-
انتظار شما از یک سیستم واسط پستی cod
با سلام
1- اصولا شما چه انتظاری از یک سیستم واسط پستی cod دارید؟
2- چه امکاناتی مدنظر شماست ؟
3- چه مواردی باعث می شود که یک سیستم جدید را انتخاب کنید؟
خواهشمندیم ضمن شرکت در تاپیک مربوطه , از اسم هیچ شرکت واسط پستی استفاده نفرمایید http://forum.shopkeeper.ir/images/smilies/1.gif
باتشکر
- - - Updated - - -
هدف ایجاد سیستمی برد برد می باشد لذا از دوستان خواهش می کنم با نظرات شون به ما کمک کنند
-
پاسخ : انتظار شما از یک سیستم واسط پستی cod
سلام
قربان بهتره این سوال رو در انجمن شاپ کیپر مطرح کنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistore
سلام
قربان بهتره این سوال رو در انجمن شاپ کیپر مطرح کنی
سلام دوست عزیز
در انجمن شاپ کیپر هم پرسش فوق پرسیده شده است
ممنون میشم سایر دوستان هم نظر خودشون رو اعلام کنند
-
یک تیم پشتیبانی 24 ساعته واقعی!
نه مثل خیلی از سیستم های دیگر که فقط اسم 24 ساعته روشونه...
-
خدمتی دیگر از جهان پی :d
کارمزدش به چه صورته ؟
من یه چیزی رو میفرستم صد هزار تومنه؛ چقدر کامزد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
خدمتی دیگر از جهان پی :d
کارمزدش به چه صورته ؟
من یه چیزی رو میفرستم صد هزار تومنه؛ چقدر کامزد ؟
بله سرویس پستی ولکس خدمت جدیدی از درگاه واسط جهان پی می باشد :)
مطمئنا مثل سایر سرویس های این شرکت حداقل کارمزد لحاظ می شود
اگه لطف کنید به سوالات پاسخ بدید خیلی ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Velex
بله سرویس پستی ولکس خدمت جدیدی از درگاه واسط جهان پی می باشد :)
مطمئنا مثل سایر سرویس های این شرکت حداقل کارمزد لحاظ می شود
اگه لطف کنید به سوالات پاسخ بدید خیلی ممنون میشم
به نظرم وصل بشه به سیستم های مدیریت محتوایی ؛ پس از پرداخت کد رهگیری بده بعده پرداخت کد رهگیری پستی رو هم ما وارد کنیم تو سایت؛ بعد همه جا هم این سرویس مقدوره استفاده اش یا فقط تهران و مراکز؟
-
میشه بدونم دقیقا کار شما چیست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
میشه بدونم دقیقا کار شما چیست ؟
با سلام
ابتدا عذرخواهی میکنم از جناب مهندس یگانه به دلیل دخالت در تاپیکشون
سرویس پرداخت در محل یا COD :
هدف از طراحی و راه اندازی سرویس پرداخت در محل وِلِکس ، ایجاد بستری مناسب جهت آسان سازی و امنیت فروش اینترنتی (برای خریدار و فروشنده) است. بدین ترتیب هر شخص می تواند به راحتی وب سایت و حتی وبلاگ خویش را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل و از طریق فروش کالا و محصولات خود، کسب درآمد نماید. ولکس کارگزار رسمی ویژه شرکت پست جمهوری اسلامی ایران می باشد . شرکت ولکس با همکاری مستقیم شرکت پست جمهوری اسلامی ایران این امکان را برای شما فراهم می آورد که پس از سفارش کالا توسط خریدار و اعلام آماده بودن کالا به صورت الکترونیکی توسط شما ، مأمور پستی به محل فروشگاه شما مراجعه و کالا را از شما تحویل و آن را به خریدار در هر نقطه کشور، تحویل داده و وجه آن را دریافت می کند. بلافاصله پس از توزیع کالا محاسبات مالی مربوطه انجام شده و سپس به حساب فروشنده واریز می گردد. پس از قرارداد با Velex ، واحد پستی شهر شما به صورت روزانه بسته هاي پستي و سفارشات را جمع آوري و در سراسر نقاط ايران توزيع خواهد كرد
اطلاعات و شرایط سرویس دهی بزودی اعلام خواهد شد
در این تاپیک بیشتر هدفمون استفاده از نظرات و پیشنهادات شما سروران گرامی می باشد .
