-
مشکلات دایرکتی ؟!!! ...
دوستانی که تو دایرکتی با مشکلات متعدد روبرور شدن ممنون میشم تجربیات خودشون و نحوه ی حل مشکل رو اعلام کنن ...
جدیدترین اروری که 2 روزه گریبان گیرش شدیم:
نقل قول:
[r1] Error Message: An unexpected error has occurred - please re-try the action.
If you repeatedly encounter this error message, please contact our Support team with the URL in the address bar and the steps performed when you encountered the error message.
15 روزی که اصلاً نمیشد تمدیدش کنی! ارورای متعدد میداد. بعدم که اومدیم تمدیدش کنیم یهو دامین قفل شد و ارور بالا رو داد! بعد 2 روز هم خود به خود هم به راه راست هدایت شد!
علی هم شاهده ... (iam)
-
پاسخ : مشکلات دایرکتی ؟!!! ...
ارور هایی که رفع نمیشه رو رو باید به خود ساپورت دایرکت آی گزارش بدید و ازشون بخواهید که هر جور شده رفعش کنند (بهترین راه همینه)
-
هیچکی جواب نمیده خودتونو اذیت نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
ارور هایی که رفع نمیشه رو رو باید به خود ساپورت دایرکت آی گزارش بدید و ازشون بخواهید که هر جور شده رفعش کنند (بهترین راه همینه)
البته اگه لطف کنن بد از 48 ساعت پاسخ بدن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iam
هیچکی جواب نمیده خودتونو اذیت نکنید
جواب ندادن اوسکولا ولی دامین اوکی شده :دی
-
کلا سیستمش جوری هست که ارور و ... زیاد داره
البته بعضیا هم هستن خودشون مورد دارن میندازن گردن دایرکتی ....
پ.ن. : منظورم ممد نبودا ، خودش میدونه کیو میگم !
-
من این مشکل ها برام پیش اومده بود البته بیشتر توی انتقال دامنه از پلن ها بوده این مشکل که اون هم به خاطر آپدیت کردن اسکریپتشون فکر کنم
پنین مشکلاتی هم با ساپورت انلاینشون در کمتر از 5 دقیقه رفع کردند
-
من 20 روز قبل از اکسپایر شدن یکی از دامینام اومدم renew کنمش دیدم ارور میده
تیکت زدم به resellerclub کلی معذرت خواستن و گفتن در اسرع وقت جواب میدیم
من هر روز تیکت رو آپدیت کردم و جالبیش اینکه هر 4 روز یکبار عذرخواهی کردن تا جایی که باورتون نمیشه
20 روز گذشت و دامین اکسپایر شد و تا 3 روز بعدشم جوابی ازشون نیومد تا گفتن متاسفانه یه مشکلی وجود داره که داریم روش کار میکنیم و فرداش هم دیگه پیدا شون نشد و منتقل کردم به ممد
2 روز هم تو پنل ممد ارور میداد تا واسه خودش درست شد
واقعاً گند هر چی ساپورت رو در آوردن
-
@ممد : برا Directi حرف در نيار!خيلي خوبه :d
@ واقعيت : 2 بار كارم گير كرده...وسط ثبت دومين بي دليل گيرداده و يك هفته اي معطل شدم!هر بارم ساپورتشون افتضاح.... :)
-
خب
سوال جدید : حالا به کجا کوچ کنیم؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arashdn
خب
سوال جدید : حالا به کجا کوچ کنیم؟؟؟
اونقدر حاد هست كه كوچ كني؟
-
الان دامینم تمدید شده !!!!!!! ولی بازم در واقع اکسپایر هست و ریدایرکت میشه به یه سایت عربی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iam
الان دامینم تمدید شده !!!!!!! ولی بازم در واقع اکسپایر هست و ریدایرکت میشه به یه سایت عربی
اين كه عاديه درست ميشه 12 تا 24 ساعت تو پنل هم ميزنه
اون ريدايت هم پاركينگ هست
-
والا نميدونم چطوريه جواب ما رو در عرض كمتر از 5 6 ساعت مي دند فقط جواب شما رو نمي دند!! كسي كه بلد باشه با پنلش كار كنه كمتر گريبان گيره اين مشكلات ميشه خودم تو اين چند سال 2 3بار بيشتر اررور نديدم!
