کپی میشه
در هر حال طرح خوبیه به شرط امنیت بالا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
در جواب سوال شما - مورد اول این هست که احتمال هک شدن سایتی که روی ان اسکریپت نصب هست ، هست و هکر میتونه اسکریپت را منتشر کند. 1
2ـ فرد 800 تومان اسکریپت را میخرد و به 400 تومان میفروشد ! :)
بهتر هست تمامی جوانب را در نظر بگیرید.
جواب کاملا دهن پر کنی بود :d
شما نسبت به این موضوع ایده ای دارید که اگر نگیم 100% حداقل 50% جلوی این مشکل گرفته شود ؟
-
بله برای مثال شخصی اسکریپت شما رو خریداری میکنه، روی هاستی آپلود میکنه و چرا هکر!، مدیر سرور اون رو کپی میکنه (البته مدیر سرور بد :d)
-
whmcs و بسیاری از نرم افزار های لایسنس دار دیگر دیکد میشوند.
به نظر بنده یک الگوریتم اختصاصی بنویسید برای encode کردن و فایل هارا با ان کد کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
ایمیل صاحب دامین؟
به نظر من همون لایسنس دار بکنید خیلی بهتره میتونید نسخه نامحدود هم ارائه کنید
زیاد روی کپی حساس نباشید بالاخره با هر روشی کپی میشه
در هر حال طرح خوبیه به شرط امنیت بالا
احتمالا مجبور میشیم استفاده از لایسنس را در نظر بگیریم مگر اینکه دوستان راه بهتری را پیشنهاد کنند که دور زدن آن مشکل تر باشد.
قبل از انتشار از دوستانی که کارشون نفوذ هست دعوت می کنیم تا چک کنند.
ماشاالله از زمانی که این تاپیک رو ایجاد کردم دوستان لطف می کنند مرتبا نفوذ پذیری سایت رو بررسی می کنند تا الان 14 بار !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
بله برای مثال شخصی اسکریپت شما رو خریداری میکنه، روی هاستی آپلود میکنه و چرا هکر!، مدیر سرور اون رو کپی میکنه (البته مدیر سرور بد :d)
با این روال مجبوریم از لایسنس استفاده کنیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secureconfig
whmcs و بسیاری از نرم افزار های لایسنس دار دیگر دیکد میشوند.
به نظر بنده یک الگوریتم اختصاصی بنویسید برای encode کردن و فایل هارا با ان کد کنید .
درحال حاضر چنین چیزی رو نوشته ایم البته مورد مصرفش کمی فرق می کند !
تا اینجا ممنون از هردوی شما ، صحبت های شمارو یادداشت کردم ، انشاالله پیاده سازی خواهیم کرد...
-
حسن دیگر لایسنس جذب بیشتر کاربران به سیستم شماست چرا که در لایسنس میتونید لایسنس های ماهانه قرار بدید و این باعث میشه تا کاربرانی که نمیخوان هزینه زیادی بکنن نیز از سیستم استفاده کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
حسن دیگر لایسنس جذب بیشتر کاربران به سیستم شماست چرا که در لایسنس میتونید لایسنس های ماهانه قرار بدید و این باعث میشه تا کاربرانی که نمیخوان هزینه زیادی بکنن نیز از سیستم استفاده کنن.
درسته حق با شماست ، اما همین لایسنس برای کسانی که می خواهند تازه فعالیت کنند ، کمی مشکل هستش ، مثلا لایسنس ماهانه رو 30 تومان در نظر بگیریم،شخصی که تازه شروع به فعالیت کرده حتی همین مقدار هم ممکنه ماه های
اول از جیب پرداخت کند نه از سود ، شاید برای راحتی این دوستان نیز 30 روز اول رو رایگان در نظر بگیریم که این باعث میشه کاربر اسکریپت مارو به راحتی نصب و تست کند... اما حتما یکی از بخش های مهم رو بدون لایسنس بسته نگه میداریم.
-
خوب شما می فرمایید لایسنس 30 تومنی برای بعضی افراد مشکله ولی 800 تومن مشکل نیست؟!
البته سعی کنید قیمت لایسنس رو پایین در نظر بگیرید چون لایسنس whmcs با قیمت 35 تومن هم به راحتی در دسترسه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
خوب شما می فرمایید لایسنس 30 تومنی برای بعضی افراد مشکله ولی 800 تومن مشکل نیست؟!