سپاس
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
به نظرم وصل بشه به سیستم های مدیریت محتوایی ؛ پس از پرداخت کد رهگیری بده بعده پرداخت کد رهگیری پستی رو هم ما وارد کنیم تو سایت؛ بعد همه جا هم این سرویس مقدوره استفاده اش یا فقط تهران و مراکز؟
ممنون از پیشنهادات شما
بله این سرویس مانند سایر سرویس های شرکت رسا پژواک به صورت سراسری می باشد .
-
این واسطه بین شما و شرکت پست به چه صورته؟ در درگاه های پرداخت ابتدا اتصال با سرور شما و بعد سرور بانک بر قرار میشه یه توضیح مختصر در این مورد میدین؟ کالا ابتدا به دست شما میرسه یا شما فقط آدرس رو به پست ارائه میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
این واسطه بین شما و شرکت پست به چه صورته؟ در درگاه های پرداخت ابتدا اتصال با سرور شما و بعد سرور بانک بر قرار میشه یه توضیح مختصر در این مورد میدین؟ کالا ابتدا به دست شما میرسه یا شما فقط آدرس رو به پست ارائه میکنید؟
در سرویس cod مامور پست به آدرسی که شما مشخص کردید میاد و بسته ی پستی رو از شما تحویل می گیره و به خریدار تحویل میده
-
سیستمهای پرداخت به لطف اداره پست دارند اعتبار خودشون رو از دست میدهند..بازیها یا دیر میرسه....یا اصلا نمیرسه... یا حراست پست به نام... میگیرتش!!! یا مشتری تحویل نمیگیره.... کلی هم خسارت برگشتی شماست... نقد کار کنید خیلی به نفعتون هست..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
سیستمهای پرداخت به لطف اداره پست دارند اعتبار خودشون رو از دست میدهند..بازیها یا دیر میرسه....یا اصلا نمیرسه... یا حراست پست به نام... میگیرتش!!! یا مشتری تحویل نمیگیره.... کلی هم خسارت برگشتی شماست... نقد کار کنید خیلی به نفعتون هست..
حرف ایشون بسیار خوب بود !
انشاالله که همچین اتفاقایی هم نیفته و از خدمات شما استفاده کنیم
در کل پیشنهادی هم که من دارم به صورتی باشه که به cms های معروف مثلا وردپرس پلاگینی اماده شه
-
اینکه بلافاصله به حساب فروشنده پرداخت میشود یعنی حداقل موجودی در نظر گرفته نمیشود در ولکس؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
متاسفانه دید شما نسبت به سیستم های پرداخت در محل منفی می باشد و قطعا دلایلی هم برای این نوع تفکر دارید ولی بر اساس آمار موجود هنوز هم بخش عظیمی از سفارشات آنلاین به این صورت توزیع می شود که خود نشان دهنده ی مقبولیت این سرویس می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman.apex
اینکه بلافاصله به حساب فروشنده پرداخت میشود یعنی حداقل موجودی در نظر گرفته نمیشود در ولکس؟؟
قطعا باید حداقل مبلغی به عنوان کف برای تسویه حساب در نظر گرفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Velex
متاسفانه دید شما نسبت به سیستم های پرداخت در محل منفی می باشد و قطعا دلایلی هم برای این نوع تفکر دارید ولی بر اساس آمار موجود هنوز هم بخش عظیمی از سفارشات آنلاین به این صورت توزیع می شود که خود نشان دهنده ی مقبولیت این سرویس می باشد
قطعا باید حداقل مبلغی به عنوان کف برای تسویه حساب در نظر گرفت
من 6 سال از سیستمهای پستی در فروشگاهم استفاده کردم...مبلغ برگشتی کالای بنده بالای 4 میلیون تومان بوده..حتی از پست سفارشی هم استفاده نمیکردم تا محصول سریع دست مشتری برسه..80 ددرصد این محصولات برگشتی ما رو مشتری بعد 4 روز زنگ میزد میگفت هنوز پست نیاورده براشون...مگر یک بسته از شمال تا تهران چه قدر راهه؟ ولی همون بسته رو نقدی میخریدند ارسال میکردم یک روزه دست مشتری بود!! چرا؟ اینقدر در قم سفارشات ما رو گرفتند و توقیف شد که این شهر رو بیخیال شدیم کلا... محصولات کاملا قانونی بود و ارجینال بازم توقیف میشد. یک مدت بعد هم خود پست بعضی شهرها و جزیره ها مثل کیش رو کلا حذف کرد از سیستمش!!