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iam
ميگم بايد بلد باشي ميگي نه!
بعد از تمديد بايد dns ها رو درست كني
-
فعلا که ما 3 روزه زدیم رِنیو کنه ... همچنان در لاک مونده !
* رسلر اصلی هم میگه شارژ داره پنل و موردی نداره
* 4 بار هم رِترای کردم ولی ....
-
نقل قول:
نميوته خودش برميگرده
-
ما که زیاد مشکلی نداشتیم یه چندبار پیش اومد وی بعد چند دیقه حل شد
هر وقت هم مشکلی تو دی ان اس داشتیم راحت یه دی ان اس جدید ایجاد و بعدا دی ان اس قبلی رو پاک کردیم
کلزاد مشکل حادی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
ما که زیاد مشکلی نداشتیم یه چندبار پیش اومد وی بعد چند دیقه حل شد
هر وقت هم مشکلی تو دی ان اس داشتیم راحت یه دی ان اس جدید ایجاد و بعدا دی ان اس قبلی رو پاک کردیم
کلزاد مشکل حادی نیست
برای شما که 3-4 تا دامین دارید مشکل حادی نیست ولی کسی که روزی با 40-50 تا دامین سر و کله میزنه، روزی 2 تا ارور هم ببینه کفری میشه!
-
اولا ما بیشتر از چهار ساله که با پلسک وبمستر هستیم + طراحی وب انجام میدیم + هاست و... اینا شما آمار دقیق نداری قدر مسلم چیزی رو نگو! من نگفتم مشکلی نداره! البته شما بیشتر ثبت دومین انجام میدی!
دوما با ساپورتشون تماس بگیر وقت واریز پول که میشه خوب بلدن نیم ساعت صحبت کنن یه ساپورت ساده رو هم باید نیم ساعت وقت بزارن مسلما!
بعدشم مگه تو نیم پنل نداری تو؟ چرا اومدی دایرکتی ؟ اونجا که ارزونتره؟ تازه برا تو محدودیت ندارن!
-
packsaft:
نقل قول:
اولا ما بیشتر از چهار ساله که با پلسک وبمستر هستیم + طراحی وب انجام میدیم + هاست و... اینا شما آمار دقیق نداری قدر مسلم چیزی رو نگو! من نگفتم مشکلی نداره! البته شما بیشتر ثبت دومین انجام میدی!
سید کاری با وبمستریت ندارم :d میدونم هم تجربت و هم سوادت از من بیشتره :)
ولی بحثم در مورد ثبت و پرداخت دامینه که هر روز کلی ثبت و پرداختی دارم. اگه بخوام روزی 1 ساعت رو دایرکتی وقت بذارم که به کارای دیگم نمیرسم ;)
نقل قول:
با ساپورتشون تماس بگیر وقت واریز پول که میشه خوب بلدن نیم ساعت صحبت کنن یه ساپورت ساده رو هم باید نیم ساعت وقت بزارن مسلما!
وقتی پاسخی ندن باید چیکار کرد ؟ :)
نقل قول:
بعدشم مگه تو نیم پنل نداری تو؟ چرا اومدی دایرکتی ؟ اونجا که ارزونتره؟ تازه برا تو محدودیت ندارن!
دامینام 90% name.com هستن ولی وقتی یوزر میاد نمیتونم بش بگم حتماً بیا name بگیر. هر جا بخواد براش میگیرم. دامینای قدیمی خودم هم نمیتونم ریسک کنم بفرستم name! واسه یه تمدید ساده این همه دردسر باید بکشیم. حالا بیا ترنسفر کن !!!