البته سعی کنید قیمت لایسنس رو پایین در نظر بگیرید چون لایسنس whmcs با قیمت 35 تومن هم به راحتی در دسترسه!
قیمت 30 تومان را مثال زدم .
تا اینجا به این صورت عمل می کنیم :
n روز به صورت رایگان در نظر گرفته میشود برای هر خریدار و پس n روز سایت از دسترس خارج می شود تا خریدا مجبور به خرید لایسنس کند.
فکر می کنم بهترین ایده همین هستش ، هرچند بعد از مدتی باید شاهد رایگان انتشار شدنش هم باشیم .
-
شما غصه کپی غیر مجاز نباش اگر سیستم واقعاً سیستم خوبی باشه کاربران زیادی جذب میشن.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
شما غصه کپی غیر مجاز نباش اگر سیستم واقعاً سیستم خوبی باشه کاربران زیادی جذب میشن.
استقبال هم نشد مشکلی نیست ، حداقل همون اول رایگان منتشر نکنن دوستان عزیز :d
شایان ذکر هستش 2 قالب اختصاصی نیز برای این سیستم خریداری کردیم ، فعلا نمای کلی را نمایش نمیدهم.
فعلا قسمتی از قالب به این صورت هستش (واکنش گرا)
-
باسلام
بنده یک پیشنهاد دارم برای حل مشکل لایسنس + حل مشکل استقبال و ...
قبلا هم این ایده در مواردی اجرا شده است و نتیجه ی بسیار خوبی داشته است
درصورت تمایل با بنده درتماس باشید
(بسیاری از مشکلات را تا 99 درصد حل میکند)
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
بنده یک پیشنهاد دارم برای حل مشکل لایسنس + حل مشکل استقبال و ...
قبلا هم این ایده در مواردی اجرا شده است و نتیجه ی بسیار خوبی داشته است
درصورت تمایل با بنده درتماس باشید
(بسیاری از مشکلات را تا 99 درصد حل میکند)
موفق و پیروز باشید
با سلام ، ای کاش در تاپیک ذکر می کردید.
به هرحال از توجهتون ممنونم ، پ خ ارسال می کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
خیر لایسنس دار نیست !
ما اگر لایسنس بزاریم پس فردا کر ک میشه و دیگه هیچ...
اما اگر خریدار مجبور باشه پول خود اسکریپت رو بده هیچ وقت حاضر نمیشه به رایگان برای کسی بزارد چراکه درحالت لایسنس دار فقط هزینه ی لایسنس را پرداخت می کرد.
قیمتی که تا کنون براورد شده حدود 800 تومان می باشد.
البته یک سری امکانات بیشتر نسبت به امکانات ذکر شده که به این لیست اضافه خواهم کرد
800 هزار تومان؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
800 هزار تومان؟
مربوط به قبل بود ، الان تصمیم گرفتیم لایسنس دار کنیم
-
سال ۸۲ بود فکر میکنم.تصمیم گرفتم یه هاستینگ راه بندازم.یه سیستم مشابه whmc نوشتم که قابلیت گفتگوی صوتی تصویری بین پشتیبانی و مشتری و امکانات دیگه ای که اونموقع whmcs هم نداشت رو پیاده سازی کرده بودم
یادمه اونموقع سه نسخه ازش فروختم هرکدوم 40 هزار تومن.هاستینگ هم راه ننداختم!
این سیستم شما هم خیلی خوبه.لایسنس رو ببوس بذار کنار چون فردا صبح کرک میشه!تو ایران حق و حقوق برنامه نویس معنا نداره
فعالسازی از روی ای پی یا .......
و معمولا هم همه میگن ما که داریم پول میدیم.چرا ایرانی بخریم.خارجی میگیریم
قیمت 800 تومن هم مناسبه کما اینکه تمام امکاناتی که نوشتید(قرمز ها) افزوده بشه بیشتر هم میارزه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
سال ۸۲ بود فکر میکنم.تصمیم گرفتم یه هاستینگ راه بندازم.یه سیستم مشابه whmc نوشتم که قابلیت گفتگوی صوتی تصویری بین پشتیبانی و مشتری و امکانات دیگه ای که اونموقع whmcs هم نداشت رو پیاده سازی کرده بودم
یادمه اونموقع سه نسخه ازش فروختم هرکدوم 40 هزار تومن.هاستینگ هم راه ننداختم!
