با سلام
روی یه کیس ویندوز سرور نصب کردم
حالا می خوام از یه شهر دیگه به اطلاعاتش دسترسی داشته باشم
شنیدم می شه بدون خرید ip استاتیک وب سرور زد
خواستم ببینم چطوریه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
روی یه کیس ویندوز سرور نصب کردم
حالا می خوام از یه شهر دیگه به اطلاعاتش دسترسی داشته باشم
شنیدم می شه بدون خرید ip استاتیک وب سرور زد
خواستم ببینم چطوریه؟؟
باسلام
اگر پورت باز باشد بله
اسیاتک و ... بسته اند و باید ای پی خرید
قبلا چک کردم مخابرات استان فارس باز است
باید از ddns استفاده کنید
اگر مودم شما dlink است خودش امکانی برای ان دارد
tplink از سرویس دهنده های دیگر استفاده میکند
موفق باشید
- - - Updated - - -
فراموش نشود که باید dmz و یا port forwarding در موردم فعال کنید
موفق باشید
دوست عزیز اگر ای پی ولید باشه بله 93.110.150.111
ای پی بنده هست باید قانونا صفحه ی اول میکروتیک باز شود
اگر باز شد ....
خب الان من چطوری این ddns رو تنظیم کنم روی مودمم؟
چه پورتی باید باز باشه؟ تا از شرکت سوال بپرسم
روی سرور و مودمم چه تنظیماتی انجام بدم؟
چرا میخواین اینکارو کنین؟آره میشه, فقط باید همیشه به اینترنت وصل باشین ,
جاش از برنامه های دیگه استفاده کنیدو فایلتون رو به صورت مستقیم بفرستین به کامپیوتر دیگه
همچنین استفاده از تیم ویور (teamviwer)هم آسونه باهاش هم راحت میتونین کل کامپیوتر طرف رو ببینید و هم فایل بفرستید
ما اگر پورت هارو باز کنید روی مدمتون بازهم نیاز به آی پی استاتیک پیدا میکنید!
چون که آی پی مدام در حال تغییر هست و پیدا کردن این آی پی برای Client یه خورده مشکله!
اما اگر آی پی استاتیک باشه به احتمال زیاد حله!
باید از dynamic dns استفاده کنید.
سایت هایی هستند که با ارائه نرم افزار و نصب آن بر روی سیستم شما هر سری که ای پی شما تغییر کنه ای پی جدید رو بر روی dns شما در اون سایت میفرسته و اپدیت میشه.
اگر مدم شما dlink هست خود سایت dlink ddns این امکان رو به شما میده که بدون نیاز به نصب نرم افزار و تنها از طریق نتظیمات مودم در بخض ddns اکانتی که در سایت dlink ساخته اید رو بهش بدید و از آدرسی که موقع ثبت نام استفاده کردید در سایت همیشه به ای پی سیستمتون دسترسی داشته باشید.
یک چیزی شبیه به yourname.dlinkddns.com
موفق باشید.
به غیر از راهکار دوستان یک راهکار دیگه هم هست . یک میکروتیک ایران با 4 ایپی تهیه بکنید (2 تا کافیه )
با کانکشن virtual private server به میکروتیک وصل میشوید در میکروتیک تنظیم میکنید ایپی هایی که دارید رو به شما بده و شما روی سیستم خودت ایپی ثابت دیتاسنتر رو میگیری :)
سلام. شما وب سرور نیاز داری یا فایل سرور ؟
بدون آی پی میشه.
از نرم افزارWWW File Share Proاستفاده کنید .
http://www.wfshome.com/download.htm
دوستان اگر ممکنه قدم به قدم فقط تیتر وار بفرمایید که باید چی کار کنیم.
بنده هم خیلی دوست دارم هاردم همیشه تو وب فعال باشه و به کتاب ها و موزیک هام دسترسی داشته باشم.
اگر توضیح بدید که کمک بزرگی کردید
تشکر.
باسلام مجدد
مشکلی از بابت تنظیمات نیست دوست عزیز
همه چیز تست شده از پورت فورواردینگ تا ...
حتی الان باز هم مودم را روی حالت bridge قرار دادم و کانکشن pppoe را در میکروتیک ایجاد کردم باز هم مشکل حل نشد
بله دوست عزیز ای پی بنده درحال حاضر 93.110.140.144 مییاشد که دقیقا ای پی میکروتیک است ، از داخل شبکه هم میکروتیک باز میشود
اما پورت بسته هست دوست من شما یک اسکن پورت روی این ای پی انجام دهید ببینید اصلا پورت های مهم باز هست یا خیر!
همین مورد روی اینترنت مخابرات تست شده و جواب داده
موفق باشید
- - - Updated - - -
باسلام
اگر ای پی اختصاصی بگیرید میتوانید به راحتی با نصب IIS یا WAMP یا XAMPP
+ فورواد کردن پورت 80 روی ای پی کامپیوترتان و یا گذاشتن مودم روی حالت بریج و اتصال با ان باکانکشن بردباند ( pppoe) از طریق کامپیوتر
به راحتی فایل های خود را به اشتراک بگذارید
همچنین میتوانید از ftp نیز استفاده کنید
هرجای این موارد مشکل دارید بفرمایی تا توضیح داده شود
موفق باشید
سلام
IP سیستم شما مشخص به طور مثال در نظر می گیرم 192.168.0.101
داخل مودم از بخش port forwarding تنظیمات دلخواه انجام میدم به طور مثال
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8C-capture-jpg
حالا بازدن IP اینترنت ، کل ترافیک پورت 80 به سیستم مورد نظر منتقل میشه
IP اختصاصی از این جهت نیاز که نغییر نکنه چون IP ها به صورت Dynamic تغییر می کنن و برای تهیه IP هم می تونید با ارائه دهنده سرویس اینترنت خودتون تماس بگیرید که هزینه ماهانه بین 5 الی 10 هزار تومان داره
در غیر اینصورت با سایت های مثل no-ip میشه یه سری کارارو کرد که یکم دردسر داره (اموزش های این مورد هم به وفور در نت هست از جمله یوتیوب)
سلام
دوستان پاسخ دادند ، اما باز تاکید میکنم اگر ای پی اختصاصی ندارید حتما حتما چک کنید که پورت باز باشد
بعد از اموزش ارائه شده توسط کاربر محترم یک وب سرور نصب کنید و از سایت هایی مثل tools.pingdom.com تست کنید ببینید وب سایت را مشاهده میکنید یا خیر
اگر نکردید یعنی پورت بسته هست و مجبور به خرید ای پی هستید
درصورتی که ای پی داینامیک بود + پورت باز بود + مودم Dlink بود => از طریق خود دی لینک DDNS بگیرید اگر مودم Dlink نبود از سایت NO-IP استفاده کنید
موفق باشید
ساده ترین راه البته فقط برای استفاده شخصی، کریو کنترل پنل هست که میتونید داخل کلاینت ها این نرم افزار رو نصب کنید و از طریق ارتباط لوکال خود کریو به کلاینت ها دسترسی داشته باشید