در کل ما دربست نوکریم :x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
نميوته خودش برميگرده
نه من هر وقت تمديد مي كنم بعدش dns ها رو چنج مي كنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
packsaft:
سید کاری با وبمستریت ندارم :d میدونم هم تجربت و هم سوادت از من بیشتره :)
ولی بحثم در مورد ثبت و پرداخت دامینه که هر روز کلی ثبت و پرداختی دارم. اگه بخوام روزی 1 ساعت رو دایرکتی وقت بذارم که به کارای دیگم نمیرسم ;)
وقتی پاسخی ندن باید چیکار کرد ؟ :)
دامینام 90% name.com هستن ولی وقتی یوزر میاد نمیتونم بش بگم حتماً بیا name بگیر. هر جا بخواد براش میگیرم. دامینای قدیمی خودم هم نمیتونم ریسک کنم بفرستم name! واسه یه تمدید ساده این همه دردسر باید بکشیم. حالا بیا ترنسفر کن !!!
در کل ما دربست نوکریم :x
حاجی سید نیستم من:d تو فعالیتت بیشتره ،کسی که فعالیت خوبی داره سوادشم بیشتره:)
خوب گلم برو تو انجمن های خارجی پست بده بزار یه نموره روشن بشن:111:
آره کلا بعضی وقتها زیاد اذیت میکنه!
گل تویی عزیز تویی سید و سرور توی :x[/QUOTE]
-
با سلام
من تا حالا باهاش مشکل نداشتم اگر اینطور باشه بهتر از دایرت آی کجا هست؟اگر بخواهیم انتقال بدیم دوستان کجا را پیشنهاد می کنند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
والا نميدونم چطوريه جواب ما رو در عرض كمتر از 5 6 ساعت مي دند فقط جواب شما رو نمي دند!! كسي كه بلد باشه با پنلش كار كنه كمتر گريبان گيره اين مشكلات ميشه خودم تو اين چند سال 2 3بار بيشتر اررور نديدم!
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
کلیک کردن روی renew اطلاعات خاصی میخواد ؟
عزیز دل بردار من بلد نبودم ؟ دایرکت آی چرا معذرت خواهی میکنه ؟
مگه میشه من ندونم دی ان اس چیه عزیز دلم دی ان اس ست بوده ولی وقتی دامینی اکسپایر میشه ریدایرکت میشه به پارکتینگ
دو روز تو این حالت دامین لاک بود و بعد تمدید شد
موفق باشی عزیزم
-
ارور جدید دایرکتی =))
[r1] Error Message: Error While Moving Website
-
پنل آپگريد شده estdomain سابق نيست؟
اين پنل ها ارور در ارور هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
پنل آپگريد شده estdomain سابق نيست؟
اين پنل ها ارور در ارور هست
نه بابا اگه از دو پنل متفاوت بود که خندم نمیگرفت :))
از یه کاستومر به یه کاستومر دیگه که از خودم پنل دارن :))
مرگ بر دایرکتی :دی ... ... ...
-
با سلام
به نظر اساتید فروم بهترین پنل دامین الان چی هست؟ من فکر می کردم دایرکت آی باشه ولی با این اصاف که دوستان میگن باید شک کرد.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingoftehran
با سلام
به نظر اساتید فروم بهترین پنل دامین الان چی هست؟ من فکر می کردم دایرکت آی باشه ولی با این اصاف که دوستان میگن باید شک کرد.
100 پسته شدنتونو تبریک میگم ;) ...
name - moniker - godaddy - tucows - ... خیلی خیلی از دایرکتی سرترن ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
name - moniker - godaddy - tucows - ... خیلی خیلی از دایرکتی سرترن ...
Godaddy که اصلا حرفش رو هم نزن! رو اعصابه.
-