این سیستم شما هم خیلی خوبه.لایسنس رو ببوس بذار کنار چون فردا صبح کرک میشه!تو ایران حق و حقوق برنامه نویس معنا نداره
فعالسازی از روی ای پی یا .......
و معمولا هم همه میگن ما که داریم پول میدیم.چرا ایرانی بخریم.خارجی میگیریم
قیمت 800 تومن هم مناسبه کما اینکه تمام امکاناتی که نوشتید(قرمز ها) افزوده بشه بیشتر هم میارزه
باسلام
اگر مشابه ایرانی برای این مورد بیاید من مشتری هستم!
-
خیلی عالی ای کاش همچنان فعالیت می کردید در این زمینه...
فعال سازی با آی پی منظورتون آی پی سرور هستش ؟
خوب اگر شخص از هاست اشتراکی استفاده کنه یعنی هر شخصی روی اون هاست می تونه از اسکریپت استفاده کنه ؟ درسته ؟
یا منظور شما فرق می کنه ؟
قرمز ها 100% اضافه میشه و درحال نوشتن هستیم.اگر باز هم ایده باشه به لیست اضافه میشه...
-
سیستم ایرانی مشابه خیر سراغ ندارم اونم برای پشتیبانی هاستینگی که قرار بود خودم راه بندازم نوشته بودم.
درباره آی پی هم
کسی که 800 هزار تومن یا بیشتر پول اسکریپت میده قطعا نمیاد رو هاست اشتراکی نصبش کنه
حالا آی پی هم نه.آدرس دامنه
اتفاقا الان هم من میبینم خیلی دوستان تو این انجمن whmc نال شده نصب میکنند یا مشکل آپدیت و خرید لایسنس و.... دارند خیلی دلم میخواد یه سیستم پشتیبانی بنویسم و دهن برنامه نویسای خارجی رو سرویس کنم.
اما وقت.......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
سیستم ایرانی مشابه خیر سراغ ندارم اونم برای پشتیبانی هاستینگی که قرار بود خودم راه بندازم نوشته بودم.
درباره آی پی هم
کسی که 800 هزار تومن یا بیشتر پول اسکریپت میده قطعا نمیاد رو هاست اشتراکی نصبش کنه
حالا آی پی هم نه.آدرس دامنه
اتفاقا الان هم من میبینم خیلی دوستان تو این انجمن whmc نال شده نصب میکنند یا مشکل آپدیت و خرید لایسنس و.... دارند خیلی دلم میخواد یه سیستم پشتیبانی بنویسم و دهن برنامه نویسای خارجی رو سرویس کنم.
اما وقت.......
احتمالا مجبور بشیم نهایتا از همون لایسنس استفاده کنیم ، چون خیلی ها امکان پرداخت چنین مبلغی رو ندارند، یا اینکه محدود تر کنیم و روی 1 الی 2 سایت نصب شود...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheagle
احتمالا مجبور بشیم نهایتا از همون لایسنس استفاده کنیم ، چون خیلی ها امکان پرداخت چنین مبلغی رو ندارند، یا اینکه محدود تر کنیم و روی 1 الی 2 سایت نصب شود...
نه اتفاقا اینطور خوب نیست
شما قیمت رو همون یه تومن بذار
اینجوری طیف استفاده کنندگان اسکریپت محدود میشه
و قطعا فقط کسایی که کارشون جدی هست و بدنبال یه سیستم متفاوت هستند میخرن.و کسی هم که یک میلیون تومن پول اسکریپت بده مطمئن باشید نمیاد جایی پخشش کنه
اینجوری هم برنامتون به اصطلاح خز نمیشه.
هم اینکه خاص میشه.
و معمولا چیزایی که خاص هستند جلوه ی خاص خودشون رو دارن
وقت و کار شما هم هدر نمیره.کپی برداری و ایده ***ی هم نمیشه!!!لااقل رقبت میکنی در اینده توسعه اش هم بدی
-
جالبه ، قطعا استقبال میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
و قطعا فقط کسایی که کارشون جدی هست و بدنبال یه سیستم متفاوت هستند میخرن.و کسی هم که یک میلیون تومن پول اسکریپت بده مطمئن باشید نمیاد جایی پخشش کنه
هم اینکه خاص میشه.
وقت و کار شما هم هدر نمیره.کپی برداری و ایده ***ی هم نمیشه!!!لااقل رقبت میکنی در اینده توسعه اش هم بدی
دوست عزیز مگه ویندوز میخوان بخرن؟! خوب طرف میگه یه تومن برای چی پول بدم وقتی نمیدونم چه جور سیستمیه
استارتر شما با لایسنس جلو بیا قطعاً نتیجه بهتری میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
هم اینکه خاص میشه.