وقتی خرید نقدی هست طرف اگر منزل نباشه یا در محل سفارش راحت برگشت داده میشه اما نقدی رو تحویل میدند به همسایه یا اشناش و شما هم پولت رو پیشتر گرفتی و برگشتی در کار نیست...در سفارشات پستی بعضی مامورها اصلا بسته رو نمیرسوندند و برگشت میخورد سفارشات اما تو نقدی ندیدم برگشتی بخوره...دلیل اینها چیه؟ به غیر از اینه که اداره پست همکاری لازم رو نمیکنه؟ اصلا براش مهم هست سفارشات پستی؟
فروشگاه های موفق بزرگ بیشترشون نقدی هستند.از دی جی کالا گرفته تا 5040 و رایان صبا و چاره و.. که خودتون میشناسید نقدی کار میکنند و موفق هم هستند..با این همه حرف بازم باید به من بگید دیدتون منفی هست؟ به قدر کافی تجربه فروش پستی دارم که میگم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من 6 سال از سیستمهای پستی در فروشگاهم استفاده کردم...مبلغ برگشتی کالای بنده بالای 4 میلیون تومان بوده..حتی از پست سفارشی هم استفاده نمیکردم تا محصول سریع دست مشتری برسه..80 ددرصد این محصولات برگشتی ما رو مشتری بعد 4 روز زنگ میزد میگفت هنوز پست نیاورده براشون...مگر یک بسته از شمال تا تهران چه قدر راهه؟ ولی همون بسته رو نقدی میخریدند ارسال میکردم یک روزه دست مشتری بود!! چرا؟ اینقدر در قم سفارشات ما رو گرفتند و توقیف شد که این شهر رو بیخیال شدیم کلا... محصولات کاملا قانونی بود و ارجینال بازم توقیف میشد. یک مدت بعد هم خود پست بعضی شهرها و جزیره ها مثل کیش رو کلا حذف کرد از سیستمش!!
وقتی خرید نقدی هست طرف اگر منزل نباشه یا در محل سفارش راحت برگشت داده میشه اما نقدی رو تحویل میدند به همسایه یا اشناش و شما هم پولت رو پیشتر گرفتی و برگشتی در کار نیست...در سفارشات پستی بعضی مامورها اصلا بسته رو نمیرسوندند و برگشت میخورد سفارشات اما تو نقدی ندیدم برگشتی بخوره...دلیل اینها چیه؟ به غیر از اینه که اداره پست همکاری لازم رو نمیکنه؟ اصلا براش مهم هست سفارشات پستی؟
فروشگاه های موفق بزرگ بیشترشون نقدی هستند.از دی جی کالا گرفته تا 5040 و رایان صبا و چاره و.. که خودتون میشناسید نقدی کار میکنند و موفق هم هستند..با این همه حرف بازم باید به من بگید دیدتون منفی هست؟ به قدر کافی تجربه فروش پستی دارم که میگم..
