سلام 2امارگیر دارم webgozar که همش قطع هست webshomar هم الان چند ساعته قطع هست چه امارگیری خوبه ایرانی ها که فایده نداره خارجی خوب معرفی کنید که ای پی ها و ارجاع کنند ها را نمایش بده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام 2امارگیر دارم webgozar که همش قطع هست webshomar هم الان چند ساعته قطع هست چه امارگیری خوبه ایرانی ها که فایده نداره خارجی خوب معرفی کنید که ای پی ها و ارجاع کنند ها را نمایش بده
خانم صیفی از Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!!
استفاده کنید زبان رو فارسی قرار بدید همه مواردی که شما در آمارگیر نیاز دارید رو دارا هست
از Piwik استفاده کنید.
بله این امارگیر خارجی خیلی معروف و تعریف میکنند اما چیزی که هستش من قبلا یکبار تست کردم دیدم ای پی ها را ذخیره نمیکنه فقط چند ای پی اخر را ذخیره میکنه ایا من اشتباه میکنم یا بلد نیستم ؟ اگر ارجاع کننده یهنی از چه سایتی به سایت ما وارد میشوند را نشون بده و ای پی ها همه را لیستی نمایش بده اینطوری اگر هست ایدی یاهوتون را بدید یا اسکایپ ازتون یاد بگیرم ممنون
خانم صیفی از قسمت سایت های ارجاع دهنده میتونید با مشخص کردن تاریخ از تقویم خود سایت ورودی از سایت ها رو در روزها مشاهده کنید در مورد آی پی ها هم از قسمت سیستم تجزیه و تحلیل هم میتونید با کلیک روی شکل ذره بین بالای قسمت میتونید کلا تعداد ورود هر آیپی برای هر موضوع و کلا همه رو مشاهده کنید در عکس زیر براتون قرار دادم
فایل پیوست 25247
تقریبا آمارگیری نیست که 100% ای پی هارو ذخیره کنه .
histats از همه لحاظ تایید میشه .
از قسمت لوگ هم میتونید آخرین ای پی ها به همراه جزئیات مربوط به اون ها ( مرورگر ، ارجا دهنده ، تعداد بازدید ، زمان و تاریخ و ... ) رو ببینید .
کد استاندراد را که تو فوتر یا هیدر سایتم میزارم پایینه سایتم پاک میکنه بهم میزنه زیر سایتم رو نمیدونم چرا کدش شاید مشکل داره
وب شمار سرورشون رو تغییر دادن و دیگه مشکلی ندارن
فعلا که سایتشون دان هست پس دارند انتقال سرور میدند که امروز قطع هست ؟
کد که مشکل نداره
احتمالا جای مناسبی نمیزارید .
انتهای فوتر بزارید .
من 2 امارگیر دیگه دارم اون ها مشکلی ندارند جز این
بهترین تجربه رو با Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!! داشتم
میتونید تست کنید خیلی از سایت ها دارند استفاده میکنند ...
StatCounter - Free Invisible Web Tracker, Hit Counter and Web Stats
در حالت رایگان 500 آی پی آخر رو ذخیره میکنه، و در حالت حرفه ای تا چند هفته آی پی ها با برترین دسته بندی ممکن در سراسر دنیا قابل مشاهده هست، نکته جالب برای سیستم های مدیریت محتوا نظیر وردپرس و..... پلاگین مخصوص ارائه داده...
موفق باشید
من پیشنهاد میکنم از افزونه wp statics برای وردپرس استفاده کنید.
اینطوری نگرانی بابت داون تایم آمارگیر ندارید...
فقط و فقط از piwik.org استفاده کنید.
همه ی موارد درخواستی شما رو داره + میشه با api که بهتون میده به هرشکل که دوست دارید امار رو در سایت نشون بدید
موفق باشید
اگر مشكل و محدوديت در منابع سرور نداريد از افزونه آمارگير وردپرس كه آقاي صوفي نوشتن استفاده كنيد
سلامنقل قول:
1 [##** 9.2%] tasks: 114, 70 thr; 2 running
2 [##** 5.3%] load average: 0.73 1.03 1.05
3 [##** 6.0%] uptime: 17 days, 01:57:36
4 [#####** 14.6%]
mem[||||||||||||||||##********* 716/2001mb]
swp[|||||| 232/1905mb]
سرور وبشمار هیچ مشکلی نداره متاسفانه مشکلات شبکه ovh هست که باعث عدم لود میشه !!!
دوستان اگر دیتاسنتر قابل قبول و مطمئنی سراغ دارید پیشنهاد بدید انتقال بدیم روش
عرض کردم مشکل از منابع و اسکریپت نیست مشکل از شبکه است متاسفانه روی دیتاسنترهای ایرانی نیز نمیشه حساب باز کرد
- - - Updated - - -
هتزنر گرفتیم از شرکت معروف یکی از دوستان، ماسفانه کیفیت مناسب ندارد
این سایت ، سایت خوبیه. من ازش راضی هستم
GoStats | Free Analytics & Website Hit Counter, Download Now
ورژن فارسی هم داره