یکی از دوستان روشی رو پیشنهاد کردن که جالب بود :
گفتند به هرقیمتی که صلاح میدونید فروش کنید اما سامانه ای درست بشه که خریدار ایمیل خودش رو وارد کنه و وقتی هم که نصب می کنه از طریق whois بررسی کنه آیا ایمیل صاحب دامنه برابر با ایمیل خریدار هستش یا خیر !
درواقع کسی هم که خریداری می کنه نمی تونه دوباره خودش اسکریپت رو به دیگران بفروشه مگر اینکه برای مشتری با ایمیل خودش دامین ثبت کنه !
به نظر شما چطوره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Delnaaz
جالبه ، قطعا استقبال میشه
ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
دوست عزیز مگه ویندوز میخوان بخرن؟! خوب طرف میگه یه تومن برای چی پول بدم وقتی نمیدونم چه جور سیستمیه
استارتر شما با لایسنس جلو بیا قطعاً نتیجه بهتری میده
به نظر شما با دادن دمو به خریدار این مشکلی که می فرمایید کاربر نمیدونه دقیقا کار سیستم چی هستش برطرف نمیشه ؟
الان با 2 نفر که تجربه داشتند صحبت کردم ، هرجفتشون ذکر کردند که کم کم لایسنس درحال منقرض شدن هستش...
- - - Updated - - -
یک سری تغییرات به شرح زیر ایجاد کردیم :
* امکان استفاده از قالب با ساختار tpl و html فراهم شد(درواقع نیازی نیست حتما به php تبدیل شده باشد) ، همچنین ساختار قالب ها مانند وردپرس ، نیوک و... اصلا پیچیدگی ندارد و فقط شما کافیست درون همون فایل قالب اسم چند تابع رو صدا کنید(تمام توابع درون خود سیستم گنجانده شده)
* امکان اتصال به ftp جهت آپلود فایل ها فراهم شد.
* سیستم کوتاه کننده لینک درون سیستم قرار گرفت
* سیستم بارکد ساز درون سیستم قرارگرفت (QR)
دوستان اگر ایده یا نظری دارند لطفا ذکر کنند
-
لایسنس در حال انقراضه؟! شرکت های مهم و معتبر همین کار رو دارن میکنن در هر حال اگر فکر میکنید با روش خودتون میتونید فروش کنید اجرا کنید.
-
ادامه بدید
حتما براتون عالی میشه
کار خوبی رو دست گذاشتید روش
اگر هم میخواین خود نرم افزار رو به فروش برسونید (که تمامی شرکت های معتبر راه رو پشت سر گذاشتن و بعد رفتن سراغ لایسنس) باید ایده جدیدی رو پیاده کنید نه مثل 10 سال پیش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
لایسنس در حال انقراضه؟! شرکت های مهم و معتبر همین کار رو دارن میکنن در هر حال اگر فکر میکنید با روش خودتون میتونید فروش کنید اجرا کنید.
لایسنس کرک میشه ، اونم داخل ایران که دستت به جایی بند نمیشه برای گرفتن حقت ! چند روز قبل از انتشار همه پرسی خواهیم کرد و نظرات کلی دوستان را جویا خواهیم شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wenhost
ادامه بدید
حتما براتون عالی میشه
کار خوبی رو دست گذاشتید روش
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
اگر هم میخواین خود نرم افزار رو به فروش برسونید (که تمامی شرکت های معتبر راه رو پشت سر گذاشتن و بعد رفتن سراغ لایسنس) باید ایده جدیدی رو پیاده کنید نه مثل 10 سال پیش.
جهت تست فعلا الگوریتم کوچکی نوشتیم و خوشبختانه کار هم کرد و موفقیت آمیز بود فعلا از همه جوانب باید تست کنیم و نتیجه نهایی رو عرض می کنیم.
امکانات زیر اضافه شد :
ورود هر بار یا هر یک از مدیران ذخیره خواهد شد
امکان بک آپ گیری از کل فایل ها
امکان بک آپ گیری از دیتابیس
امکان آپلود تم و اکسترکت از طریق مدیریت
امکان تعیین نحوه ی رمزگذاری پسوردهای کاربران و مدیران در هنگام نصب...