از اینکه تجربیات خودتون رو در اختیار ما گذاشتید بسیار سپاسگزاریم
تنها مشکل سفارش های پرداخت در محل برگشتی ها می باشد که در حال حاضر شرکت های مختلف راهکارهای متفاوتی برای کاهش میزان برگشتی ها انتخاب کرده اند
با توجه به تجربه ای که دارید شما چه پیشنهادی می کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Velex
از اینکه تجربیات خودتون رو در اختیار ما گذاشتید بسیار سپاسگزاریم
تنها مشکل سفارش های پرداخت در محل برگشتی ها می باشد که در حال حاضر شرکت های مختلف راهکارهای متفاوتی برای کاهش میزان برگشتی ها انتخاب کرده اند
با توجه به تجربه ای که دارید شما چه پیشنهادی می کنید؟
عزیز مشکل چی میتونه باشه جز سیاست اداره پست و مامورانش؟ مسئولیت پذیری در سفارشات دریافت در محل بسیار پایین هست..به شخصه شاهد بودم طرف قسم میخورد صبح تا شب خونه بوده با خانوادش کسی بسته براش نیاورد مامور پست بسته رو برگشت زده کسی در منزل حظور نداشت!! این مشکل فقط دست اداره پست هست..اگر طرح تشویقی برای مامورانی که این بسته ها رو میرسونند تحویل بدهند بزارند که مثلا فلان درصد از این بسته ها در صورت تحویل مال انها باشه مطمعن باشید مامور پست تمام تلاشش رو برای رساندن ان بسته میکنه و کوتاهی نمیکنه!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
عزیز مشکل چی میتونه باشه جز سیاست اداره پست و مامورانش؟ مسئولیت پذیری در سفارشات دریافت در محل بسیار پایین هست..به شخصه شاهد بودم طرف قسم میخورد صبح تا شب خونه بوده با خانوادش کسی بسته براش نیاورد مامور پست بسته رو برگشت زده کسی در منزل حظور نداشت!! این مشکل فقط دست اداره پست هست..اگر طرح تشویقی برای مامورانی که این بسته ها رو میرسونند تحویل بدهند بزارند که مثلا فلان درصد از این بسته ها در صورت تحویل مال انها باشه مطمعن باشید مامور پست تمام تلاشش رو برای رساندن ان بسته میکنه و کوتاهی نمیکنه!!
ممنون از نظرات شما، سعی می شود در مورد موضوعاتی که فرمودید با مسئولین مربوطه صحبت شود، پیشنهادی هم که دادید بسیار جالب بود.
-
ممنون می شویم دوستانی که در زمینه پرداخت در محل - پرداخت پستی - c.o.d تجربیاتی دارند در همین تاپیک بیان کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
کاملا درست می گن اگر این پلاگین نوشته بشه عالیه مخصوصا برای وردپرس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
کاملا درست می گن اگر این پلاگین نوشته بشه عالیه مخصوصا برای وردپرس
ممنون از پیشنهاد شما " حتما بررسی می شود
-
بعد تست 7 روزه هزینه سرویس چقدر هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
بعد تست 7 روزه هزینه سرویس چقدر هست؟
استفاده از سرویس برای 7 روز رایگان می باشد ولی درحال حاضر خود سیستم در مرحله تست بوده و به صورت رسمی شروع به فعالیت نکرده است به همین دلیل تمایل داریم از پیشنهادات دوستان استفاده نماییم تا سرویسی جامع و کامل ارائه دهیم
سپاس
-
به کاربرانی که در تاپیک شرکت می کنند و با نظرات سازنده به ما یاری می رسانند خدمات رایگان پستی (cod) هدیه داده می شود
-
سلام.
من یک سال پیش از خدمات پرداخت در محل یک شرکتی نسبتا معروفی استفاده میکردم
مشکلاتی که باهاش داشتم:
خرید باید به صورت دستی صورت میگرفت یعنی قابلیت اتصال به هیچ cms رو نداشت.
هزینه کارمزد بالایی داشتن.
برای فعال سازی اولیه کلی ادم رو تاب دادن(باید به مرکز پست شهر برید که پس از کلی دردستر این سیستم رو تونستم فعال کنم!)
امکان ره گیری محصول رو نداشت.
از سفارش تا تحویل محصول زمان زیادی طول میکشید.
اگر سیستم شما طوری باشه که هزینه سالانه نداشته باشه و تنها کرمزد دریافت بشه مطمئنا بازدهی خوبی خواهد داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yourhosting
سلام.
من یک سال پیش از خدمات پرداخت در محل یک شرکتی نسبتا معروفی استفاده میکردم
مشکلاتی که باهاش داشتم:
خرید باید به صورت دستی صورت میگرفت یعنی قابلیت اتصال به هیچ cms رو نداشت.
هزینه کارمزد بالایی داشتن.
برای فعال سازی اولیه کلی ادم رو تاب دادن(باید به مرکز پست شهر برید که پس از کلی دردستر این سیستم رو تونستم فعال کنم!)
امکان ره گیری محصول رو نداشت.
از سفارش تا تحویل محصول زمان زیادی طول میکشید.
