پاسخ : کدام سیستم مدریت محتوا؟!
برای چه کاری میخواین؟ این چیزی که من متوجه شدم شما برای یک شبکه داخلی نیاز دارین, خب چرا یک برنامه ساده ویندوزی و یا وبی رو سفارش نمیدین واسه اینکار؟البته اگه با cms ها میخواهید کاری رو انجام بدین خب مسلما ورد پرس و جوملا از لحاظ افزونه و اینکه کارایی داشته باشن بهتره
بله دوستمون هم گفتن وردپرس و جوملا بهترین هستن برای اینکار
وردپرس از نظر انعطاف پذیری و تعداد افزونه و قالب فوق العادس
من با جوملا کار کردم همیشه و کار میکنم جوملا هم از ویژگی های عالیی برخوردار هست ولی مقداری از wp سخت تر هست ولی کارایی خوبی داره
وردپرس
قالب و افزونه هاش نسبت به سیستم های دیگر خیلی بیشتره
برای لینوکس جوملا و وردپرس و دروپال هستند که دروپال از امنیت بسیار بالایی هم برخوردار هست
اگر روی چهار چوب دات نت و ویندوز کار میکنید دات نت نیوک هست که باید روش کار بشه و کامپوننت و ماژول براش بنویسید
سلام
منم به شخص دیتالایف رو پیشنهاد میکنم
فقطو فقط وردپرس!
از هز نظر پیشنهاد میشه
من با جوملا و دیتالایف و وردپرس کار کردم، اما به جرات می تونم بگم وردپرس از همه بهتره و توصیه میشه با اون کار کنید.
بسیار قابل انعطاف و مناسب برای توسعه دهنده ها که هر کاری خواستند با سایت انجام بدند...
درود
اگه میخوایید که پنل مدیریت ساده ای داشته باشه که به قولی خودمون سر ازش در بیارید من به شما زوپس رو پیشنهاد میکنم سیستم خوبیه از وردپرس و ... هم خیلی راحت تره
البته چون توی ایران ازش زیاد استقبال نشده دیگه آپدیت فارسی نداره ولی درکل سیستم خوبیه :)
ارزش یک بار امتحان کردنو داره
موفق باشید