اگر سیستم شما طوری باشه که هزینه سالانه نداشته باشه و تنها کرمزد دریافت بشه مطمئنا بازدهی خوبی خواهد داشت.
با سلام و تشکر از نظر شما
در حال حاضر امکان خرید آنلاین نیز در کنار پرداخت در محل وجود دارد
در مورد کاهش برگشتی ها نیز راهکارهایی وجود دارد از جمله تاییدیه گرفتن توسط تیم ولکس و موارد دیگر
در مورد هزینه ی سالانه نیز باید عرض کنم که بخش اصلی این هزینه مربوط به اداره پست می باشد که در هنگام ثبت فروشگاه از طرف قرارداد دریافت می کند
-
سلام
ببخشید یک سوال به ذهنم رسید
اگر مشتری (یا دشمن!) الکی سفارش بنده و درخواست پرداخت در محل بده تکلیف چی هست؟
مثلا ۱۰ تا سفارش فیک بده و همه هم برگشت بخوره! کاری به پست هم نداشته باشه
لطفا توضیح دهید
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
لطفا توضیح دهید
باتشکر
این مشکل در این نوع پرداخت هست.برای من بارها اتفاق افتاد و هزینه پستی هم مجبور شدم من پرداخت کنم!
به نظر من بهترین راه حلش قانع کردن کار به پرداخت انلاین هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
لطفا توضیح دهید
باتشکر
سلام دوست عزیز
در سیستم پستی ولکس بعد از ثبت خرید از طریق تلفن همراه سفارش وریفای می شود همچنین امکان چک کردن خریدار از طریق تلفن ثابت نیز وجود دارد، این سیستم سفارش های برگشتی رو کاهش میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yourhosting
این مشکل در این نوع پرداخت هست.برای من بارها اتفاق افتاد و هزینه پستی هم مجبور شدم من پرداخت کنم!
به نظر من بهترین راه حلش قانع کردن کار به پرداخت انلاین هست.
بله در کنار پرداخت در محل امکان انتخاب گزینه ی پرداخت آنلاین نیز وجود دارد، فروشنده می تواند با استفاده از پیشنهاداتی خریدار را مجاب به خرید آنلاین کند
-
با سلام
متاسفانه یک تجربه نسبت بد بنده دارم که حتما پیگیر باشید در سیستمتون رخ ندهد مدتها قبل پروژه فروشگاهی بود که از یکی از سیستم های پستی ما پنل تهیه کردیم متاسفانه مشکلات زیر رخ داد
1- درخواست تاییده به پست یکماه زمان برد
2- پست خودش قوانینی دارد مثلا داشتن ترازوی دیجیتال و... حتما قبل از فروش پنل این مواردو به مشتریتون بگید که...
3- متاسفانه پست در منطقه ما اعلام کرد ما از درب شرکت شما محصول جمع نمیکنیم و خودتون باید بیارید پست!
و چند مورد دیگر که بر خلاف تهیه پنل از یکی از مشهورترین شرکت ها برای ما مدت ها قبل رخ داد
موفق باشید
-
سلام
شما سیستم کش آن دلیوری ایجاد کردید؟
یعنی ما یه سری محصولات داشته باشیم به این صرت میتونید برامون انجامش بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
با سلام
متاسفانه یک تجربه نسبت بد بنده دارم که حتما پیگیر باشید در سیستمتون رخ ندهد مدتها قبل پروژه فروشگاهی بود که از یکی از سیستم های پستی ما پنل تهیه کردیم متاسفانه مشکلات زیر رخ داد
1- درخواست تاییده به پست یکماه زمان برد
2- پست خودش قوانینی دارد مثلا داشتن ترازوی دیجیتال و... حتما قبل از فروش پنل این مواردو به مشتریتون بگید که...
3- متاسفانه پست در منطقه ما اعلام کرد ما از درب شرکت شما محصول جمع نمیکنیم و خودتون باید بیارید پست!
و چند مورد دیگر که بر خلاف تهیه پنل از یکی از مشهورترین شرکت ها برای ما مدت ها قبل رخ داد
موفق باشید
سلام دوست عزیز
شرکت طرف قرارداد با پست باید پیگیر این مشکل شما می شدند که ظاهرا متاسفانه این کار را نکردند
شما در حال حاضر نیز از سرویس cod استفاده می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام
شما سیستم کش آن دلیوری ایجاد کردید؟
یعنی ما یه سری محصولات داشته باشیم به این صرت میتونید برامون انجامش بدید؟
سلام
بله این سرویس در مرحله ی تست می باشد و بزودی راه اندازی می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
velex
سلام دوست عزیز
شرکت طرف قرارداد با پست باید پیگیر این مشکل شما می شدند که ظاهرا متاسفانه این کار را نکردند
شما در حال حاضر نیز از سرویس cod استفاده می کنید؟
سلام
بله این سرویس در مرحله ی تست می باشد و بزودی راه اندازی می شود
تشکر تایم دقیق راه اندازی نداره؟
هرچه از شرکت رساپژواک رسد نیک*وست... :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
تشکر تایم دقیق راه اندازی نداره؟
هرچه از شرکت رساپژواک رسد نیک*وست... :d
سرویس پستی ولکس آماده هست و در حال تست فروش می باشد تا سرویسی بی نقض آماده شود
شما در حال حاضر از سرویس cod استفاده می کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Velex
سرویس پستی ولکس آماده هست و در حال تست فروش می باشد تا سرویسی بی نقض آماده شود
شما در حال حاضر از سرویس cod استفاده می کنید؟
بله با خود پست قرارداد بستم البته دو ماهه
یه مشکل بزرگ که داریم اینه که کسی نمیاد بسته هارو از درب دفتر جمع کنه باید حتما یه روز خاص خودم بردارم ببرم پست که این دردسه ! یهو 30 تا بسته میشه تو هفته ، از طرفیم میگن که ببریم اداره پست مرکزیه نبرد که از ما دوره حالا من نمیدونم این روش معمولشه یا دارن کلاه میذارن سر ما....
کلا خیلی راحت میشم اگر سرویس شما بسته هارو از در دفتر جمع آوری کنه بخدا حاظرم پول پیکشم بدم...ولی بیاد ببره من شدیدا سختمه ببرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
بله با خود پست قرارداد بستم البته دو ماهه
یه مشکل بزرگ که داریم اینه که کسی نمیاد بسته هارو از درب دفتر جمع کنه باید حتما یه روز خاص خودم بردارم ببرم پست که این دردسه ! یهو 30 تا بسته میشه تو هفته ، از طرفیم میگن که ببریم اداره پست مرکزیه نبرد که از ما دوره حالا من نمیدونم این روش معمولشه یا دارن کلاه میذارن سر ما....
کلا خیلی راحت میشم اگر سرویس شما بسته هارو از در دفتر جمع آوری کنه بخدا حاظرم پول پیکشم بدم...ولی بیاد ببره من شدیدا سختمه ببرم
شما می توانید به رابط خرید و فروش اینترنتی استان خودتون مراجعه کنید و موضوع رو اطلاع بدید و در صورت اینکه نتیجه ای حاصل نشد از طریق بخش بازرسی شکایت خودتان را تنظیم کنید
-
سرویس خرید و فروش پستی ولکس راه اندازی شد
از تمام دوستانی که با نظرهایشان به ما یاری رساندن تشکر می کنم
در صورت تمایل می توانید از طریق آدرس زیر اقدام به عضویت کنید
http://www.velex.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Velex
سلام بسیار تبریک
چندتا سوال
1- نماد اعتماد برای ارائه سرویس به فروشگاه لازمه ؟
2-هزینه سرویس ؟ مبلغ قرارداد ؟
3-ماژول هایی مثلا برای ووکامرس دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MersadRezvani
سلام بسیار تبریک
چندتا سوال
1- نماد اعتماد برای ارائه سرویس به فروشگاه لازمه ؟
2-هزینه سرویس ؟ مبلغ قرارداد ؟
3-ماژول هایی مثلا برای ووکامرس دارید ؟
سلام دوست عزیز
1. با توجه به قوانین جدید اداره ی پست تمام فروشگاه های عضو برای دریافت نماد اعتماد یک ماه فرصت دارند
2. کارمزد سرویس پستی ولکس 4% می باشد و در حال حاضر مبلغی بابت پنل دریافت نمی شود
3. در آینده ی نزدیک ماژول های فروشگاه سازهای معروف طراحی می شود ولی وب سرویس ولکس آماده استفاده می باشد